Homepagina » Universum » Marslander Schiaparelli ‘doelbewust neergeschoten door de NASA’
Marslander Schiaparelli 'doelbewust neergeschoten door de NASA'

Marslander Schiaparelli ‘doelbewust neergeschoten door de NASA’

De Marslander Schiaparelli had vorige week moeten landen op de rode planeet, maar tijdens de afdaling raakte het contact met de robot verloren.

De Europese ruimtevaartorganisatie ESA meldde dat Schiaparelli waarschijnlijk van twee tot vier kilometer hoogte is neergestort en vervolgens ontploft.

Onderzoek moet duidelijk maken wat er precies is misgegaan. Op foto’s is de parachute van de lander te zien, die eerder in de afdaling werd gebruikt.

Bewust vernietigd

Een kilometer noordelijker is een zwarte plek van 40 meter lang en 15 meter breed te zien. Daar is de Schiaparelli waarschijnlijk neergestort.

Volgens een complottheorie is de crash van de Schiaparelli geen ongeluk, schrijft Tech Times. Scott Waring van UFO Sightings Daily suggereert namelijk dat de Marslander doelbewust is neergeschoten door NASA.

Hij voegt toe dat het Amerikaanse ruimteagentschap ook een aantal andere sondes die speurden naar buitenaards leven bewust heeft vernietigd.

Nooit toestaan

De landing van Schiaparelli was bedoeld om de technologie te testen voor een toekomstige missie waarbij wordt gezocht naar tekenen van leven op Mars.

De NASA schiet andere ruimteschepen volgens Waring neer om er zeker van te zijn dat ze het eerste ruimteagentschap zal zijn dat het bestaan van buitenaards leven aankondigt.

“NASA zal een ander land nooit toestaan om de ontdekking van leven op Mars aan te kondigen,” schreef hij.

Phobos-Grunt

De complottheoreticus claimde dat NASA ook verantwoordelijk is voor de vernietiging van de Russische sonde Phobos 2 in 1989 en de Russische Marssonde Phobos-Grunt in 2011.

Landen op Mars blijkt erg lastig, aangezien Schiaparelli niet de eerste mislukte Marsmissie is. De Schiaparelli moest de eerste Europese sonde op Mars worden.

[Tech Times]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
4 jaren geleden

Daar gaan miljarden belastinggelden van heel Europa naar de klote.

onbekend
onbekend
Reactie op  Wim
4 jaren geleden

a genetically modified organism (GMO) Marslander

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  Wim
4 jaren geleden

Yep, die miljarden kunnen veel beter uitgegeven worden.

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

NASA is belust op mächt.

Kees Loodtviool
Kees Loodtviool
Reactie op  Jaya
4 jaren geleden

Waaruit concludeer je dat?

Johnnybegood
Johnnybegood
Reactie op  Kees Loodtviool
4 jaren geleden

Niet uit jouw slimme opmerking

frans
frans
Reactie op  Kees Loodtviool
4 jaren geleden

Anders hadden ze wel een selfie gestuurd, Maar ja het is geen social media.
Wie het eerst op de planeet is die hoort hem toe.
Rare wereld he, gewoon doorgaan met oorlogen.?!

Loki
Loki
Reactie op  Kees Loodtviool
4 jaren geleden

Kees Loodtviool

Denk nou is even na. Vindt je het niet een beetje gek dat NASA wel van alles lukt en vrolijk rond rijdt op Mars en andere dat zo gezegd niet lukt.
Ik heb hier al vaker gezegd dat ze basissen op Mars hebben en dus ook mogelijk vernietigingswapens. Het is dus niet zo moeilijk om wie of wat dan ook de NASA/basissen ontdekt cq bedreigd. Alles is dus een potentieel gevaar. En dus schiet je alles uit de lucht. Ik ben bijvoorbeeld in het bezit van foto’s van zo’n basis.
NASA liegt en bedriegt al jaren over leven en hun aanwezigheid aldaar.

Oskaar
Oskaar
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

Kunt u die foto’s hier plaatsen ? of een link?

Zamunda
Zamunda
4 jaren geleden

Lol die UFO Sightings Daily weten er een leuke GTST draai aan te geven. Oorlog tussen NASA en de ESA. NASA zit te wachten bij Mars om alles neer te halen wat wil landen, de vlegels. Ze hebben wel die 500 mln km afgelegd, dat dan weer wel. Maar een ander gunnen, neen.

Dit past allemaal in het doorzichtige verhaal van ruimtevaart en UFO’s, beide zijn wat mij betreft sprookjes. Ik wacht op de eerste die met concreet bewijs komt.
Ter verduidelijking: de maanlandingen waren fake, moeten we onze heldhaftige ruimtevaarders nog op hun blauwe ogen geloven met hun 100.000 km/u naar Mars binnen 7 maanden?
De UFO’s zijn Unidentified voor ons simpele zielen op de grond, maar voor anderen niet. Dan bedoel ik niet dat het om buitenaardsen gaat die contact hebben met het Pentagon of het Kremlin, maar experimentele voertuigen van onze aardse black projects. Of misschien iets wat wij ons niet kunnen voorstellen, entiteiten uit andere dimensies/demonen. De kans dat wij ooit bezoek krijgen van andere planeten uit onze dimensie schat ik in als nihil.

Loki
Loki
Reactie op  Zamunda
4 jaren geleden

Als alles zo fake is zoals u zegt, waarom staat dat maankarretje die ze jaren kwijt waren omdat ze niet wisten waar dat ding precies stond, dan op de Maan?
Ook wel eens van teleportatie poorten gehoord neem ik aan? Ze hoeven helemaal niet met ruimtevaartuig naar Mars, dat is in wat luttele tijd zo gefikst. (vergeet even niet dat ze in de oorlog 40-45 daar al mee experimenteerden)
Bezoeker kans nihil!!!!
Kan jij dan zien of je buurman een shapesiftende alien is?????

Zamunda
Zamunda
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

Welk maankarretje? Hoe kun je NASA geloven als ze nog steeds niet hebben toegegeven dat de landingen eind 60, begin 70 onmogelijk waren en in scene zijn gezet? Als ze daar nu mee beginnen, dan ga ik nadenken over ruimtevaart, Voyagers en de rest.
Voor bewijs dat de maanlandingen fake waren kun je genoeg vinden, maar op dit forum vind je verschillende invalshoeken, bewijs dat wordt aangenomen en weerlegd en links naar andere sites. Ten tijde van de landingen werd al geroepen dat dit fake was, laat staan nu.
http://cluesforum.info/
Er staat nog veel meer op dit forum, interessante dingen.

Teleportatiepoorten? Welk bewijs heb je daarvoor?
Waarom zouden we miljarden steken in die voertuigen als we er zo zijn? Make up your mind, vertrouw je dat NASA/ESA of niet?

Shapeshiftende alien? Je hebt teveel David Icke gekeken. Ik wil bewijs, dan sta ik overal voor open.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

“waarom staat dat maankarretje die ze jaren kwijt waren omdat ze niet wisten waar dat ding precies stond, dan op de Maan?”

Die begrijp ik even niet helemaal.

http://www.collectspace.com/news/news-102815b-moon-rover-backyard-scrap.html

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

Hahahahaha niets aan de hand!! Dat ding staat daar gewoon zijn werk te doen en dat heeft hij al gedaan maar wat hij buit maakt aan info word niet aan ons medegedeeld. Zoals ik het begrepen had ging dat ding kijken of de planeet leefbaar was. Naar mijn mening weten ze dat al meer dan 100 jaar dus de poppenkast leeft voort. Veel succes in de leefillusie!!

Denk.na
Denk.na
Reactie op  Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

Tinus: “Veel succes in de leefillusie!! “

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

Zou kunnen dat ie inderdaad gewoon geland is. Zoiets had ik ook met de Apollo’s. Terwijl iedereen afgeleid werd met de landing van Apollo 11, hadden de Apollo’s 9 en 10 ook maanlanders bij zich, wie weet wat daar mee gedaan is…

Denk.na
Denk.na
4 jaren geleden

Toch absurd dat mensen willen geloven in zo’n complottheroie. Waarop is dat gebaseerd? De Marslander ging aan een rotvaart de atmosfeer in (20.000 km/u!). Heeft NASA dan een satelliet rond Mars die een wapen aan boord heeft dat zo’n kleine lander kan tracken én dan ook nog neerknallen? Men wist op voorhand dat het technisch onmogelijk was om gedurende minstens 6 minuten die lander te kunnen volgen. Maar toch impliceert dit complot dat NASA een geheim wapen rond Mars had die het wel zou kunnen volgen én neerschieten!

Komop, denk toch eens eventjes na! Zoiets is technisch zelfs hier op aarde niet haalbaar, laat staan dat NASA dat op Mars zou kunnen doen!

Roy
Roy
Reactie op  Denk.na
4 jaren geleden

Denk.na wel een beetje open staan voor de mogelijkheid he, als je niet geloofd dat ze dat wapen hebben ben je wel heel erg onderontwikkeld 😉

Sun
Sun
Reactie op  Denk.na
4 jaren geleden

Bovendien, als die zogenaamde basissen op Mars onbemand zijn, zou NASA die raketten moeten hebben afgevuurd met instructies van aarde. Dat betekent dat er minstens 20 minuten vertraging tussenzit (want ja, Mars en aarde zijn verre buren) voordat de uiteindelijke actie wordt uitgevoerd. En Schiaparelli zou neerstorten in een bepaald gebied, de coördinaten konden dus variëren en dat maakt het allemaal haast onmogelijk om zo’n ding neer te schieten.

pietje
pietje
4 jaren geleden

Ja wat wil je dat ik zeg ! Dit had ik verwacht want de WAARHEID mag nooit uitkomen !! NASA staat onder controle van de machtige families dus er mag niets uitkomen !!! Maar af en toe is er een lek (gelukkig ) We hebben aliens onder ons en er zijn andere planeten waar leven is maar die zijn een beetje bang want WIJ menselijk ras zijn erg destructief !! Ook dankzij hun maar ook vanuit onze geschiedenis ! Wat heeft de mensheid anders gedaan als oorlogen voeren ! Te walgelijk voor woorden !! Wij mensen hebben al van het begin niets anders gedaan als oorlogen zolang ik me herinner uit de geschiedenis ! Waarom ? voor een stukkie land ! Te gek voor woorden !! Ik wil VREDE tussen alle rassen ! Het moet stoppen ! Maar alle vreemdelingen moeten in hun eigen land blijven want dan ook kunnen we hulpen zonder invasie in Europa !! Want wij in Europa gaan kapot hieraan Dit kunnen wij niet verdragen !! We gaan eraan kapot en zo kunnen we niemand helpen !!

Jan jansen
Jan jansen
4 jaren geleden

Ze zijn nooit geland op Mars. De gehele wereld ligt in een grote leugen. Vandaar dat er op veel foto’s bekende dingen te zien zijn op de oppervlakte.

Loki
Loki
Reactie op  Jan jansen
4 jaren geleden

Nou Jan Jansen, kom maar op dan met die “bekende dingen” op veel foto’s?

Rob ter Horst
Rob ter Horst
4 jaren geleden

Het wordt steeds zieliger met de aluhoedjes theorieën…

Marsreep
Marsreep
4 jaren geleden

NASA > betekend > om te misleiden.

Alles = nep van NASA.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Marsreep
4 jaren geleden

Ah, je bedoeld die mislukte vertaling vanuit het Hebreeuws?

A W Reijersen van Buuren
A W Reijersen van Buuren
4 jaren geleden

ESA kan aan de Zwitser Billie Meier en zijn vrienden van de Pleijaden vragen of ze willen kijken wat of er op Mars is gebeurd met Schiaparelli.

x

Check Also

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x