Mens en Dier

Huisarts uit kritiek: ‘Gaan we de bevolking dwingen om zich meermaals per jaar te laten vaccineren tegen verkoudheid?’

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

“We willen net zoveel vaccins hebben dat we iedereen, alle 12-plussers, twee keer per jaar kunnen prikken, minimaal,” zei coronaminister Hugo de Jonge eerder deze maand.

Veel landen hebben al een begin gemaakt met de derde prik. In Israël krijgen sommige mensen zelfs al een vierde prik. Premier Naftali Bennett kondigde vorige week aan dat onder anderen 60-plussers en zorgmedewerkers in aanmerking komen voor een vierde vaccinatie. Volgens Bennett helpt dit om de ‘omikrongolf’ te overwinnen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Niet opgeschaald

In totaal hebben nu bijna drie miljoen Nederlanders een boosterprik gekregen. Het kabinet wil de overige volwassenen voor eind januari, dus in de komende vijf weken, de kans geven om een ‘oppepprik’ te halen.

Huisarts Frank Peeters uit kritiek op het prikbeleid. “Heb ik het goed begrepen dat we de bevolking gaan dwingen om zich meermaals per jaar te laten vaccineren voor een verkoudheid omdat de zorgcapaciteit, die al jarenlang problematisch was, niet opgeschaald werd?” vraagt hij.

20.622 sterfgevallen

Peeters verwijst ook naar de meest recente VAERS-gegevens over bijwerkingen van de coronaprikken. In de Verenigde Staten belandden 108.572 mensen in het ziekenhuis na de prik, 107.860 op de spoedeisende hulp, 12.317 kregen de aangezichtsverlamming van Bell, 10.429 kregen een hartaanval, 20.560 kregen myocarditis en 34.614 raakten invalide. Daarnaast zijn er 20.622 mensen gestorven na het vaccin.

4.9 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

DE WERELD IS EEN SCHOUWTONEEL
ELK SPEELT ZIJN ROL & KRIJGT ZIJN DEEL

De Monnik…de Strijder….Watchmen & Truthseekers…eindeloos steentjes gooiend in het water…in de hoop dat rimpels worden golven…die gaan over in woeste baren om aan te zwellen tot een allesvernietigende Tsunami…De Chaos-Theory is gebaseerd op het idee van Ripple-Effect of Butterfly-Effect…Het idee dat een kleine verandering of een kleine schijnbaar irrelevante gebeurtenis kan leiden tot een onvoorspelbare reeks van grote en zéér ingrijpende gevolgen…Een kleine onbeduidende gebeurtenis, zoals een vlinder die met zijn vleugels klappert, kan leiden tot één of een hele reeks van veel grotere en ernstigere Natuurrampen…Als de vlinder op het juiste moment in Tijd & Plaats met zijn vleugels klappert onder de juiste samenloop van omstandigheden kan dat leiden tot een Orkaan…hieronder een voorbeeld:

Dankzij het ontbreken van één Spijker ging het Hoefijzer verloren…Dankzij het verlies van zijn Hoefijzer was het Paard verloren…Dankzij het verlies van zijn Paard is de Ruiter uiteindelijk verdwaald…Dankzij het verlies van de ruiter ging het Bericht verloren…Zonder dat Bericht werd de Veldslag verloren…Dankzij die verloren Veldslag stortte het hele Babylonische Keizerrijk in elkaar…En dat allemaal dankzij het verlies van één simpele Hoefijzernagel…

DE DERDE RONDE: Duitsland lijkt inmiddels z’n Booster-Prik-Plafond te bereiken bij zo’n 36% Hardcore Pro-Vaxxi-Nazis & onze Zuiderburen lijken met een Keiharde afvlakking hun Booster-Prik-Plafond te bereiken bij 35% Hardcore Pro-Vaxxi-Nazis…Dat betekent dus in principe dat nog slechts een Derde van de Duitsers & Belgen hun Duivelse Roverheid nog Blindelings, Doof & Hersendood vertrouwt…Ik ben nu bezig alle data per land te bekijken & vergelijken om inzicht te krijgen in het Dramatisch afnemende Vertrouwen in die Operatie-Depopulatie COVID-1984 Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeen(hydr)oxide-Spike-Eiwitten-Parasieten-Vuilnisbak-Nood-Vaxxi-Nazis…

Elst
Elst
2 jaren geleden

ik had liever gezien dat Peeters de waarheid had verteld. Het virus is na twee jaar nog steeds niet officieel vast gesteld en staat officieel dan ook niet op de A lijst. Er kan dus ook geen vaccin zijn. Waar haalt hij als arts dan al zijn onzin vandaan.Mensen worden niet gevaccineerd tegen verkoudheid. Mensen worden ingespoten voor depopulatie en de overblijvers voor het social credit volgsysteem. Mensen worden ingespoten met een mRNA gif wat het dna/gen vernietigd. Kom op huisarts laat zien waar je voor geleerd hebt.

Annette
Annette
2 jaren geleden

JA, dokter Frank Peeters, je hebt het héél goed begrepen.

Hugo de Jonge verwoordt precies wat de inmiddels al lang niet meer duistere plannen van een stelletje machtswellustelingen zijn.

En dat is de gehele Nederlandse bevolking, voorlopig althans vanaf 12 jaar, minimaal 2 keer per jaar als speldenkussen te gebruiken.

Trouwens… die leeftijd van 12 jaar snap ik niet helemaal, want ik dacht dat ze al toestemming hadden gegeven om kinderen vanaf 5 jaar te gaan prikken met dat duivelse experimentele middel.

Ik ben het trouwens niet met deze arts eens, dat het alleen te maken heeft met de capaciteit in de ziekenhuizen. Daar slaat hij de plank mis, want zoveel mensen liggen er niet ineens in de ziekenhuizen.

Dat komt dan NIET, omdat ze niet ziek worden van de zoveelste prik, maar omdat ze dat stadium van een ziekenhuis niet eens meer bereiken.

Het is al zo vaak geschreven, maar de bedoeling is (helaas) overduidelijk: WIJ moeten allemaal dood. In ieder geval alle 60 plussers, die alleen maar gezien worden als useless eaters.

OOIT was er een tijd, waar de jongeren respect hadden voor de ouderen. Deze ouderen hadden veel kennis en deelden deze graag met de jongeren. DAT is nu compleet anders. Daar zal dat onderwijs vast wel een belangrijke rol in hebben gespeeld.

Verder haalt dokter Frank Peeters de gegevens aan van VAERS, het Amerikaanse centrum, waar alle gegevens worden verzameld.

Duidelijk is, dat de gegevens, die daar daadwerkelijk belanden, maar het topje van de ijsberg zijn.

Je kunt die cijfers minimaal met 10 vermenigvuldigen en dan is het nog maar de vraag, of je dan het werkelijke aantal hebt.

Ondertussen rol ik van de ene verkoudheid in de andere. Hartstikke vervelend, maar ik peins er niet over om ook maar één prik te laten zetten.

NU moet mijn eigen immuunsysteem het werk doen, met ondersteuning van de nodige vitaminen en supplementen. Dat heb ik mijn hele leven zó gedaan en dat zal ik blijven doen, totdat het over en uit is.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Dit moet gestopt worden, loop mee laat je horen en zien in Amsterdam.
Zondag 2 December 2022.
Laat je horen.
Laat je zien.
Hou het netjes.!!!!!

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x