Homepagina » Binnenland » Jensen ontleedt coronacrisis: ‘Er klopt helemaal niks van. We zijn misleid’
jensen
Foto: Schermafdruk YouTube/Jensen

Jensen ontleedt coronacrisis: ‘Er klopt helemaal niks van. We zijn misleid’

Blijf kalm en raak niet in paniek, zei Robert Jensen op het moment dat het nieuwe coronavirus uitbrak. Nadat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) cijfers had gepresenteerd waaruit bleek dat het virus veel dodelijker is dan de griep, begonnen de media paniekverhalen te verspreiden.

Bijna iedereen liet zich meeslepen. De ene na de andere maatregel werd afgekondigd. Inmiddels zitten de meeste mensen thuis, en zijn scholen en horecagelegenheden gesloten.

We vertrouwen allemaal blindelings op de wetenschappelijke instituten. Maar vertellen zij wel de waarheid?

Machtigste arts ter wereld

Want wie zien we bijvoorbeeld terug als belangrijke donateur van de WHO? De Gates Foundation van Bill Gates.

In 2017 noemde Politico hem ook wel ‘de machtigste arts ter wereld’.

De ‘ongepaste invloed’ van de softwaremiljardair op de WHO leidt tot kritiek, aldus het nieuwsblad. Zo zou de WHO onder meer haar prioriteiten niet op orde hebben.

Gates bepaalt de agenda

Sommige miljardairs zijn tevreden als ze een eiland voor zichzelf hebben gekocht. Bill Gates heeft een gezondheidsagentschap van de VN in Genève gekocht, schreef Politico.

Gates is in het afgelopen decennium de op één na grootste donateur van de WHO geworden. Hij moet alleen de Verenigde Staten nog voor zich dulden.

De miljardair bepaalt in feite de agenda van de organisatie.

Misleid

En aangezien de VS dreigt de financiering terug te schroeven, zal de invloed van Gates waarschijnlijk alleen maar toenemen.

Wat is Bill Gates van plan? “De wereldbevolking met 10-15 procent terugbrengen door mensen te vaccineren,” zegt Jensen.

In de Jensen Show van woensdag legde hij uit waarom de cijfers over het coronavirus die de WHO ons heeft voorgehouden, niet kloppen.

“We zijn misleid met een gecoördineerde aanval op onze vrijheid, die we nu zo makkelijk weggeven. En alle politici gaan er met gestrekt been in, zonder enige nuance.”

Bekijk de uitzending van woensdag hieronder:

[YouTube]


Vind je dit goed? Deel het dan met je kennissen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

55 reacties

 1. Jensen is een held, een werkelijk ander geluid wat je in Nederland niet snel zal vinden.

  142 likes
 2. Jensen heeft weer gelijk .

  Een week na 9\11 lag in de VS de Patriot act al klaar , de rechten en vrijheden van de mens daar waren vanaf die dag een heel stuk minder waard !!

  Dit hele virus gedoe is de ideale afleiding om de door de Banken naar de afgrond gebrachte economie te camoufleren , het ligt allemaal aan het virus , heel dom en bang Nederland trapt er met open ogen in en straks zijn alle predidenten van Europa opeens weer de helden terwijl ze 2 weken geleden nog allemaal met de rug tegen de muur stonden .

  Dat dit virus uit een lab komt is heel zeker maar de grote vraag is wie heeft dit in de wereld gebracht , begin China steeds minder als verdachte te zien en onze Globalistische vrienden steeds meer !

  76 likes
  • Jensen lijkt ? QAnon niet te kennen….. Strategie ???….de grootste geheime dienst informatie WAR op corruptie ooit……..onze hoop…..The Great Awakening.. ( toots in een zoekmachine : The plan to save the world. suc6 Anons sterkte …..help de niet wetende met heel je hart . Cor

   12 likes
 3. De dingen die Jensen in z’n video benoemd heeft snijden gewoon hout. Ik vind het werkelijk bizar om te zien dat een Rutte, die 2 weken geleden nog door minimaal half Nederland werd uitgekotst door al z’n leugens van de afgelopen jaren, nu op handen wordt gedragen, want oh jongens wat deed hij zijn speech toch geweldig! En nu moeten we die knakker en z’n kompanen maar blindelings geloven en vertrouwen?

  Tuurlijk bestaat dat virus en dat zal ik ook echt niet ontkennen, maar de angst en paniek die wordt gecreëerd is bizar. De ene ‘expert’ die de andere wil overtreffen met doemscenario’s en we rennen met z’n allen naar de supermarkt voor wc-papier.

  Hoe was het ook alweer? Des te groter de leugen, des te sneller de massa het gelooft.

  59 likes
 4. Langzaam worden de leugens exposed. Minister Bruins is al bezweken onder de druk. Ze weten dat ze uiteindelijk door de mand vallen. Hun verhaal rammelt steeds harder en aan alle kanten.

  48 likes
 5. Gates ondersteunt ook het 5g-project.
  In noord Italie is net deze maand 5G in vol bedrijf.
  blijkbaar hebben zij de race om patenten of het in de Eu te invoeren zij zijn hard bezig om milaan en omgeving onder een deken van 5G te brengen.
  Zo ook ligt Wuhan onder een deken van 5 G daar is het begonnen en in Noord-Italie heeft het toegeslagen waar dus ook die 5G opgestart is. Er kunnen percentueel wel meer ouderen wonen maar dat is weer een leugentje om bestwil.
  Wordt nu in bv ons land ook de 5G in stelling gebracht tegen de mens.? De zenders die worden geplaatst overal zijn klein van maat. 2 bij 3 tot 6 cm en kunnen letterlijk overal geplakt worden.
  Niet om angst te zaaien zeg ik dit maar om wakker te worden.
  Aan het begin vd vorige eeuw startte het radio zenden op in de 2e WO kwam wereldwijd radar.
  Eind 20e eeuw kwam wifi. En nu 5G erboven op.
  De straling maakt ons onvrij.
  Ieder met een metaalvergiftiging in het bloed zoals aluminium, kwik is vatbaarder voor de straling en dus ook voor Corona. Zelfs mensen met metalen protheses kunnen ernstig ziek worden.
  Men zou kunnen testen bij zieke mensen door corona of zij metalen in t lijf hebben.
  De straling ontregelt ons endocriene systeem ons afweersysteem. Deze klieren raken ontregelt dus en scheiden stoffen af om het lichaam op zijn beurt te beschermen . maar deze stoffen brengen nu juist schade omdat .het lichaam er niet in slaagt zichzelf te genezen.
  Dat 5 G ons immuunsysteem aanvalt ligt zeer voor de hand. De excretie die vrijkomt uit de klieren ziet men aan als reactie op een virus dat op zijn beurt helemaal niet hoeft te bestaan.
  hoe het dan overgedragen wordt van mens tot mens is mij nog een raadsel.

  30 likes
 6. Ik heb em gehoord en samen met ander informatie via diverse kanalen heeft hij het volgens mij goed gezien.

  28 likes
  • @Petrus, misschien wel over het corona virus. Maar er is ook heel veel waar hij niet over praat. Zoals bijvoorbeeld over wat de elite allemaalachter de schermen uitvreet. Er wordt soms wel gezegd dat je niet alleen moet kijken naar wat er gezegd wordt maar ook naar wat er juist niet gezegd wordt, als het om de echte belangrijke dingen gaat. Het virus kan een dekmantel voor van alles zijn. Dat hij het dan alleen maar over het virus praat geeft mij toch een beetje een vreemd gevoel. Daarbij kun je je afvragen waarom hij (en zijn content) gewoon online blijft terwijl de content van anderen verwijderd wordt. Wat als ze dat virus juist ook als discussie onderwerp de wereld in hebben geholpen, die elite, juist door er zo overduidelijk op aan te dringen dat het fake is wat er gebeurt. Dan leidt het van andere zaken af en vooral van de elite en hun gitzwarte praktijken.

   5 likes
   • Alles op zijn tijd…. Als hij dat doet haakt iedereen af die een beetje mee kan gaan met wat hij tot op heden verteld. Dat is te direct denk ik, maar komt wel verwacht ik.
    Daarnaast zit hij op spotify, youtube en zijn eigen site. Dat kun je niet zomaar verwijderen en dat valt ook wel heel erg op he.

    4 likes
    • Rob,

     Jensen is voor mij niet zaligmakend met zijn uitspraken, maar het komt aardig overeen met hoe ik er zelf over denk.
     Het blijft moeilijk om in deze tijd de juiste gedachten en mening te hebben.
     Maar in ieder geval beter dan alleen maar de officiële media te volgen.
     bedankt voor je reactie.

     5 likes
     • @André en Petrus. Jullie hebben allebei wel een punt.

      André, ja, er zijn natuurlijk ook nog steeds heel veel mensen die nog totaal onwetend zijn als het aan komt op hoe het in de wereld werkelijk gaat. Voor hen is Jensen dan misschien een soort eye-opener. Alhoewel zelfs hij door velen nog afgebrand wordt terwijl hij het toch op een heel redelijke manier brengt.

      Petrus, het is inderdaad beter (realistischer) dan wat de MSM brengt. Die brengen alleen maar propaganda. Jensen kan (sommige) mensen misschien een beetje aan het nadenken krijgen. En met al die tegengestelde berichten kan het soms inderdaad lastig zijn om een eigen beeld te vormen. Daarom zeg ik ‘lees het dan als informatie en vergeet niet je eigen leven te leven’. Het komt straks een keer ergens op uit want de wereld is volgens veel informatie aan het veranderen en wel naar een betere wereld waar uiteindelijk dit soort macht niet meer bestaat. Dan is het zaak om daarom niet je eigen leven te vergeten.

      3 likes
   • Zie mijn reactie verderop.

    0 likes
 7. Wil meneer Jensen dan even langskomen bij mij om twee van mijn kennissen te genezen die er na twee weken steeds beroerder aan toe zijn in plaats van beter lijken te worden.
  Zo niet, dan moet hij z’n grote muil dichthouden!

  27 likes
  • Hebben uw kennissen een daadwerkelijke diagnose van covid19?
   Jensen stelt zich terechte vragen hier!
   Niemand beweert dat het virus niet echt is, maar de manier waarop er gereageerd wordt is buiten alle proportie! En gaat ons op lange termijn meer kosten dan ons lief is!

   56 likes
   • @MijnGedacht

    Dit alles lijkt verdacht veel op Q Koorts alleen dan met een ander label. Het verspreiden daarvan gebeurde ‘experimenteel’ al eerder en kregen de geiten en schapen de schuld.

    Denk na, ook Nederlanders moeten dood, echt helemaal dood om plaats te maken voor een ander soortig volk dat bidt met de kont naar het westen.

    Niks virus, maar een verrekte bacterie en dan vooral blijven roepen dat er op een virus wordt gestest, met een neppe test!! Waarom niet dit:

    …”Q-koorts is niet altijd te herkennen. Meer dan de helft van de mensen met Q-koorts krijgt geen klachten. Als mensen klachten hebben van Q-koorts heet dat acute Q-koorts. De klachten lijken vaak op griep. Soms verloopt acute Q-koorts ernstiger. Dan begint de ziekte in korte tijd met heftige hoofdpijn, hoge koorts en een longontsteking met droge hoest en pijn op de borst. De bacterie kan een leverontsteking veroorzaken. Deze klachten komen echter ook bij andere ziektebeelden voor…”

    6 likes
  • Het spijt me voor jou vrienden Rene en ook voor je zelf, toch een goede eigenschap van de mens is tevens ook zijn slechtste eigenschap…emoties.
   Angst en paniek is en zal ook nooit een goede raadgever zijn!!

   Zelf ben ik een long patiënt en werk tijdelijk in de zorg sector, maar ik ben niet bang, als het mijn tijd is, dan kan ik dat toch niet tegen houden!!

   31 likes
  • Schei toch uit, zielig doen werkt zeker bij wel denkende mensen niet meer, net als die honderden dode mensen in Italie waarvan erkend is dat 99% allemaal ziek zwak en OUD waren.
   Waarom heeft Spanje, Griekenland of Oostenrijk nergens last van of India met 1,3 Miljard mensen??.
   Ik zal je zeggen, omdat de corona crisis een gigantische HOAX is.

   In nederland zijn wat is het 20 mensen zogenaamd aan Corona overleden, en het hele land zit op slot.. dit is kansloos en absurd.
   Wereld wijd gaan nogmaals 600.000 mensen p/jaar dood aan griep, 90% of meer zijn de ouderen en zwakken onder ons (personen met lichamelijk problemen).

   Misschien heb je een hekel aan Jensen, misschien ben je hier om de boel te beinvloeden wie weet.. ik persoonlijk neem geen hand voor de mond meer om politiek correct te zijn en gelukkig is het *denk intelligentie* niveau hier op de Ninefornews website hoog en kijken de meeste door de onzinnigheid heen.

   Het is gewoon misselijk makend hoe makkelijk wij als kudde worden gestuurd, het rationeel en problemen met nuance te lijf gaan zit er bij onze politici en maatschappelijk instantiesi helaas niet bij.
   Ze worden geregeerd door *knee jerk* reacties en massa hysterie.

   Als jij 2 *kennisen* hebt die ziek zijn wens ik ze hartelijk gezondheid toe, maar wat hebben wij hier aan zonder de daadwerkelijk de reden te weten waarom een persoon waar dan ook ziek is.
   Wie gaat ons dat eerlijk vertellen, de media ? onze ijzersterke regerings leiders ? onze RIVM o.a instanties? .. moeten we ze nog geloven, zeg het maar.

   En om mensen *lachwekkend* te noemen vindt ik nog al wat, als je het er niet mee eens bent kan dat ook met wat meer respect naar een persoon, ook op een forum.

   26 likes
   • spanje heeft na italie de meeste coronapatienten van europa. in oostenrijk komen er veel besmette mensen uit de skigebieden; je bent niet op de hoogte. india is een vreemd verhaal ben ik met je eens. maar er is meer vreemd. zo heeft rusland ook weinig coronapatienten, maar daar is iets vreemds aan de hand; er zijn russische bedrijven die goede testen hebben, maar deze niet mogen verhandelen van de overheid, die heeft zijn eigen (minderwaardige) testen. zo houdt je de cijfers wel laag, natuurlijk..
    en wat jensen betreft: ik kan die kop niet zien en die stem niet horen. die man vind zichzelf zo geweldig en hoort zichzelf zo graag praten, ik kijk liever wat anders.

    5 likes
  • Rare taal, gevuld met plusjes van jou soort .
   praatjes vullen geen gaatjes , swine flew dodenaantal in VS 12000 .
   Hoeveel nu meneer muil ?
   En DAG hoor..

   4 likes
  • zullen we dan maar een show om jou heen bouwen?
   misschien dat dat meer zoden aan de dijk zet als de Jensen Show.

   fff

   1 likes
  • Onderliggende ziekte? Overgewicht? Teveel alcogebruik? Junkfood? Alle zwakken worden door de Farma in leven gehouden. Dus 1 verkeerd windje en de mensen vallen om. De Geneeskunde is in de laatste 200 jaar geen moer opgeschoten. We worden niet ouder, gewoon onzin. De intellectuelen/de rijken der Aarde die 200 jaar geleden leefden en voorzien waren van goed drinkwater en goed eten werden net zo oud als nu. Overigens geldt dat nog steeds. Hoger opgeleiden worden ouder dan laagopgeleiden. Ligt aan de consumptie van junkfood en alcogebruik. Alcohol is de grootste kankerverwekker aller tijden. “Pept” alle systemen op; zowel de goede als de slechte. Van de laatste heb je dus de meeste last. Daarom zit er in homeopathische middelen veel alcohol.

   1 likes
 8. Zeer belangrijk is het dat je een analyse doet op de overledenen van het corona virus (die zijn er wel degelijk):

  – in de statistieken zie je duidelijk dat 2/3 van de overledenen man is (zeer vreemd bij een gewone griep virus is dat 50/50);
  – de overleden zijn vaak ouder dan 60 jaar (bij een gewone griep zijn ouderen ook oververtegenwoordigd);
  – zij hebben vooral de volgende onderliggende ziekten, nl. hartfalen, hoge bloeddruk en suikerziekte ; worden duidelijk benoemd in Italie (geen enkele andere ziekten worden zo duidelijk benoemd). Zeer vreemd; bij een gewone griep zou je bij de overledenen allerlei ziektebeelden tegenkomen, ook veel kanker.

  Alles heeft met elkaar te maken, oudere mensen hebben meer hart- en vaatziekten, mannen hebben meer hart- en vaatziekten, hebben hogere bloeddruk, maar waarom deze groep zo specifiek en niet bijv. kanker patienten?? Het antwoord hierop moet mijn inziens toch zijn de medicatie zijn die de 3 groepen slikken en die zeer negatief werkt op het overlijdenspercentage, nl de zgn.

  RAS-remmers
  RAS-remmers zijn medicijnen die de bloeddruk verlagen. Ze doen dit door het verwijden van de bloedvaten.

  Werking RAS-remmers
  Op diverse plekken in het lichaam bevinden zich sensoren, die de bloeddruk registreren, zoals in het hart, de bloedvaten, nieren en lever. Deze sensoren sturen een signaal naar cellen in de nieren. Via diverse stappen wordt er angiotensine II gevormd. Angiotensine II zorgt voor verhoging van de bloeddruk. Hieronder staat hoe het zogenaamde Renine-Angiotensine-Systeem (RAS) werkt:

  RAS-remmers zijn onder te verdelen in:

  ACE-remmers (ACE is een eiwit dat nodig is bij de aanmaak van angiotensine-II)
  angiotensine II-remmers
  renine-remmers
  Door gebruik van RAS-remmers wordt er minder angiotensine-II aangemaakt en verwijden de vaten. De bloeddruk daalt dan weer.

  Wanneer RAS-remmers?
  Artsen schrijven RAS-remmers voor bij:

  hoge bloeddruk
  hartinfarct
  hartfalen
  Bij hoge bloeddruk hebben RAS-remmers niet de voorkeur. Om de bloeddruk te verlagen schrijft de arts meestal plasmiddelen of bètablokkers voor.

  Bij patiënten met diabetes, hartfalen en/of nierproblemen kan een RAS-remmer wel eerste keus zijn. Soms krijg je calciumblokkers voorgeschreven.
  Bijwerkingen RAS-remmers
  Bijwerkingen van RAS-remmers zijn onder andere:

  duizeligheid, vooral bij opstaan uit bed of uit een stoel
  hoofdpijn
  vermoeidheid
  maag-darmklachten
  Bij ACE-remmers komt kriebelhoest voor als bijwerking. Als de hoest heel hardnekkig is en niet minder wordt na gebruik van een middel tegen kriebelhoest, is het verstandig om contact op te nemen met de arts.

  Is dit een virus gemaakt in een bio lab, dat dodelijk is voor een specifieke doelgroep (zij slikken specifieke medicijnen, die bloedvaten verwijden > dit zorgt voor het dodelijke effect)? De rest van ons kan milde klachten krijgen, tot flinke, maar heeft feitelijk niets te vrezen. Of is het virus, toevallig zo gemuteerd dat het alleen maar dodelijk is voor mensen die deze medicijnen gebruiken? Een goede microbioloog, analyticus zou dit met de huidige cijfers zo kunnen uitzoeken. U mag het antwoord geven..

  Een ding is duidelijk we mogen nooit onze vrijheden opgeven voor dit virus.

  24 likes
 9. We weten dat er een depopulatie aan de

  11 likes
 10. We weten dat er een depopulatie aan de gang is. Nu de verpleeghuizen op slot gaan, zal mij neit verbazen dat oudere mensen die na de oorlog zo hard hebben gevochten velen zullen overlijden maar niet aan de coronavirus. Deze mensen leveren hun AOW in en dat gaat naar de staatskas.

  11 likes
  • Dit is de ultieme natte droom voor Robot Jettes D666 en “ons” kabinet. Alle te verzorgen zieken, zwakkeren en 67+ers gaan stilletjes de pijp uit. Hele verzorgingstehuizen besmet.
   Dus daar hoeven geen hoge ziekte- en verzorgingskosten meer aan uit gegeven te worden. Daarom worden er ook GEEN mondkapjes en andere beschermingsmiddelen voor de verzorgers van dementen en bejaarden ter beschikking gesteld door onze roverheid!
   Want…….. geen AOW-uitkeringen meer aan de door de oudjes jaren lang betaalde oudedagsverzekering en geen uitbetalingen van jaren ingehouden achterstallige salarissen, ook wel pensioen genoemd. Alle €Uro’s gaan naar Brussel en dus naar Zuid-€uropa.
   De leeggekomen kamers in de verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen zo ingenomen worden door de asieleisers (de meubeltjes kunnen blijven staan. Wel een nieuwe Miele er in natuurlijk).
   De leeg gekomen huurhuisjes kunnen dan direct naar de statushouders.
   Dan komt er nog een kapitaal aan erfbelasting aan.
   Dit gaat nog mooier en sneller dan euthanasie, de pil van Drion, palliatieve sedatie of voltooid leven.
   Niemand nu verantwoordelijk. En dan eerst nog even de bruikbare orgaantjes er uit roven.
   Heeft u een zakdoekje…..?

   2 likes
 11. Is het echt? Ik denk zeker dat het Covid-19 virus echt(gemaakt ) is…
  Gister stond in de krant dat het gewone griepvirus ook weer terug komt, of iedereen die nu griep of verkouden is gaat naar de dokter, tja ook een probleem..
  Er is geen test materiaal dus niemand die het weet, dus lig je thuis ( dood) ziek te zijn , en zolang je geen longontsteking hebt( meestal van een bacterie) daar krijg dus antibiotica voor , al jaren.. Sommige mensen krijgen dus een test als medici twijfelen ,,,,kennelijk zijn de symtomen van dien aard dat een geoefend oog het wel snel kan zien…..
  Maar er is angst bij de mens en niemand weet nog waar hij/ zij aan toe is, en dat is nu het grote probleem…..
  Heel Azië draagt mondkapjes maar ons wordt wijsgemaakt dat het niet helpt, maar het zal allicht iets helpen…
  Virussen kunnen overal op zitten, haar ,kleding, materialen buiten,, je kunt het overal oplopen,…..
  Daarom heeft China alles gedisinfecteerd, maar dat is hier kennelijk helemaal niet nodig…
  Anderhalve meter afstand houden, dat zou infectie voorkomen, hoe dan….
  M’n oudere buurman is naar gevallen buiten, afgevoerd met ambulance , naar ziekenhuis wat hechtingen …..Heel vervelend allemaal …..
  Maar is het echt dat Covid 19 virus?
  Waarom heeft de behandelend arts geen mondkapje op en handschoenen aan, uiteidelijk sta je op een afstand van 50 cm te hechten , gezicht……..hetzelfde bij de hechtingen eruithalen van de week, bij de huisarts,, geen bescherming, ….Overigens een zeer groot risico patiënt……..
  Zo zijn er veel tegenstrijdig heden, waarvan ik me nog steeds afvraag, hoe echt en heftig is het Covid virus……
  Kunnen we ook een beetje relativeren …..Je kunt nl overal en altijd een naar en soms dodelijk virus oplopen…..
  Ook lees ik dat we weer een saamhorigheidsgevoel krijgen, verbinding ,oh jaaaa, door middel van hamsteren ?

  7 likes
  • Ha Louise,
   Mondkapjes helpen echt niet, weet ik uit eigen ervaring. Lading cement en goede mondkapjes zat het cement nog tussen de tanden. Meestal zitten de ‘gaten’ langs de neus..
   Ondertussen loopt msm en alt news ook allerlei bevindingen te kakelen, mens weet echt niet meer wat te geloven.
   Wie kent er iemand die echt covid heeft?
   Hier in Azie wordt gezegd dat chloroquine, malaria middel goed geneest zolang je er maar bijtijds bij bent.
   Maar over de testkits reizen ook vele twijfels hier en daar.
   Hier is er al lockdown, en heb gelukkig genoeg voor een week of 6 in huis, zolang ik kopen kan zal ik de voorraad niet aanraken, immers in China komt het leven weer op gang( blijkt uit satfotos van lucht verontreiniging).
   Grtz

   4 likes
   • Hoi Henk Azië , tja Europa was al een chaos en daar komt nu een tandje bij…..
    Het virus laat ook duidelijk zien dat er van samenwerking geen sprake is, erger nog we helpen elkaar niet eens………Dank aan het virus….
    Ook geweldig we hebben nog nooit zo’n schone lucht gehad, er zijn genoeg beelden op t net van Landen…. En ja het is ook duidelijk dat de mens weer terug moet bij/ naar zichzelf, eigen verantwoording en leven leiden……..Als blijkt na een tijdje dat we niks geleerd hebben en we gewoon weer doorgaan, zal de volgende ramp nog veel erger worden…… Het is een natuurlijke cirkel…..Ik kijk ook met belangstelling om me heen…….groet Louise 🙏

    4 likes
 12. Zitten wel wat parallellen met klimaat crisis is ook gebaseerd op totaal verkeerde cijfers en daarmee foute voorspellingen.climatechange was gebaseerd op 97% van wetenschappers die menselijke CO2 uitstoot verantwoordelijk houd voor de climatechange.Dit is vol gehouden door bijna alle politici terwijl gebleken is dat dit onderzoek van geen kant deugde. Nu met coronavirus wat vergeleken met griep 0,1 % hier aan sterft coronawel 3,8 % alleen wederom is met de griepcijfers een geschatte aantal besmettingen genomen en bij corona vastgestelde besmettingen als je dezelfde methode zou gebruiken als met de griep dan komt het sterfte cijfer met gewone griep opeens op 10% ipv 0,1 % oftewel je gaat eerder dood aan de griep als aan corona.Maar het is net als Jensen zegt hoe haal je de geest weer uit de fles.

  5 likes
 13. Ik kijk niet meer naar die Jensen, snap het hoor hij is van tv getrapt omdat hij gevoelige onderwerpen aansneed, maar hij probeert erg z’n best te doen om de Nederlandse Alex Jones te zijn, zaait nog meer paniek dan de Telegraaf.

  Het financiële systeem moest toch een keer gaan klappen, ideale moment er voor, regeringen doen nog even of ze gul zijn om de zzpérs te redden, want ze weten toch dat het niks meer uitmaakt, voor hun is het tijd voor hun New World Order, en die krijgen ze, het volk is toch blind.

  4 likes
 14. LET OP

  nederland gaat ook op slot.

  rutte verspreekt zich. 4:41:17

  https://www.youtube.com/watch?v=Dr4cSHLhQK4

  misschien heb ik het fout ,maar minister valt flauw lijk wel ingestudeerd.
  wie is degene die roept het gaat niet goed ??
  alle ogen moeten nu op wilders gericht zijn.
  speel ik het in de vertraging af dan staat bruins nog overeind
  zodra hij in beeld komt.
  zou hij dadelijk ook ineens corona hebben om alles kracht bij te zetten
  en nederland op slot te gooien, zo van kijk eens hoe erg het allemaal is.

  https://www.youtube.com/watch?v=-KiEyMPAvPQ

  4 likes
 15. Beste meneer Jensen,
  Ik heb een diep respect voor klokkenluiders en mensen die tegen de stroom ingaan. We moeten alert blijven voor wat men ons wil opdringen door misleiding, en dat is heel wat! Hoe het Corona virus ontstaan is, daar hebben we momenteel geen idee van. Hiervan zijn er verschillende theorieën waar ik me nu niet over wil uitspreken.

  U beschuldigd de overheid van bangmakerij. Volgens mij bent u de grootste bangmaker. U geeft een grafiek van de overheid weer, waar u zegt dat ze voorbarig zijn. Bent u zelf niet voorbarig? U geeft % aan – griep versus Corona. U baseert zich op deze cijfers terwijl deze pandemie nog niet eens goed begonnen is. De piek moet nog worden bereikt! Ik heb u niet horen zeggen dat er in Italië 600 doden gevallen zijn op 1 dag! Dit is zelfs in de ergste griepepidemie nooit geweest! Dankzij de lockdown voorkomen wij verdere besmettingen.

  U neemt klakkeloos een artikel over waar u zegt dat Bill Gates de 2de grootste donateur is van WHO. Tenslotte laat u een grafiek zien waar hij op de 5de plaats van donateurs staat. Weet u wel waar u over praat? Er is een groot verschil tussen correcte verslaggeving en sensatie. En dit is wat u doet – U geeft mensen misleidende informatie die u baseert op uw eigen hersenspinsels.
  Ik ben het wel met u eens dat de grafiek Griep vs Corona 2019-2020 niet helemaal klopt. Maar hij maakte hier een schatting op alle mensen die griep hadden. Het klopt ook dat het Corona virus al heel lang in omloop is. U vergeet echter wel te zeggen dat het hier om een nieuwe variant gaat: nl Covid 19. Ik heb u geen enkele keer deze variant horen noemen… Covid 19 is een mutant die heel agressies is. Het zorgt bij verzwakte personen voor een onmiddellijke longontsteking met vaak de dood voor gevolg. Bij gezondere personen die dit virus overleven zijn er duidelijke littekens op de longen te zien.
  Ik zou u eens willen uitnodigen om hier in België een bezoek te brengen aan de verschillende hospitalen. Hier werkt men 24/24 om dit vreselijk virus te bestrijden en mensenlevens wil redden.
  Wat u doet is de mensen een vals veiligheidsgevoel te geven, en dat is onverantwoord! Bedenk dat er mensen zijn die u geloven, en dat kan rampzalig zijn voor deze mensen. Onthoud goed dat u een enorme verantwoordelijkheid hebt door u te profileren via dit medium!

  Mocht u gelijk hebben – wat ik ten zeerste hoop – dan zal ik de eerste zijn om u mijn excuses aan te bieden. Maar het ziet er helaas zo niet uit!

  4 likes
 16. Is Vrijheid een Mindset?
  Tot op zekere hoogte zeker.
  Jensen, het is in Behavioral Science – Gedragswetenschappen bekend dat Complot Theorien de kop op steken in tijden van onzekerheid. Bepaalde typen mensen kunnen slechter tegen het onbekende en ristricties.

  Een pandemie voorspellen is niks bijzonders. Deed ik al 20 jaar geleden als student, vet blut, samen met andere studenten. Je hoeft geen “belangen” te hebben of “iets speciaals” om dat te voorspellen.

  Is dansen met Beperkingen een Kunst?
  Ik ben Vietnamese. Mijn ouders hebben de oorlog meegemaakt. Ze zeiden:
  Onzekerheid en lijden? Hoort bij het leven.
  Besef dat je geel bent. Werk harder. Echte respect? Dat moet je verdienen, is je niet gegeven.
  Onzekere tijden? Focus op saamhorigheid en vraag wat je kan bijdragen.
  Dit laatste? Best chances of survival.

  Ik was als tiener echt een rebel. Nederland, vrijheid ….langdurige vrede brengt dat.
  Freedom of speech, seks, drugs. Verzin het maar.

  Did that, done that. Verder prima. Super mooi dat we dat hebben.

  Vrijheid is relatief, het is een Mindset.

  Zelfs als je in de gevangenis komt te zitten of in een kamp.
  Daarom is vrijheid tot op zekere hoogte ook een illusie.

  Hier in het Westen zijn we weinig gewend. Nederland is echt verwend, maar beseft het niet.

  Wist je dat decadentie? De downfall was van het Romeinse rijk?

  Complot theorien is juist een teken van dat men zelf zo angstig is voor confrontatie met bvb sterfelijkheid (controleverlies) dat men paranoïde wordt.

  Ik heb een hysterische menigte gezien in de Ebola Afrika docu. De artsen en verplegers werden geblokkeerd en got “raided”. Chaos, en mensen die tegen de regering waren enzo of rijken etc de schuld gaven.

  Gebeurde ook in Vietnam. Vingerwijzen is kracht weggeven. Het maakt je zwakker, echt waar. Mensen die dat deden? Spijt.

  Divide and conquer? De luxe hebben we er echt niet voor.

  1. Vrijheid? Is relatief. Het is je manier van denken.
  2. Jensen focus op mindset, niks complot dit dat. Het is vanuit andere kant ook gewoon weer onderuit te halen.
  3. Geen onzin verspreiden, kan gevaarlijk zijn voor medemens die echt wél hard werken voor ons en ‘t goed bedoelen.

  Zondebok zoekt men bij machteloosheid. Is juist angst.

  Flexibiliteit, nederigheid, snellere aanpassingsvermogen verhoogt overlevingskansen en brengt het minste tot nul schade aan jezelf en je medemens.

  Men denkt dat op de achtergrond blijven en nederig zijn zwak is? Aziatische stereotypering.

  De reden is; er is een tijd en plek voor alles. Niet van de daken schreeuwen, weinig tot gemiddelde bewijsdrang is onderdeel van emotionele zelfbeheersing hebben. Zoiets, daar werk je aan. Vergt discipline, acceptatie en creativiteit zelfs.

  Het is onderdeel van echte groei.

  Invalshoek v nederigheid, zogenaamde “vrijheid” dat je moet opgeven is afhankelijk van wat type dat je bent, dat beïnvloed perceptie.

  Ik ben gehoorzaam waar nodig en kies ook momenten wanneer ik mezelf laat zien. Ben dankbaar voor de mix, wijsheid van mijn ouders (RIP) en mij duidelijk te uiten waar nodig.

  Ik ken mensen die in de wetenschap werken. Ze zijn super tof, intelligent en buigen over bacteriën en virussen, rustig in een hoek. Écht ‘t niet voor aandacht of geld.

  Ik zou niet willen zien dat een angstig volk vol “paranoïde idee-en” hun gaan aanvallen.

  Stel dat jij wetenschap had gestudeert en iedereen doet vet dom en gaat jou de schuld geven? Dit complot nieuws … is NIET een teken van nuchterheid of kracht. Integendeel.

  Kom op.

  Toen ik jong was, was ik ook bang om “vrijheden” te verliezen. Mijn ouders zijn in mijn armen gestorven. Beiden bescheiden, Wijze mensen.

  Als een land zich als een verwend nest gaat gedragen?
  Dat kan zomaar de “fatale carcrash” zijn, die niet meer terug te draaien is.

  Ik vind je grappig.. (vaak wel)
  Maareh…hier zeg ik:
  Jensen, be mindful about what you put out in the world dude.

  Te onbewust? Kan in dit geval niet een beetje irritant overkomen, maar kan ook echt onnodig onomkeerbare schade en verdeeldheid brengen.

  Geen verdeeldheid ajb, niet voor fans, niets, is niet de tijd. Saamhorigheid echt.

  Saai? Nee, het is het juiste. Some things are bigger than you.

  Ik denk dat jij een goeie kerel bent, echt. Je intenties zijn goed.

  En ook toegeven dat je fouten maakt als mens? Is teken van kwetsbaar durven zijn en dus van kracht.

  Echte vrijheid? = Vrijheid om mens te mogen zijn.

  Dus ik wil je niet “hard” veroordelen, maar je iets bewust maken:

  Wees bewust van wat voor sentiment je creërt.

  Hou het simpel.

  Help een oudje met boodschappen.
  Werk aan je geest via meditatie. Opportunity to Learn the art of staying calm and humble.

  In kindness, contribution, the small, there is genuine Wisdom and Strength.

  Ik moet eraan werken, altijd, jij ook zekerrr.
  normaal gezien vind ik complot theorien grappig en wel ok. Maar dit is niet de tijd to divide and conquer. Zet die luxe gedachte ajb opzij.

  Omarm de realiteit en dans met de beperkingen. Ik heb een immuunsysteem ziekte, ben nóg beperkter.

  Train je geest, het is niet makkelijk, maar het is zeker te doen.

  3 likes
  • Oosterlingen hebben genen die miljoenen jaren ouder zijn dan van de Westerlingen, of wat er voor door moet gaan. De genen zijn beter “gerijpt”. Wijlen de Duits-Nederlandse prof. Dr.von Koenigswald heeft de oudste schedels van mensen gevonden in China en Indonesie. Mijn vader werkte destijds voor hem. Vandaar dat het Oosten mij mateloos interesseert. Je taalgebruik spreekt mij aan. Als redelijk kenner van het Boeddhisme en uiteraard aanhanger komt je taalgebruik mij bekend voor. Alle angstexplosie komen vooral voor bij (ex)aanhangers van het Judaisme met zijn afgeleidenen , Jodendom, Christendom en Islam. De beloning achteraf is natuurlijk kul. Psychologisch werkt dat niet. Er blijft met de dood in de ogen altijd De Twijfel. Immers geen dood zonder leven. Alles is 1 en hetzelfde. Als je angst hebt voor de dood heb je in feite angst voor het leven zelf.

   0 likes
 17. Zielig om te zien hoe het coronavirus r e c h t s tot op het bot veldeelt.
  De ene helft gelooft heilig in een complottheorie, terwijl de andere helft onder aanvoering van Wilders en Baudet zich sterk maakt voor een lock-down.
  L I N K S kan nu een wereldwijde revolutie uitroepen, waarbij het grootkapitaal wordt verslagen door de internationale arbeidersklasse.

  CP*Int

  2 likes
 18. Bas van Stapelberg

  Tja complottheorie of niet maar de internationale persagentsxhappen staan nog achter het kopje vleermuissoep. En ik heb nog nergens een verhaal gelezen waar het nou echt vandaan komt

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

duitse

Duitse student maakt GEHAKT van corona-hype. Zijn docu wordt massaal bekeken

Op 28 juni plaatste de Duitse student ...

donorwet

Nieuwe donorwet gaat vanaf vandaag in: ‘Er is mij iets aangedaan wat niet klopt’

Vanaf vandaag gaat de nieuwe donorwet in. ...