Homepagina » UFO » Vliegende spinnen of schotels? Het mysterie rond engelenhaar
Vliegende spinnen of schotels? Het mysterie rond engelenhaar

Vliegende spinnen of schotels? Het mysterie rond engelenhaar

In 1999 kreeg het Australian UFO Registry een telefoontje van ene Peter, die ‘een hele berg witte slierten’ in de lucht zag zweven. De draden bedekten bomen, elektriciteitslijnen en weilanden.

Toen Peter wat van het materiaal wilde verzamelen, ontdekte hij dat het geen katoen of spinrag was. Het bleek te gaan om ‘engelenhaar’.

In 1969 liet de Amerikaanse luchtmacht onderzoek doen naar het vermeende verband tussen engelenhaar en UFO’s. Volgens de onderzoekers ‘valt het materiaal in grote hoeveelheden uit de lucht, is het instabiel en valt het snel uit elkaar’.

Onzeker

Het Condon Report concludeerde dat de samenstelling of herkomst van het engelenhaar in een aantal gevallen onzeker is.

In het geval van Peter kon het mysterie al snel worden opgelost. Enkele dagen later meldde een lokale krant dat de auto van een entomoloog bedekt was met honderden babyspinnen. Hij legde uit dat de witte draden het gevolg waren van spinnen die door de lucht vlogen.

Volgens ufologen en complot-experts hebben de draden een buitenaardse oorsprong. In 1561 zou in Neurenberg engelenhaar uit de lucht zijn gevallen. Vaak wordt het waargenomen na een UFO-melding.

Buitenaardsen

UFO-onderzoeker en piloot Brian Boldman deed in 2001 uitgebreid onderzoek naar engelenhaar. Hij bestudeerde 225 gevallen van engelenhaar tussen 679 na Christus en 2001.

Boldman kwam tot de conclusie dat de slierten in sommige gevallen kunnen worden toegeschreven aan spinnen, maar dat andere gelinkt kunnen worden aan buitenaardse activiteit.

De piloot stelde dat in 75 procent van de gevallen ook een UFO-melding was gedaan. Volgens hem is er sprake van een sterke link tussen beide fenomenen.

Chemtrails

Er zijn ook ufologen die zeggen dat engelenhaar geïoniseerde lucht is, voortgebracht door een elektromagnetisch veld van een UFO.

Omdat de draadachtige slierten snel verdwijnen is het moeilijk om ze te onderzoeken. Voor sommigen is engelenhaar bewijs voor chemtrails. Uit tests is namelijk gebleken dat ze soms metalen bevatten.

[Atlas Obscura]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise49
Elise49
4 jaren geleden

Misschien is het een middel om andere insecten/schimmels op te laten eten.(gooit men het uit vliegtuigen) Bv. is het rag van een Phytoseiulus persimilis.(roofmijt).
Maar het kan ook een insect zijn, die ons ergens mee moet besmetten. Zika virus. Zika is sica, haakpoot/spinnetje/insect.
Onlangs op de hondsheuvelrug 2016, een mens doodgegaan aan teken encefalitis. Hersenontsteking, binnen enkele uren ben je dood. Ook honden. Ziekte komt uit Rusland volgens wiki.
Het kan dus een middel zijn dat gebruikt wordt voor biologische oorlogsvoering tegen de mensheid.

paulus
paulus
4 jaren geleden

Harald Kautz Vella legt alles uit

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

studie

Studie: Melkweg huisvest meer dan 30 actieve buitenaardse beschavingen

Er kunnen meer dan 30 buitenaardse beschavingen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

3
0
We lezen graag je reactie!x