Het Complot

Operatie Tech Camp: “Burgeroorlog Oekraïne gepland vanuit Amerikaanse ambassade in Kiev”

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voordat de Maidan-protesten in Kiev ontstonden, waarschuwde de Oekraïense oud-presidentskandidaat Oleg Tsarov al dat de Verenigde Staten een oorlog zouden ontketenen in Oekraïne.

Tsarov zei in november 2013 tijdens een toespraak voor het parlement dat de VS voorbereidingen treft voor een burgeroorlog in Oekraïne. De dag na zijn uitspraken braken er protesten uit. Terwijl hij het parlement toespreekt, scanderen betogers op de achtergrond leuzen in een poging hem te onderbreken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In april 2014 werd de oud-presidentskandidaat in Kiev in elkaar geslagen door een boze menigte. Oekraïense veiligheidsdiensten wisten hem met moeite weg te krijgen. Tsarov was gevlucht naar het gebouw van het openbaar ministerie waar hij journalisten te woord stond.

Tsarov is voormalig lid van de Partij van de Regio’s van de oud-president Viktor Janoekovitsj. Hij maakte zich sterk voor federalisering van Oekraïne, om het gespleten land bij elkaar te houden.

“Activisten hebben me duidelijk bewijs laten zien waaruit blijkt dat binnen onze landsgrenzen, met de steun en directe deelname van de Amerikaanse ambassade in Kiev, de operatie ‘Tech Camp’ wordt gestart om een burgeroorlog in Oekraïne te ontketenen,” zei Tsarov. “De operatie valt onder de verantwoordelijkheid van de Amerikaanse ambassadeur in Oekraïne Geoffrey R. Pyatt.”

Hij voegde toe dat Amerikaanse instructeurs uitlegden hoe je via sociale netwerken en het internet de publieke opinie kunt manipuleren en gewelddadige reacties uit kunt lokken om het volk te radicaliseren. Tsarov wees erop dat de VS in het verleden middels sociale netwerken op succesvolle wijze protesten heeft weten uit te lokken in Egypte, Tunesië en Libië.

Hij riep het parlement op een onderzoek in te stellen, maar dat kwam er niet. Een bedrijf kocht de rechten om in het oosten van Oekraïne schaliegas uit de grond te halen. Het bedrijf nam vier kinderen en stafmedewerkers van Amerikaanse zittende ministers in dienst, in de hoop dat de VS zou helpen het oosten van Oekraïne te veroveren. En ziedaar, het lukte.

[Pravda]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
alex
alex
9 jaren geleden

Waarom schat iedereen de Amerikanen altijd zo hoog in?

DELO
DELO
9 jaren geleden

Met dank aan de politie zonder wiens hulp deze aktie niet mogelijk zou zijn geweest

Code Pink Protesters Surprise Henry Kissinger, McCain Calls Them ‘Low Life Scum’

“The committee will stand in recess until the Capitol police can escort [the protesters],”McCain says as the chant goes on.
https://www.youtube.com/watch?v=JRvl0SngH0k&x-yt-ts=1422579428&x-yt-cl=85114404
A few moments pass without police intervention.

“Could I, uh, could I ask our Capitol Police to help restore order here?”

More moments pass. “Can someone find out where the Capitol Police is?”

As police, at last, order protesters to take a seat, the senator calls the demonstration“disgraceful,” “outrageous,” and “despicable,” respectively.

As one of the protesters stands, McCain says “you’re going to have to shut up, or I’m going to have you arrested,” and again asks for the police. lees meer: https://jhaines6.wordpress.com/2015/02/01/sputnik-senator-mccain-lashes-out-at-low-life-scum-protesters-at-hearing-video/

Richard
Richard
9 jaren geleden

Obama geeft het in een CNN interview ook gewoon openlijk toe dat de VS dit alles op touw heeft gezet… (althans de zionisten van o.a. State Department, Victoria Nuland, John McCain, etc.)
http://rt.com/op-edge/228379-obama-power-transition-ukraine/

Elise49
Elise49
9 jaren geleden

In Oostenrijk was er een reportage op tv over hoe een protestorganisatie helpt om ergens “democratie” te verkrijgen. Bij democratie is het recht van de sterkste bepalend, dus geen algemeen belang meer ivm privatiseringen van landen. Deze tactiek wordt dus overal gebruikt. Ook hier. Denk aan de zwarte pieten protest. Die vuist is bedrieglijk. Ook zijn wij al flink gehersenspoeld. vb. Jongen 13 jaar drinkt teveel en wordt lichtelijk onderkoeld gevonden. De meeste reacties daarop: ouders moeten een boete krijgen en een opvoedcursus enz. In mijn tijd zeiden ze: die zou zijn lesje wel geleerd hebben. En wat moet dat joch zo laat op straat? In mijn tijd ging je naar buurthuizen, sportkantines, clubhuizen en zelfs naar de stad. Men dronk bier. Oke het is niet goed te praten, maar we reageren te overdreven. Een kind mag toch ook fouten maken en die ouders zouden wel geschrokken zijn, want hij had dood kunnen gaan door onderkoeling. Lijkt mij dat er thuis wel over gepraat gaat worden over hoe en waarom en die troepenmacht aan hulp hoeft voor mij pas als dit vaker gebeurt. En een boete? Kom nou, het is geen crimineel en die ouders zijn dat ook niet. Wat ik eigenlijk wil zeggen? Hier gebeuren ook al rare dingen. We weten helemaal niet waarom die jongen zo doorgezakt is. Misschien werd ie wel gepest of is zijn hond overleden. Of hij was met vrienden en wou niet onder doen. enz. Weten wij veel? Ik ben opgegroeid in de sportkantine en ben geen alcoholist. Drink nu bijna nooit. Ik heb wel veel gezelligheid gekend in die periode. Was bijna nooit thuis in het weekend. Nu hangen jonge kinderen vrijwel altijd thuis. Of gaan na het sporten meteen naar huis. Er is geen sfeer in de kantine. Is ook niet goed. We leven dus min of meer al in een gestuurde open gevangenis.(sociale beheersing). Ik wil dus even opmerken, dat we ook hier moeten opletten/wakker blijven.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x