Homepagina » Binnenland » Niemand neemt staatssecretaris Keijzer (CDA) nog serieus: dit is de reden
keijzer
Foto: Femke Teussink, Provincie Overijssel CC BY 2.0 Wikimedia Commons

Niemand neemt staatssecretaris Keijzer (CDA) nog serieus: dit is de reden

Staatssecretaris Mona Keijzer (CDA) van Economische Zaken vindt dat er grenzen moeten worden gesteld aan immigratie. Dat zei ze in het tv-programma WNL Op Zondag.

Haar partijgenoot Hugo de Jonge zei eerder dat 80.000 immigranten per jaar te veel is. Dat onderschrijft Keijzer: “Dit is niet vol te houden.”

De staatssecretaris heeft er eerder op gehint mogelijk te willen gaan voor het CDA-lijsttrekkerschap.

Niet één

De Twitterreacties op de uitspraak van Keijzer waren niet mals.

“Serieus? Ze maakte niet één van de beloftes die ze bij de laatste verkiezingen op zorg deed waar,” reageerde Kamerlid Fleur Agema (PVV).

“Snel reed ze weg in haar auto met chauffeur als staatssecretaris van Economische Zaken. Nooit meer iets van vernomen,” voegde ze toe.

Journalist Joost Niemoller schreef: “Maar een immigratielimiet wil ze niet noemen. Typisch CDA weer. Iets roepen, maar er geen consequenties aan verbinden. Hoelang stinken de mensen hier nog in?”

U bent gewaarschuwd

“Het CDA gaat weer op jacht naar de rechtse kiezer, net als Buma in 2017,” lichtte Rene Kemp toe.

“Na de verkiezingen gaan ze wéér in zee met GroenLinks, D66, CU of PvdA, én wordt er wéér niets aan massale immigratie gedaan. U bent gewaarschuwd,” zei hij.

Medeverantwoordelijk

Europarlementariër Rob Roos (FvD) tweette: “Wat heb je dan geleverd als regeringspartij? CDA is medeverantwoordelijk voor de ontstane situatie.”

“Waarom zou je als kiezer nogmaals het risico nemen om CDA te stemmen als juist zij het probleem hebben laten liggen?” vroeg hij.

Chris van den Bos tot slot: “De verkiezingscampagne is inderdaad begonnen. Het CDA met programmapunten van PVV en FvD. Wie had dat kunnen denken (geloven).”

[WNL]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk Azie
Henk Azie
9 maanden geleden

En alle partijen zullen met grote worsten komen.
Mijn idee : opheffen parlement en partijstelsel. Per provincie een vertegenwoordiger kiezen en alles via referendum. En uit de vertegenwoordigers een ceremonieel staatshoofd kiezen. Uiteraard zijn deze vertegenwoordigers verantwoording schuldig aan de kiezers.
Dan alleen kan de democratie echt werken; nu eerst eigen belang, dan partij belang en dan EU belang en veel later pas landsbelang.

formidabele
formidabele
Reactie op  Henk Azie
9 maanden geleden

Wat dat betreft volkomen mee eens, altijd naar de broodheren en diens wensen uit laten komen, daar dienen ze de volkswens niet mee?
Kost bovendien zoveel dat direct de bevolking nog in opstand komt, elke keer lopen deze gastjes je uit te melken?

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Henk Azie
9 maanden geleden

In 2012 autootje gekocht..vanwege zijn zuinigheid was hij wegenbelastingvrij.
Twee(!) Maanden later was die regeling opeens van de baan…
Over worsten gesproken…
Hier geen warmtepomp! En ook niet van het gas af…zolang er niet met geweld , ook de hele zomer, gas uit Groningen wordt gepompt om het vervolgens voor een habbekrats naar bijv Italie te verkopen( wat járenlang bebeurd is) is er niks aan de hand.

Henk
Henk
9 maanden geleden

Niet alleen Mona Keijzer neem ik meer serieus , het voltallige kabinet neem ik helemaal niet meer serieus . . Ze zitten er alleen om hun eigen zakken te spekken of mooie baantjes na te jagen en voor de rest zijn ze klinkklaar bezig alleen voor de lobby figuren achter de schermen die er rondlopen. , ze laten zich erdoor omkopen dat is de laatste tijd heel merkbaar geworden . Goed verstand wordt opzij gezet voor geld en nog eens geld . Met zo’n regering ben ik helemaal klaar ermee .

Henk
Henk
Reactie op  Henk
9 maanden geleden

Een bekent lobby verschijnsel is b.v het gepush met warmte pompen en electro wagens , tja we weten het wel dit soort fabrikanten lopen niets anders dan te puschen hun spulletje af te nemen .

René
René
9 maanden geleden

We hebben nu 30 jaar lang kunnen zien waar een kabinet zonder behoorlijke visie en enig idealisme toe leidt.

Willem
Willem
Reactie op  René
9 maanden geleden

En het blijft maar doorgaan

Jopie
Jopie
9 maanden geleden

Ze liegen en bedriegen. En als het fout gaat zeggen ze sorry en gaan vrolijk verder !

IIS
IIS
9 maanden geleden

Immigratie moet worden beperkt? Moet volledig stoppen, idioten! Dat er nog beperkte ruimte zou zijn voor immigranten maakt duidelijk dat de gevestigde politiek nog steeds niet van plan is het land te sluiten en zogenaamde immigratie verdragen over boord te gooien. Halfbakken en halfslachtige politici moeten eens en voor altijd het veld ruimen anders zijn we voorgoed verloren.

Het is nu tijd om actie te ondernemen tegen dergelijke landverraders die Nederland voor altijd in het ongeluk storten. Er is al bijna niets meer te redden, maar zo doorgaan zal het werkelijke einde voor het laatste beetje Nederland zijn.

Elise
Elise
9 maanden geleden

De SP roept al vele jaren dat we/elite moet stoppen met oorlog voeren, want dat is de reden waarom mensen naar hier komen. Dat vluchtelingen zoveel mogelijk in eigen regio moeten worden opgevangen. De vluchtelingen kampen zijn inmiddels overvol en mensen worden slecht verzorgd enz.
Maar de echte vluchtelingen(dus niet de economische vluchteling), die hier al zijn, die kun je niet aan hun lot overlaten.
De SP staat achter de koerden. Zij willen een eigen land. Maar ja, dat gaat niet gebeuren, want de NWO wil juist soevereine landen gaan afbreken.
Mijn conclusie: Het is inmiddels hier ook een grote chaos(woningnood, steeds meer armoede enz.), dat je beter geen vluchtelingen meer op gaat nemen. Hoe erg dat ook is.
Chaos hier: ik voorspel, dat binnenkort veel ziekenhuizen dicht gaan ivm personeelsgebrek(vooral in de onderste lagen/op de echte werkvloer). Plus de vele faillissementen. Een ziekenhuis lijkt nu meer op een gekkenhuis/fabriek, dan op een ziekenverzorghuis. Het systeem klapt binnenkort! En niet alleen daar. Op vele fronten.
Dit alles heeft weer met die EU/NWO te maken!
We moeten echt terug naar de jaren 80. Veel viel onder de overheid.(geen winst), want nu is het door de privatisering stikduur geworden, dat het niet meer haalbaar is. Er worden belachelijke regelgevingen ingevoerd. We moeten uit de EU. Wij moeten af van die agenda21/30. We kunnen gewoon zo niet verder.
Ik mis in de politiek: gewoon mensen die wijs zijn en veel ervaring bezitten. Die het hele plaatje kunnen zien en meenemen. Die het ook durven te zeggen.
Hallo overheid: wij(vele) kunnen niet meer gewoon leven! Dacht dat de VVD ook voor vrijheid stond! Ik zie toch heel iets anders. Iedereen onder de plak en het wurgtouw zit al om onze nekken. Alleen de stoel moet nog worden weggeschopt.
Niet te geloven wat er allemaal gebeurt!

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Elise
9 maanden geleden

Oorlogen worden gecreëerd! Daardoor vluchten mensen..verdeel en heers!
Zelfde geldt voor boeren. Degenen die het tnt nog overleefd hebben worden op de duur opgekocht door staat. Zo blijven er zo weinig over dat die enkele boeren niuets meer in te brengen hebben.
Goh…waar doet me dit aan denken…kolchozen uit de communistische tijd in Rusland, misschien?

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Mikkie
9 maanden geleden

…of sovchosen…de staatsboerderijen…

Margie
Margie
Reactie op  Elise
9 maanden geleden

Als artsen staken, zijn er minder doden…
Een bewezen feit!

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
9 maanden geleden

Mens is knetergek, zou zeggen maak haar voorzitter van die pro islam en pro EU parrij het CDA.

't Roode Vaan
't Roode Vaan
9 maanden geleden

Het CDA zit al jaren in een spagaat; aan de ene kant wil men de partij van christelijke naastenliefde spelen en letterlijk iedereen in Nederland toelaten ongeacht dreiging van oorlog en schending van mensenrechten in het land van herkomst en aan de andere kant is het een partij die zich laat sturen door electoraal verlies.
De christen-democraten verliezen aan de ene kant stemmen aan GroenLinks, D66 en CU en aan de andere kant aan FvD, PVV en SGP. Dat laatste heeft natuurlijk ook te maken met de standpunten inzake beleid betreffende stikstof, CO2 en andere klimaatgerelateerde onderwerpen.
Het is zelfs in het overwegend katholieke Volendam niet meer vanzelfsprekend, dat men zoals gewoonlijk CDA stemt bij verkiezingen.

hadjemaar
hadjemaar
9 maanden geleden

Rutte is ermee begonnen, wat wil je nog meer?

Elise
Elise
Reactie op  hadjemaar
9 maanden geleden

Nee, de CDA onder leiding van Balkenende(bak ellende) is de boosdoener. Toen begon de privatisering. Riepen leuzen zoals: ieder zijn eigen verantwoording enz. enz.
Beste CDA: bedankt voor het verkloten van ons landje!

charlud
charlud
Reactie op  Elise
9 maanden geleden

Niet geheel waar Elise. De gedachtegang van privatisering begon de 80-er jaren onder Ruud Lubbers (trouwens hij was het die de dubbele nationaliteit invoerde). Hij nam de ideeen van Milton Friedman over , beter bekend als het reaganonomics of het thatcherisme, want Reagan en Tatcher waren volgers van Milton. Heb zelf bij een provinciaal energiemij. gewerkt en 2e helft van de 80-er jaren waren er al ballonnen opgelaten hoe we het zouden vinden als wij geprivatiseerd zouden worden. In de 90-er jaren begon dan ook de privatisering , denk hierbij aan Hoogervosrt(VVD-er) die de zorg privatiseerde. Balkenende deed niets anders dan dat wat al begonnen was.

romay
romay
Reactie op  Elise
9 maanden geleden

Onze regeing is allang over genomen en dit kan niet terug gedraaid worden,ongeacht wie in NL zal regeren.

Ron Jaspers
Ron Jaspers
9 maanden geleden

Politici en regeringen hebben niets te vertellen,politici worden omgekocht of gechanteerd (denk aan epstein) De werkelijke machthebbers in europa zijn de bilderberg groep,zij bepalen de N.W.O.agenda en beleid.Politici voeren braaf hun opdrachten uit.

x

Check Also

baudet

Heeft Thierry Baudet juist een slimme zet gedaan?

Een tijdlang ageerde Thierry Baudet namens zijn ...

minister

Coronaminister De Jonge ‘heeft debiele en feitenvrije waanideeën’

PVV-leider Geert Wilders zei woensdag tijdens het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x