UFO

Militaire politieagent VS ‘raakte gelande UFO aan’

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Directeur van de Paradigm Research Group Stephen Bassett heeft de meest opzienbarende getuigeverklaringen die zijn afgelegd tijdens de Citizen Hearing on Disclosure (CHD) samengevat in één video.

De pers luisterde in de National Press Club in Washington DC aandachtig naar een Amerikaanse soldaat die naar eigen zeggen een UFO had zien landen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De soldaat naderde het ongeïdentificeerde toestel en raakte het aan. Een collega van hem was getuige van het hele tafereel.

De twee militaire politieagenten waren op het moment van de landing gestationeerd op een Amerikaanse nucleaire basis. Eén van de agenten zag hiërogliefen op het toestel en maakte er een tekening van. Beide agenten werden na de waarneming gediagnosticeerd met posttraumatische stressstoornis.

De hoorzitting in Washington DC, die werd geleid door zes Amerikaanse oud-congresleden, leidde tot de nodige gespreksstof. Ook acteur Russell Crowe mengde zich in de discussie. Eind vorige maande twitterde hij over de uitspraken van de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer.

Hellyer zei tijdens de CHD: “Buitenaardsen leven onder ons en waarschijnlijk werken er tenminste twee samen met de Amerikaanse overheid.” Hij voegde toe dat tenminste vier buitenaardse rassen de aarde al duizenden jaren bezoeken.

Bron: Exonews.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ReneH
ReneH
10 jaren geleden

Het 1ste filmpje (uit het twitter bericht) is ‘bewerkt’ vanaf 0:35 kan je het duidelijk zien.

Ik heb ook het gevoel dat ook de mond bewerkt is, de lippen zijn zo onduidelijk (gemaakt). Dus BREAKING??????

Wie wil wie nu belazeren….

kim
kim
10 jaren geleden

Op die hieriogliefen stond in code ; made in china.

edjuh
edjuh
10 jaren geleden

In 1996 heb ik zelf een sighting mee gemaakt op nog geen 10 meter afstand de ufo was bruin koper kleurig en had een doorsnee van zo’n 15 a 20 meter onder de ufo zweefden bollen die afstandelijk van elkaar allerlei lichten hadden dan werden ze geel oranje rood blauw enz.. nogmaals ze waren niet bevestigd aan de ufo maar zweefden er los van in de omtrek van de ufo. Ik heb het meer dan 5 minuten mogen aanschouwen en heb er zelfs onder gestaan met een tussen ruimte van ongeveer 10 meter. Met deze gebeurtenis diemij nog altijd bezig houd was ik niet alleen maar met nog 8 andere mensen. Ik weet wat ik heb gezien en zal dan ook nooit afwijken van mijn verhaal, als ze mij voor gek willen verklaren prima maar zo denk ik over de mensen die zeggen dat er geen ufos of andere levens vormen bestaan want die mensen zijn in mijn ogen rijp voor het GGZ. Ik weet wat ik heb mee gemaakt en dit is nog maar een kleine deel van het verhaal, al mag ik nu dood neervallen ik zweer dat het geen leugen is wat ik heb gezien en heb mee gemaakt!. Wijk daarom nooit af van wat je hebt gezien het is en blijft de echte realiteit.

Arno
Arno
10 jaren geleden

Goed zo Edjuh,
(#3 edjuh 03-07-2013 14:25)
blijf bij je standpunt, wat jij gezien hebt dat neemt niemand meer van je af. Ook goed dat er een aantal getuigen bij zijn geweest. Ik hoop dat er dit jaar nog meer openheid komt over onze ruimtebroeders en zusters!!

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x