Mens en Dier

Baudet geeft toespraak op Malieveld: ‘Zet je schrap, het wordt nog zoveel erger’

Help ons door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Den Haag hebben vandaag duizenden tegenstanders van het coronatoegangsbewijs gedemonstreerd. Ze liepen een protestmars door de stad. De groep verzamelde zich rond 11.00 uur op het Malieveld, waar FVD-voorman Thierry Baudet een toespraak gaf.

“Vanaf vandaag worden twee miljoen Nederlanders systematisch uitgesloten van het sociaal-maatschappelijk leven,” zei Baudet. “Meer dan twee miljoen Nederlanders mogen niet meer naar cafés, restaurants, theaters. Dit gaat onze hele samenleving splijten.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Zet je schrap

“Als je kijkt naar wat er nu in Australië gebeurt, dat ons voorland is, of als je kijkt naar wat er nu in China gebeurt; zet je schrap, het wordt nog zoveel erger,” aldus Baudet.

“En ik heb in mijn speech van afgelopen week nog één keer alles op een rijtje gezet: waarom die vaccins schadelijk zijn voor de gezondheid, waarom corona geen enkel serieus gevaar vormt voor de gezondheid en waarom het totaal belachelijk, absurd en ongeloofwaardig is, al die maatregelen die ze nemen,” sprak de FVD-leider.

Moed

Hij bedankte alle aanwezigen voor hun moed. “Toen ik vanochtend uit mijn huis liep en ik ging naar de auto toe – ik kwam hier naartoe, werd ik aangesproken door iemand en die zei: ‘Dat jij je nog op straat durft te vertonen, smeerlap’. Dat is natuurlijk wel wat heel bewust wordt gecreëerd. Er wordt heel bewust een enorm klimaat van haat gecreëerd. En daarom dat ik dit ook zo fantastisch vind,” zei hij over het protest.

4.7 159 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

170 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Coos
Coos
2 jaren geleden

1.8 miljoen mensen weten dat je de waarheid vertelde in de kamer!

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Baudet for President!!

Jan
Jan
2 jaren geleden

Je vergeet inderdaad wel eens dat hij onder een vergrootglas ligt.
Toch heel knap van hem dat hij zich zo staande houdt.

En het gaat inderdaad nog zo veel erger worden. Dit wordt of concentratiekampen of een burgeroorlog.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Thierry zegt tegen de demonstranten, dat zij moedig zijn. Dat beaam ik, zonder meer. Maar ik wil ook wel even benadrukken, dat Thierry OOK heel erg moedig is.
Niet alleen hij, maar ook de andere leden van Forum voor Democratie steken al meer dan een jaar lang hun nek uit voor ONS.
Het is zoveel gemakkelijker om mee te huilen met de wolven in het bos. Het getuigt van heel erg dapper gedrag om daar als FvD-er inmiddels in die slangenkuil toch je boodschap proberen uit te dragen.
Helaas komt die boodschap niet aan. Of… misschien ook wel. Ik kan mij niet voorstellen, dat ALLE Tweede Kamerleden zo ongelooflijk dom zijn, dat ze niet weten wat voor een smerig spel er gespeeld wordt.
Maar het pluche zit zo lekker comfortabel. Daar ga je niet zomaar vrijwillig afstand van nemen. Je hebt dan wel gezworen dat je je werk als kamerlid serieus zult doen, maar ach… Beloften betekenen voor velen niet veel meer.
Het verhaal van Mona Keijzer vind ik nog steeds heel apart. Gezien het feit dat ze toch de afgelopen anderhalf jaar netjes in de pas heeft gelopen, doet mij vermoeden dat er hier sprake is van een dubbele bodem.
Zou het zomaar kunnen zijn (ook gezien de opmerking van Hugo wat betreft de zorg), dat dit een afgesproken spelletje is?
Dat, om het niet te ingewikkeld te maken, zo meteen die “griezelige” ongevaccineerden helemaal NERGENS meer terecht kunnen. Geen huisarts, geen tandarts, geen ziekenhuis. Allemaal VERBOTEN.
Dan breekt pas echt de pleuris uit. Dat kan ik nu al voorspellen.

Back to top button
170
0
We lezen graag je reactie!x