Paranormaal

Madeleine McCann: politie onderzoekt bewijs van helderzienden

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Londense politie gaat in de zaak Madeleine McCann onderzoek doen naar telefonische meldingen door burgers die beweren over het meisje te hebben gedroomd of bovennatuurlijke kennis hebben over de zaak.

In eerste instantie werden de gesprekken genegeerd vanwege hun ongewone inhoud, maar inmiddels zijn ze naar Scotland Yard gestuurd voor het onderzoek.

In totaal hebben meer dan 100 helderziende mensen met kennis over de verblijfplaats van Madeleine kort na haar verdwijning telefonisch contact opgenomen met de politie.

Verzoek

Indertijd kreeg de politie zo veel meldingen dat een verzoek werd ingediend om ‘de meer afwijkende eruit te filteren’ zodat de detectives zich konden richten op de feiten. Vijf jaar na de verdwijning van Madeleine krijgt de Londense politie nu toegang tot de opmerkelijke telefoongesprekken.

Ze worden gecatalogiseerd zodat geen enkel detail achterwege blijft. De informatie wordt opgeslagen op een database. Inmiddels heeft de politie een nieuwe foto van Maddie, zoals ze er nu uit zou zien, vrijgegeven.

Uitzonderlijke aard

Het gezin McCann dankt in een verklaring de rechercheurs van Scotland Yard die ‘veel nieuwe aanwijzingen en informatie’ hebben opgediept.

De Britse premier David Cameron verzocht de Londense politie de verdwijning van Madeleine opnieuw te onderzoeken vanwege de uitzonderlijke aard van de zaak. De zoektocht heeft de Britse politie tot nu toe 2,4 miljoen euro gekost.

Bron: Telegraph.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
9 jaren geleden

She’s doing fine

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x