Homepagina » Mens en Dier » Baudet geeft toespraak op Malieveld: ‘Zet je schrap, het wordt nog zoveel erger’
baudet
Foto: Thierry Baudet (Videostill YouTube/Forum voor Democratie)

Baudet geeft toespraak op Malieveld: ‘Zet je schrap, het wordt nog zoveel erger’

In Den Haag hebben vandaag duizenden tegenstanders van het coronatoegangsbewijs gedemonstreerd. Ze liepen een protestmars door de stad. De groep verzamelde zich rond 11.00 uur op het Malieveld, waar FVD-voorman Thierry Baudet een toespraak gaf.

“Vanaf vandaag worden twee miljoen Nederlanders systematisch uitgesloten van het sociaal-maatschappelijk leven,” zei Baudet. “Meer dan twee miljoen Nederlanders mogen niet meer naar cafés, restaurants, theaters. Dit gaat onze hele samenleving splijten.”

Zet je schrap

“Als je kijkt naar wat er nu in Australië gebeurt, dat ons voorland is, of als je kijkt naar wat er nu in China gebeurt; zet je schrap, het wordt nog zoveel erger,” aldus Baudet.

“En ik heb in mijn speech van afgelopen week nog één keer alles op een rijtje gezet: waarom die vaccins schadelijk zijn voor de gezondheid, waarom corona geen enkel serieus gevaar vormt voor de gezondheid en waarom het totaal belachelijk, absurd en ongeloofwaardig is, al die maatregelen die ze nemen,” sprak de FVD-leider.

Moed

Hij bedankte alle aanwezigen voor hun moed. “Toen ik vanochtend uit mijn huis liep en ik ging naar de auto toe – ik kwam hier naartoe, werd ik aangesproken door iemand en die zei: ‘Dat jij je nog op straat durft te vertonen, smeerlap’. Dat is natuurlijk wel wat heel bewust wordt gecreëerd. Er wordt heel bewust een enorm klimaat van haat gecreëerd. En daarom dat ik dit ook zo fantastisch vind,” zei hij over het protest.

4.7 159 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
170 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Coos
Coos
29 dagen geleden

1.8 miljoen mensen weten dat je de waarheid vertelde in de kamer!

ProAsfalt
ProAsfalt
29 dagen geleden

Baudet for President!!

Jan
Jan
29 dagen geleden

Je vergeet inderdaad wel eens dat hij onder een vergrootglas ligt.
Toch heel knap van hem dat hij zich zo staande houdt.

En het gaat inderdaad nog zo veel erger worden. Dit wordt of concentratiekampen of een burgeroorlog.

Annette
Annette
29 dagen geleden

Thierry zegt tegen de demonstranten, dat zij moedig zijn. Dat beaam ik, zonder meer. Maar ik wil ook wel even benadrukken, dat Thierry OOK heel erg moedig is.
Niet alleen hij, maar ook de andere leden van Forum voor Democratie steken al meer dan een jaar lang hun nek uit voor ONS.
Het is zoveel gemakkelijker om mee te huilen met de wolven in het bos. Het getuigt van heel erg dapper gedrag om daar als FvD-er inmiddels in die slangenkuil toch je boodschap proberen uit te dragen.
Helaas komt die boodschap niet aan. Of… misschien ook wel. Ik kan mij niet voorstellen, dat ALLE Tweede Kamerleden zo ongelooflijk dom zijn, dat ze niet weten wat voor een smerig spel er gespeeld wordt.
Maar het pluche zit zo lekker comfortabel. Daar ga je niet zomaar vrijwillig afstand van nemen. Je hebt dan wel gezworen dat je je werk als kamerlid serieus zult doen, maar ach… Beloften betekenen voor velen niet veel meer.
Het verhaal van Mona Keijzer vind ik nog steeds heel apart. Gezien het feit dat ze toch de afgelopen anderhalf jaar netjes in de pas heeft gelopen, doet mij vermoeden dat er hier sprake is van een dubbele bodem.
Zou het zomaar kunnen zijn (ook gezien de opmerking van Hugo wat betreft de zorg), dat dit een afgesproken spelletje is?
Dat, om het niet te ingewikkeld te maken, zo meteen die “griezelige” ongevaccineerden helemaal NERGENS meer terecht kunnen. Geen huisarts, geen tandarts, geen ziekenhuis. Allemaal VERBOTEN.
Dan breekt pas echt de pleuris uit. Dat kan ik nu al voorspellen.

x

Check Also

belgi

In België is de meerderheid van de nieuwe ziekenhuispatiënten met corona gevaccineerd

We hadden de voorbije week 614 nieuwe ...

politicolo

Politicologe legt bloot: we hebben te maken met een technocratische wereldagenda, met als dekmantel een virus

Eerder dit jaar barstte in Duitsland een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

170
0
We lezen graag je reactie!x