CoronaMens en Dier

Pfizer-klokkenluider in zeer verontrustende video: ‘Mijn leven is in gevaar’

Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!

Karen Kingston werkte voor Pfizer en spreekt zich al geruime tijd uit over de gevaren van de coronavaccins. Ze heeft beveiliging ingehuurd omdat ze weet dat de farmaceutische industrie letterlijk over lijken gaat.

Ernest Luque, haar beveiliger, heeft haar geïnformeerd dat de overheid haar op een hitlist heeft geplaatst. De beveiliger was eerder werkzaam als FBI-agent en ook werkte hij onder Obama en Hillary Clinton in het Pentagon.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Volgens hem heeft Kingston een overlevingskans van 50 procent. Zelf schat ze die kans lager in. In een video op Gettr vertelt ze dat ze al meerdere keren is vergiftigd, onder meer via eten en drinken.

Ze zitten achter me aan

Toen ze met haar beveiliger bij haar moeder was, vertelde een vriendin uit Florida haar dat ze daar niet veilig zou zijn.

“Ze zitten achter me aan. Ze willen me dood. De CIA en FBI hebben agenten die achter mensen aangaan die tegen het narratief ingaan. Ik word opgejaagd door de overheid omdat ik de levens van kinderen en volwassenen probeer te redden,” zei ze vanuit Mexico.

Rashid Buttar

Eerder zei arts Rashid Buttar, die waarschuwde voor de experimentele mRNA-vaccins, dat hij vergiftigd was. Korte tijd later overleed hij.

Enkele dagen voor zijn dood zei hij in een interview dat hij was vergiftigd en op de ic was beland. Hij kreeg naar eigen zeggen het equivalent van 200 coronaprikken in zijn lijf.

“Ik heb openlijk gezegd dat je me in het hoofd moet schieten met lood – een kogel – omdat ik het vaccin nooit zal nemen,” aldus dr. Buttar. “Ik ben doelbewust vergiftigd.”

Carrie Madej

Ook arts Carrie Madej zei dat ze vergiftigd was. Ze raakte bovendien zwaargewond bij een vliegtuigongeluk. Madej, die de alarmklok luidde over de coronavaccins, had meerdere botbreuken. Haar vriend had een gebroken rug en schedel.

Vladimir Zelenko

In een videoboodschap waarschuwde wijlen arts Vladimir Zelenko dat er van alles wordt gedaan om kritische artsen de mond te snoeren. “Ten eerste ben ik niet suïcidaal. Ten tweede ben ik gezond. Dus als ik sterf of verdwijn, heeft dat daar niets mee te maken.” Hij sprak van een ‘aanslag op de waarheid’.

Zelenko overleed vorig jaar op 48-jarige leeftijd. Hij leed aan kanker. Over de coronaprikken zei hij: “Neem ze niet. Ze werken niet. Ze zijn ongelooflijk gevaarlijk en onveilig.”

4.9 181 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
10 maanden geleden

Onbegrijpelijk,ze kunnen de waarheid over de gifspuit echt niet meer ontkennen!

Henk
Henk
10 maanden geleden

Mensen zeggen gewoon dat je wappie bent als je uit “curosity” eens kijkt naar BNR, WNL en daar probeert mensen wakker te maken.

—————————————————————————————-

https://www.youtube.com/watch?v=75oYd8GYF2E

I Went to the World Economic Forum as a Spy —THIS is What Scared Me The Most | #16
Larry Alex Taunton (publicatie: gisteren)

Een organsatie die beschikking heeft over veel geld, er wordt gepraat over mogelijk 24 miljoen doden in de UK binnen een aantal jaren gezien het hogeo aantal mensen die de spuit zijn halen, depopulatie maar dan via sinoniemen, net als dictators uit het verleden. Ze zeggen vrijwel rechtstreeks wat ze willen doen maar met anderen woorden.

Bep
Bep
10 maanden geleden

Deze verhalen komen nooit in de MSM. Ik ken genoeg mensen die nog twijfelen en ik denk uiteindelijk straks in de rij staan voor hun shot, samen met de overtuigende mensen die nog steeds hun geloof belijden. Hun kruis van dit geloof hangt boven de big farma. Hun voorgangers zitten in het kartel, EU, WHO, e.d. en natuurlijk zelenski niet te vergeten die aanbeden worden.
Men wil niks horen van het nieuws die toch een beetje in de MSM verschijnt alles blijft complottheorieën. Moorden en oversterfte worden onder het tapijt geveegd door long covid.

Marc
Marc
10 maanden geleden

Of een beveiliger die voor Clinton en Obama heeft gewerkt dan de meest verstandige keuze is vraag ik me af.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x