Homepagina » Buitenland » Nederlandse hoogleraar: “Ik ben blij dat we af zijn van die Clinton-maffia”
Nederlandse hoogleraar: "Ik ben blij dat we af zijn van die Clinton-maffia"

Nederlandse hoogleraar: “Ik ben blij dat we af zijn van die Clinton-maffia”

Mensen die dachten dat Clinton de minst slechte was, hebben onvoldoende beseft hoe gevaarlijk zij was. Dat zegt emeritus hoogleraar Karel van Wolferen van de UvA.

“Ik ben blij dat we af zijn van die Clinton-maffia,” stelt hij. Hij gaat in gesprek met Hajo Smit onder meer in op de demonisering van Trump door de mainstream media, die inmiddels door 60 procent van de Amerikanen niet meer worden vertrouwd.

In Nederland wordt volgens hem veel propaganda verspreid door de media. “Dat zag je tegen Poetin, maar ook tegen Trump,” zegt hij.

“De berichtgeving over Trump was zo ontzettend armoedig dat je nooit een driedimensionaal beeld kreeg van die man,” vervolgt hij.

Machtige groepen

Van Wolferen is naar eigen zeggen opgelucht dat Trump heeft gewonnen omdat Clinton hoe dan ook van de Syrische president Assad af wilde en de spanning met Rusland wilde opvoeren.

Als Trump het establishment echt wil aanpakken, krijgt hij volgens de hoogleraar te maken met hele machtige groepen die al sinds jaar en dag niet meer onder politieke controle staan.

In het gesprek wordt verder ingegaan op de gevolgen van het verwachte internationale politieke beleid van Trump.

Door het oog van de naald

Is Europa door het oog van de naald gekropen met deze uitslag? Was Clinton als president niet uiterst gevaarlijk voor de wereldvrede door haar banden met de neocons, Wall Street en het militair-industrieel complex?

En wat kunnen we verwachten van Trump met zijn aanval op het economische en politieke establishment binnen Amerika?

[Café Weltschmerz]


Vind je deze informatie interessant? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

52 reacties

 1. Isis is gefinancierd , getraind, bevoorraad door Saudi Arabië, Qatar, Turkije, Amerika, England , Israël.

  ISIS is in een half jaar uit te roeien als deze landen geen wapens meer aan ISIS zouden leveren, geen medische hulp , geen enkele bescherming, geen enkele hulp !
  Als ze Assad met rust zouden laten en serieus met Syrië en Rusland zouden samenwerken.

  Als we personen als Soros, familie Bush, Clinton, Rockefellers , Rothschild’s ons koningshuis etc etc in de gevangenis zouden zetten en wel levenslang. Weg met Centrale Banken en weg met de oorlogsindustrie en Big Pharma .

  Ohh wat zou de wereld er weer een stuk mooier uit gaan zien.

  88 likes
  • Als je deze schurken levenslang vast gaat zetten graag in China…. waar de gevangenissen geen hotels zijn.

   40 likes
   • Mee eens en vergeet niet de Hollandse nieuwsmedia van de NPO mee te nemen.

    Gisteravond was het opnieuw raak om angst en desinformatie te verspreiden, het geluid waar ze zo dol op zijn. Waar Nieuwsuur de vertrouweling van Hillary Clinton interviewde in de persoon van Sidney Blumenthal, die gespeeld of niet, niet bepaald goed tegen ze verlies kon met de meest domme uitspraken. En zie dan die kop erbij van een Nederlandse Nieuwsuur medewerker die het allemaal heel serieus neemt en de juiste vragen blijft stellen zoals die bij Nieuwsuur past.

    Vervolgens ging het over, en hoe kon het ook anders, Poetin, en het gevaar dat hij de Baltische staten wil binnenvallen. Dus mens en kinderen, stuur al je geld naar de NAVO voordat het te laat is! (Juncker grapje)

    Kijk en huiver vanaf minuut 45

    http://www.npo.nl/nieuwsuur/11-11-2016/VPWON_1248641

    15 likes
    • Mee eens.

     NOS en Nieuwsuur zijn Nederlandse propaganda zenders.

     12 likes
     • Het is werkelijk om je kapot te schamen! Ik vraag me ook wel eens af waarom Twan Huys, de voormalige opperbevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten en later presidentskandidaat, Generaal Wesley Clark, nooit uitnodigt? Hij komt namelijk overal. Of neem anders regisseur Oliver Stone voor het programma College Tour!

      Hele interessante mensen die van alles kunnen vertellen over de huidige situatie maar worden cynisch gesproken op de een of andere manier over het hoofd gezien.

      11 likes
  • Rose, een ‘like’ voor jou. Je hebt het smerige spel aardig door . . . .

   16 likes
   • In de concession speech van Hillary maakte ze een hele opmerkelijke opmerkingen. Ze zei dat Trump misschien wel eerder weg was dan iedereen verwachtte !!! Was dat een slip of de tong en weet zij meer ?!

    Soros betaalt mensen om rotzooi te trappen met een volgende stap het vermoorden van Trump ( door CIA) . Hetzelfde wat Soros en Victoria Nulande in Oekraïne hebben gedaan. Die lui draaien daar hun hand niet voor om.

    18 likes
    • In de Illuminati cards staat duidelijk, dat ze proberen hem te vermoorden. Sniper.

     7 likes
    • Mike Quinsey: “De nieuwe verenigde Staten van Amerika staan klaar om te worden aangekondigd en dat betekent dat wat dat betreft het verkiezingsresultaat niet overeind zal blijven. In de gegeven omstandigheden is het de verwachting dat Trump terug zal treden om daarmee in een nieuwe verkiezing ruimte te maken voor nieuwe kandidaten. In dat geval wordt Paul Ryan beschouwd als de meest waarschijnlijke persoon om te worden aangewezen als de interim President totdat er nieuwe verkiezingen kunnen worden gehouden.”

     http://galacticchannelings.com/nederlands/mike11-11-16.html

     0 likes
 2. Clinton-maffia is de nieuwe wereld order het joodse zionisme.

  General George S. Patton woorden vlak na zijn dood

  WE DEFEATED THE WRONG ENEMY and We HAVE LOST DE WAR.

  Welt.mensheid slaap lekker.

  16 likes
  • René van Zalk uut the Middle of Nowhere

   @Pat, Altijd de Joden schuldig of medeschuldig maken, je lijkt hitler & co wel.

   12 likes
   • De Zionisten gebruiken de Joodse staat als dekmantel van hun duivelse praktijken. Het gaat om de kwade macht achter de coulissen zoals vrijwel overal in de wereld het geval is.

    13 likes
   • René van Zalk uut the Middle of Nowhere

    Altijd de Joden schuldig of medeschuldig maken?

    Dat zijn jou woorden niet de mijne Ik heeft niks tegen joden wel tegen joodse zionisme,bovendien zijn er heel wat joden die daar ook op tegen zijn.

    Dus ik weet niet waarom jij mij dat in mij schoenen wil schuiven?

    10 likes
   • @René
    Hebben we hem weer hoor. Volgens mij leef jij in je eigen wereldje, vol met illusie. Altijd paraat om het op te nemen voor de Zionisten. Jij zegt Joden. Daar zit toch wel een verschil in, René. Ik vrees toch dat je er een beetje alleen voor staat beste jongen.

    Ik snap heel goed dat het erg saai is geworden op xander en dat je hun leugens doorhebt, maar dan moet je niet hier jouw leugens komen verkondigen. Discussieer gewoon op een normale respectvolle wijze mee hier.. niet aan de hand. Toch ‘René van Zalk uut the Middle of Nowhere’?

    6 likes
  • ” vlak na zijn dood….. ” dat is best knap van de beste man.

   6 likes
  • Grapje … kon General George S. Patton dat nog vertellen na zijn dood ?

   Maar ik begrijp wat je bedoelt 😉

   3 likes
  • Clinton-maffia is de nieuwe wereld order het joodse zionisme.

   General George S. Patton woorden vlak voor zijn dood.

   WE DEFEATED THE WRONG ENEMY and We HAVE LOST DE WAR.

   Welt.mensheid slaap lekker.

   2 likes
 3. De hele Amerikaanse verkiezingen is net als in Nederland een grote fraude.

  Het zal niet veel verschillen of het nu Clinton is of Trump ze staan beide in dienst van de NWO.

  We zijn misschien even ontsnapt aan een WW3 maar de NWO of neocons…. hoe je ze ook noemen wil maar deze evil personen zullen doorgaan met een groot deel van de mensheid uit te roeien via verarmt voedsel , Big Pharma, drinkwater, luchtvervuiling, oorlogen etc etc.

  Zij die overleven zullen hun slaven zijn. …. dank globalisering !!

  21 likes
  • Ik ben me nu ook al ruim een jaar aan het informeren over hoe de wereld in elkaar steekt en ik weet inmiddels dat het niet best is. De meeste mensen hebben geen idee op welke schaal ze voor de gek worden gehouden. Via media en via educatie.
   Wat ik erg vaak zie terugkomen bij kritisch denkenden (conspiracy theorists gebruiken ‘zij’ liever) is de depopulatie agenda. Big pharma, vaccinaties, virussen, oorlogen. Ze zouden het op meerdere manieren kunnen doen maar het lijkt niet echt hard te gaan. Als 500 miljoen, of minder dan een miljard het plan zou zijn gaat dat in dit tempo niet snel gebeuren. Van alle theorieën vind ik deze dan ook het meest lastig om te geloven ook al zou het op een of andere manier nog best logisch zijn ook. Vanuit ‘hun’ oogpunt gezien dan. Wat mij betreft is er namelijk meer dan genoeg ruimte als er maar effectief geleefd word zonder verspilling van grondstoffen en voedsel.

   4 likes
   • Alexander, niemand kan je pas klare antwoorden geven. De fluoride in drinkwater en tandpasta komt al uit WW2 . Ze hadden ontdekt dat het de mensen volgzaam maakt. Als je meer wil weten over gezondheid en waarom de Big Pharma mensen zieker maakt en waarom ga dan naar de site :

    Wanttoknow !

    Daar zal je veel antwoorden op je vragen vinden.
    Mvg Rose

    2 likes
    • De fluoride in drinkwater en tandpasta samen met de propaganda zenders die maar blijven herhalen hoe slecht Poetin is zorgen er voor dat 90% van de mensen nog steeds slaapt.

     Vraag : hoeveel oorlogen is Rusland gestart na WW2 ? Antwoord : 2 en daar was Amerika schuld aan.
     Hoeveel oorlogen is Amerika gestart na WW2 . Antwoord : meer dan 90 !!

     Ik ben veel banger voor Amerika dan voor Rusland !

     Wie bevecht ISIS ? Rusland waar Amerika ISIS juist bevoorraden !

     Wakker worden mensen !

     15 likes
     • Waarom denk je dat er nooit kritische gewone mensen uitgenodigd worden in praatprogramma ? Omdat daar alleen maar mensen mogen komen die in dienst staan van de schaduwregering en u proberen in slaap te houden en u mening manipuleren door foutieve informatie.

      9 likes
 4. Ik ben blij dat er nog hoogleraren en professors rondlopen die een gezonde kijk hebben op wat gaande is.

  De geweldloze revolutie moet doorgaan. We moeten mensen blijven overtuigen hoe ze door de media en onze politici gemanipuleerd worden.

  We hebben daarvoor meer mensen als Karel van Wolferen nodig !

  Kijk niet alleen naar de warmonger’s van Amerika. Ook ons eigen land is zwaar ziek !!
  De media , de vakbonden , de regeringen, Justitie ….. zijn allemaal in dienst van de schaduwregering die geleid wordt door : de BV Oranje, de banken , de multinationals en nog enkele elite.

  Stemmen is een zoethoudertje om u het idee te geven iets te zeggen te hebben. Democratie bestaat al vele decennia niet meer. De EU is daar een geweldig voorbeeld van evenals de referendums .
  Nadat de stembureaus gesloten zijn gaan u stembiljetten direct bij het grofvuil en bepaalt de schaduwregering wat er in dit verkloten land gaat gebeuren!!!

  Ik stuur om die reden al vele jaren mijn stembiljet terug met deze mededeling en zet een groot rood kruis over mijn stembiljet met ongeldig erop.

  Ik ga weer stemmen als het volk het weer voor het zeggen heeft.

  Ice land is ons grote voorbeeld . Bankiers in de gevangenis, het hele vermogen van het Koningshuis confisqueren wegens fraude en vervolgen. Justitie vervangen voor een volkstribunaal. IMF, NATO, VN, Wereldbank etc etc allemaal uitbannen…. weg met die verkrachters van landen.
  Hehe en nog sneller uit die illegale EU dictatuur.

  Alleen wij, het volk kunnen dit samen regelen !!

  45 likes
 5. Dat Clinton geen president is geworden is met zekerheid een zegen voor de mensheid te noemen. Wat Trump betreft is het voor mij duidelijk dat hij een dienaar is van de Khazaren en daarmee trouw is aan de zionisten. Dat hij mensen aan trekt van de absolute top van Goldman Sachs is voor mij ook verontrustend te noemen. Ik heb nog grote twijfels omtrent Trump. Ik moet nog zien wat er verder gaat gebeuren. Ik sluit niet uit dat hij dingen ten goede kan keren maar wil eerst wat meer zien van hem, als ze hem niet voor die tijd om het leven brengen.

  36 likes
  • De triestheid van dit al: Je kan er van uitgaan dat ook Trump net als alle andere post-WW2 presidenten ,en ook Hillary Clinton,(ongestraft)vele misdaden tegen de mensheid en oorlogsmisdaden zal gaan plegen of er moet een wonder geschieden………..dat is inherent aan het bekleden van het presidentschap van het beschaafde land de VS…………daar is twijfel omtrent Trump niet op zijn plaats………

   4 likes
  • Ja, dat is wel doorgaans het lot van alle tegenstanders van de Zionisten. Wat dat betreft gaan wij nog interessante tijden beleven!

   3 likes
 6. Hillary is het slechtste van het slechtste,deze vrouw is volkomen ziek. Wij zijn door het oog van de naald gegaan. Dit echtpaar berust alleen op geld en macht met de hele kliek er omheen. en dit al 30 jaar. Deze vrouw mag voor mij achter slot en grendel en de sleutel in de zee gooien . Als deze vrouw aan de macht was gekomen was het leed niet te overzien , ik volg dit stel al jaren en ik ga er steeds meer van kotsen. Bil Clinton heeft geld gemaakt door enorme hoeveelheid drugs Amerika binnen te brengen, en eindelijk komt daar die trump, die het niet hoeft te doen hij heeft geld zat , waarom zou hij zich druk maken, maar hij zag zijn land narr de verdommenis gaan , en hij heeft in gegrepen. Ik heb alle bewondering voor deze man, ze hebben hem aan alle kanten kapot willen maken,maar bij het volk zijn de ogen open gegaan hoeraa.Geef deze nieuwe president een kans, hij wil geen oorlog hij wil vrede en zijn land opbouwen, wij als europeanen kunnen daar heel veel profeit van hebben, onze media heeft ons verneukt wij zijn behoorlijk bij de tang genomen, laat je niet mee slepen in deze situatie wat willen jullie Oorlog of Vrede .

  36 likes
 7. Ik begrijp werkelijk niet wat de wereld bezield.
  Hij heeft idd een hoop voorverkiezings propaganda gescandeerd maar dat kan natuurlijk ook bluf zijn.

  Hij is ook wel degene geweest die coruptie binnen het wittehuis aangegeven heeft, en ook dat isis een overheidsproduct is wat afgelopen moet zijn.

  Hij is nog niet beëdigd en men wil em al dood hebben.

  Een van zijn laatste woorden waren ik wil een president zijn van alle Amerikanen. Als dat geen verzoenende woorden zijn na zijn rumoerige campagne dan is deze man al veroordeelt voordat hij de kans heeft gekregen een misdrijf te begaan.

  Ik denk ergens dat veel mensen nog spijt zullen krijgen wat ze allemaal geroepen hebben over deze man.

  22 likes
 8. De hele verkiezing is een illusie geweest.
  De volledig aandacht van de kiezers was gevestigd op Trump en Clinton, en wordt nu vastgehouden op Trump.
  Er wordt sentiment veroorzaakt door de media, ook hier in Nederland.

  Maar wat stiekem achter de schermen gebeurt heeft niemand door, doordat aandacht wordt opgeeïst door de media over Trump. En zo kunnen ze het een en ander uitvreten, zonder dat iemand het door heeft.

  17 likes
 9. Weet je, er kan nog zo veel gebeuren voor 20 januari 2017. Vertrouw dit voor geen cent.

  13 likes
 10. Hoeveel van de meningen over Trump en Clinton zijn gebaseerd op roddels en achterklap, en niet op feiten.

  6 likes
  • @Rob ter Horst

   Deze wereld heeft geen feiten!! De werkelijke wereld komt straks als we dimensies verschuiven en de creator terugkeert als de NWO.

   Geloven jullie echt dat de NWO al op zijn plek zit en de lakens uitdeelt?

   2 likes
 11. Het meest opmerkelijke is wel dat iedereen,ook de critici, voorbij gaan een het gruwelijke feit dat gewezen presidentskandidaat Hillary Clinton reeds schuldig was/is aan misdaden tegen de mensheid en oorlogsmisdaden. Ze heeft de dood van 10.000den kinderen,ouderen,vrouwen en mannen op haar geweten in alleen al Libië.Zij plande een Sarin gas aanval in Syrië,geïmporteerd uit Libië,met 100den(1.000den?) burgerdoden om vervolgens de schuld bij Assad te leggen en zo een excuus te hebben om het land aan te vallen.
  Deze gewelddadige vrouw had nooit presidentskandidaat mogen worden,maar niemand die het nog over die burgerdoden had en heeft(wel veel meer over haar corruptie),omdat die burgers in het Midden Oosten er voor ons in het westen er nu eenmaal minder toe doen en dat is de waanzin van onze hedendaagse westerse beschaving,dat is ge-īnstitutionaliseerd racisme,dat gaat ver voorbij aan de zwarte pieten discussie…
  Gelijk de vele burgerslachtoffers van zieke geest Obama dmv drones,assassination teams, special operations illegale luchtaanvallen in soevereine landen etc. etc. …..zo kon deze gevaarlijke dwaas 8 jaar lang zijn gang gaan door elke dinsdag te beslissen over leven en dood,wie mocht blijven leven en wie moest worden gedood extrajudicieel in soevereine landen dmv oa drones,wetende dat minstens 9 op de 10 omgekomenen gewone burgers waren/zijn…….10.000den burgers vonden de dood,velen meer raakten voor hun leven gewond,niet meer in staat een menswaardig leven te leiden………niemand die daar kritiek op had geen politici,intelligentsia,journalisten,”wetenschappers”, op een enkeling na……….

  7 likes
 12. Gehele politiek is in handen van de bekende familie R. Iedereen weet dan volgens mij waar ik het over heb. De gehele financiele wereld is hun handen (ja, ook die van Rusland) Gaat alleen om geld en wat Trump doet is precies wat familie R wil. Eerst maar eens de politiek in Nederland veranderen, Pinokio veranderen voor een andere trekpop.

  6 likes
 13. Obama heeft zijn taak volbracht – i.e. het slopen van de VS. Schuld verveelvoudigd, miljoenen van hun banen beroofd, op straat laten zetten, aan de gmo’s, vaccins en ritalin gezet. Mengele had het niet beter gedaan.
  Clinton had dit geglobaliseerd, bliksemsnel. Via de VN – rond Kerst. ‘nuken’ van Rusland en Iran.

  Veel keuze was er niet natuurlijk. Erger nog – Trump maakt géén verschil, alleen handiger in mensen om zijn vinger winden.
  Dus – zo mogelijk – nog gevaaarlijker voor ieder mens op de planeet.

  Gek?! ff websurfen, natuurlijk wil je wel eens de achtergronden weten van iemand die opeens de baas wil worden, en – als Hitler – opeens zo populair wordt toegejuicht; n.b. baas van een media imperium.
  Je haalt – als je weet hoe je websearch grondig moet doen – zó een zwik over de man binnen.
  Nou, daar wordt je niet blij van.
  Sterker – ALLE VLAGGEN ROOD!!

  vooruit; een paar hints, die jullie een idee geven – wat voor ellende de man gaat brengen:
  The Hidden Powers and Dubious Money Behind Donald Trump:
  http://stateofthenation2012.com/?p=28993

  nobody does gambling without direct involvement with the Mob … NOBODY!
  Why the Silence about Donald Trump’s Mob Ties? : http://stateofthenation2012.com/?p=29055

  2016 Presidential Election: The Greatest CON In U.S. Electoral History:
  http://stateofthenation2012.com/?p=34262

  De president van de VS wordt niet gekozen, maar aangewezen. De CFR bepaalt de Agenda, en de CIA houdt de president in het spoor. Anders -> Mc Kinley, Jackson, Lincoln, JFK en zijn broer, MLK, e.v.a.., ook Pim Fortuijn, Olav Palme, Aldo Moro, e.v.a. in Europa.

  Deze miljardairs achter Trump zijn levens gevaarlijk, voor alle niet-Zionisten – Sheldon zit vuistdiep in het M.O. – uitgesproken lobbyist voor het ‘nuken’ van Iran:
  “But we should not overlook the fact that Trump still represents ruling class interests and had considerable support from sections of the oligarchy, such as Rupert Murdoch and Sheldon Adelson.”
  http://www.gearoidocolmain.org/trumping-the-new-world-order/

  Dus het heeft er alle schijn van dat Trump is gekozen als ‘bait’; de perfecte man om de massa om zijn vinger te winden – zoet te houden/(valse) hoop te geven; zodat Soros’ ‘Agenda 2030′ geruisloos ingevoerd kan worden.
  De mensen moesten eens weten wat Soros’ VN – voor de planeet in petto heeft:
  http://www.beyondthematrix.nl/2015/03/19/het-vierde-rijk-de-vestiging-van-de-matrix-wereldregering-via-massaslachting/

  Politiek komt eigenlijk neer op het best ‘verkopen’ wat de mensen willen horen, verkopen van illusies. Vertrouw politici daarom nooit op hun ‘blauwe ogen’, c.q. mooie beloftes.
  neem een Obama: niet 1 van zijn beloftes waargemaakt; blijft toch zitten tot eind rit.
  Ook de Haagse politiek is vrijwel volledig ingebed/in bed in/met het intern. bedrijfsleven.

  Kysia Hekster, gisteren in Litouwen: Rusland bashen, stemming maken – duidt erop dat de NAVO het plan door zal zetten in januari Rusland aan te vallen – met kernwapens. (geen bezwaar tegen dit plan gehoord vanuit Den Haag). Trump zal dit – gezien de miljardairs die hem betalen – hier zeker niet voor gaan liggen. Sla je jodium tabletten alvast maar in.

  5 likes
 14. Ik vrees voor zijn(trump)leven, want vrede sluiten is tegen de belangen van die verr….wapenindustrie.

  5 likes
 15. Wel blij met de volgende criminele kliek?

  1 likes
 16. Van Bill and Hillary zijn ze wel af, maar niet van Chelsea. Die gaat over 8 jaar een gooi doen.

  2 likes
  • Ik lees de berichten met stijgende verbazing.Ik bespeur antisemitisme in berichten en verder niets goeds over de aftredende president.
   Trumph zal dus ook niet lang blijven las ik al.Hillary is het slechts van het slechtste??
   Wat een oordelen worden hier uitgesproken.

   De tijd zal leren of al deze verhalen uit gaan komen .
   Ik geloof er niet in en oordeel pas als er wat gebeurd is waar over ik over oordelen kan.
   Tijd zal leren wat er gaat gebeuren.
   Wie weet doet Trump het uiteindelijk niet zo slecht.
   Time will learn.

   1 likes
 17. Wel blij met dezelfde kliek, die nu komt?

  We hebben de adfgelopen maanden toch telkens een een-tweetje van die twee gezien?

  1 likes
 18. Fantastisch interview!

  1 likes
 19. Geweldig dat Trump het is geworden, niet omdat hij zo geweldig is maar ons heeft bevrijdt van de clinton s. Eindelijk en hopelijk heeft Israël hier de voordeel van, en ook de palesteinen die zuchten onder het Hamas bewind.

  1 likes
 20. Trump heeft jaren nodig om die troep van de Clintons,Bushjes en Obama op te ruimen. En dat valt niet mee als je van alle kanten door de machtigen der aarde word tegengewerkt. En het begin is er al. Er worden nu al of nog demonstraties gesponsord door de Clinton clan.

  1 likes
 21. Aan iedereen die het totale spel niet begrijpt…(ik trouwens ook niet… 😉 )

  Er is een Natuurwet, en dat is; HET RECHT VAN DE STERKSTE !

  Alles en iedereen die sterk is en was heeft weinig of geen consideratie voor degenen over wiens rug zij zo groot, rijk, machtig en sterk geworden zijn.
  Wat ook niet kan want anders wordt je niet groot en sterk, delen is dan uit den boze…
  Verdeel en heers is dan het motto.

  Een krokodil heeft ook geen consideratie voor die gnoe….. en zij overleven al miljoenen jaren, ten koste van al die prooidieren…
  Zou het gewoon zo bedoeld zijn… dat wij prooidieren er gewoon zijn ten dienste van die predator-groep, die sterken, die al hun talenten in hùn strijd gooien om dus sterk te blijven en te blijven overleven…

  De machtigen der Aarde hebben echt geen gewetensbezwaren, zij hebben hun successen bereikt door hun eigen kwaliteiten, op welke manier dan ook, hebben zij zich opgewerkt tot dat wat ze nu zijn en waarmee ze dus welhaast de hele wereld in hun macht hebben, fantastisch toch, als je tot deze groep behoort…?!?
  En denk niet dat als jij in zo`n positie zou komen te verkeren je ànders zult zijn…

  Dus wij, de zwakken…. wat is òns leerproces in deze status quo, m.i. dat we in een evolutionaire wereld leven waarin we via glijdende schalen onze rol vervullen, of dat nu schaap of herder is… en als een schaap dor zijn inspanningen òòk herder is geworden, dan gaat hij ook als zodanig functioneren en dus gaat hij gebruik maken van de mogelijkheden, hij zal wel moeten want wie zich niet aanpast aan de mores van het kamp waartoe men dan behoort wordt binnen de kortste keren uitgerangeeerd, dus wie appelen vaart zal appelen eten …

  Survival of the fittest, waardoor er altijd slachtoffers zullen vallen ten faveure van die `fittest`…

  Is het oneerlijk als de sterke voor ZIJN belangen opkomt…? maar waarom, waardoor is die sterke zo sterk geworden, en waarom vinden wij zwakken, wij prooidieren, als zwakke schapen, als sheeple, als underdog etc. dat zo wreed, gemeen, onrechtvaardig etc. wij zouden ook graag Sterk willen zijn.

  Dit is slechts een filosofietje mijnerzijds, want hoe het nu werkelijk zit of zou mòeten zitten… weet ik natuurlijk ook niet, maar die Natuurwet in ogenschouw nemend, vind ik mijn betoogje toch wel een redelijke logica bevatten.
  Al zeg ik het zelf 😉

  1 likes
 22. Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

  Mensen die dachten dat Clinton de minst slechte was, hebben onvoldoende beseft hoe gevaarlijk zij was.
  Omdat Clinton hoe dan ook van de Syrische president Assad af wilde en de spanning met Rusland wilde opvoeren. Was Clinton als president niet uiterst gevaarlijk voor de wereldvrede door haar banden met de neocons, Wall Street en het militair-industrieel complex?

  Als Trump het establishment echt wil aanpakken, krijgt hij volgens de hoogleraar te maken met hele machtige groepen die al sinds jaar en dag niet meer onder politieke controle staan.

  De defensie-industrie creëert werkgelegenheid, geen oorlogsvoering creëert ontslagen en bedrijf faillissementen.

  Gevaar schuilt hem in de politieke etterbuilen van de VSA-ufo-coverups zowel onder het presidentschap van Clinton en Trump al meer dan 69 jaar voor de republikeinse als democratische kiezers.

  Het was Duitsland die WOI en WOII ontketenden, geen VSA of Rusland…..

  Via de vormgeving van Verenigde Staten van Europa, waar tal van politieke werkwijzen mogelijk zijn tot realisatie ervan, waardoor miljarden Euro’s kunnen bespaard worden en tegelijkertijd miljarden jobs worden gerealiseerd, door de omvorming van het monetair EU-Euro-beleid, de Euro laten vervangen door de Bancor, waardoor op langere termijn dezelfde of gelijke prijzen per producten en diensten gerealiseerd kunnen worden via de vernieuwde werking EU-VSE-ECB. Via een space staatbestuur zonder belastingen en overheidsschulden al dan niet in samenwerking met Extraterrestrals. Het kost de bedrijven en de consumenten geen cent belastinggeld. Recht op een basisinkomen voor iedere Bancor-VSE-burger, gratis gezondheidzorg en onderwijs, pensioen……

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

klimaatontkenners

Helemaal van het padje: Professor wil klimaatontkenners laten vervolgen

Normaal gesproken maken politici de wetten. Deze ...

syrië

Syrië is het slachtoffer van een nooit eerder gezien wereldcomplot. Pater Daniël brengt aangrijpend verslag uit

Door pater Daniël Maes: Syrië is het ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.