BuitenlandCorona

‘Meesterschaker’ Poetin doet wat EU nalaat: Italië helpen bij coronacrisis. ‘Dit zie je niet bij de NOS’

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Rusland helpt Italië bij het gevecht tegen de coronapandemie. Het Russische leger heeft medisch personeel en apparatuur naar Italië gevlogen.

President Poetin heeft de hulp toegezegd na een telefoongesprek met de Italiaanse premier Giuseppe Conte.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Moskou heeft acht mobiele brigades medisch personeel, speciale voertuigen en ander medisch materiaal gestuurd.

‘Europeanen willen niet geholpen worden’

Zo’n 100 Russische virologen en epidemiologen zijn aan de slag gegaan in de regio’s die het zwaarst getroffen zijn door het coronavirus.

Het is opmerkelijk dat uitgerekend Rusland Italië te hulp schiet. Van de EU hebben de Italianen geen enkele hulp ontvangen.

Volgens D66-Europarlementariër Sophie in ’t Veld doet Europa niks ‘omdat de Europeanen dat niet willen’.

Laat dat even bezinken.

Bedrog en wanbeleid

In de westerse media is nauwelijks aandacht geweest voor de Russische hulp.

Dit leidde op social media tot felle reacties. Zo schreef Dali: “Poetin is een meesterschaker. Nu staat de EU toch echt voor lul. Ze kunnen niets en doen niets. Dit is toch niet te geloven! De EU bulkt van (ons) geld en wij de Europeanen kunnen barsten. Dit kan niet lang meer goed gaan! Mensen zien het bedrog en dit corrupte wanbeleid!”

René Kemp reageert: “Mooi dat Russische konvooi met artsen, medicatie, medische apparatuur en andere hulpgoederen op weg naar Bergamo. En natuurlijk willen de Russen er ooit iets voor terug, maar het is de EU die zich in de vingers heeft gesneden door Italië keihard te laten barsten.”

Zoveelste falen

“De invasie van de Russen is gestart! Brullen Guy Verhofstadt en Frans Timmermans. Extra zuur is dat Guy de Rotte een half Italiaans dorp bezit en dat met EU-gelden heeft laten opknappen. Maar Guy doet niets voor Italië. Sterker, zijn verzonnen aartsvijand helpt Italië wel! De ironie!” twittert de Redacteur.

Bep schrijft: “Wat een verschrikkelijk land hè dat Rusland. Man man man. Waar de EU het liet liggen, schiet Rusland te hulp.”

“Het zoveelste falen van de EU in beeld. Bezeten van luchtfietserijen, belastingzucht en verdeeldheid komen de Russen Italië te hulp,” aldus ‘And it was Yellow’.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan den haag
johan den haag
3 jaren geleden

Als Italië straks de EU verlaat, dan is dat natuurlijk de schuld van Rusland, vanwege deze hulp 🙂

( waar nieuws ook bijn niet over bericht zijn die 30.0000 Amerikaanse soldaten die vlakbij Rusland aan het “oefenen” zijn).

die combi Corona, massahysterie en soldaten invliegen, is volgens mij een mooi scenario van WO3 dat nu getest wordt. De data en supercomputers staan al te snorren om dit verder door te rekenen.

Rare wereld leven we in zeg ik al jaren, maar nu moet ik toch stellen dat het nog raarder is dan ik al dacht.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
3 jaren geleden

Liever de Russen dan die verraders van de EU of NL politici die van links tot rechts ons al deccenia lang hebben bedrogen en uitverkocht.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Je moet toch wel blind zijn om na afloop van dit drama niet in te zien dat Europa een zinkend schip is en nog asociaal ook………….
Toen ik een paar jaar geleden op deze site kwam waren er meer spirituele onderwerpen , toen heb ik al voorspeld dat als planeet Uranus in sterrenbeeld Stier kwam en daar is hij nu de komende 8 jaar, we een enorme financiële crises zouden krijgen……Uranus laat de boel ploffen en Stier staat voor bankzaken….. Inmiddels zitten we in zo’n astrologische rollercoaster en dat gaat het hele decennium duren, dus maak je borst maar nat………..
Er moet wat veranderen in de wereld van hebzucht naar mededogen en dat gaat niet zonder slag of stoot……
Dit wilde ik even kwijt…
Om bij het onderwerp te blijven, ik vind het van Cuba ook geweldig dat er een team artsen naar Italië is afgereisd. Cuba notabene een arm Land………Domme schaamteloze hufters die EU……..

Straalmans
Straalmans
3 jaren geleden

De Russen willen natuurlijk ook ervaring opdoen, mocht het in hun land toenemen. Maar niettemin is de hulp wel een mooi gebaar van menselijkheid..

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x