Buitenland

Mysterieus voorwerp ontdekt bij Nord Stream-pijpleidingen

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Op de plek waar de Nord Stream-pijpleiding is opgeblazen, is een mysterieus voorwerp gevonden. Moskou zegt dat het belangrijk is dat het zorgvuldig wordt onderzocht. Het voorwerp ligt pal naast één van de beschadigde pijpleidingen.

Kremlin-woordvoerder Dmitri Peskov zei dat het van groot belang is dat wordt vastgesteld wat voor soort voorwerp het is en of het kan worden gelinkt aan de terreuraanslag. Hij voegde toe dat het onderzoek transparant moet zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Het Deense Energieagentschap heeft het Russische Gazprom, de eigenaar van Nord Stream 2 AG, gevraagd om te helpen bij het bergen van het mysterieuze voorwerp.

Antenne

President Poetin verwees eerder deze maand naar het voorwerp, dat volgens experts mogelijk een antenne is om een explosief in dat deel van de pijplijn te activeren.

Het Deense Energieagentschap publiceerde donderdag een foto van het cilindervormige voorwerp op de bodem van de zee. Volgens het agentschap is er geen direct veiligheidsrisico.

Dat Kopenhagen Nord Stream 2 AG heeft uitgenodigd om een actieve rol te spelen in het onderzoek, is volgens Peskov ‘positief nieuws’.

CIA

In februari publiceerde journalist Seymour Hersh een artikel waarin hij concludeert dat de Nord Stream-pijpleidingen zijn opgeblazen door de CIA en Amerikaanse marine. Er werd nauwelijks ruchtbaarheid aan gegeven.

De mainstream media berichtten dat een ‘pro-Oekraïense groep’ achter de aanval zat, maar volgens Hersh is dat verhaal door de CIA de wereld in geholpen om het Witte Huis te beschermen.

[Zero Hedge]

4.9 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hans
hans
1 jaar geleden

het maakt niet uit, zelfs als biden aan zou geven dat ze het gingen doen zou de media het nog verzwijgen. wat ook precies zo gebeurde.

jessie nameles
jessie nameles
1 jaar geleden

je hoeft geen professor te zijn wie dit geflikt heeft… just follow the money !!!!!

Jip
Jip
1 jaar geleden

Zou me niks verbazen als het restanten zijn van een onderwater drone van de Amerikaanse marine.

Vrijheidstrijder
Vrijheidstrijder
1 jaar geleden

Zij (de rotte stinkende elite en haar helpers) vinden vast ook wel weer een stapeltje met wonderbaarlijk ongeschonden paspoorten van Russische makelaardij. De satanisten doen er alles aan om iedereen wijs te maken dat hij niet bestaat. En alles om de ellende in stand te houden.

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x