CoronaBuitenland

Gouverneur Ron DeSantis: Florida steunt het WHO-pandemieverdrag ‘onder geen beding’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

Florida steunt het pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ‘onder geen beding’. Dat heeft gouverneur Ron DeSantis maandag gezegd. “Dat gaat niet gebeuren,” zei hij tijdens een persconferentie.

“U heeft gezien dat veel van die elites pleiten voor zeer nefast beleid,” aldus DeSantis. Hij voegde toe dat mensen zijn verhuisd naar Florida omdat hij zich heeft uitgesproken tegen dergelijk beleid, zoals bijvoorbeeld het sluiten van scholen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Bijna absolute zeggenschap

De WHO werkt aan een pandemieverdrag dat de organisatie veel meer macht en geld zou geven. De organisatie krijgt dan bijna absolute zeggenschap over ons beleid bij een volgende pandemie. Deze week zijn de lidstaten in Genève bijeen om te praten over het pandemieverdrag.

Vorig jaar liet premier Rutte doorschemeren dat Nederland achter het sluiten van een internationaal pandemieverdrag staat. Hij ondertekende een oproep daarvoor van WHO-topman Tedros en voorzitter van de Europese Raad Charles Michel in een aantal kranten wereldwijd. Officieel moet het verdrag leiden tot ‘verbetering van de pandemieparaatheid en -respons’.

Zeg ‘nee’ tegen het pandemieverdrag!

Critici waarschuwen dat de elites een machtsgreep proberen te plegen. “Het WHO-pandemieverdrag moet worden tegengehouden,” zei het Amerikaanse congreslid Ronny Jackson maandag. “We mogen niet toestaan dat onze nationale soevereiniteit wordt overgedragen aan VN-bureaucraten. Zeg ‘nee’ tegen het pandemieverdrag!”

Senator Marco Rubio zei dat ‘we nooit mogen toestaan dat Biden het ‘pandemieverdrag’ gebruikt om de zeggenschap over het beleid uit handen te geven aan de corrupte WHO’.

[Breitbart]

4.9 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mensjes
Mensjes
1 jaar geleden

Top, om iemand met gezond verstand te zien.

sommers
sommers
1 jaar geleden

nooit aan toe geven /mensen komen steeds meer te weten .wij moeten de verwarming 3 graden terug draaien en hun vliegen met n prive vliegtuig naar zwitserland

Richard jansen
Richard jansen
1 jaar geleden

When bad people have good ideas,the good ideas goes into the wrong direction…..(Arnie gunderson)

T,A
T,A
1 jaar geleden

DIT IS ZO WAAR.

UIT DE WHO EN UIT DE EU.

KABINET OP NON AKTIEF TOT NADER ONDERZOEK .

DAN KUNNEN WE EEN BETERE WERELD BEGINNEN OP TE BOUWEN

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x