Buitenland

Kennedy houdt historische toespraak in Berlijn: ‘Dit is de frontlinie tegen het totalitarisme’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse kranten schreven dat ik hier tegen 5000 nazi’s zou praten, begon Robert F. Kennedy jr. zijn speech tijdens het gigantische coronaprotest in Berlijn gisteren. “Ik zie hier juist het tegenovergestelde van nazisme. Ik zie mensen die houden van democratie. Mensen die leiders willen die niet tegen hen liegen.”

We willen gezondheidsfunctionarissen die geen banden hebben met de farmaceutische industrie, die voor ons werken en niet voor Big Pharma. We willen politici die zich bekommeren om de gezondheid van onze kinderen in plaats van de winsten van de farmaceutische lobby.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Overheden houden van pandemieën, net zoals ze van oorlogen houden. Omdat het ze de mogelijkheid geeft om beperkende maatregelen op te leggen aan de bevolking, maatregelen die men normaal gesproken nooit zou accepteren.

Mensen als Bill Gates en Anthony Fauci hebben deze pandemie al decennia geleden gepland. Het enige waar ze goed in zijn, is het aanwakkeren van angst. Hermann Göring kreeg tijdens het Proces van Neurenberg de vraag hoe hij de steun kreeg van het Duitse volk. Dat is simpel, antwoordde Göring, het enige wat de overheid nodig heeft om mensen tot slaaf te maken, is angst.

Frontlinie tegen totalitarisme

Vijftig jaar geleden kwam mijn oom naar Berlijn omdat dit de frontlinie was tegen het totalitarisme. En vandaag is Berlijn opnieuw de frontlinie tegen het totalitarisme. Vol trots zei mijn oom: ‘Ich bin ein Berliner’. Vandaag kunnen wij opnieuw vol trots zeggen: ‘Ich bin ein Berliner’. Jullie staan in de frontlinie in de strijd tegen totalitarisme.

De machthebbers hebben de lockdown gebruikt om 5G uit te rollen en daarnaast werken ze toe richting digitaal geld, wat het begin van slavernij is. Dit doen ze niet voor jou en mij, maar voor mensen als Gates, Zuckerberg en Bezos, voor surveillance.

Bill Gates zegt dat hij met zijn satellieten 24 uur per dag iedere vierkante centimeter op aarde in de gaten zal kunnen houden. Hij kan je ook volgen via al je apparaten. Deze pandemie geeft de elite de gelegenheid om de middenklasse en de democratische instituten weg te vagen. Het enige wat tussen de elite en onze kinderen staat, is deze menigte die naar Berlijn is gekomen.

Wij eisen onze democratie terug. Heel erg bedankt voor jullie strijd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Berlin, Berlin wir fahren nach Berlin!

Een bericht gedeeld door Robert F. Kennedy Jr. (@robertfkennedyjr) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Berlin, Berlin wir fahren nach Berlin!

Een bericht gedeeld door Robert F. Kennedy Jr. (@robertfkennedyjr) op

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

‘if they control your bankaccount, they control your behaviour’. Never give up cash.

Sancha
Sancha
3 jaren geleden

Waar kan ik de speech terugvinden?

johan den haag
johan den haag
3 jaren geleden

Dat de MSM hier geen of alleen negatief aandacht aangeeft door te stellen dat politie moest ingrijpen, vanwege niet naleven corona regels en opnieuw niet weergeven echte aantallen demonstranten, zegt genoeg. De tegenbeweging groeit en hopelijk op tijd.
de massa die nodig is voor de grote schoonmaak moet nog vele malen groter!!.
Ook de FvD en PVV zijn niet de partijen die voor grote verandering gaan zorgen.
Ik kijk met enigszins positivisme naar de toekomst

exegese
exegese
3 jaren geleden

het enige wat de overheid nodig heeft om mensen tot slaaf te maken, is angst.

het enige wat nodig is om een criminele overheid te stoppen is het laten varen van de ons opgelegde angst.

Moeilijker is het niet. Gewoon zonder angst met z’n allen hun totaal bezopen maatregelen en adviezen naast ons neer leggen. Gewoon je gezonde verstand volgen en je afkeren van hun smerige propaganda en doen wat goed voor ons is en vooral voor onze kinderen. Onze angst is hun wapen, sla het uit hun poten en pak je leven weer op !

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x