Het Complot

Het is onmogelijk dat de Twin Towers door brandende kerosine zijn ingestort. Bekijk dit gesprek over de ontelbare ongerijmdheden rond 9/11

Help anderen door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bouwkundig ingenieur Wico Valk, voorzitter van de Stichting ‪11 September‬, zet de onmogelijkheid uiteen dat de Twin Towers alleen door de brandende kerosine van twee verkeersvliegtuigen ineen zijn gestort.

Zo mogelijk nog absurder was de ineenstorting van het derde gebouw, het WTC 7, een wolkenkrabber van 47 verdiepingen en 190 meter hoog.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Zonder dat het door een vliegtuig was geraakt zakte het als het ware spontaan ineen.

Explosieven

De eigenaar van het gebouw, Larry Silverstein, zou die dag in overleg met de brandweer hebben besloten het gebouw te laten instorten met behulp van explosieven.

Het probleem is alleen dat het plaatsen van die explosieven niet binnen enkele uren op 11 september 2001 kon zijn gerealiseerd.

In het officiële Amerikaanse onderzoek worden dit soort ongerijmdheden verzwegen.

Grootste aanslag

Desondanks weigert de westerse ‘vrije pers’ al achttien jaar een onderzoek te doen naar de ontelbare ongerijmdheden rond de officiële complottheorie, waarbij 19 Arabieren onder de neus van tenminste zeventien Amerikaanse inlichtingendiensten de grootste aanslag pleegden in de geschiedenis van de mensheid.

Hierover spreekt Stan van Houcke met Wico Valk, die medeverantwoordelijk is voor de totstandkoming van het nieuwe nummer van De Andere Krant, die dit keer ‪9/11‬ als thema heeft.

Bekijk het gesprek hieronder:

[Café Weltschmerz]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
4 jaren geleden

Op 9-11 had ik net een beamer op kantoor geinstalleerd, We hadden groot beeld van 2 bij 6 meter projektie.
Het stond nog net aan toen er verslaggeving van de twin towers vol in beeld kwam. Ik riep metee NO WAY dat een vliegtuig een vrije val van de twintowers kon veroorzaken.. elk normaal denkend mens kan op zijn vingers natellen dat een gebouw met een stalen constructie “NOOIT” in een vrije val inelkaar kan vallen zonder dat het om een controlled demolition gaat.. laat staan het gebouw 7.. Dat de hele wereld zo voor de gek word gehouden.. volledig gebrainwashed.. is erg zorgelijk.. en het best bewaakte gebouw.. met luchtafweergeschut “pentagon” daar vliegt een piloot die niet eens een eenmotorig toestel (Cessna) kon besturen feilloos na een onmogelijke manouvre in??? In welke sprookjeswereld leven wij? De motoren van het vermeende vliegtuig wegen 10 ton.. titanium, nergens te vinden.. de media verklaarde het dat ze zij gevaporiseerd??? 10 ton titanium ? 2 x ? welke idioot gelooft dat?

Evelien.
Evelien.
4 jaren geleden

Ach,Larry Silverstein…alleen al het idee dat een ,,eigenaar en een brandweerchef daarover zouden mogen /en kunnen beslissen is al absurd de brandweer gaat daar niet over hebben de expertise niet en mogen op eigen houtje zoiets echt niet beslissen, het opblazen van een bijna 200 meter hoge wolkenkrabber midden in New-York terwijl het extreem druk was daar toen, niets was afgezet ( een paar agenten kregen er kennis van en begonnen naar het publiek te schreeuwen ga hier weg !! het gebouw wordt opgeblazen !! te zien op film.
Een van de New-Yorkse brandweermannen met 30 jaar ervaring schreef er een boek overw in een gesprek legt hij uit ,dat zolang hij bij de New yorkse brandweer zat er nog nooit een verzoek tot / of een beslissing is genomen om een gebouw op te blazen,..en waarom die haast ? de zelfde dag 11 sept. ? het interview met hem is inmiddels verwijderd van you-tube… ( uiteraard ! )

Harriebagwan
Harriebagwan
4 jaren geleden

Waarheden mbt 9/11 worden nu al weer bijna 18 jaar lang breeduit besproken binnen alternatieve media, werkgroepen, comités etc, echter hebben de mensen niks anders als het stempel complotdenker weten te bereiken, uitermate ondankbaar, triest en onterecht vind ikzelf, maar het zij zo.
Dus, tv abonnement en de krant opzeggen, politiek lekker overlaten aan mensen welke graag hun ziel verkopen, bezoek de kerk eens een keer, doe vaker iets extra’s voor uw familie en dierbaren, mensen welke uw hulp kunnen gebruiken etc, zorg eens dat u een heilzaam leven leidt en doe de dingen welke u altijd aan het uitstellen bent.
De aanstichters van 9/11 en diens helpers staat wat te wachten, dus bekommert u zichzelf niet om hen en hun daden, daar deze “beloning” vruchteloos is, maar bekommert u om de eigen ziel en die van de mensen welke u dierbaar zijn.

Kees
Kees
4 jaren geleden

Het is nauwelijks te bevatten dat Amerikanen dit zelf hebben gedaan. Maar het ruikt er idd wel naar. Ben er een paar jaar na 9/11 geweest. Een kuil met troep. Heel erg en niet te bevatten wat daar was gebeurd.

Ben er laatst weer geweest. Alles nieuw. Glas en staal. Er is niets meer te zien van het oude. Ze zijn er overheen gestapt. Kijken niet meer achterom. Geen zichtbare littekens meer. En laten we eerlijk zijn…. als men niet meer achterom kijkt zijn er ook geen lastige vragen te stellen en blijven er slechts complotdenkers over.

Er is geen mediabedrijf op de wereld die hier serieus vragen over durft te stellen aan Amerika. Dan moet je een hele grote speler zijn en niet bang zijn voor de gevolgen.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x