Homepagina » Het Complot » Het is onmogelijk dat de Twin Towers door brandende kerosine zijn ingestort. Bekijk dit gesprek over de ontelbare ongerijmdheden rond 9/11
Het is onmogelijk dat de Twin Towers door brandende kerosine zijn ingestort. Bekijk dit gesprek over de ontelbare ongerijmdheden rond 9/11
Foto: Wikimedia Commons

Het is onmogelijk dat de Twin Towers door brandende kerosine zijn ingestort. Bekijk dit gesprek over de ontelbare ongerijmdheden rond 9/11

Bouwkundig ingenieur Wico Valk, voorzitter van de Stichting ‪11 September‬, zet de onmogelijkheid uiteen dat de Twin Towers alleen door de brandende kerosine van twee verkeersvliegtuigen ineen zijn gestort.

Zo mogelijk nog absurder was de ineenstorting van het derde gebouw, het WTC 7, een wolkenkrabber van 47 verdiepingen en 190 meter hoog.

Zonder dat het door een vliegtuig was geraakt zakte het als het ware spontaan ineen.

Explosieven

De eigenaar van het gebouw, Larry Silverstein, zou die dag in overleg met de brandweer hebben besloten het gebouw te laten instorten met behulp van explosieven.

Het probleem is alleen dat het plaatsen van die explosieven niet binnen enkele uren op 11 september 2001 kon zijn gerealiseerd.

In het officiële Amerikaanse onderzoek worden dit soort ongerijmdheden verzwegen.

Grootste aanslag

Desondanks weigert de westerse ‘vrije pers’ al achttien jaar een onderzoek te doen naar de ontelbare ongerijmdheden rond de officiële complottheorie, waarbij 19 Arabieren onder de neus van tenminste zeventien Amerikaanse inlichtingendiensten de grootste aanslag pleegden in de geschiedenis van de mensheid.

Hierover spreekt Stan van Houcke met Wico Valk, die medeverantwoordelijk is voor de totstandkoming van het nieuwe nummer van De Andere Krant, die dit keer ‪9/11‬ als thema heeft.

Bekijk het gesprek hieronder:

[Café Weltschmerz]


Vind je dit artikel belangrijk? Deel het dan met iedereen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Op 9-11 had ik net een beamer op kantoor geinstalleerd, We hadden groot beeld van 2 bij 6 meter projektie.
  Het stond nog net aan toen er verslaggeving van de twin towers vol in beeld kwam. Ik riep metee NO WAY dat een vliegtuig een vrije val van de twintowers kon veroorzaken.. elk normaal denkend mens kan op zijn vingers natellen dat een gebouw met een stalen constructie “NOOIT” in een vrije val inelkaar kan vallen zonder dat het om een controlled demolition gaat.. laat staan het gebouw 7.. Dat de hele wereld zo voor de gek word gehouden.. volledig gebrainwashed.. is erg zorgelijk.. en het best bewaakte gebouw.. met luchtafweergeschut “pentagon” daar vliegt een piloot die niet eens een eenmotorig toestel (Cessna) kon besturen feilloos na een onmogelijke manouvre in??? In welke sprookjeswereld leven wij? De motoren van het vermeende vliegtuig wegen 10 ton.. titanium, nergens te vinden.. de media verklaarde het dat ze zij gevaporiseerd??? 10 ton titanium ? 2 x ? welke idioot gelooft dat?

  23 likes
  • En in C.W. hoor ik dat de complotters elkaar de tent uitvechten om details over het Pentagon,maar voor de duidelijkheid: een Boeing 747 of gelijksoortig toestel ,kan niet rechtuit vlak over de grond vliegen zonder de grond te raken ,het draag vermogen is weg bij een paar meter vlieghoogte, met zon 150 tonner kan je landen en opstijgen, meer niet .bij het Pentagon waren er geen sporen in het gras o.i.d.niets van dat ,zou je het gras wel raken ,dan vreten de wielen zich direct in en breken af, je crasht dan!….vanuit grote hoogte dalen (vol gas ook nog eens ) en dan boven de straat (zonder die te raken ) recht uit over het gras het Pentagon in, dat kan alleen in de Donald-Duck !

   1 likes
 2. Waarheden mbt 9/11 worden nu al weer bijna 18 jaar lang breeduit besproken binnen alternatieve media, werkgroepen, comités etc, echter hebben de mensen niks anders als het stempel complotdenker weten te bereiken, uitermate ondankbaar, triest en onterecht vind ikzelf, maar het zij zo.
  Dus, tv abonnement en de krant opzeggen, politiek lekker overlaten aan mensen welke graag hun ziel verkopen, bezoek de kerk eens een keer, doe vaker iets extra’s voor uw familie en dierbaren, mensen welke uw hulp kunnen gebruiken etc, zorg eens dat u een heilzaam leven leidt en doe de dingen welke u altijd aan het uitstellen bent.
  De aanstichters van 9/11 en diens helpers staat wat te wachten, dus bekommert u zichzelf niet om hen en hun daden, daar deze “beloning” vruchteloos is, maar bekommert u om de eigen ziel en die van de mensen welke u dierbaar zijn.

  17 likes
  • Je kunt je niet afkeren van maatschappelijke misdaden, om het zomaar te noemen. Het probleem is dat deze lieden door gaan met hun activiteiten, die ook voor jou en familie en vrienden vergaande gevolgen hebben. Mensen moeten samen strijdbaar worden, het probleem is dat door het de rug toekeren er nog minder samenhang zal ontstaan en krijgen deze criminelen uiteindelijk de vrije hand.

   0 likes
 3. Ach,Larry Silverstein…alleen al het idee dat een ,,eigenaar en een brandweerchef daarover zouden mogen /en kunnen beslissen is al absurd de brandweer gaat daar niet over hebben de expertise niet en mogen op eigen houtje zoiets echt niet beslissen, het opblazen van een bijna 200 meter hoge wolkenkrabber midden in New-York terwijl het extreem druk was daar toen, niets was afgezet ( een paar agenten kregen er kennis van en begonnen naar het publiek te schreeuwen ga hier weg !! het gebouw wordt opgeblazen !! te zien op film.
  Een van de New-Yorkse brandweermannen met 30 jaar ervaring schreef er een boek overw in een gesprek legt hij uit ,dat zolang hij bij de New yorkse brandweer zat er nog nooit een verzoek tot / of een beslissing is genomen om een gebouw op te blazen,..en waarom die haast ? de zelfde dag 11 sept. ? het interview met hem is inmiddels verwijderd van you-tube… ( uiteraard ! )

  10 likes
 4. Wat ik zo verschrikkelijk waardeloos vind bij Café Weltschmerz is dat zij met enige regelmaat de reacties onder hun video’s verwijderen. Kan ook aan Youtube liggen, maar het blijft ontzettend asociaal dat dit gebeurt! Heb er geen goed woord voor over! Eikels zijn het!

  4 likes
  • @mike

   Het kan zijn dat CW slechts voor hen grensoverschrijdende reacties verwijderd, bijv. als ze beledigend of kwetsend zijn.

   Het kan ook zijn dat YouTube degene is die reacties heeft verwijderd YouTube verwijdert ook video’s en reacties. Ze doen dat om verschillende redenen, lees:

   https://www.youtube.com/intl/nl/yt/about/policies/#community-guidelines

   Persoonlijk vind ik censuur de doodsteek van vrije meningsuiting en zodra men reacties, video’s of topics van mensen verwijdert die kritisch zijn of tegengeluiden laten horen, is dat op z’n zachtst gezegd, zéér kwalijk.

   Als CW kritische of onwelgevallige reacties verwijdert, dan is dat de dood in de pot.

   2 likes
   • @weg met ons: Dank je wel.
    Ik begrijp goed dat kwetsende teksten of scheldwoorden niet toegelaten kunnen worden. Heb de sprekers nog nooit beledigd en ook CW niet (behalve hierboven dan, want het is nogal storend om elke keer zo veel werk te verzetten en het vervolgens in de prullenbak te zien belanden).

    Ik heb al verschillende keren meegemaakt dat serieuze reacties gewoon verwijderd worden. Het is hoe dan ook censuur en dat is een kwalijke zaak.

    2 likes
    • @mike

     Dat is zeker kwalijk te noemen en komt de geloofwaardigheid niet ten goede.

     Zelf ben ik voor vrije expressie en meningsuiting en laat eruit wat je denkt en voelt, ook als het beledigend of kwetsend is,.

     Het oproepen tot geweld is weer een ander verhaal, hoewel ik wel ben voor oproepen tot zelfverdediging bij geeeld (NAP), dat dit kan uitmonden in “oog om oog, tand om tand” verhaal is de eigen schuld van degene die begint, de dader, maar nog meer van de corrupte, linksdraaiende en fascistische rechtsstaat die juist onschuldigen straft i.p.v. helpt of voor ze optreedt.

     0 likes
 5. Het is nauwelijks te bevatten dat Amerikanen dit zelf hebben gedaan. Maar het ruikt er idd wel naar. Ben er een paar jaar na 9/11 geweest. Een kuil met troep. Heel erg en niet te bevatten wat daar was gebeurd.

  Ben er laatst weer geweest. Alles nieuw. Glas en staal. Er is niets meer te zien van het oude. Ze zijn er overheen gestapt. Kijken niet meer achterom. Geen zichtbare littekens meer. En laten we eerlijk zijn…. als men niet meer achterom kijkt zijn er ook geen lastige vragen te stellen en blijven er slechts complotdenkers over.

  Er is geen mediabedrijf op de wereld die hier serieus vragen over durft te stellen aan Amerika. Dan moet je een hele grote speler zijn en niet bang zijn voor de gevolgen.

  2 likes
  • @Kees

   Amerika is veroverd, bezet, gesticht en gebouwd door bloeddorstige (o.a. religieus waanzinnigen, overtuiging geeft kracht)) mensen, de conquistadors, op bloed, dood en vernietigen van natives.

   Het moordadige karakter/DNA (de vredigen of minder avontuurlijken bleven thuis, in Europa) is vooral binnengebracht door Engelsen, Nederlanders, Fransen, Spanjaarden Daarna kwamen de emigranten, gelukszoekers, gevluchte criminelen en handelaren, maar ook de gangsters en oplichters, vooral die uit Italië en Oost-Europa (pseudo joden) met hun maffia praktijken. Amerika heeft daar en later niet anders gedaan dan met leugens, manipulatie en moord veroveren en ook de rest van de wereld zo naar z’n hand gezet en doet dat tot op heden nog altijd met waanzin, groot genoegen, met chauvinisme gedreven en in grote overtuiging dat alleen Amerika als grote meester, als god en satan in één het recht heeft te doen wat men wil.

   De overtuigingskracht en de zogenaamde imponerende machtsfaçade van de VS of Amerika is dermate groot dat een vredig en weldenkend mens zich niet kan voorstellen hoe gewelddadig het land is en tot welke meest vreselijke en krankzinnige acties het durft over te gaan.

   De Twin Towers aanslag was feitelijk een simpele inside job op eigen bodem, maar zo onvoorstelbaar groot in omvang, zo laag bij de grond en moorddadig dat nog steeds velen het niet willen of kunnen bevatten dat een zogenaamd ‘geciviliseerd’ land, zo’n selecte groep Amerkaanse/Israëlische/Arabische demonische, moordadige machthebbers en politici huisvest, die de werkelijke daders zijn. Ja, ze hebben hun eigen mensen opgeofferd voor geld, macht en zucht naar meer. En dat doet de VS al decennia en honderden jaren lang, zonder ook maar een keer met de ogen te knipperen.

   De EU is ook onder controle en macht van de zionisten in de VS en ISR en zal onder deze macht worden getransformeerd van een vredig Europa naar een gegijzeld, verkracht en onbewoonbaar verklaard gebied waar moord en doodslag aan de orde van de dag zullen zijn. Europa zal niet gelijk zijn aan de VS, zoals men eerder dacht, maar erger, kapot en failliet meer dan welk continent ook.

   4 likes
   • …moordadig = moorddadig ….Zelfs na de aanslagen en na de leugens dat Sadam Hoessein massavernietigingswapens zou bezitten en de daaruit voortvloeiende oorlog met Irak en het standrechtelijk ophangen van Saddam Hoessein en vermoorden van duizenden onschuldige Irakezen bleven de politici hardnekkig volhouden dat ze de waarheid hadden verteld. Zelfs later praatte Bush zich schoon door te stellen dat er opeens bewijzen waren dat Saddam Hoessein banden onderhield met Al Qaida.

    Ummat Interviews Usamah Bin-Ladin
    28 September 2001
    http://911review.com/articles/usamah/khilafah.html

    0 likes
 6. Vaak bij dat soort gebeurtenissen dat er net toevallig iemand in de buurt is om het te filmen. Ook een keer bij een insluiper bij het witte huis.

  3 likes
 7. 9/11 laat alleen maar zien hoe corrupt en moordend de heersende macht in de Vs(maar ook elders in de wereld) wel niet is.

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wtc7

Dankzij nieuwe studie weten we 19 jaar na dato wat er echt is gebeurd met WTC7

Een groep ingenieurs en architecten eist dat ...

wtc 7

WTC 7 niet ingestort door brand, concludeert studie: ‘Kolommen begaven het vrijwel gelijktijdig’

Wetenschappers van de vooraanstaande Universiteit van Alaska ...