Homepagina » Buitenland » Nederlandse hoogleraar: “Ik ben blij dat we af zijn van die Clinton-maffia”
Nederlandse hoogleraar: "Ik ben blij dat we af zijn van die Clinton-maffia"

Nederlandse hoogleraar: “Ik ben blij dat we af zijn van die Clinton-maffia”

Mensen die dachten dat Clinton de minst slechte was, hebben onvoldoende beseft hoe gevaarlijk zij was. Dat zegt emeritus hoogleraar Karel van Wolferen van de UvA.

“Ik ben blij dat we af zijn van die Clinton-maffia,” stelt hij. Hij gaat in gesprek met Hajo Smit onder meer in op de demonisering van Trump door de mainstream media, die inmiddels door 60 procent van de Amerikanen niet meer worden vertrouwd.

In Nederland wordt volgens hem veel propaganda verspreid door de media. “Dat zag je tegen Poetin, maar ook tegen Trump,” zegt hij.

“De berichtgeving over Trump was zo ontzettend armoedig dat je nooit een driedimensionaal beeld kreeg van die man,” vervolgt hij.

Machtige groepen

Van Wolferen is naar eigen zeggen opgelucht dat Trump heeft gewonnen omdat Clinton hoe dan ook van de Syrische president Assad af wilde en de spanning met Rusland wilde opvoeren.

Als Trump het establishment echt wil aanpakken, krijgt hij volgens de hoogleraar te maken met hele machtige groepen die al sinds jaar en dag niet meer onder politieke controle staan.

In het gesprek wordt verder ingegaan op de gevolgen van het verwachte internationale politieke beleid van Trump.

Door het oog van de naald

Is Europa door het oog van de naald gekropen met deze uitslag? Was Clinton als president niet uiterst gevaarlijk voor de wereldvrede door haar banden met de neocons, Wall Street en het militair-industrieel complex?

En wat kunnen we verwachten van Trump met zijn aanval op het economische en politieke establishment binnen Amerika?

[Café Weltschmerz]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Richard
Richard
4 jaren geleden

Wel blij met de volgende criminele kliek?

Henk Terlouw
Henk Terlouw
Reactie op  Richard
4 jaren geleden

Ik wel… voorlopig. Ook Trump heeft lijken in de kast. Laat hem eerst maar stront ruimen, daarna mag ook hij opzouten.

pat
pat
4 jaren geleden

Clinton-maffia is de nieuwe wereld order het joodse zionisme.

General George S. Patton woorden vlak na zijn dood

WE DEFEATED THE WRONG ENEMY and We HAVE LOST DE WAR.

Welt.mensheid slaap lekker.

René van Zalk uut the Middle of Nowhere
René van Zalk uut the Middle of Nowhere
Reactie op  pat
4 jaren geleden

@Pat, Altijd de Joden schuldig of medeschuldig maken, je lijkt hitler & co wel.

robbertje
robbertje
Reactie op  René van Zalk uut the Middle of Nowhere
4 jaren geleden

De Zionisten gebruiken de Joodse staat als dekmantel van hun duivelse praktijken. Het gaat om de kwade macht achter de coulissen zoals vrijwel overal in de wereld het geval is.

pat
pat
Reactie op  René van Zalk uut the Middle of Nowhere
4 jaren geleden

René van Zalk uut the Middle of Nowhere

Altijd de Joden schuldig of medeschuldig maken?

Dat zijn jou woorden niet de mijne Ik heeft niks tegen joden wel tegen joodse zionisme,bovendien zijn er heel wat joden die daar ook op tegen zijn.

Dus ik weet niet waarom jij mij dat in mij schoenen wil schuiven?

J. Hofmans
J. Hofmans
Reactie op  René van Zalk uut the Middle of Nowhere
4 jaren geleden

@René
Hebben we hem weer hoor. Volgens mij leef jij in je eigen wereldje, vol met illusie. Altijd paraat om het op te nemen voor de Zionisten. Jij zegt Joden. Daar zit toch wel een verschil in, René. Ik vrees toch dat je er een beetje alleen voor staat beste jongen.

Ik snap heel goed dat het erg saai is geworden op xander en dat je hun leugens doorhebt, maar dan moet je niet hier jouw leugens komen verkondigen. Discussieer gewoon op een normale respectvolle wijze mee hier.. niet aan de hand. Toch ‘René van Zalk uut the Middle of Nowhere’?

Rose
Rose
Reactie op  pat
4 jaren geleden

Grapje … kon General George S. Patton dat nog vertellen na zijn dood ?

Maar ik begrijp wat je bedoelt 😉

S. O.
S. O.
Reactie op  pat
4 jaren geleden

” vlak na zijn dood….. ” dat is best knap van de beste man.

pat
pat
Reactie op  pat
4 jaren geleden

Clinton-maffia is de nieuwe wereld order het joodse zionisme.

General George S. Patton woorden vlak voor zijn dood.

WE DEFEATED THE WRONG ENEMY and We HAVE LOST DE WAR.

Welt.mensheid slaap lekker.

Robin
Robin
4 jaren geleden

De hele verkiezing is een illusie geweest.
De volledig aandacht van de kiezers was gevestigd op Trump en Clinton, en wordt nu vastgehouden op Trump.
Er wordt sentiment veroorzaakt door de media, ook hier in Nederland.

Maar wat stiekem achter de schermen gebeurt heeft niemand door, doordat aandacht wordt opgeeïst door de media over Trump. En zo kunnen ze het een en ander uitvreten, zonder dat iemand het door heeft.

exegese
exegese
4 jaren geleden

Dat Clinton geen president is geworden is met zekerheid een zegen voor de mensheid te noemen. Wat Trump betreft is het voor mij duidelijk dat hij een dienaar is van de Khazaren en daarmee trouw is aan de zionisten. Dat hij mensen aan trekt van de absolute top van Goldman Sachs is voor mij ook verontrustend te noemen. Ik heb nog grote twijfels omtrent Trump. Ik moet nog zien wat er verder gaat gebeuren. Ik sluit niet uit dat hij dingen ten goede kan keren maar wil eerst wat meer zien van hem, als ze hem niet voor die tijd om het leven brengen.

robbertje
robbertje
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

Ja, dat is wel doorgaans het lot van alle tegenstanders van de Zionisten. Wat dat betreft gaan wij nog interessante tijden beleven!

Ron Halkes
Ron Halkes
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

De triestheid van dit al: Je kan er van uitgaan dat ook Trump net als alle andere post-WW2 presidenten ,en ook Hillary Clinton,(ongestraft)vele misdaden tegen de mensheid en oorlogsmisdaden zal gaan plegen of er moet een wonder geschieden………..dat is inherent aan het bekleden van het presidentschap van het beschaafde land de VS…………daar is twijfel omtrent Trump niet op zijn plaats………

trackback
Nederlandse hoogleraar: “Ik ben blij dat we af zijn van die Clinton-maffia” | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
bert xmaathuisx
bert xmaathuisx
4 jaren geleden

Wel blij met dezelfde kliek, die nu komt?

We hebben de adfgelopen maanden toch telkens een een-tweetje van die twee gezien?

carina kramers
carina kramers
4 jaren geleden

Hillary is het slechtste van het slechtste,deze vrouw is volkomen ziek. Wij zijn door het oog van de naald gegaan. Dit echtpaar berust alleen op geld en macht met de hele kliek er omheen. en dit al 30 jaar. Deze vrouw mag voor mij achter slot en grendel en de sleutel in de zee gooien . Als deze vrouw aan de macht was gekomen was het leed niet te overzien , ik volg dit stel al jaren en ik ga er steeds meer van kotsen. Bil Clinton heeft geld gemaakt door enorme hoeveelheid drugs Amerika binnen te brengen, en eindelijk komt daar die trump, die het niet hoeft te doen hij heeft geld zat , waarom zou hij zich druk maken, maar hij zag zijn land narr de verdommenis gaan , en hij heeft in gegrepen. Ik heb alle bewondering voor deze man, ze hebben hem aan alle kanten kapot willen maken,maar bij het volk zijn de ogen open gegaan hoeraa.Geef deze nieuwe president een kans, hij wil geen oorlog hij wil vrede en zijn land opbouwen, wij als europeanen kunnen daar heel veel profeit van hebben, onze media heeft ons verneukt wij zijn behoorlijk bij de tang genomen, laat je niet mee slepen in deze situatie wat willen jullie Oorlog of Vrede .

Cas
Cas
4 jaren geleden

Ik begrijp werkelijk niet wat de wereld bezield.
Hij heeft idd een hoop voorverkiezings propaganda gescandeerd maar dat kan natuurlijk ook bluf zijn.

Hij is ook wel degene geweest die coruptie binnen het wittehuis aangegeven heeft, en ook dat isis een overheidsproduct is wat afgelopen moet zijn.

Hij is nog niet beëdigd en men wil em al dood hebben.

Een van zijn laatste woorden waren ik wil een president zijn van alle Amerikanen. Als dat geen verzoenende woorden zijn na zijn rumoerige campagne dan is deze man al veroordeelt voordat hij de kans heeft gekregen een misdrijf te begaan.

Ik denk ergens dat veel mensen nog spijt zullen krijgen wat ze allemaal geroepen hebben over deze man.

Rachelps
Rachelps
Reactie op  Cas
4 jaren geleden

Helemaal gelijk.

Rose
Rose
4 jaren geleden

Ik ben blij dat er nog hoogleraren en professors rondlopen die een gezonde kijk hebben op wat gaande is.

De geweldloze revolutie moet doorgaan. We moeten mensen blijven overtuigen hoe ze door de media en onze politici gemanipuleerd worden.

We hebben daarvoor meer mensen als Karel van Wolferen nodig !

Kijk niet alleen naar de warmonger’s van Amerika. Ook ons eigen land is zwaar ziek !!
De media , de vakbonden , de regeringen, Justitie ….. zijn allemaal in dienst van de schaduwregering die geleid wordt door : de BV Oranje, de banken , de multinationals en nog enkele elite.

Stemmen is een zoethoudertje om u het idee te geven iets te zeggen te hebben. Democratie bestaat al vele decennia niet meer. De EU is daar een geweldig voorbeeld van evenals de referendums .
Nadat de stembureaus gesloten zijn gaan u stembiljetten direct bij het grofvuil en bepaalt de schaduwregering wat er in dit verkloten land gaat gebeuren!!!

Ik stuur om die reden al vele jaren mijn stembiljet terug met deze mededeling en zet een groot rood kruis over mijn stembiljet met ongeldig erop.

Ik ga weer stemmen als het volk het weer voor het zeggen heeft.

Ice land is ons grote voorbeeld . Bankiers in de gevangenis, het hele vermogen van het Koningshuis confisqueren wegens fraude en vervolgen. Justitie vervangen voor een volkstribunaal. IMF, NATO, VN, Wereldbank etc etc allemaal uitbannen…. weg met die verkrachters van landen.
Hehe en nog sneller uit die illegale EU dictatuur.

Alleen wij, het volk kunnen dit samen regelen !!

Elhabe
Elhabe
Reactie op  Rose
4 jaren geleden

Rose for president… dan komt het goed!

Rose
Rose
4 jaren geleden

Isis is gefinancierd , getraind, bevoorraad door Saudi Arabië, Qatar, Turkije, Amerika, England , Israël.

ISIS is in een half jaar uit te roeien als deze landen geen wapens meer aan ISIS zouden leveren, geen medische hulp , geen enkele bescherming, geen enkele hulp !
Als ze Assad met rust zouden laten en serieus met Syrië en Rusland zouden samenwerken.

Als we personen als Soros, familie Bush, Clinton, Rockefellers , Rothschild’s ons koningshuis etc etc in de gevangenis zouden zetten en wel levenslang. Weg met Centrale Banken en weg met de oorlogsindustrie en Big Pharma .

Ohh wat zou de wereld er weer een stuk mooier uit gaan zien.

Rose
Rose
Reactie op  Rose
4 jaren geleden

Als je deze schurken levenslang vast gaat zetten graag in China…. waar de gevangenissen geen hotels zijn.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Rose
4 jaren geleden

Mee eens en vergeet niet de Hollandse nieuwsmedia van de NPO mee te nemen.

Gisteravond was het opnieuw raak om angst en desinformatie te verspreiden, het geluid waar ze zo dol op zijn. Waar Nieuwsuur de vertrouweling van Hillary Clinton interviewde in de persoon van Sidney Blumenthal, die gespeeld of niet, niet bepaald goed tegen ze verlies kon met de meest domme uitspraken. En zie dan die kop erbij van een Nederlandse Nieuwsuur medewerker die het allemaal heel serieus neemt en de juiste vragen blijft stellen zoals die bij Nieuwsuur past.

Vervolgens ging het over, en hoe kon het ook anders, Poetin, en het gevaar dat hij de Baltische staten wil binnenvallen. Dus mens en kinderen, stuur al je geld naar de NAVO voordat het te laat is! (Juncker grapje)

Kijk en huiver vanaf minuut 45

http://www.npo.nl/nieuwsuur/11-11-2016/VPWON_1248641

Rose
Rose
Reactie op  Gezinusk
4 jaren geleden

Mee eens.

NOS en Nieuwsuur zijn Nederlandse propaganda zenders.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Rose
4 jaren geleden

Het is werkelijk om je kapot te schamen! Ik vraag me ook wel eens af waarom Twan Huys, de voormalige opperbevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten en later presidentskandidaat, Generaal Wesley Clark, nooit uitnodigt? Hij komt namelijk overal. Of neem anders regisseur Oliver Stone voor het programma College Tour!

Hele interessante mensen die van alles kunnen vertellen over de huidige situatie maar worden cynisch gesproken op de een of andere manier over het hoofd gezien.

robbertje
robbertje
Reactie op  Rose
4 jaren geleden

Rose, een ‘like’ voor jou. Je hebt het smerige spel aardig door . . . .

Rose
Rose
Reactie op  robbertje
4 jaren geleden

In de concession speech van Hillary maakte ze een hele opmerkelijke opmerkingen. Ze zei dat Trump misschien wel eerder weg was dan iedereen verwachtte !!! Was dat een slip of de tong en weet zij meer ?!

Soros betaalt mensen om rotzooi te trappen met een volgende stap het vermoorden van Trump ( door CIA) . Hetzelfde wat Soros en Victoria Nulande in Oekraïne hebben gedaan. Die lui draaien daar hun hand niet voor om.

Joris
Joris
Reactie op  Rose
4 jaren geleden

Mike Quinsey: “De nieuwe verenigde Staten van Amerika staan klaar om te worden aangekondigd en dat betekent dat wat dat betreft het verkiezingsresultaat niet overeind zal blijven. In de gegeven omstandigheden is het de verwachting dat Trump terug zal treden om daarmee in een nieuwe verkiezing ruimte te maken voor nieuwe kandidaten. In dat geval wordt Paul Ryan beschouwd als de meest waarschijnlijke persoon om te worden aangewezen als de interim President totdat er nieuwe verkiezingen kunnen worden gehouden.”

http://galacticchannelings.com/nederlands/mike11-11-16.html

Wim
Wim
Reactie op  Rose
4 jaren geleden

In de Illuminati cards staat duidelijk, dat ze proberen hem te vermoorden. Sniper.

x

Check Also

vvd

Ex-VVD-fractievoorzitter: ‘Blijft een enge gedachte dat vaccinatiepaspoort’

Een opmerkelijk stukje tekst op de website ...

nieuws

Populaire nieuwslezeres en ‘coronacriticus’ neemt na 22 jaar ontslag: ‘Ik wil dit werk niet langer doen’

De populaire Amerikaanse nieuwslezeres Kari Lake houdt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

52
0
We lezen graag je reactie!x