CoronaBuitenland

Journalist schokt twitteraars met foto’s van vreemde bloedstolsels: ‘Als je eens wist hoe erg het is’

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Al maandenlang treffen begrafenisondernemers, balsemers en pathologen van over de hele wereld vreemde stolsels aan in de lichamen van overledenen. Een Canadese journalist heeft zich er nu in vastgebeten.

Matthew Horwood van de Western Standard schokte twitteraars de afgelopen dagen met de resultaten van zijn onderzoek onder balsemers in de provincie Ontario. “Dit zijn geen normale bloedstolsels. Het is haast alsof het weefsel is en geen bloedstolsel,” citeerde hij één van hen.

“Voorheen troffen we in slechts 10 tot 15 procent van de lichamen stolsels aan. Tegenwoordig mag ik van geluk spreken als ik lichamen heb zonder stolsels.”

Parasiet

Horwood schreef op Twitter dat hij met een andere balsemer uit Ontario had gesproken die deze vreemde stolsels in vrijwel ieder lichaam aantreft waar ze mee in aanraking komt. “Het doet me denken aan een parasiet, aangezien er altijd een bloedprop is die het lijkt te voeden,” zei de balsemer.

De journalist plaatste er enkele foto’s bij, waarop lange bloederige slierten te zien zijn. Het bericht werd door Twitter verwijderd.

journalist

Het is genocide

De reguliere media durven hun vingers niet aan dit onderwerp te branden. Wel beweert ‘factchecker’ Poynter, die betaald wordt door de Bill & Melinda Gates Foundation en de Open Society Foundations van Soros, dat ‘er geen wetenschappelijk bewijs is dat vaccins verantwoordelijk zijn voor de vreemde bloedproppen die balsemers aantreffen’.

“Als je eens wist hoe erg het is,” zei Horwood nog. Hij twitterde ook: “Het is genocide.”


[Wochenblick]

4.9 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
5 maanden geleden

“Genocide”…. Het hoge woord is eruit.

Johan
Johan
5 maanden geleden

Het wordt een ‘warme winter’… De geest is uit de fles.

dansen met Jan...
dansen met Jan...
5 maanden geleden

laat factchecker maar me bewijs komen dat niet zo is? en natuurlijk is genocide wat had je anders verwacht ?

Victor Hugo
Victor Hugo
5 maanden geleden

Omdat mainsteam media practisch allemaal reclamegeld ontvangen van big pharma, durven zij de waarheid niet publiceren. “Diens brood men eet, diens woord men spreekt”.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

71
0
We lezen graag je reactie!x