Homepagina » Paranormaal » Nieuwe videoreeks over wetenschappelijk bewijs voor paranormale vermogens
Nieuwe videoreeks over wetenschappelijk bewijs voor paranormale vermogens

Nieuwe videoreeks over wetenschappelijk bewijs voor paranormale vermogens

Is telepathie echt? Kan de menselijke geest materie beïnvloeden? Kunnen we toekomstige gebeurtenissen aanvoelen? In de vier korte filmpjes hieronder komt het onderzoek naar het mysterieuze vermogen van onze geest aan bod.

Paranormale verschijnselen sluiten aan bij het geloof dat de menselijke geest tot veel meer in staat is dan het huidige wetenschappelijke wereldbeeld wil aannemen.

Men kan onderscheid maken tussen parapsychologische ervaringen, paranormale vermogens en zogeheten psi-effecten.

Aangewend

Hoewel de ervaringen zich spontaan voordoen, kunnen de vermogens doelgericht worden aangewend door paragnosten en andere begaafden.

De videoreeks over deze controversiële effecten is gemaakt door Adrian D. Nelson van het Institute of Noetic Sciences (IONS), dat in 1973 is mede-opgericht door de Amerikaanse astronaut Edgar Mitchell.

Wetenschappelijk bewijs dat de geest materie kan beïnvloeden:

Onderzoek naar precognitie oftewel het zien van de toekomst:

Buitengewone vermogens:

Onderzoek naar telepathie:

[IONS]


Vind je dit artikel waardevol? Deel het dan met anderen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Het kan nooit reguliere wetenschap worden , die erkennen de geest noch ziel als zelfstandige hogere entiteiten , maar denken dat deze uit de hersenen voortkomen . Het is het domein van geesteswetenschap die veel hoger staat dan reguliere wetenschap . Men kan niets bewijzen op paranormaal gebied op de manier van de reguliere wetenschap dat doet , is slecht mogelijk in de fysica , niet bij plant ,dier en mens .
  Binnen enkele jaren valt de reguliere wetenschapsKerk helemaal van haar voetstuk , de wetenschapsKerk zal niet meer zijn , want de mensen zullen waarlijk zien wat de Grote Geest vermag te zijn .

  3 likes
  • Het zal zeker wel wetenschap gaan worden in de toekomst. Op dit gebied zijn de kwantumwetenschapper, de wetenschappers van de toekomst. De zg. wetenschappers van dit moment zullen vastlopen omdat ze alles willen bewijzen vanuit materie. Einstein heeft de basis gelegd voor de nieuwe wetenschap en hij vertelde al dat alles een vorm van energie is, ruimte en tijd bestaan niet. Ziel en geest zijn geen materie maar de huidige wetenschappers willen daar niet aan. Allerlei complexe testen met onze hersenen, grijpen ze aan om aan te tonen, dat emotie, geheugen en noem maar op in bepaalde delen van onze hersenen aanwezig zijn, want bij die onderzoeken zien ze activiteit in bepaalde hersendelen. Voor mij zijn hersenen een vertaalstation van alle aanwezige informatie die aanwezig is en tegelijkertijd aanwezig is. Omdat wij als mens niet in staat zijn al die informatie te bevatten zetten onze hersenen deze achterelkaar, zodat het wel te begrijpen is. De menselijke geest is wie hij is op dit moment en maakt gebruik van een lichaam maar is niet het lichaam zelf. Een chauffeur is ook niet zijn auto. De ziel is de verbinding met het grote geheel en drukt zich uit dmv de geest in het hier en nu. Maar dit alles zal in de toekomst duidelijk worden, als deze informatie tenminste niet wordt achtergehouden door het grote geld, die er mogelijk bij gebaat zijn om door te gaan op de oude weg. Denk maar eens wat een omwenteling het zou geven in bv de geneeskunde en de bijbehorende farmacie. Denk eens aan geloofsovertuigingen, die onderuit gaan met deze nieuwe kennis. Enz.

   6 likes
   • Kwantumwetenschap is slechts een overgang van reguliere wetenschap naar de geesteswetenschap ,zij werkt nog steeds met kwantums , niet met de ware geest , kan zij gewoonweg niet , geest is niet een kwantum , is niet te vatten niet te meten , nihil . En Einstein heeft één grote fout begaan , de ether verlaten omwille van de materialistische eisen van zijn tijd , en zijn formule is ver van juist , de tweede wet van behoud van energie . Want die sluit de geest uit . In de toekomst zal er nog uitsluitend geesteswetenschap zijn , geen enkel nadere meer . De mens zal de bewijzen van de regulieren niet meer nodig hebben , men zal er gewoonweg mee lachen , hoe idioot me nis geweest .

    1 likes
   • Kwantumwetenschap is slechts een overgang van reguliere wetenschap naar de geesteswetenschap ,zij werkt nog steeds met kwantums , niet met de ware geest , kan zij gewoonweg niet , geest is niet een kwantum , is niet te vatten niet te meten , nihil . En Einstein heeft één grote fout begaan , de ether verlaten omwille van de materialistische eisen van zijn tijd , en zijn formule is ver van juist , de tweede wet van behoud van energie . Want die sluit de geest uit . In de toekomst zal er nog uitsluitend geesteswetenschap zijn , geen enkel nadere meer . De mens zal de bewijzen van de regulieren niet meer nodig hebben , men zal er gewoonweg mee lachen , hoe idioot me nis geweest .

    0 likes
 2. Mensen met paranormale vermogens zijn niet bezig met laten zien wat ze kunnen om a.u.b. maar 25.000 te winnen.
  Het is een heel ander soort mens, veel verder ontwikkeld dan de tegenovergestelde types, het dominante maar ietswat dommige en kortzichtige Telegraafvolk en geenstijlvolk zal ik maar zeggen, die alles doen voor geld. Leeghoofdige popiejopies.
  Liegen, bedriegen, verdraaien en zo hun eigen land een oorlog in rommelen, het maakt ze niet uit, als ze maar goed betaald krijgen.
  Als ze zich daar al al bewust van zijn want nogmaals, niet bepaald de slimsten.
  Geld, daar gaat het die onderontwikkelden om.
  Liggen spiritueel nog in de luiers en kunnen zich met geen mogelijkheid voorstellen wat de meer ontwikkelde mensen veel meer meemaken dan zo op het eerste oog te zien lijkt.
  De ontwikkelden daarentegen snappen wel dat ze dat allemaal nog niet kunnen begrijpen gezien hun lage ontwikkelingspeil. Het zijn kleuters in gymnasiumklas.

  4 likes
  • “Liegen, bedriegen, verdraaien…”
   Faith, jij beschouwt dit (in een grove veralgemening) als hetgeen het ‘dominante’ type van de mensheid doet.
   Mar denk eens na: waarom denk jij dat mensen die beweren paranormaal te zijn, dit niet doen? Waarom zouden die niet liegen? Dit lijkt me gewoon een overtuiging van jou. Als ze effectief geen paranormale krachten hebben en het toch beweren te hebben, dan zijn het net leugenaars. En dan beweer jij dat ze geen nood hebben aan bewijzen te leveren! Tja, dan zit je in een domme cirkelredenering. Er is geen enkel bewijs, maar het is je overtuiging. En die overtuiging is zodanig dat er geen bewijs nodig is. Alhoewel bewijs eenvoudig te leveren zou zijn indien het geen leugenaars zouden zijn. Maar dat doen ze niet want kunnen ze niet. En die probeer je dan maar goed te praten met het stereotyperen aan de hand van woordgebruik als “kortzichtige”, “kleuters”, enz over diegenen die wel kritische vragen stellen.

   Een leugen wordt de “waarheid” als je het maar lang genoeg en hard genoeg blijft herhalen…
   Dat wordt hier mooi bewezen door jou!

   3 likes
   • Ik hoef helemaal niets te bewijzen. Bewijzen is iets uit 3D.
    Verder vind ik het vreemd dat je de metafoor kleuter in een gymnasium klas je zo stoort.
    Maar ik wil er ook Sineke ten opzichte van Barbra Streisand of Jan Smit versus Robert Redford van maken. Wat jij wil.

    1 likes
 3. Zij heeft het ‘bewustzijn’ of de geest ‘ die zich uit via paranormale fenomenen nooit aangetoond omdat ze het eenvoudig weg niet kan en vooral ook niet wil aantonen . Geest is bewustzijn en bewustzijn is astraal licht , en is helemaal verschillend van fysiek licht welk gevallen astraal licht is en electromagnetisch is .
  Electro = Lucifer en Magnetism = Ahriman .
  De wetenschap kent materie , moleculen en atomen die zijzelf uitgevonden hebben, di aantrekking en afstoting als electro-magnetism want zelfs die ‘ deeltjes ‘ bestaan niet eens, is slechts een werkhypothese die werkt met de cabal, de antigeest of antichrist Lucifer/Ahriman .

  1 likes
 4. De hersenen tunen in op het menselijk universele bewustzijn als een tv op de kabelfrequenties .
  Onze hersenen zijn dus in principe ontvanger,maar aangezien onze hersenen een vijftal seconden vooruit in de tijd kunnen kijken,wat bewezen is,is het niet uitgesloten dat onze hersenen kunnen zenden.
  Sterker nog,ik weet wel zeker dat het kan,omdat je met schelden ook al invloed uitoefend op iemands gemoedstoestand.
  Het zijn dan wel geluidsgolven die een gedachte overbrengen,maar of het nou geluidsgolven zijn of de ongrijpbare morfogenische velden zijn,dat maakt niet zoveel uit.
  Meer onderzoek naar de mogelijkheden zal slechts bevestigen wat we allemaal stiekem al weten,we zijn allemaal broeders.

  1 likes
  • “of het nou geluidsgolven zijn of de ongrijpbare morfogenische velden zijn,dat maakt niet zoveel uit.”
   Maakt juist heel veel uit: geluidsgolven zijn bewezen. Ze bestaan. Men weet hoe ze werken. “morfogenische velden” is een verzinsel, waar geen enkel bewijs voor bestaat.

   2 likes
  • Niet alleen op iemand zijn gemoedstoestand , op het gehele hele etherveld , zie Emoto , met ijskristallen , bewijze in overvloeden en een briesje hier is een orkaan aan de overkant .

   0 likes
  • Hersenen kijken niet vooruit, tijd bestaat niet in het universum. Hersenen filteren uit waar je op afgestemd bent. Als je een keuze moet maken, is dat niet iets wat je hersenen bepalen. Alle keuzes met bijbehorende gevolgen zijn er al. De geest kiest welke daarvan hij wil beleven en dat komt via je hersenen in je bewustzijn en gebeurt het ook zo.

   0 likes
   • Keuzes hebben te maken met de ziel en aldus met het ritmische systeem van de mens gelegen aan hart en longen . De ziel bestaat uit sympathiën en antipathieën , en vormen aldus onze begeerten . Het IK of de geest werkt doorheen de ziel .
    De hersenen hebben uitsluitend een functie om het voorstellen van beelden, en niet het denken en verder niets , zij zijn wel het medium ter coordinatie van delen in het lichaam via de synapsen, alwaar ook de ziel aangrijpt en zelfs onze gedachten zitten er niet in, die zitten op het etherisch deel van onze organen en bijgevolg in het etherisch lichaam , dat zich bevindt tussen fysieke en astraal lichaam zich . Ook het karakter is een eigenschap van het etherisch lichaam van de mens . Dit etherische lichaam strekt zich uit tot ongeveer 1 cm buiten het fysieke lichaam . Het astrale lichaam ( of ziel) is eivormig ( aurisch ei ) en vormt een fluidum of aura dat wel verschillende meters buiten het lichaam kan liggen .

    0 likes
 5. “Het kan nooit reguliere wetenschap worden…”
  Sorry, maar de reguliere wetenschap kan best wel onderzoeken of paranormale zaken bestaan. Bestaat telepathie? Toon dan gewoon aan dat je iemands gedachten correct kunt lezen! Maar nog nooit is dat aangetoond, niettegenstaande meer dan 130 jaar van degelijk wetenschappelijk onderzoek daarop
  https://en.wikipedia.org/wiki/Telepathy#Scientific_reception
  Maar daarover heeft men het natuurlijk niet in deze video’s. Liever wat pseudowetenschappelijke, vage zaken die wel overtuigend klinken maar in feite gewoon holle beweringen zijn. De beleivers zullen dat klakkeloos aanvaarden!

  3 likes
  • Natuurlijk bestaat telepathie, maar waarvoor zouden mensen die telepatische contacten hebben daar de 3D wetenschap van op de hoogte moeten stellen?
   Ze zijn dat niveau te boven en hebben toch wel hun contacten.
   En of het nu wel of niet gelooft wordt, het maakt ze echt niet uit.

   1 likes
 6. Het moet reguliere wetenschap worden.

  3 likes
 7. Zijn die paranormale vermogens nu echt bewezen? Ik denk het niet!
  Als je een echt bewijs zou hebben, dan kun je maar liefst 25.000 euro winnen door dat bewijs te presenteren op http://skepp.be/nl/node/1282. Maar nog nooit is er iemand die deze Sisyphusprijs heeft geclaimd. Of nog nooit heeft iemand de 1.000.000 dollar James Randy prijs opgeëist. https://en.wikipedia.org/wiki/One_Million_Dollar_Paranormal_Challenge Nee, ze maken liever vidoeotjes met pseudobeijs en allerlei loze beweringen.

  2 likes
 8. Woorden zijn scheppend, je hoeft niet eens te gaan zweten om dat te doen, ha ha.

  2 likes
 9. Wetenschap is wat de mens heeft verzonnen,wat is nu bewijs???? Dacht je nu echt dat op planeten waar een vorm van leven veel verder is iemand bedenkt dat t bewezen moet worden? Dacht je dat acupunctuur dokters in China zich zorgen maken over een bewijs dat t werkt? Ik ken er een paar,het werkt klaar! Natuurlijk soms past het niet bij iemand,dan moet je wat anders proberen….Ik ben Allergiesch voor antibiotica,terwijl de medische wetenschap het bewijst dat t zo geweldig werkt,nou niet bij mij….en wil je bewijs dat de geest sterker is dan het lichaam? Pas geleden heb ik iets te horen gekregen wat me zo schokte,dat ik nu met een dubbele oorontsteking lig,dat gebeurde met de geest..of denk je dat het toeval is? Nee hoor het is wat het is…. De geest is sterker dan het lichaam, gelukkig kan ik deze gebeurtenissen plaatsen,maar echt ik had deze ellende echt niet kunnen bedenken…..houd maar op met het jezelf moeilijk te maken,het is zoals het is en doe er wat mee….

  1 likes
 10. Totaal niets kan de wetenschap aantonen over enig parapsychologisch onderzoek, want de ware geest-IK , de godsvonk die elk mens meekrijgt en bezielt werkt in alles door . Deze goddelijke ik-vonk scheidt de mens als hoger wezen juist af van het dier .
  De wetenschap kan alleen meten , het EEG en ECG ,en dit zijn de ‘gevallen electromagnetische krachten ‘ die ontstaan vanuit de zenuwbanen die electrische potentialen voortbrengen en met de menselijke electromagnetische dubbelganger samenhangen . Deze dubbelganger zit in elke mens en is en is een stukje onderaardse zielenfractie welke elke mens bij zijn geboorte meekrijgt vanuit zijn voorgeboortelijke astrale wereld , en waarmee hij zich gedurende het leven dient mede uit te zetten (karma) .

  1 likes
 11. Het is een uiterst menselijk en alleen aan de mens voorbehouden kracht en kwalitiet en natuurlijk vermogen.!
  De machtigen en dus de duisteren dienend zijn hier zeer bang voor. Getuige de enorme chaos die ze creëren met hun oorlogen met van ons gestolen geld waar we zelf hard aan meewerken of misschien, (als dit verleden tijd wordt), meegewerkt hebben.

  0 likes
  • De leiders van de duistere Loges hebben wel weet van de ware kennis van hoe de geest werkt en de geesteswetenschap . Zij dienen inderdaad de tegenkracht die Antichrist/Satan/Ahriman genoemd wordt . Hun onderadepten die zij daarvoor misbruiken en inwijden via geheime rituelen , weten het minder naarmate je lager en lager gaat . De MSM is helemaal in hun handen ,en de onbewuste massa die rijkelijk brood en spelen zeer belangrijk toegdiend krijgt is hun toekomst . WallStreet , Skull & Bones , Jesuiten en Papenstaat , multinationals en wetenschapskerk …allemaal zitten ze hiertussen , strooien de complottheoriên rond ,zaaien onrust op aarde en zijn de Westerse Loges van het Kwaad .

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Stond George Van Tassel in contact met een buitenaards wezen van Venus? Lees deze FBI-documenten

Stond George Van Tassel in contact met een buitenaards wezen van Venus? Lees deze FBI-documenten

De Amerikaanse schrijver en ufoloog George Van ...

Telepathie bij mensen en dieren is 100 procent echt. Russische legerkolonel publiceert opmerkelijk artikel

Telepathie bij mensen en dieren is 100 procent echt. Russische legerkolonel publiceert opmerkelijk artikel

Het Russische ministerie van Defensie heeft onlangs ...