Binnenland

Niemand neemt staatssecretaris Keijzer (CDA) nog serieus: dit is de reden

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Staatssecretaris Mona Keijzer (CDA) van Economische Zaken vindt dat er grenzen moeten worden gesteld aan immigratie. Dat zei ze in het tv-programma WNL Op Zondag.

Haar partijgenoot Hugo de Jonge zei eerder dat 80.000 immigranten per jaar te veel is. Dat onderschrijft Keijzer: “Dit is niet vol te houden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De staatssecretaris heeft er eerder op gehint mogelijk te willen gaan voor het CDA-lijsttrekkerschap.

Niet één

De Twitterreacties op de uitspraak van Keijzer waren niet mals.

“Serieus? Ze maakte niet één van de beloftes die ze bij de laatste verkiezingen op zorg deed waar,” reageerde Kamerlid Fleur Agema (PVV).

“Snel reed ze weg in haar auto met chauffeur als staatssecretaris van Economische Zaken. Nooit meer iets van vernomen,” voegde ze toe.

Journalist Joost Niemoller schreef: “Maar een immigratielimiet wil ze niet noemen. Typisch CDA weer. Iets roepen, maar er geen consequenties aan verbinden. Hoelang stinken de mensen hier nog in?”

U bent gewaarschuwd

“Het CDA gaat weer op jacht naar de rechtse kiezer, net als Buma in 2017,” lichtte Rene Kemp toe.

“Na de verkiezingen gaan ze wéér in zee met GroenLinks, D66, CU of PvdA, én wordt er wéér niets aan massale immigratie gedaan. U bent gewaarschuwd,” zei hij.

Medeverantwoordelijk

Europarlementariër Rob Roos (FvD) tweette: “Wat heb je dan geleverd als regeringspartij? CDA is medeverantwoordelijk voor de ontstane situatie.”

“Waarom zou je als kiezer nogmaals het risico nemen om CDA te stemmen als juist zij het probleem hebben laten liggen?” vroeg hij.

Chris van den Bos tot slot: “De verkiezingscampagne is inderdaad begonnen. Het CDA met programmapunten van PVV en FvD. Wie had dat kunnen denken (geloven).”

[WNL]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk Azie
Henk Azie
4 jaren geleden

En alle partijen zullen met grote worsten komen.
Mijn idee : opheffen parlement en partijstelsel. Per provincie een vertegenwoordiger kiezen en alles via referendum. En uit de vertegenwoordigers een ceremonieel staatshoofd kiezen. Uiteraard zijn deze vertegenwoordigers verantwoording schuldig aan de kiezers.
Dan alleen kan de democratie echt werken; nu eerst eigen belang, dan partij belang en dan EU belang en veel later pas landsbelang.

Henk
Henk
4 jaren geleden

Niet alleen Mona Keijzer neem ik meer serieus , het voltallige kabinet neem ik helemaal niet meer serieus . . Ze zitten er alleen om hun eigen zakken te spekken of mooie baantjes na te jagen en voor de rest zijn ze klinkklaar bezig alleen voor de lobby figuren achter de schermen die er rondlopen. , ze laten zich erdoor omkopen dat is de laatste tijd heel merkbaar geworden . Goed verstand wordt opzij gezet voor geld en nog eens geld . Met zo’n regering ben ik helemaal klaar ermee .

René
René
4 jaren geleden

We hebben nu 30 jaar lang kunnen zien waar een kabinet zonder behoorlijke visie en enig idealisme toe leidt.

Jopie
Jopie
4 jaren geleden

Ze liegen en bedriegen. En als het fout gaat zeggen ze sorry en gaan vrolijk verder !

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x