Het Complot

Kijk: Ongehoord Nederland brengt ode aan de complotdenker

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

Wie over een groot maatschappelijk probleem een eerlijke mening is toegedaan en realistisch rechts van het midden staat, mag zich tegenwoordig verheugen op een snelvuur aan scheldwoorden. Dat zegt Arnold Karskens, voorzitter van Ongehoord Nederland, in zijn nieuwe column.

Zet je kanttekeningen bij windmolens? Dan ben je een klimaatontkenner. Uit je kritiek op massa-immigratie? Dan verspreid je omvolkingstheorieën. Wijs je op de nadelen van de Europese Unie? Dan krijg je het stempel enge nationalist.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Verstikkende deken

Het grootste scheldwoord voor niet-gelijkgestemden luidt in deze tijd complotdenker. Dit label wordt als een verstikkende deken over ieder debat gegooid door mensen die hun gelijk willen afdwingen omdat het hen aan zinnige argumenten ontbreekt, aldus Karskens.

De Attjes en Sigrids van deze tijd versus de Laurens Buijsen en Jan Bontes.

“Wij laten mensen vrij om te denken dat er nooit een maanlanding is geweest, of God wel of niet bestaat, of de wereld wel of niet zal vergaan door een veranderend klimaat, of een virus ja of nee uit een laboratorium is ontsnapt,” zegt Karskens over zijn omroep.

Lang leve de complotdenker

“Het is jammer dat uitgerekend progressief Nederland, ooit comfortabel nest van tolerantie, nu op universiteiten en in de media de heksenjacht tegen andersdenkenden aanvoert, instituties hen wegzetten als potentiële terroristen,” vindt hij.

Links en woke moeten stoppen met hun giftige kruistocht tegen de liberale geesten in Nederland, waar vrije denkers inmiddels de ketters van de hedendaagse inquisitie vormen. Lang leve de complotdenker, besluit Karskens.

4.8 225 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wil
Wil
1 jaar geleden

Klopt, maar er zijn singalen van een kanteling.

ralf
ralf
1 jaar geleden

steeds meer benamingen. voor steeds meer mensen.
ongeveer de helft wil die oorlog niet, de meerderheid trapt niet in die klimaatonzin, en bijna niemand wil die klonterspuiten nog.
ze drukken hun agenda nog door, maar de dag dat ze aangepakt worden komt steeds dichterbij.

Annette
Annette
1 jaar geleden

En WAAROM zouden wij, ik noem ons geen complotdenkers, maar eerder compleetdenkers, zó ongelooflijk verketterd worden?

IK weet het antwoord wel: omdat wij al jarenlang het gelijk aan onze kant hebben. Wij WETEN de waarheid. En het is precies de waarheid, waar die linkse inquisitie zo ongelooflijk bang voor is.

Ik heb vanochtend vroeg het stukje gelezen over de enquete van Een Vandaag. Jaren geleden deed ik daar ook nog weleens aan mee, maar dat is uiteraard verleden tijd.

De redactie van Een Vandaag komt op een, wat mij betreft, schamele 11%. Ik mag toch oprecht hopen, dat dit vér bezijden de waarheid is. Anders is er nog een lange weg te gaan.

Arnold Karskens zegt, dat “links” en “woke” moet stoppen met hun giftige kruistocht tegen liberale geesten in Nederland.

Daar ben ik het uiteraard hartgrondig mee eens. Alleen is dat natuurlijk een utopie. Dat gaat namelijk absoluut niet gebeuren.

Deze linksen, deze wokefiguren hebben namelijk al lang hun ziel aan de duivel verkocht. En ja…. zodra je dat hebt gedaan, dan is het gebeurd.

Zonder ziel behoor je, althans volgens mij, niet meer tot het menselijke ras. Als je geboren wordt, dan heb je, door God gegeven, een lichaam en een ziel (of geest genoemd).

Helaas zijn er inmiddels ongelooflijk veel, OOIT mensen genoemd, wezens, die het allerkostbaarste hebben verkwanseld. Voor WAT?

Wat mij betreft is NIETS zo belangrijk als de ziel. Die ziel zal namelijk nooit sterven. Dat is alleen maar je lichaam, het omhulsel dat je ziel huisvest.

In ieder geval blijf ik dan maar een corona-ontkenner, een klimaatontkenner (haat windmolens en zonnepanelen), tegen massa-immigratie (komt steeds meer ellende van) en 100% tegen dat ongekozen instituut Europese Unie.

Wij zullen ons blijven verzetten tot onze laatste snik!

Marijke
Marijke
1 jaar geleden

Ik ben niet gek. Ik ben een wappie. Op een dag keert het tij!

Back to top button
127
0
We lezen graag je reactie!x