Homepagina » Buitenland » Kennedy houdt historische toespraak in Berlijn: ‘Dit is de frontlinie tegen het totalitarisme’
kennedy
Foto: Leonhard Lenz CC0 1.0

Kennedy houdt historische toespraak in Berlijn: ‘Dit is de frontlinie tegen het totalitarisme’

De Amerikaanse kranten schreven dat ik hier tegen 5000 nazi’s zou praten, begon Robert F. Kennedy jr. zijn speech tijdens het gigantische coronaprotest in Berlijn gisteren. “Ik zie hier juist het tegenovergestelde van nazisme. Ik zie mensen die houden van democratie. Mensen die leiders willen die niet tegen hen liegen.”

We willen gezondheidsfunctionarissen die geen banden hebben met de farmaceutische industrie, die voor ons werken en niet voor Big Pharma. We willen politici die zich bekommeren om de gezondheid van onze kinderen in plaats van de winsten van de farmaceutische lobby.

Overheden houden van pandemieën, net zoals ze van oorlogen houden. Omdat het ze de mogelijkheid geeft om beperkende maatregelen op te leggen aan de bevolking, maatregelen die men normaal gesproken nooit zou accepteren.

Mensen als Bill Gates en Anthony Fauci hebben deze pandemie al decennia geleden gepland. Het enige waar ze goed in zijn, is het aanwakkeren van angst. Hermann Göring kreeg tijdens het Proces van Neurenberg de vraag hoe hij de steun kreeg van het Duitse volk. Dat is simpel, antwoordde Göring, het enige wat de overheid nodig heeft om mensen tot slaaf te maken, is angst.

Frontlinie tegen totalitarisme

Vijftig jaar geleden kwam mijn oom naar Berlijn omdat dit de frontlinie was tegen het totalitarisme. En vandaag is Berlijn opnieuw de frontlinie tegen het totalitarisme. Vol trots zei mijn oom: ‘Ich bin ein Berliner’. Vandaag kunnen wij opnieuw vol trots zeggen: ‘Ich bin ein Berliner’. Jullie staan in de frontlinie in de strijd tegen totalitarisme.

De machthebbers hebben de lockdown gebruikt om 5G uit te rollen en daarnaast werken ze toe richting digitaal geld, wat het begin van slavernij is. Dit doen ze niet voor jou en mij, maar voor mensen als Gates, Zuckerberg en Bezos, voor surveillance.

Bill Gates zegt dat hij met zijn satellieten 24 uur per dag iedere vierkante centimeter op aarde in de gaten zal kunnen houden. Hij kan je ook volgen via al je apparaten. Deze pandemie geeft de elite de gelegenheid om de middenklasse en de democratische instituten weg te vagen. Het enige wat tussen de elite en onze kinderen staat, is deze menigte die naar Berlijn is gekomen.

Wij eisen onze democratie terug. Heel erg bedankt voor jullie strijd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Berlin, Berlin wir fahren nach Berlin!

Een bericht gedeeld door Robert F. Kennedy Jr. (@robertfkennedyjr) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Berlin, Berlin wir fahren nach Berlin!

Een bericht gedeeld door Robert F. Kennedy Jr. (@robertfkennedyjr) op

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • wolfje168 schreef:

  ‘if they control your bankaccount, they control your behaviour’. Never give up cash.

  0 likes
  • Peter schreef:

   … give up your bankaccount.
   Ben ik de enige die inziet dat het beëindigen van je bankrekening de enige weg uit dit stelsel is?
   Niet je BSN is je slavennummer, je bankrekening is dat. Moet je nog betalen voor wat dan ook, ben je slaaf van de bank. En het verzinsel van die banken is: elk jaar MEER alstublieft.
   Daar kom je niet meer uit behalve door het einde van banken.

   0 likes
   • salvar schreef:

    @Peter
    wel leuk natuurlijk om je bankrekening op te zeggen maar hoe denk je aan je geld te komen?
    ze komen het echt niet thuisbrengen.

    dit is nu de kracht vasn de elite , ze pinnen je vast.

    0 likes
    • Rob schreef:

     Gewoon je vaste laten zoals huur en andere rekeningen af laten schrijven en wat er over blijft eraf halen en je inkopen contant betalen. Elke maand contant geld naar de verhuurder, energiebedrijf etc brengen is onmogelijk. Maar alle dagelijkse dingen contant betalen is simpel. Na vaste lasten de rest opnemen. Dan heb je wel je rekening maar daar staat dan niets of weinig op om de corrupte bankiers mee te spekken.

     0 likes
    • Chip schreef:

     Ik ben al geruime tijd van mening dat om hieruit te komen, iedereen moet staken.

     Laat je werk vallen, en richt je op je gezin/familie.
     Ga in overlevingsmodus.
     Je zou kunnen zeggen dat dat riskant is, het risico lopen dat je familie misschien uithongert, maar door slaafs te bkijven verder werken, lopen uiteindelijk jij en je familie nog veel meer gevaar.

     Je hebt dus de keuze om hieruit te komen, en als iedereen zou stoppen met werken, moest je eens zien hoe snel onze exotische professoren en medicijnmannen terug naar huis gestuurd werden.

     0 likes
  • Rob schreef:

   Misschien is het het beste om terug te keren naar het bankieren van voor het internet en online bestellen en betalen. Gewoon weer bankafschriften nemen voor de overzichten van uitgaven en inkomsten en de rest met contant geld betalen. Terug naar basic en niet meer mee doen aan al dat koopgedrag. De banken gaan nu iedereen verplichten een smartphone aan te schaffen als je wilt internetbankieren. En guess what. Die smartphones moeten moeten verbinding kunnen maken met allerlei andere apparaten waardoor ook contacttracing afgedwongen wordt in combinatie met andere volgsystemen. Kortom, ze gaan mensen via de banken dwingen het systeem te accepteren wat ook al met Covid-19 het plan was. Ze gebruiken zo je financiële vrijheid om dat systeem erdoor te drukken. Daarom, stap van dat internet betalen etc af en doe het zoals het was voor het internet. Je kunt op de pinautomaten ook je saldo zien. Op de bankafschriften je uitgaven en inkomsten. Dit is een mooi moment om van de zogenaamde luxe van internet bankieren af te stappen. Dan koop je ook niet meer bi de grote giganten die de rest van de ondernemers kapot maken. Koop gewoon weer in de winkel inje omgeving en alleen dat wat je werkelijk nodig hebt.
   https://cryptobenelux.com/2020/07/17/europese-banken-gaan-sca-afdwingen-waardoor-miljoenen-mensen-uitgesloten-worden-van-bankdiensten/?fbclid=IwAR27kP58mfNJqZ3ieaEskTemCXAfFV7FsCK48m0hyp2KChHBCs0MMU9BA6o

   0 likes
 • Sancha schreef:

  Waar kan ik de speech terugvinden?

  0 likes
 • johan den haag schreef:

  Dat de MSM hier geen of alleen negatief aandacht aangeeft door te stellen dat politie moest ingrijpen, vanwege niet naleven corona regels en opnieuw niet weergeven echte aantallen demonstranten, zegt genoeg. De tegenbeweging groeit en hopelijk op tijd.
  de massa die nodig is voor de grote schoonmaak moet nog vele malen groter!!.
  Ook de FvD en PVV zijn niet de partijen die voor grote verandering gaan zorgen.
  Ik kijk met enigszins positivisme naar de toekomst

  0 likes
  • Johan schreef:

   Helemaal mee eens. Wederom weer blauw geërgerd aan de MSM. Krijg onderhand ook medelijden met mensen die er nog steeds naar kijken/luisteren en het als de werkelijkheid bestempelen. Er valt met deze groep dan ook niet meer te praten.

   0 likes
   • Chip schreef:

    Neen, en deze groep sleurt anderen – dat zich wel willen beschermen door voorzorgsmaatregelen te nemen – mogelijks mee de dood in.

    En aan de andere kant, als hun globale staatsgreep bekend raakt, en we terug keren naar een conservatief tijdperk, met conversatief getinte tv-zenders, dan zal dit heerschap nooit geweten hebben dat we aan de rand van de afgrond stonden.
    Dit heerschap zal de rest van zijn dertig-jarige bestaan op aarde rondlopen met het gedacht dat het een waardige afsluiter is, ook al is hij of zij incapabel om zich bij een andere mening iets voor te stellen, wat zorgt voor voortdurende onderbrekingen.
    (“Jij moet niet zeggen HOE ik moet denken!”)
    Nochtans, wordt er uitgegaan van een stel-situatie.
    ‘Stel, je hebt de keuze, of je luistert naar mij en we hamsteren, of we doen niets, maar dat kan je dood worden.
    Wat kies jij?
    Dit heerschap zal het laatste kiezen, en gaat vervolgens weer verder met zijn of haar Negerflix.

    Levensgevaarlijk, dit domme heerschap, en ik zou voor de zekerheid bij dit heerschap waakzaam zijn op uiterlijke kenmerken als kannibalisme.

    Voor de zekerheid zou ik daar op letten.

    0 likes
  • Chip schreef:

   De msm doet alsof haar neus bloed, met kinderachtig geschreven artikelen,
   welke door haar kinderachtigheid, vooral ‘eerlijkheid’ moet uitstralen.

   0 likes
 • exegese schreef:

  het enige wat de overheid nodig heeft om mensen tot slaaf te maken, is angst.

  het enige wat nodig is om een criminele overheid te stoppen is het laten varen van de ons opgelegde angst.

  Moeilijker is het niet. Gewoon zonder angst met z’n allen hun totaal bezopen maatregelen en adviezen naast ons neer leggen. Gewoon je gezonde verstand volgen en je afkeren van hun smerige propaganda en doen wat goed voor ons is en vooral voor onze kinderen. Onze angst is hun wapen, sla het uit hun poten en pak je leven weer op !

  0 likes
 • Nexit please! schreef:

  Inspirerend; Dit geeft hoop…!

  0 likes
 • sina schreef:

  Bobby kan trots zijn op zijn zoon !!

  0 likes
 • Joyce Ramgatie schreef:

  COVID-19 = CODE for WORLD SLAVERY

  1.5 heeft niets te maken met een virus. Alles draait om de Face Recognition System.. TRACK and TRACE. Moderne slavernij..

  Vaccins zijn gevaarlijk en dodelijk , worden roekeloos verspreid onder mensen door een farmaceutische industrie en regeringen die niets om mensen geven. Alles draait om BIG MONEY.

  “”Elon Musks ruimtebedrijf SpaceX wil met behulp van 42.000 satellieten over de hele wereld snel internet aanbieden.””. Ze zijn al bezig !! TRACK and TRACE.

  0 likes
 • MdeFilosoof schreef:

  Heb het gezien op diverse live YT kanalen zoals die van samuel eckert. De straten waren werkelijk volgepakt. De speech was geweldig historisch en inspirerend. Uiteraard zal de MSM dit downsizen, ze doen niks anders dan liegen. Ik zou zo zeggen deel de beelden massaal, de beelden spreken voor zichzelf.

  0 likes
 • Teun schreef:

  Ik vrees dat dit alles een averechts effect heeft gehad. Het kwaad lacht zich een ongeluk (precies wat ze willen).

  0 likes
  • Gezinusk schreef:

   Ja helaas hebben we in het westen te maken met gasten, een groep fanatiekelingen, die vanwege winstbejag compleet zijn doorgeschoten in hun denken en doen. Een flink aantal onderwerpen die Robert Kennedy Jr. onlangs aanhaalde in Berlijn klopt dan ook wel
   Voor de rest ben ik nog steeds blij dat ik nog in Nederland woon want zo slecht gaat het er hier ook weer niet aan toe.

   Baal wel van het feit dat de Nederlandse regering voor volgend jaar de zorgsector een bonus van 500 euro wilde geven. Want dat is een actie die helemaal nergens op sloeg. Gezien vanuit het feit dat deze sector al meerdere malen heeft aangegeven dat ze het liefst meer handen aan het bed zouden willen zien, ze komen namelijk al enige tijd behoorlijk wat personeel te kort. Dat tekort ging in sinds Mark Rutte aan het bewind zit. Hij heeft dit onderdeel in zijn geheel wegbezuinigd. Best wel opmerkelijk gezien deze beroepsgroep met de Corona crisis namens de regering als cruciaal werd beschouwd. Dus waar hebben we het over?

   Tot slot nog effe een filmpje van Xi Jinping en zijn cyborg troepen.

   https://www.youtube.com/watch?v=Lmp51YN-7wc&feature=youtu.be&t=230

   Sommigen zullen dit mogelijk geweldig vinden maar ik ben totaal niet onder de indruk. Word ook tijd dat Rutte bijdraait. Gaat inzien hoe belangrijk de zorgsector is voor een land, voor de Nederlandse bevolking in dit geval.

   0 likes
 • Alex schreef:

  Robert F Kennedy Junior is right about one thing but wrong about the other. For example green energy. The documentary “Planet of the Humans” written, directed and narrated by veteran environmentalist Jeff Gibbs, the film also accuses the green movement of selling out to corporate America, taking shots at leading figures such as former Vice President Al Gore, 350.org’s Bill McKibben, former Obama green-jobs adviser Van Jones, the Sierra Club, Virgin’s Richard Branson, and Robert F. Kennedy Jr.

  https://m.washingtontimes.com/news/2020/apr/24/michael-moore-turns-climate-left-film-skewering-gr/

  The documentary attacked America’s greenest of liberals, including Al Gore and Robert F. Kennedy, for being duplicitous in their support for green energy.

  https://www.assiniboiatimes.ca/entertainment/planet-of-the-humans-a-documentary-on-green-hypocrisy-1.24125364

  Robert F. Kennedy Jr. is an American environmental attorney, author, activist, clean technology entrepreneur and radio host.

  https://waterkeeper.org/staff/robert-f-kennedy-jr/

  Robert Kennedy, Jr.-Connected Green Energy Company Rakes In $1.4 Billion from Obama Administration

  https://www.thomasnet.com/insights/imt/2011/11/25/robert-kennedy-jr-connected-green-energy-company-rakes-in-1-4-billion-from-obama-administration/

  Robert F. Kennedy Junior was both on the board of major environmental organizations and was leading a green energy investment group.

  Kennedy served as venture partner at VantagePoint Capital Partners, one of the world’s largest clean tech capital firms. VantagePoint was also the biggest pre-IPO investor in Tesla.

  https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&t=632&v=Zk11vI-7czE

  https://planetofthehumans.com/fact-check-bible/

  I’m just giving you a heads up for the ones who aren’t/weren’t aware of this.

  0 likes
 • […] artikel Kennedy houdt historische toespraak in Berlijn: ‘Dit is de frontlinie tegen het totalitarisme’ is geplaatst op […]

 • Elske schreef:

  Alex; I am aware of Robert F. Kennedy’s role in Green Energy. This is an important issue which is not in his favor. So is he controlled opposition? He is definitely no JFK Kennedy!

  0 likes
  • sterntaler schreef:

   Maar hij weet wel hoe het zit met de gevestigde machten, en draagt dat ook uit aan de mens. “You cannot know the truth if you’re not involved in it.”

   0 likes
   • Philip schreef:

    No one is perfect!!

    Big farma met Bil Gates voor op denken ook goed te doen, tezelfdertijd is wat zij denken goed, net slecht voor de meerderheid.

    Het hangt er steeds van af aan welke kant je bevind!!

    0 likes
    • sterntaler schreef:

     Alleen met het verschil dat Bill Gates (zie o.a. zijn gezicht als er naar hem gevraagd wordt over de bijwerkingen van vaccins) en de Big Pharma met spreekbuis WHO in de greep van de Rockefellers donders goed weten wat ze doen ten koste van de burger en alleen de belangen van de elite behartigd.

     0 likes
  • Alex schreef:

   I’m not saying he’s controlled opposition. I’m pointing out that someone who’s criticising 5G while having financial ties with Vantage Point Capital Partners (Kennedy served as venture partner at VantagePoint who was also the biggest pre-IPO investor in Tesla) is rather contradictive to say the least.

   https://mobile.twitter.com/robertkennedyjr/status/1214710810921955328?lang=en

   Elon Musk has said SpaceX will need at least 400 Starlink satellites in orbit for “minor” broadband coverage, and 800 satellites aloft for “moderate” coverage. The initial Starlink plan called for a megaconstellation of 12,000 satellites, and SpaceX recenty filed paperwork with the International Telecommunication Union (ITU) to launch another 30,000 satellites. The ITU is a United Nations agency that manages the global satellite radio-frequency spectrum, among other things.

   https://www.space.com/spacex-starlink-satellite-internet-service-2020.html

   The More Satellites Up In The Sky. The Stronger and Omnipresent 5G Will Be. Starlink might reinforce 5G and Vice Versa. They help each other.

   https://medium.com/@drckangelo/are-starlink-satellites-being-used-for-5g-38df3b79ebf2

   I’m not even going to discuss the green energy scam which Robert F Kennedy Junior is advocating for, that speaks for itself.

   I’m merely pointing out the contradictions between the relations in which Robert F Kennedy Junior is involved with, and what he expresses out to the public, it’s about credibility and to which extent his credibility is valid.

   0 likes
 • salvar schreef:

  als je ziet hoe het in parijs gaat en londen en parijs etc. dan vraag je je toch af waarom hier niet?
  leef het hier nog niet of zijn we in slaap gesust door rutte en co?
  niet teveel van dit of dat en dat is het gevaar van die slang.
  ik las van iemand hier die reageerde van zo slecht hebben we hier nog niet , ik die gedachte gang niet volgen.
  schijnbaar zien ze het gevaar niet hier in nederigland.

  zie nog steeds mensen lopen met een muilkorf terwijl dat geeneens nodig is , rara lui.

  0 likes
 • Jan schreef:

  Als de spoedwet van kracht is, kan de machthebber een landelijk mondkapjesplicht invoeren. Zie artikel 58 s van die wet. Wat zullen de machthebbers een schik hebben

  0 likes
 • Joris schreef:

  super!

  0 likes
 • x

  Check Also

  bizzey

  Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’

  Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, kijkt ...

  fauci

  Amerikaanse Jaap van Dissel klapt uit de school: Vaccin maakt geen einde aan coronabeperkingen

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  >