Homepagina » Buitenaards » Komt deze vrouw van Venus?
Komt deze vrouw van Venus?

Komt deze vrouw van Venus?

Omnec Onec, de vrouw die zegt van Venus te komen, geeft tot en met 30 juli lezingen en workshops in Egmond aan Zee. Omnec, die sinds een hersenbloeding in 2009 half verlamd is, claimt te zijn geboren in de astrale sfeer van Venus en in 1955 naar de aarde te zijn gekomen in het door haar zelf gemanifesteerde fysieke lichaam.

Ze zegt dat het haar missie is om ware informatie en onvoorwaardelijke liefde te delen om zo de mensen hier op aarde te helpen hun bewustzijn te verhogen. In haar onlangs verschenen autobiografie De Venusiaanse trilogie vertelt ze hoe het is om zonder lichaam te leven in een astrale dimensie op Venus.

Klooster
Komt deze vrouw van Venus?

Omnec Onec

In tegenstelling tot wat ruimteagentschappen beweren, zijn alle planeten in ons zonnestelsel bewoond, aldus Omnec, die claimt in een oud Tibetaans klooster te zijn getraind om als mens te leven.

Komt Omnec Onec van Venus? Ze is in ieder geval niet de enige die beweert dat Venus bewoond is. De Amerikaanse ufoloog George Adamski was één van de eerste mensen die openbaar beweerden aliens te hebben ontmoet en met hen gevlogen te hebben.

Op 18 mei 1959 bezocht Adamski op haar uitnodiging koningin Juliana om zijn bezoek aan Venus en de Venusianen toe te lichten. Juliana trakteerde de ambassadeur van de planeet Venus op een officiële ontvangst in paleis Soestdijk, compleet met de chef-staf van de luchtmacht en andere hoge autoriteiten. Juliana vertelde Adamski dat ze zelf ook contact had gehad met buitenaardse wezens.

Bezorgd
Komt deze vrouw van Venus?

George Adamski (Fortean Picture Library)

Adamski vertelde de aanwezige pers, die hem niet serieus nam, hoe hij door een ruimteschip van Venus was meegenomen op een reis om de maan. De bemanning bestond uit een dertigtal Venusianen. Op de maan zag hij vanaf grote afstand huizen, wegen en rivieren.

Hij beschreef de Venusianen als alleraardigste mensen en zei dat bewoners van andere planeten al tussen de bevolking van de aarde leven om onze toestanden te bestuderen.

“Ze komen niet om ons te bekeren en ook niet om ons te veroveren,” zei Adamski. “Ze zijn alleen bezorgd over onze experimenten met de atoomkern.”

Adamski claimde in 1953 in Californië meerdere ontmoetingen te hebben gehad met een gezant van Venus, een wezen met de mysterieuze naam Orthon. Hij maakte ook foto’s van diens ruimteschip.

De Britse spreker en ex-adviseur van het Pentagon Timothy Good concludeerde dat Adamski’s beweringen niet zomaar als onzin kunnen worden afgedaan.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • De Overheid. schreef:

  Neen want planeten hebben een cultuur en dit is een witte dame dus van de Aarde.

  3 likes
  • Loki schreef:

   De Overheid

   Begrijp je wel iets van een astrale wereld en het leven zonder lichaam.
   Wat heeft dat in vredesnaam te maken met een “witte dame”. Wel eens van reïncarnatie gehoord en de keus die je daarin kan maken als astrale ziel.

   Mijn ziel komt ook niet van hier en zo ken ik nog wel iemand van Arcturië.

   6 likes
   • Christus schreef:

    Och jezus, Loki doe ff normaal. Haal een paar keer diep adem, drink wat water en schrijf jouw reactie nogmaals maar dan serieus en zonder onzin.

    9 likes
   • De Overheid. schreef:

    @Loki

    Beste Loki, Ik ben hier heel ver mee en ik ga veel dieper als jij kan denken in dit onderwerp. De ziel van de mens heeft een kleur en een cultuur wat altijd zo zal blijven. Een blanke zal dan ook nooit terugkomen als een zwarte gele of anders. Je ziel is namelijk bepalend aan jou en mijn karakter en zelfs je uiterlijk. Hier ga ik stoppen want ik ga nog verder wat ik niet hier kan vermelden. Ik zie meerdere reacties van je en ga niet de wijsneus uithangen!!

    2 likes
    • H2o schreef:

     @ overheid. Dit klopt totaal niet wat je zegt. Met de wetenschap dat er over duizenden jaren bijna geen blanke mensen meer zullen zijn. Nog een beredenatie

     1 likes
     • De Overheid. schreef:

      @H2o

      Je reageert fantastisch maar hoe goed heb jij dit bestudeerd? Ik koppel het aan logica en ik wil van jou graag weten waar jij jou info vandaan heb. Ik ben al veel verder wezen kijken met tijd en omwentelingen van planeten en volkeren. Daaruit maak ik met enige zekerheid op dat Het zielleven gekoppeld is aan een cultuur en een cultuur is weer gekoppeld aan een kleur. Zo moeilijk hoeft het niet te zijn.

      Een Citaat: Slechts een idioot of iemand die onheil brengt kan beweren dat de neger, de blanke en de Jood dezelfde ziel hebben. Lichaam en ziel zijn van elkaar afhankelijk, en het gezicht verraadt vaker wel dan niet de essentie van de innerlijke natuur. Ieder persoon begrijpt dit instinctievelijk, maar de valse propaganda van raciale gelijkheid heeft veel mensen verward en misleid.

      De Site. De verschillen tussen rassen, http://www.stop-rassenvermenging.nl/Verschillen%20tussen%20rassen.htm

      1 likes
    • H2o schreef:

     @ de overheid. Ik denk dat je nog even door moet studeren. Want je ziel kiest een lichaam uit. Of je nu blank of zwart bent geweest in je vorige leven. Je hebt maar een beperkte keuze op het moment dat je terug naar de aarde gaat. Huidskleur is gerelateerd aan de plaats waar je woont. Daarvoor is huidskleur ontwikkeld, gemaakt, bedacht hoe je het ook wil invullen.

     0 likes
    • Axe schreef:

     @Overheid

     “Ik ben hier heel ver mee en ik ga veel dieper als jij kan denken in dit onderwerp”

     Dat is wat je ZELF denkt dus.

     Ben jij misschien zo’n Lichtmeester of Lichtwerker waar ik wel eens wat over gelezen heb?

     Zit jij van een denkbeeldige hoge berg omlaag te kijken naar al die domme mensjes die nog een hele lange weg moeten afleggen om net als jij op dat hoge punt te kunnen komen?
     Men noemt het ook wel neerkijken op anderen.

     0 likes
    • Axe schreef:

     @Overheid

     Quote:”De Site. De verschillen tussen rassen, http://www.stop-rassenvermenging.nl/Verschillen%20tussen%20rassen.htm

     Welke grapjas heeft die site gemaakt dan hahahahahaha

     Ik weet het, deze figuur zit vast in een van de ontelbare dimensies dus sorry als ik die niet kan benoemen, het is iig een zone waar je liever niet dan wel wilt zijn, dat lijkt mij overduidelijk.
     De kunst is niet te ver weg te zakken in de negatieve of positieve zone en dat is niet altijd makkelijk.
     De maker van die site zit behoorlijk in het negatieve terwijl hij zelf denkt en voelt in het positieve te zijn, schijnbevindingen dus.
     Beste Overheid, ik heb nog niet veel van je berichten gelezen maar van wat ik gelezen heb concludeer ik dat jij in een zone zit waar de Ego heerst, een plaats waar de gedachte dat er geen ego meer mag zijn heerst, de overhand heeft, je kan aan weinig anders meer denken dan aan het bezig zijn met het Niet denken en denken zonder enige emotie want emotie haalt jou daaruit, een erg negatieve zone waar ook degene die er ingelokt is zelfdenkt op een positieve plaats te zijn.
     Wel eens van gedachtekracht gehoord neem ik aan? Wel eens een droom gehad waarin je wist dat je in ‘dromenland’ was? Lucide dromen dus, sja daar zit jij ongeveer in, daar kan je het een beetje mee vergelijken.
     Met ego en emotie geen werkelijkheid meld je voortdurend, of ik zit in de omgekeerde wereld of jij zit daar.. hm, ik denk ik, gezien alle onlogische dingen er gebeuren, ‘de mens’ gaat tegen alle natuurwetten in hier, men probeert de gekste dingen uit en noemen het wetenschap, alles maar dan ook alles wat ze kunnen bedenken uittesten, wat zou er gebeuren als ik dit en als ik dat doe, effect-verslaafden, zeer gevaarlijke verslaafden.
     Het effect wat je overall om je heen ziet is gedaan door ‘mensen’ en als je nog een klein beetje kracht over heb zou ik zo gauw mogelijk gaan vertrekken daaro, het is daar niet zo aangenaam alsi je wilt doen laten overkomen, het weten van ALLES
     Maar ALLES (beter) weten bestaat dus niet… maar ik heb waarschijnlijk weer teveel EGO en EMotie hierin gestoken terwijl ik lekker relaxed ben want heb net een joint gerookt hahaha, doe ik wel vker, smoke weed every day, yeah 😛
     Doe er wat mee!

     0 likes
     • De Overheid. schreef:

      @Axe,

      Beste Axe, Ik moet toegeven dat de kop van de link niet helemaal oke is maar ik bemerk weer aan jou dat je het gewoonweg niet begrijpt maar dat je het weer leuk kan brengen dat mensen op die manier met je mee denken. Veel bla bla bla maken over negatief en meer maar ik herhaal het nog een keer, jij begrijpt het geheel niet. Als je de site gaat lezen kom je bij een diepere grond uit waar weinige of niemand aan denkt en als je daarover nadenkt komt hij wel bij een punt. Maar ook jij leest 2 regels en klik weg omdat de kop van de site verkeert is en negatief waardoor ook jij niet verder kan denken. Een groter bewustzijn kan zo mooi zijn zodat je veel dieper komt met begrip maar het is weer een helaas. Eigen wereld is weer leidend en die eigen wereld is zo groot dat anders denken geheel niet gaat.

      Veel succes Axe

      0 likes
     • Axe schreef:

      De Overheid.
      4 augustus 2016 08:47 op 08:47

      Wat jij nu allemaal verteld heb ik ooit ZELF allemaal verteld
      Ik ben jaren geleden al begonnen met erover lezen, docu’s later Youtube en WWW
      Laat ik eerst zeggen dat er niet maar één soort van duidelijk en begrijpelijk schrijven bestaat, je laat voortdurend doorschemeren mijn achterliggende gedachte te kennen,de enige ‘echte’ waarheid kan toch niet in woorden gevangen worden haha 😛
      “Alles” weten is denk ik niet opdracht 1, een Hechte Band met “Het All” aka God opbouwen is opdracht nr .1 voor ‘den’ mensheid DENK Ik 😉 En da’s nie degene die een HeL gebouwd het, over die hek et ff nie haha

      0 likes
   • Axe schreef:

    @Loki

    Ja Loki beschikt toch wel over bewonderenswaardige krachten, in de Thor films kan Loki er wat van hoor.
    Master of deception and ilusions lol

    0 likes
  • Cisco schreef:

   Haha… typisch De Overheid, denkt dat ze alle wijsheden bezit, bemoeit zich overal mee en heeft volgens zichzelf altijd gelijk, jammer alleen dat geen hond luistert… zielig dus…

   3 likes
 • Armonicus schreef:

  “Juliana vertelde Adamski dat ze zelf ook contact had gehad met buitenaardse wezens.”

  Juliana was er met eentje getrouwd, nou ja misschien was hij niet buitenaards, maar hij was zeer zeker niet menselijk!

  17 likes
 • Elise49 schreef:

  Wij komen niet van Venus of van Mars. Wij/aarde zijn/is ontstaan uit Venus door botsing met Mars. Venus is de rode energie(warm) Mars is de blauwe energie(koud) Het plus en min verhaal(natuurwetten) is daar voor ons/al het levende begonnen.
  De relatie van Juliana was niet het je van het en zij ging op zoek naar spirituele mensen, die meer geldtekens in hun ogen hadden, dan het spirituele. Juliana is een tijdje opgenomen, omdat ze zichzelf volledig kwijt was. Kan ik goed begrijpen als je met prins Bernhard getrouwd bent. Is er iets bekend of dit huwelijk gearrangeerd was? Koninklijke mensen hebben ook zo hun problemen. Het is zeker niet allemaal pracht en praal. Eerder een gouden kooitje. Ik zou niet willen ruilen.(heb ooit zoiets meegemaakt/gouden kooitje) Je hebt geen vrijheid meer. Niks voor mij.

  4 likes
  • Loki schreef:

   Elise49

   Ken je het Annunaki scheppingsverhaal van de hedendaagse mens.???
   Onze oorsprong kent dus een dieper universeel geheel.

   6 likes
   • H2o schreef:

    Dat weet je niet! Want of het annunaki verhaal zeker is, is ook niet gezegd!

    0 likes
   • Axe schreef:

    @Loki
    28 juli 2016 17:21 op 17:21

    Dat verhaal over de Annunaki heb ik her en der gelezen ja, alleen beetje jammer dat alle versies net ff op heel veel puntjes verschillen.
    Het is allemaal gestoeld op vertalingen van vertalingen.
    ‘dit woord werd zo uitgesproken en had die en die klank en dat betekende TOEN zus en zo en zus en zo betekede dit en dat’….
    Taal veranderd zoveel in een paar duizend jaar dat het gewoon onmogelijk te vertalen is.
    Vele geschreven klanken blijven inderdaad lang bewaard maar de volgorde van de klanken veranderd voortdurend, lees maar eens een zinnetje uit iets uit bijv. de 15e eeuw haha
    En om het korterbij te houden wat dacht je van de ver-engels-ing van de nl-taal.
    Je eigen geschiedenis begrijpen is denk ik al moeilijk genoeg laat staan dat er peronen zijn die de geschiedenis van het ontstaan vd mens kunnen uitleggen aan de hand wat wat oude klei tabletten van duizenden jaren geleden.
    Als ze er al geweest zijn deze Nakies, hebben ze niet bijster veel hun best gedaan om dat kenbaar te maken en dat voor zulken groten goden, wel een beetje vreemd dan.

    De hiërogliefen zijn ook ontcijferd, zeggen ‘de geleerden van nu’ haha geloof je daar ook in dan?
    Tekeningen ontcijferen net zoals de schilderijen van van Gogh die tot in de puntjes beschreven worden in dikke boekwerken over wat hij DACHT tijdens het schilderen.
    Geloof je dat dan ook maar?

    btw, zal ik je wat vertellen over ‘Overheid’ (die alles weter, je weet wel) dat is een Nephilim 😉

    0 likes
 • Sergeant yves schreef:

  Die vrouw geloofd zelf wat ze zegt dat is duidelijk , maar zij wordt zeker misleid door demonische geesten om de aandacht van de mens voor De Goddelijke waarheid van de schepping af te leiden. Voila dat is een theorie die volgens mij het dichste bij de waarheid aanleunt .

  4 likes
 • Johan schreef:

  Alle vrouwen komen van Venus.

  8 likes
 • WouterV schreef:

  Geen idee of er wat van waar is. Wat ik wel weet is dat wanneer mensen grof geld verdienen met lezingen en workshops je de boodschap zeer kritisch moet aanschouwen.

  7 likes
 • Henk schreef:

  Ja natuurlijk , een half verlamde venuriaanse godsamme , je zou toch denken die komt regelrecht van Pluto nietwaar . Blabla wat vind jij hier nou van , bestond dit al voor de bijbel er überhaupt was of niet ?

  1 likes
  • Loki schreef:

   Henk

   JA, voor de Bijbel er was. De Aarde wordt al miljoenen jaren bewoond door allerlei rassen, ook mensachtigen.

   3 likes
   • De Overheid. schreef:

    @Loki

    Beste Loki hoe kom je aan die info of moet ik het onzin noemen?? Niemand en dus ook niet NASA oud medewerkers die hier heel erg mee bezig zijn weten dat er een civilisatie was voor ons maar ook hun weten niet welke wezens dat waren of dat wij het waren.Hoe kom jij dan aan die info, uit de kroeg of verjaardag onder het mom van BORRELPRAAT???

    2 likes
 • Jaya schreef:

  Kunnen wezens van Venus de aarde redden?

  3 likes
 • Chris schreef:

  Het is algemeen bekend dat Juliana van ‘t padje af was. Net als mevrou Omnec, die ongetwijfeld ook een aardse naam heeft…

  3 likes
 • de donkere Nevel schreef:

  Als we er van uit gaan dat niemand zijn lichaam is en ook niet zijn denken…..

  Dan zijn wij allen van geestelijke oorsprong.
  Waar dat zijn thuis haven heeft? geen idee. en dat is leuk om haar te vragen.

  2 likes
 • Ph schreef:

  Tja, we weten toch met enige zekerheid dat er geen leven is op Venus, dat getuige de vele satellieten die we er al naar toe hebben gestuurd.
  Dus zegt deze dame, die volgens mij toch niet goed in haar hoofd is, dat ze van een astrale Venus komt, dat is dus niet te bewijzen of tegen te bewijzen, gezien de zgn Astrale wereld niet zichtbaar is in het normale licht spectrum….als het überhaupt al bestaat natuurlijk!!

  Maar ik zal haar toch aanraden om eens langs te gaan met een psychiater, die weet wel raad met zulke gevallen, die er op uit zijn om goed gelovige mensen te pluimen.

  3 likes
  • Axe schreef:

   @Ph

   Een Psychiater is niets meer en niets minder dan iemand die de meeste bijsluiters uit z’n hoofd kent en welke pil voor welke kwaal bedoeld is, zo uit het boekje.
   Om al die bijsluiters van al die middeltjes uit je hoofd te leren ben je wel een tijdje mee bezig en als je ergens lang mee bezig moet zijn betekent dat je iets moeilijks leert en dan krijg je aanzien en aanzien brengt geloof, bij velen tenminste, in dit geval Meester in het snappen van DE menselijke Psyche en welk chemisch goedje er bij die persoon ontbreekt en dit chemisch aanvullen, ff bijtanken in de hersenen terwijl de hersenen nog steeds een mysterie zijn.
   Als je je vingers letterlijk brand en die dan onder de koude kraan houdt lijk een super oplossing, maar het duurt nog wel ff voor je met je handen bij het water weg kan blijven
   Uit de buurt van water blijven en je bent er het snelst af, of je moet over een groot oppervlak verbrand zijn dan is het echt niet te harden, die pijn, maar bij kleine brandwonden bij water wegblijven. Dus dat chemische goedje in al die pillen is een tijdelijke verdover misschien, HOOGUIT dat
   De bijsluiters kent de psycho wel maar dat van de menselijke spyche moet je je niet op de mouw laten spelden hoor LOL

   0 likes
 • Peter schreef:

  Om het fijnere ervan te weten ben ik sinds een week dit boek aan het lezen. Ik neem het voor kennisgeving aan zogezegd, en verder weet ik het ook niet. Ik moest wel lachen toen Omnec een typisch Venusiaanse hand ging beschrijven en ik erachter kwam dat ik zo’n hand heb. Zou ik daarom dat boek lezen? denk je dan. Waarbij men zich kan afvragen of de dingen in het leven louter toeval zijn.
  Ze beschrijft in detail wat de verschillen zijn tussen astraal leven en fysiek leven. De kern van haar boodschap is eigenlijk dat de ontwikkeling van het individu het belangrijkste is. Volgens Omnec is zelfstudie en ontplooiïng een blijvend proces óók na een eventuele ascentie van alle levensvormen.

  2 likes
 • Padja schreef:

  We weten helemaal geen ene drol.
  Er zijn in het verleden zoveel wetenschappers belachelijk gemaakt omdat zij theorieën hadden over gravitatie, trillingenen, onzichtbare energie, ultraviolet licht etc.
  Allemaal dingen die wij niet kunnen zien. Niet wisten dat het bestond.
  Kunnen er wezens bestaan die ik niet kan zien?
  Kweenie.
  Wat ik wel weet is dat er stelselmatig nieuwe dingen worden aangetoond.

  2 likes
 • Hawks schreef:

  http://www.hajefa.nl/omnec-onec

  Avondje bioscoop is goedkoper. Kan je echt goede scifi zien.

  2 likes
 • Nea schreef:

  Toe-toet. Piep! Enkele reis Wolfheze. Als je naar die lezing gaat als vermaak, begrijp ik het nog wel.

  1 likes
 • liesa schreef:

  niemand kan vertellen of t waar is of niet…voor mij het kan waar zijn .. maar ook niet…heb veel gelezen.. ook het boek van zecharia sitchin de twaalde planeet .. de annunaki kan waar zijn.. of niet..ligt aan je eigen ontwikkeling.. het jammere is dat veel dingen voor de mensheid verborgen blijven..daardoor klampen mensen zich vast, aan voor hun zichtbaar is.

  1 likes
 • helder schreef:

  ik ben van Pluto

  0 likes
 • bakos schreef:

  Vele mensen hebben geeen idee wat liefde nou is, wanneer ze over liefde praten. Ik weet het ook nog steeds niet helemaal. Het is in ieder geval GEEN gevoel.

  0 likes
  • Axe schreef:

   @bakos
   Tuurlijk weet je wel wat het is maar het kunnen beschrijven wordt een ander verhaal, dat dan weer wel 😛
   Je gevoel heeft er ook voor gezorgd dat je hier uiteindelijk terechtgekomen bent.
   “gevoel’, er zijn vele woorden nodig dat ene woord te definiëren, dus via geschreven woorden elkaar iets duidelijk maken is toch onmogelijk of men moet een beetje op 1 lijn liggen misschien, net diezelfde kant aan het op;kijken zijn dus, interesse maakt blind want je kijkt maar 1 kant op en af en toe achterom.
   Dit online real-life spel dat Leven heet heeft letterlijk ONEINDIG veel wegen en oneindig veel te bekijken want tegen de tijd dat je alles gezien hebt en er ook nog geweest bent ook tegen die tijd zijn de oude wegen nog weer verder verlengd en er zijn weer extra aftakkingen bijgekomen om te bekijken en als interessant genoeg het te gaan meemaken want je ‘gevoel’ zegt je dat te doen…((een film over een oorlog bekijken is niet moeilijk, er echt (ongewild) middenin zitten echter, dat is een stuk minder mystiek, spannend en euforisch dan zogenaamd WETEN hoe het is door die film van de MSM, In een echte Oorlig is er veel Spanning maar NIET de spanning die je precies vooraf zo voor je gezien hebt.)) “Spanning” heeft dus ook niet altijd dezelfde betekenis, en Voltage is ook spanning en er kan ook spanning op de banden staan, dan betekent het weer Druk, en Druk, oei ook weer hier hetzelfde verhaal zoals dit een lang verhaal geworden is om te zeggen dat ‘jouw beleving’ van het woord ‘Liefde’ het proberen te bekijken is, het proberen te begrijpen door er naar te kijken… dat gaat niet lukken dacht ik zo Mij ook niet hoor hahaha zelfs @Overheid, (weet niet of je deze schrijver van naam kent op deze chat met wachttijd) 😉 zelfs die kan het niet zo onder woorden brengen dat je gelijk weet waar het nu echt over gaat 😛 Hij weet het zelf wel natuurlijk, maar dat wil niet zeggen dat zijn woorden ook echt Aankomen en ik Denk dat dat toch wel 1 van z’n motivaties moet zijn om maar 1 voorbeeldje te noemen hehe 😛 Het MOET een doel dienen he 😛
   Met veel woorden heel weinig zeggen is moeilijker dan het lijkt 😉

   0 likes
 • the truth schreef:

  typ op YouTube near death experience in ,dat is de enige echte waarheid..,dan weet je wat je te wachten staat..over 10,20 dan wel 100 jaar

  0 likes
  • Axe schreef:

   Neuh ga ik niet intypen, ff geen zin in om versie 300 miljard te gaan bekijken.
   Of heb jij Police acedemy 2 ook gezien? Nee toch? Laat staan Police Acedemy deel 7 of 25
   Het loopt slecht af dus zoals de titel al aangeeft en moet ik dan willen weten hoe slecht? Zal bar slecht zijn anders blijft het niet hangen en das nie de bedoeling van de bedenkers haha
   Men vergeet keer op keer dat NIEMAND in de toekomst kan kijken en dat de iemand die dit openbaar maakte nietECHT NIET over een speciale supergave beschikt en dit dus wel kan.
   Nee dat VoorSpel laat ik ff aan me voorbijgaan, maar dank je voor de melding iig, 1 op de 300 miljard kans dat een fantasie over een voorspelling goed is natuurlijk, maar van de roem van de uitkomst zal toch niet genoten kunnen worden ‘t is immers een doemscenario haha

   0 likes
 • x

  Check Also

  Stond George Van Tassel in contact met een buitenaards wezen van Venus? Lees deze FBI-documenten

  Stond George Van Tassel in contact met een buitenaards wezen van Venus? Lees deze FBI-documenten

  De Amerikaanse schrijver en ufoloog George Van ...

  Mysterieuze UFO boven Amerikaans eiland leidt tot speculatie over aliens. Weet jij wat dit is?

  Mysterieuze UFO boven Amerikaans eiland leidt tot speculatie over aliens. Weet jij wat dit is?

  Boven Kiawah Island in de Amerikaanse staat ...

  >