Buitenaards

Komt deze vrouw van Venus?

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Omnec Onec, de vrouw die zegt van Venus te komen, geeft tot en met 30 juli lezingen en workshops in Egmond aan Zee. Omnec, die sinds een hersenbloeding in 2009 half verlamd is, claimt te zijn geboren in de astrale sfeer van Venus en in 1955 naar de aarde te zijn gekomen in het door haar zelf gemanifesteerde fysieke lichaam.

Ze zegt dat het haar missie is om ware informatie en onvoorwaardelijke liefde te delen om zo de mensen hier op aarde te helpen hun bewustzijn te verhogen. In haar onlangs verschenen autobiografie De Venusiaanse trilogie vertelt ze hoe het is om zonder lichaam te leven in een astrale dimensie op Venus.

Klooster
Komt deze vrouw van Venus?
Omnec Onec

In tegenstelling tot wat ruimteagentschappen beweren, zijn alle planeten in ons zonnestelsel bewoond, aldus Omnec, die claimt in een oud Tibetaans klooster te zijn getraind om als mens te leven.

Komt Omnec Onec van Venus? Ze is in ieder geval niet de enige die beweert dat Venus bewoond is. De Amerikaanse ufoloog George Adamski was één van de eerste mensen die openbaar beweerden aliens te hebben ontmoet en met hen gevlogen te hebben.

Op 18 mei 1959 bezocht Adamski op haar uitnodiging koningin Juliana om zijn bezoek aan Venus en de Venusianen toe te lichten. Juliana trakteerde de ambassadeur van de planeet Venus op een officiële ontvangst in paleis Soestdijk, compleet met de chef-staf van de luchtmacht en andere hoge autoriteiten. Juliana vertelde Adamski dat ze zelf ook contact had gehad met buitenaardse wezens.

Bezorgd
Komt deze vrouw van Venus?
George Adamski (Fortean Picture Library)

Adamski vertelde de aanwezige pers, die hem niet serieus nam, hoe hij door een ruimteschip van Venus was meegenomen op een reis om de maan. De bemanning bestond uit een dertigtal Venusianen. Op de maan zag hij vanaf grote afstand huizen, wegen en rivieren.

Hij beschreef de Venusianen als alleraardigste mensen en zei dat bewoners van andere planeten al tussen de bevolking van de aarde leven om onze toestanden te bestuderen.

“Ze komen niet om ons te bekeren en ook niet om ons te veroveren,” zei Adamski. “Ze zijn alleen bezorgd over onze experimenten met de atoomkern.”

Adamski claimde in 1953 in Californië meerdere ontmoetingen te hebben gehad met een gezant van Venus, een wezen met de mysterieuze naam Orthon. Hij maakte ook foto’s van diens ruimteschip.

De Britse spreker en ex-adviseur van het Pentagon Timothy Good concludeerde dat Adamski’s beweringen niet zomaar als onzin kunnen worden afgedaan.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
De Overheid.
De Overheid.
6 jaren geleden

Neen want planeten hebben een cultuur en dit is een witte dame dus van de Aarde.

Elise49
Elise49
6 jaren geleden

Wij komen niet van Venus of van Mars. Wij/aarde zijn/is ontstaan uit Venus door botsing met Mars. Venus is de rode energie(warm) Mars is de blauwe energie(koud) Het plus en min verhaal(natuurwetten) is daar voor ons/al het levende begonnen.
De relatie van Juliana was niet het je van het en zij ging op zoek naar spirituele mensen, die meer geldtekens in hun ogen hadden, dan het spirituele. Juliana is een tijdje opgenomen, omdat ze zichzelf volledig kwijt was. Kan ik goed begrijpen als je met prins Bernhard getrouwd bent. Is er iets bekend of dit huwelijk gearrangeerd was? Koninklijke mensen hebben ook zo hun problemen. Het is zeker niet allemaal pracht en praal. Eerder een gouden kooitje. Ik zou niet willen ruilen.(heb ooit zoiets meegemaakt/gouden kooitje) Je hebt geen vrijheid meer. Niks voor mij.

Henk
Henk
6 jaren geleden

Ja natuurlijk , een half verlamde venuriaanse godsamme , je zou toch denken die komt regelrecht van Pluto nietwaar . Blabla wat vind jij hier nou van , bestond dit al voor de bijbel er überhaupt was of niet ?

Armonicus
Armonicus
6 jaren geleden

“Juliana vertelde Adamski dat ze zelf ook contact had gehad met buitenaardse wezens.”

Juliana was er met eentje getrouwd, nou ja misschien was hij niet buitenaards, maar hij was zeer zeker niet menselijk!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x