Archeologie

Mysterieuze vormen ontdekt voor de kust van Florida. Zijn dit twee piramides?

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op internet wordt momenteel gespeculeerd over mysterieuze piramides op de bodem van de Atlantische Oceaan, schrijft de Britse Daily Mail.

In een video die op YouTube is geplaatst zouden twee oude bouwwerken voor de kust van de Bahama’s te zien zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens believers zijn ze het bewijs dat de regio vroeger werd bewoond door een beschaving die deed denken aan de Azteken.

Florida

Scott Waring van de website UFO Sightings Daily speurde op Google Earth de oceaanbodem af op zoek naar onregelmatigheden, toen hij de vreemde vormen tegenkwam.

“Ik heb deze twee piramides bij het eiland New Providence op de zeebodem gevonden,” zegt hij in de video. “Het is niet ver van Florida.”

“De lijnen van de piramides zijn gemakkelijk te ontwaren en bewijs dat het nabijgelegen eiland ooit werd bewoond door een oude beschaving,” voegt hij toe.

Verweerd

Tyler Glockner van SecureTeam10 is het eens met Waring. “Ik moet zeggen dat deze [vormen] lijken op piramides,” zei hij. “Natuurlijk zijn ze door de jaren heen wel wat verweerd.”

“Als dit piramides zijn, kunnen ze veel ouder zijn dan de ruïnes die op aarde gevonden zijn en waar bijna niets meer van over is,” voegde hij toe.

Niet hetzelfde

Het tweetal merkt op dat de twee piramides niet hetzelfde zijn en dat één van de twee een perfect driehoekig bouwwerk is, net als de Grote Piramide van Gizeh.

Het andere lijkt meer op een trappenpiramide, zoals de beroemde Mayatempel van Chicen Itza.

Het filmpje is hieronder te bekijken:

Foto: YouTube

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
peter
peter
6 jaren geleden

“Als dit piramides zijn, kunnen ze veel ouder zijn dan de ruïnes die op aarde gevonden zijn en waar bijna niets meer van over is,”

Goh, en die piramide dan op de bodem van een meer ergens in noord amerika? Heb helaas het boek uitgeleend en nooit meer teruggekregen waarin die piramide wordt beschreven. Hoe dan ook, op de bodem van een meer ergens in noord amerika dus. Laatste keer dat daar geen water stond was 13000 jaar geleden, dus de piramide heeft minimaal die leeftijd.

Sparkie
Sparkie
6 jaren geleden

Hoe weet je wat je ziet op allerlei filmpjes ook echt waar is? Er is zoveel te zien op YouTube bv over allerlei geestverschijningen enz, als je die filmpjes ziet dan komt het in de eerste plaats geloofwaardig over, maar er verschijnen steeds meer van dit soort filmpjes, je gaat je op zijn minst afvragen hoe het mogelijk is dat al die mensen die dit plaatsen aan die beelden komen.
Er zijn op het ogenblik zoveel progamma’s voor beeldverwerking dat het heel gemakkelijk is om je eigen fantasieën waar te maken, denk maar eens aan films die tegenwoordig gemaakt worden met computer, er worden hele niet bestaande werelden gecreëerd, maar het is allemaal fictie. Daarom twijfel ik ook aan de echtheid van het bovenstaande filmpje, je kan alles maken wat je wilt, er zijn genoeg mensen die het grappig vinden om de boel bij wijze van grap te belazeren, Fake news, het gaat er bij mij niet meer zo snel in.

Robert
Robert
6 jaren geleden

Er staan op deze plek geen piramides. Het verhaal is onzin!

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x