Buitenaards

“Buitenaardse techniek gaat onze aardbol ingrijpend veranderen”

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onlangs werd met de Kepler-telescoop een wel heel vreemde ster gevonden in de Melkweg. Volgens Jason Wright, een gerespecteerde astronoom van de Penn State University, is het aannemelijk dat een buitenaardse beschaving een gigantische structuur heeft gebouwd die verantwoordelijk is voor het ongewone gedrag van de ster.

En pas geleden stelde de Russische miljardair Joeri Milner 100 miljoen dollar ter beschikking voor onderzoek naar buitenaards leven. Het project is volgens initiatiefnemers Milner en natuurkundige Stephen Hawking het grootste wetenschappelijke project ooit voor het ontdekken van intelligent leven buiten de aarde.

De Canadese ex-minister Paul Hellyer gaat nog een stapje verder. Hij beweert dat buitenaardse techniek onze aardbol ingrijpend zal veranderen.

‘Veel te veel om af te doen als onzin’

Volgens voormalig lucht- en ruimtevaartdocent van de TU Delft Coen Vermeeren zijn ‘ze’ er al. Hij gelooft dat de aliens vredelievend zijn en de mensheid verder kunnen helpen. De wetenschapper schreef in 2013 het boek UFO’s bestaan gewoon, waarna hij naar eigen zeggen veel reacties kreeg van mensen die het fijn vonden dat hun waarnemingen en ideeën eindelijk serieus worden genomen.

Keihard wetenschappelijk bewijs ontbreekt, maar Vermeeren wijst erop dat er de laatste 60 jaar veel UFO-meldingen zijn gedaan door getrainde waarnemers zoals piloten, astronauten en militair personeel. “Er is video- en fotomateriaal, er zijn radarbeelden, er zijn talloze getuigenverklaringen: het is gewoon veel te veel om af te doen als onzin,” zegt hij.

Robin de Boer, hoofdredacteur van Ninefornews.nl, merkt dat de groep mensen die verder wil kijken dan hemel en aarde gestaag groeit. Uit peilingen in onder meer Groot-Brittannië blijkt dat inmiddels meer dan de helft van de mensen gelooft in intelligent buitenaards leven. Dat was 20 jaar geleden wel anders.

‘We worden warm gemaakt voor het buitenaardse’

“De NASA komt met de ene na de andere spannende onthulling, variërend van de aanwezigheid van water op Mars tot ijs op Pluto. Dat is spectaculair,” vertelt De Boer aan het AD. “En vooraanstaande astronomen beweren dat we binnen nu en een generatie intelligent buitenaards leven zullen ontdekken. We worden dus langzamerhand warm gemaakt voor het buitenaardse.”

Je wordt nu nog vaak belachelijk gemaakt en sociaal uitgesloten als je beweert dat je UFO’s hebt gezien, aldus Vermeeren. Daar zal volgens hem pas verandering in komen als er serieus wetenschappelijk onderzoek naar dit fenomeen wordt gedaan en als overheden minder krampachtig informatie over UFO’s onder de pet houden.

Het hele artikel is vandaag te lezen in het AD Magazine.

[AD]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x