Homepagina » Het Complot » Operatie Tech Camp: “Burgeroorlog Oekraïne gepland vanuit Amerikaanse ambassade in Kiev”
Operatie Tech Camp: "Burgeroorlog Oekraïne gepland vanuit Amerikaanse ambassade in Kiev"

Operatie Tech Camp: “Burgeroorlog Oekraïne gepland vanuit Amerikaanse ambassade in Kiev”

Voordat de Maidan-protesten in Kiev ontstonden, waarschuwde de Oekraïense oud-presidentskandidaat Oleg Tsarov al dat de Verenigde Staten een oorlog zouden ontketenen in Oekraïne.

Tsarov zei in november 2013 tijdens een toespraak voor het parlement dat de VS voorbereidingen treft voor een burgeroorlog in Oekraïne. De dag na zijn uitspraken braken er protesten uit. Terwijl hij het parlement toespreekt, scanderen betogers op de achtergrond leuzen in een poging hem te onderbreken.

In april 2014 werd de oud-presidentskandidaat in Kiev in elkaar geslagen door een boze menigte. Oekraïense veiligheidsdiensten wisten hem met moeite weg te krijgen. Tsarov was gevlucht naar het gebouw van het openbaar ministerie waar hij journalisten te woord stond.

Tsarov is voormalig lid van de Partij van de Regio’s van de oud-president Viktor Janoekovitsj. Hij maakte zich sterk voor federalisering van Oekraïne, om het gespleten land bij elkaar te houden.

“Activisten hebben me duidelijk bewijs laten zien waaruit blijkt dat binnen onze landsgrenzen, met de steun en directe deelname van de Amerikaanse ambassade in Kiev, de operatie ‘Tech Camp’ wordt gestart om een burgeroorlog in Oekraïne te ontketenen,” zei Tsarov. “De operatie valt onder de verantwoordelijkheid van de Amerikaanse ambassadeur in Oekraïne Geoffrey R. Pyatt.”

Hij voegde toe dat Amerikaanse instructeurs uitlegden hoe je via sociale netwerken en het internet de publieke opinie kunt manipuleren en gewelddadige reacties uit kunt lokken om het volk te radicaliseren. Tsarov wees erop dat de VS in het verleden middels sociale netwerken op succesvolle wijze protesten heeft weten uit te lokken in Egypte, Tunesië en Libië.

Hij riep het parlement op een onderzoek in te stellen, maar dat kwam er niet. Een bedrijf kocht de rechten om in het oosten van Oekraïne schaliegas uit de grond te halen. Het bedrijf nam vier kinderen en stafmedewerkers van Amerikaanse zittende ministers in dienst, in de hoop dat de VS zou helpen het oosten van Oekraïne te veroveren. En ziedaar, het lukte.

[Pravda]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • alex schreef:

  Waarom schat iedereen de Amerikanen altijd zo hoog in?

  8 likes
  • exegese schreef:

   Nou gewoon @alex, omdat ons dat dag in dag uit onophoudelijk in bedekte termen wordt verteld en het gros van de mensen nog steeds niet in staat is dat eens kritisch tegen het licht te houden, alle doorzichtige fouten die ze daarbij maken ten spijt. Alle alarmbellen rinkelen voluit, Amerika is druk bezig alles in het werk te stellen om het Oekraïnse conflict om te buigen naar een wereldoorlog en kritiek blijft wereldwijd uit!!!!

   19 likes
   • weg met ons schreef:

    @exegese – Helemaal met je eens!

    Mensen beseffen niet of vertikken het om te beseffen hoe ernstig de wereld er voor staat. Over de hele bandbreedte is het mis, burgers worden systematisch kapot gemaakt, mondiaal staan de economieën en het financiële systeem er zo verschrikkelijk voor dat het met geen pen is te beschrijven -de wereld staat in brand- Verder zien mensen niet de grootste oorlogsdreiging in de geschiedenis zich aftekenen en denkt men dat het lokale brandhaarden zijn die ons niet kunnen deren. Met de stijgende werkloosheid in een wereld vol met geld gecreëerd uit het niets en een berg schulden die totaal oncontroleerbaar is geworden (of juist controleerbaar is geworden voor de elite, maar niet langer voor het systeem), staan we aan de vooravond en feitelijk er al midden in dat het elk moment kan komen tot de totale vernietiging van de halve wereldbevolking. Men wil en kan zelfs zich de omvang van het probleem niet in gedachten nemen omdat het zo groot is dat het niet meer is te bevatten en daarom neemt het grootste gros van de mensheid dit niet meer waar, want het is van zo’n surrealistische omvang dat men het gewoon niet meer kan zien wat het is.

    Daarom vluchten een hoop mensen ook maar snel in het alledaagse met al zijn problemen en al wat voor de meeste mensen nog is te begrijpen en sluit men zich af voor wat er werkelijk aan zit te komen. Het kan nog een jaar of twee jaar worden uitgesteld en dat probeert men door middel van allerlei kunstgrepen en met leugens uit te stellen of met rentes naar beneden drukken en het roven van nog meer geld door centrale banken, maar de absolute finale einde is in zicht en deze is zo dramatisch groot en van zo’n omvang dat het niet eens meer in zijn totaliteit is te zien. En weet je, ik begrijp het ergens ook nog, want zouden we de pure en harde realiteit en waarheid onder ogen zien dan weten we dat het over en uit is en zullen we als het zover is worden teruggeworpen naar de meest basale levensbehoeftes die nu nog als een vanzelfsprekendheid lijken en daarom dromen we liever nog even verder totdat het einde der einden komt en we niet met kunst en vliegwerk en leugens en bedrog gered kunnen worden en wakker worden uit deze koortsachtige en ziekmakende mirage.

    15 likes
  • EllenB schreef:

   HOOG ???

   4 likes
  • Matt schreef:

   Wat hun domheid betreft kan dat niet hoog genoeg zijn

   5 likes
  • Herman de Geus schreef:

   zij kunnen niet meer zelfstandig/onafhankelijk denken!

   4 likes
  • Johannes schreef:

   Beste Alex, om uw vraag te beantwoorden. Ten eerste geld het alleen voor het westen en westerse gerelateerde maatschappijen. De rest van de wereld heeft de Amerikanen niet zo hoog zitten. Het is meer een soort gedoogbeleid en nemen alleen de positieve kanten over.

   Om door te gaan op het stuk van Exegese de groep die jij zo vriendelijk beschrijft meerendeel weet prima wat er speelt. Als het eenmaal zover is kiest het meerendeel toch voor behoud van eigen cultuur, normen en waarden, maakt niet zoveel uit goed of slecht welke weg is bewandeld omdat te bewerkstelligen.

   Dat bijvoorbeeld George Soros hier voordelen in ziet dan wel bewezen of onbewezen dat hij hierin betrokken is. Handel is handel maakt niet waar het bedreven wordt.

   Dit is niets meer als een ordinaire race om de schaarse grondstoffen van de planeet in handen te krijgen. Of het nou gebeurd door expansie economische zone, USA. Of Rusland door annexatie of invloed in buurlanden. Of China met claims op een hele zee vanwege verhalen in oude boeken. Het is om dezelfde onderliggende reden, het in handen krijgen van de schaarse grondstoffen. Het is wachten op de eerste die het zat wordt en de regels van het “eerlijk” oorlogvoeren zal herschrijven.

   Ik doel op de regels die waren opgesteld door de NATO na de tweede wereld oorlog om een conflict van zoon omvang te voorkomen. Met aanpassingen door de jaren heen maar de regels zijn altijd wel zo gebleven dat voordelig is voor het westen.

   1 likes
  • skinny schreef:

   amerikanen zijn goed in plannen en dan andere t vuile werk laten doen…….
   en t zou me niets verbazen als isreal ook “advies” gaf.
   helaas zullen weinig mensen nog van dit soort verhalen lezen op de tv

   0 likes
 • Elise49 schreef:

  In Oostenrijk was er een reportage op tv over hoe een protestorganisatie helpt om ergens “democratie” te verkrijgen. Bij democratie is het recht van de sterkste bepalend, dus geen algemeen belang meer ivm privatiseringen van landen. Deze tactiek wordt dus overal gebruikt. Ook hier. Denk aan de zwarte pieten protest. Die vuist is bedrieglijk. Ook zijn wij al flink gehersenspoeld. vb. Jongen 13 jaar drinkt teveel en wordt lichtelijk onderkoeld gevonden. De meeste reacties daarop: ouders moeten een boete krijgen en een opvoedcursus enz. In mijn tijd zeiden ze: die zou zijn lesje wel geleerd hebben. En wat moet dat joch zo laat op straat? In mijn tijd ging je naar buurthuizen, sportkantines, clubhuizen en zelfs naar de stad. Men dronk bier. Oke het is niet goed te praten, maar we reageren te overdreven. Een kind mag toch ook fouten maken en die ouders zouden wel geschrokken zijn, want hij had dood kunnen gaan door onderkoeling. Lijkt mij dat er thuis wel over gepraat gaat worden over hoe en waarom en die troepenmacht aan hulp hoeft voor mij pas als dit vaker gebeurt. En een boete? Kom nou, het is geen crimineel en die ouders zijn dat ook niet. Wat ik eigenlijk wil zeggen? Hier gebeuren ook al rare dingen. We weten helemaal niet waarom die jongen zo doorgezakt is. Misschien werd ie wel gepest of is zijn hond overleden. Of hij was met vrienden en wou niet onder doen. enz. Weten wij veel? Ik ben opgegroeid in de sportkantine en ben geen alcoholist. Drink nu bijna nooit. Ik heb wel veel gezelligheid gekend in die periode. Was bijna nooit thuis in het weekend. Nu hangen jonge kinderen vrijwel altijd thuis. Of gaan na het sporten meteen naar huis. Er is geen sfeer in de kantine. Is ook niet goed. We leven dus min of meer al in een gestuurde open gevangenis.(sociale beheersing). Ik wil dus even opmerken, dat we ook hier moeten opletten/wakker blijven.

  6 likes
 • Richard schreef:

  Obama geeft het in een CNN interview ook gewoon openlijk toe dat de VS dit alles op touw heeft gezet… (althans de zionisten van o.a. State Department, Victoria Nuland, John McCain, etc.)
  http://rt.com/op-edge/228379-obama-power-transition-ukraine/

  4 likes
 • DELO schreef:

  Met dank aan de politie zonder wiens hulp deze aktie niet mogelijk zou zijn geweest

  Code Pink Protesters Surprise Henry Kissinger, McCain Calls Them ‘Low Life Scum’

  “The committee will stand in recess until the Capitol police can escort [the protesters],”McCain says as the chant goes on.
  https://www.youtube.com/watch?v=JRvl0SngH0k&x-yt-ts=1422579428&x-yt-cl=85114404
  A few moments pass without police intervention.

  “Could I, uh, could I ask our Capitol Police to help restore order here?”

  More moments pass. “Can someone find out where the Capitol Police is?”

  As police, at last, order protesters to take a seat, the senator calls the demonstration“disgraceful,” “outrageous,” and “despicable,” respectively.

  As one of the protesters stands, McCain says “you’re going to have to shut up, or I’m going to have you arrested,” and again asks for the police. lees meer: https://jhaines6.wordpress.com/2015/02/01/sputnik-senator-mccain-lashes-out-at-low-life-scum-protesters-at-hearing-video/

  4 likes
 • Matt schreef:

  Dit artikel op Blik geeft weer welke oorlogsmisdaden Kiev pleegt
  http://blikopnosjournaal.blogspot.be/2015/02/vreselijke-brandwonden-door.html

  2 likes
 • holt schreef:

  Lees het boek van Naomi Klein DE SHOCK-DOCTRINE De opkomst van het rampenkapitalisme. Daarmee zijn alle vragen beantwoord. Het is een pil van 599 bladzijden tekst en 104 bladzijden referenties en documentatie.
  Oekraïne is een episode in het spel van de CIA dat al jaren aan de gang is. Het gaat onbeschaamd om geld, macht en grondstoffen

  1 likes
 • ferrimassi schreef:

  Oud nieuws..

  https://www.youtube.com/watch?v=U2fYcHLouXY en https://www.youtube.com/watch?v=2QxZ8t3V_bk

  De rest van de wereld is niet meer dan een speeltuin voor deze dubbele paspoorthouders in de amerikaanse overheid.

  0 likes
 • rosa schreef:

  Ja mensen uit Oekraïne en Rusland die hier woonachtig zijn snappen niets van de opstand en oorlog tussenr Russen en Oekraïners. Het zijn de meest vreedzame volkeren die hier op aarde zijn en ze zijn via bloed banden innig met elkaar verbonden. Kort om er is geen enkele reden en motivatie om oorlog te voeren tegen elkaar. Maar als je weet dat aAmerika het principe verdeel en heers al ruim een eeuw uitvoert. Dan kan t ook hier haast niet anders zo zijn dan dat er een derde groep aanwezig is en de twee groepen tegen elkaar uitspeelt. Ik hoop dat de Oekraïner en de Russen dit doorzien. Of Oekraïne moet zich sterk maken en elke Amerikaan t land uit zetten de ambassade sluiten en t leger in dienst stellen van t volk.

  0 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  coronavaccin

  5 mensen STERVEN bij test coronavaccin in Oekraïne

  Vier Oekraïense soldaten zijn gestorven tijdens een ...

  >