Homepagina » Mens en Dier » Meeste mensen die besmet raken met corona dragen mondkapje
mondkapje
Foto: ŽupaBA VUCBA CC BY 2.0

Meeste mensen die besmet raken met corona dragen mondkapje

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC heeft afgelopen maand een rapport gepubliceerd waaruit blijkt dat een mondkapje niet helpt tegen de verspreiding van corona, schrijft website The Federalist. Tijdens een studie werden 154 patiënten die positief testten op corona vergeleken met een groep van 160 mensen die klachten hadden, maar negatief waren getest. Meer dan 70 procent van de mensen die besmet raakten en ziek werden, droeg ‘altijd’ een mondkapje. Minder dan 4 procent van de mensen die ziek werden, droeg ‘nooit’ een mondkapje.

Ruim 70 procent hield zich netjes aan de coronamaatregelen door overal een mondkapje te dragen, maar raakte dus toch besmet met het virus.

De CDC zegt dat sommige van deze mensen het virus mogelijk hebben opgelopen tijdens de spaarzame momenten dat ze hun mondkapje afdeden, bijvoorbeeld om te eten of te drinken. De gezondheidsdienst voegt daar gelijk aan toe dat het onmogelijk is om precies te zeggen wanneer ze besmet zijn geraakt.

Ventilatie en luchtstroom

In het rapport van de CDC staat bovendien dat mogelijk niet de afstandsregels en het dragen van mondkapjes, maar ventilatie en de intensiteit van de luchtstroom invloed hebben op de kans om besmet te raken.

Ondanks deze nieuwe wetenschappelijke informatie raden de Amerikaanse Jaap van Dissel, Anthony Fauci, en de CDC mensen nog altijd aan om mondkapjes te dragen. In veel Amerikaanse staten en steden is het dragen van een mondkapje zelfs verplicht en worden mondkapjes gezien als één van de belangrijkste tools om de verspreiding van het coronavirus ‘te vertragen’.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
15 dagen geleden

De onzichtbare vijand , we zijn verloren ……..

Edward
Edward
15 dagen geleden

Rutte c.s. zijn een misdaad tegen de mensheid aan het plegen. Verplicht jezelf vergiftigen met mondkapjes, dit kan niet, wanneer is het genoeg.

Pieter
Pieter
Reactie op  Edward
14 dagen geleden

Er komt een Stichting Mondvodjes. Die gaat dit aanvechten bij de rechter. Als je dan lid bent van de stichting en één boete hebt gehad, hoef je je niet meer aan die plicht te houden gedurende de rechtzaak periode.

Patrick
Patrick
15 dagen geleden

Mondkapjes worden snel verplicht 😢😨💀

johan den haag
johan den haag
15 dagen geleden

Het is te bizar. Je merkt ook dat de Jonge en Rutte het zelf ook niet meer snappen.

Altijd te laat te dom met hun maatregelen.

Vandaag dacht ik :

Als we weer gaan protesteren, laten we dan protesteren om de waarheid van WUHAN

Vastketenen aan hekken als GreenPeace ( wat een niet ok club meer is)
Vrouwen met ontblote bovenlijven , die hysterisch roepen WUHAN ik word er moe van.

Een agressieve zwarte man die gaat roepen als ik nog van een viroloog verneem dat ie loog, trap ik hem voor zijn bek.

Een eng klein meisje inschakelen, die eruit ziet alsof ze haar ouders net met een mes bedreigd heeft, die dan roept dat het aantal politieke leugens gepaard gaande met veel CO2 van weg het vele geblaat, het noordpoolijs laat smelten.

En als organisator eruit zien als Timmerfrans en dan hard gaan huilen

met daarnaast Ruttefiguur, die toezegt dat ie alle stenen in de straat van Wuhan gaat omkeren

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  johan den haag
14 dagen geleden

Aanvulling: een donkere man met de naam ‘Floyd’ , die met een Black Lullig Mondkapje op de grond wil gaan liggen en zegt ‘I can’t breathe’.

ProAsfalt
ProAsfalt
15 dagen geleden

Yep, maar ondertussen gaat het achterlijke beleid door en het is allemaal onze eigen schuld aldus Rutte & Co.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/423269054/harde-maatregelen-gedeeltelijke-lockdown

Nou, het is straks de schuld van Rutte & Co dat hij zich mag verantwoorden voor het Volkstribunaal.

GEEN Schaap
GEEN Schaap
Reactie op  ProAsfalt
15 dagen geleden

Het leger zou het huidige kabinet moeten oppakken en opsluiten wegens landverraad en misdaden tegen de eigen bevolking.

Pieter
Pieter
Reactie op  GEEN Schaap
14 dagen geleden

Ik hoorde de opperbevelhebber van de NL strijdkrachten. Die is zelfs voor een veel strenger beleid. Gaat dus niet gebeuren.

Jake
Jake
Reactie op  GEEN Schaap
14 dagen geleden

En die mondkap slaven ook…

rop
rop
15 dagen geleden

Dus dat houd in dat de nu aangekondigde maatregels van vanavond de toespraak juist de besmettingen doen oplopen, door het gebruik mondkapjes meer te gebruiken en te verplichten hier en daar, net doen of je het wil bestrijden, terwijl juist de besmettingen erdoor meer worden, duidelijk dus dat ze het niet bestrijden, volgens de procenten waarmee ze mensen getest hebben door het te dragen waardoor de besmettingen oplopen, het is dan een hele slimme truc, om deze toe te passen, en dat maakt de weg open voor een verplichte inenting, net doen of je het bestrijd met het dragen [de verplichting], waardoor het straks nog veel meer besmettingen erdoor komen, dan kunnen ze zeggen we hebben het geprobeerd maar het word steeds erger, en het neemt niet af, duidelijk dat ze zo snel mogelijk naar het inenting programma willen.

rop
rop
Reactie op  rop
15 dagen geleden

Het is nu wel echt duidelijk dat dit een dictatoriale verplichting gaat worden, het opleggen is begonnen, en corona word er echt niet minder door, hoop dat ik het mis heb, maar er zijn genoeg tegen berichten hier op ninefornews, die het tegenspreken op de manier van aanpak. waarmee het dragen van mondkapjes niet het gewenste resultaat gaan bereiken. nu nog niet echt zichtbaar ,alleen de cijfer is zichtbaar waar ze naar handelen. en corona met een cijfer beoordelen en zo deze met een Hamer plat te slaan, daar sla je corona zelf de virus echt niet mee plat trouwens je ziet deze virus niet eens om er een mep op te geven.de virus gaat juist de mens een mep geven, en er is geen vliegen mepper daarvoor, alleen het hanteren van een cijfer mepper is voorhanden.

Tony
Tony
Reactie op  rop
15 dagen geleden

Zoek maar eens op Anthony Patch en bekijk de video op http://www.frontnieuws.com

Tevens een video van Carrie Madej.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  rop
14 dagen geleden

En dan nog moet die inenting op een of andere manier te behapstukken zijn voor mensen. Het lijkt me niet dat er straks rijen doden vallen na inenting. Dan gaat er toch zeker wel iemand op de rem trappen? Nu worden telkens testen gestopt, er is nooit een goed RNA-vaccin geweest. Dit kan nog jarenlang zo doorgaan. Hun plannetje valt op een gegeven moment in duigen. Helaas dragen die schoften ook nog niet eens verantwoordelijkheid. Psychopathie is de werkelijke epidemie.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Pieternella
7 dagen geleden

De hele theorie achter virussen deugt niet. Helaas is daar in de alternatieve media bar weinig aandacht voor. Vrijland verklaart de meeste alternatieve kanalen dan ook tot controlled opposition omdat ze dat aspect niet aansnijden wat aan de kern ligt van de gecreëerde angst. De virale infectie ziekte ipv de de gifstoffen die we om ons heen hebben of ingespoten krijgen (pesticiden, zware metalen, foute e-nummers etc). En ook niet te vergeten het elektromagnetische aspect. Het is wel erg toevallig dat steeds bij de uitrol van een nieuwe wereldwijde RF technologie dat met een “virus” uitbraak gepaard ging.

Edward
Edward
15 dagen geleden

Toch begrijp ik het niet, er worden nu in Nederland toch op grove wijze mensenrechten geschonden ? Waarom blijft het College van Mensenrechten zo stil ?

Julia Doetjes
Julia Doetjes
Reactie op  Edward
15 dagen geleden

Ja, Edward over de hele wereld worden nu de mensen rechten geschonden en geen rechter durft er zijn/haar vingers aan te branden. Een onafhankelijk onderzoek tribunaal, dat zal gaan gebeuren, maar wanneer, dat is, hangt van de angsthazen af.
Zodra zij ook wakker worden, dan kunnen we hopen, ook rechters, medici, ambtenaren durven zich dan uit te spreken.

Jopie
Jopie
Reactie op  Edward
15 dagen geleden

Wat er in ons land gebeurt, is afgesproken met 196 andere landen . De hele wereldeconomie moet kapot , iedereen in de armoede en ons zuur verdiende geld en bezittingen doorsluizen aan de elite ! Een volk in de armoede kun je makkelijk onderdrukken. En dan door de vaccinatie ons dna veranderen en ons brein aan de computer koppelen . Griezelig hè

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Jopie
14 dagen geleden

Die elite is maar 1%, wij zijn met 99%. Wat let ons?

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Edward
14 dagen geleden

Dat vraag ik me dus ook af. Het zijn verdragen en die gaan boven wetten. Daar ga ik ze ook aan houden ook. Ook al zwijgen de rechters (omgekocht?), de letter staat op schrift.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
15 dagen geleden

De terreur en de maatregelen gaan net zo lang door tot wij ons allemaal hulpeloos overgeven om maar alsjeblieft verlost te worden van het grote gevaar dat ons allen als een Zwaard van Damocles boven het hoofd hangt.
Er word ons een sociaal contract (zie Thomas Hobbs en Rousseau) opgedrongen.

Dit is psychologische oorlogvoering en gaslighting ten top.

Alle studies die op mens en dier zijn losgelaten zijn zo herkenbaar in de opgelegde maatregelen en de sancties die zeer geraffineerd op ons worden toegepast.

Rutte en de Jonge geven de grote groep de schuld, vervolgens gaat het tot in de tenen getergde volk zich af reageren op leden uit de groep die zich in hun ogen niet of niet voldoende aan de spelregels houden.
Verdeel en heers.
Zo treft de misdadigers weinig tot geen blaam en blijft de aandacht van hen afgeleid.

Conditionering en geleerde hulpeloosheid
(De studie met de hond die continu een stroomschok krijgt volgend op een geluidsignaal, het arme dier raakt daar zo aan gewend dat hij op een gegeven moment al bij het horen van het geluidsignaal meteen en zonder zelfs ook maar een schok gevoeld te hebben, gaat liggen)

Ik kan wel huilen want ik doorzie de vele truken maar velen zien het niet.

Jerry
Jerry
Reactie op  Loes in de Pels
14 dagen geleden

Idd de oude verdeel en heers tactiek. Conditionering, als dit ooit voorbij is gaan heel veel mensen nog mondkapjes dragen omdat ze het gewend zijn en zich zo veilig voelen. “mondkapje” wat een walgelijk woord is het ook. Het menselijke wordt van het leven verwijderd, we worden zombies, een slaaf en wantrouwen iedereen.

gr.

ProAsfalt
ProAsfalt
15 dagen geleden

Jensen: scherper dan scherp:
https://jensen.nl/dit-houdt-nooit-op-de-jensen-show-236 over dit artikel https://www.ad.nl/politiek/kabinet-komt-met-routekaart-coronacrisis-tussenversie-op-straat~af79529d/

Waar is niveau 0? Niveau 0 van het normaal doen? Het oude normaal.

fred
fred
15 dagen geleden

de bedoeling van deze muilkorf is,naast het beledigen van het mens-zijn(slaven droegen vroeger ook een muilkorf),zorgen dat je na voldoende tijd met zo,n lap opgelopen heb ,bij de dokter aanklopt voor medicijnen. medicijnen die nodig zijn om de schade die je oploopt tijdens het voldoen aan je plicht om een masker-idioot te spelen ,die schade iets te verhelpen ,wat niet mogelijk is want zenuwcellen die afsterven tijdens zuurstoftekort door je lapje,groeien niet weer aan.
en al die organen die met een zuurstoftekort kampen, manman .
Big time voor Pharma!

x

Check Also

coronawet

Coronawet: ‘Er is niks verloren, onze democratie was allang morsdood’

De coronawet van het kabinet is ook ...

de jonge

De Jonge: coronavaccin niet verplicht, maar eigenlijk ook weer wel

Begin deze maand zei minister Hugo de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x