Universum

Marslander Schiaparelli ‘doelbewust neergeschoten door de NASA’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Marslander Schiaparelli had vorige week moeten landen op de rode planeet, maar tijdens de afdaling raakte het contact met de robot verloren.

De Europese ruimtevaartorganisatie ESA meldde dat Schiaparelli waarschijnlijk van twee tot vier kilometer hoogte is neergestort en vervolgens ontploft.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Onderzoek moet duidelijk maken wat er precies is misgegaan. Op foto’s is de parachute van de lander te zien, die eerder in de afdaling werd gebruikt.

Bewust vernietigd

Een kilometer noordelijker is een zwarte plek van 40 meter lang en 15 meter breed te zien. Daar is de Schiaparelli waarschijnlijk neergestort.

Volgens een complottheorie is de crash van de Schiaparelli geen ongeluk, schrijft Tech Times. Scott Waring van UFO Sightings Daily suggereert namelijk dat de Marslander doelbewust is neergeschoten door NASA.

Hij voegt toe dat het Amerikaanse ruimteagentschap ook een aantal andere sondes die speurden naar buitenaards leven bewust heeft vernietigd.

Nooit toestaan

De landing van Schiaparelli was bedoeld om de technologie te testen voor een toekomstige missie waarbij wordt gezocht naar tekenen van leven op Mars.

De NASA schiet andere ruimteschepen volgens Waring neer om er zeker van te zijn dat ze het eerste ruimteagentschap zal zijn dat het bestaan van buitenaards leven aankondigt.

“NASA zal een ander land nooit toestaan om de ontdekking van leven op Mars aan te kondigen,” schreef hij.

Phobos-Grunt

De complottheoreticus claimde dat NASA ook verantwoordelijk is voor de vernietiging van de Russische sonde Phobos 2 in 1989 en de Russische Marssonde Phobos-Grunt in 2011.

Landen op Mars blijkt erg lastig, aangezien Schiaparelli niet de eerste mislukte Marsmissie is. De Schiaparelli moest de eerste Europese sonde op Mars worden.

[Tech Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
7 jaren geleden

Daar gaan miljarden belastinggelden van heel Europa naar de klote.

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

NASA is belust op mächt.

Zamunda
Zamunda
7 jaren geleden

Lol die UFO Sightings Daily weten er een leuke GTST draai aan te geven. Oorlog tussen NASA en de ESA. NASA zit te wachten bij Mars om alles neer te halen wat wil landen, de vlegels. Ze hebben wel die 500 mln km afgelegd, dat dan weer wel. Maar een ander gunnen, neen.

Dit past allemaal in het doorzichtige verhaal van ruimtevaart en UFO’s, beide zijn wat mij betreft sprookjes. Ik wacht op de eerste die met concreet bewijs komt.
Ter verduidelijking: de maanlandingen waren fake, moeten we onze heldhaftige ruimtevaarders nog op hun blauwe ogen geloven met hun 100.000 km/u naar Mars binnen 7 maanden?
De UFO’s zijn Unidentified voor ons simpele zielen op de grond, maar voor anderen niet. Dan bedoel ik niet dat het om buitenaardsen gaat die contact hebben met het Pentagon of het Kremlin, maar experimentele voertuigen van onze aardse black projects. Of misschien iets wat wij ons niet kunnen voorstellen, entiteiten uit andere dimensies/demonen. De kans dat wij ooit bezoek krijgen van andere planeten uit onze dimensie schat ik in als nihil.

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
7 jaren geleden

Hahahahaha niets aan de hand!! Dat ding staat daar gewoon zijn werk te doen en dat heeft hij al gedaan maar wat hij buit maakt aan info word niet aan ons medegedeeld. Zoals ik het begrepen had ging dat ding kijken of de planeet leefbaar was. Naar mijn mening weten ze dat al meer dan 100 jaar dus de poppenkast leeft voort. Veel succes in de leefillusie!!

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x