Homepagina » Buitenaards » Onmogelijke verdwijnende sterren kunnen wijzen op hoogontwikkelde buitenaardse beschavingen
Onmogelijke verdwijnende sterren kunnen wijzen op hoogontwikkelde buitenaardse beschavingen

Onmogelijke verdwijnende sterren kunnen wijzen op hoogontwikkelde buitenaardse beschavingen

Arthur C. Clarke werd bekend om zijn uitspraak ‘elke voldoende geavanceerde technologie is niet te onderscheiden van tovenarij’. Als je door een tijdreiziger uit het verleden zou worden meegenomen naar het heden, zou je moderne technologieën zoals draadloze apparaten, vliegtuigen en zelfs kunstmatig licht waarschijnlijk als tovenarij zien.

Astronomen van de Universiteit van Uppsala in Zweden passen hetzelfde principe nu toe in de zoektocht naar hoogontwikkelde buitenaardse beschavingen door te zoeken naar tovenarij aan de avondhemel.

Ver te boven

Ze speuren de hemel af op zoek naar sterren die plotseling op onverklaarbare wijze verdwijnen. Een ster die verdwijnt wijst mogelijk op de aanwezigheid van een zeer geavanceerde technologie die onze verbeelding ver te boven gaat.

Eerder haalde een bizarre ster het nieuws die volgens sommige astronomen wordt omringd door een ‘buitenaardse megastructuur’. Die zou worden gebruikt om een hoogontwikkelde buitenaardse beschaving van energie te voorzien.

Veel verder ontwikkeld

Tot dusver heeft het team van de Universiteit van Uppsala zo’n 300.000 lichtbronnen geanalyseerd. Er zijn al een aantal kandidaten geselecteerd die verder onderzocht moeten worden.

Wat als we bewijs vinden voor technologieën die sterren kunnen laten verdwijnen? Een buitenaardse beschaving die het onmogelijke mogelijk kan maken is hoogstwaarschijnlijk veel verder ontwikkeld dan de mens.

Bekijk ook onderstaande video over de zoektocht:

[New Scientist]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
GianlucaM
GianlucaM
4 jaren geleden

“een buitenaardse beschaving die het onmogelijke mogelijk kan maken is hoogstwaarschijnlijk veel verder ontwikkeld dan de mens”

Echt??

Het dat of ze kunnen toveren…

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

De menselijke beschaving is nog primitief.

Kalki
Kalki
Reactie op  Kalki
4 jaren geleden

Vandaar al die oorlogen op Aarde.

faith
faith
Reactie op  Kalki
4 jaren geleden

Ze proberen ons wanhopig primitief te houden Kalki, vooral de media moet dat doen.
In constante staat van angst, armoe, doemdenken en daarom al die bewust opgezette oorlogen. Bovendien verdienen ze er een hoop geld aan.
Vandaar al die oorlogen op aarde. hehe ben ik nou zo snugger of ben jij nou zo dom?

Kalki
Kalki
Reactie op  faith
4 jaren geleden

Ik ben het met je eens, de media ETC. houdt ons O.A. primitief. Dat maakt mij dus niet bepaald dom.

faith
faith
Reactie op  Kalki
4 jaren geleden

Je suggereerde het anders wel.

kees
kees
Reactie op  Kalki
4 jaren geleden

En zo had het moeten blijven, hoeveel beter wordt ons leven nu daadwerkelijk van technologie?

Volgens mij had de technologische ontwikkeling stop gezet moeten worden, vlak voor of ergens ruim voor Robbert Oppenheimer werd geboren! Of misschien nog beter ergens voor de geboorte van Madame Curie.

De mensheid dient te leven in harmonie met de natuur en het liefst ook in de natuur ipv dorpen en steden.

Solaris
Solaris
Reactie op  kees
4 jaren geleden

Dan is er wereldwijd maar plaats voor zo’n 50 miljoen mensen. Laat me even weten hoe je van die 6 á 7 miljard anderen af gaat komen.

kees
kees
Reactie op  Solaris
4 jaren geleden

Is dat zo? Mooie getallen, waar baseer je dat op?

ik zal je domme vraag nog beantwoorden ook. Ik zou een muur bouwen op de rand van een ravijn met 2 deuren er in. Boven de ene deur hangt een bord met het opschrift dubbel betaalde banen voor politici en bankiers en boven de andere deur staat op het bord Mekka, zeven maagden voor u!

Peterdj
Peterdj
4 jaren geleden

Er komt steeds meer berichtgeving over Aliens die zich steeds meer zullen laten zien aan de bevolking op aarde, zoals ze zeggen, get used to it.

Hoop maakt z'n eigen magie
Hoop maakt z'n eigen magie
Reactie op  Peterdj
4 jaren geleden

Ja, en dat zou een stuk positiever kunnen uitpakken dan men verwacht, over het algemeen. Want waarom wordt het anders zo angstvallig geheim gehouden?

Remco
Remco
Reactie op  Peterdj
4 jaren geleden

Het is nog maar eventjes wachten op the disclosure!!!!!!!!!!!

atomnics
atomnics
4 jaren geleden

wij mensen bezitten het hele universum in ons. letterlijk en figuurlijk wat heel natuurlijk is en gewoon een feit is.

ik ben ervan overtuigt dat wij mensen in dit universum op de top staan en geen 1 of gekke externe macht of een geavanceerde beschaving (aliens)

helaas realiseert men dit niet of wel en maakt men er volop misbruik van.
ik denk en zie dat veel mensen handelen uit onbewustheid.

key is zelf realisatie = multi dimensionale wezen = het ziel wat oneindige is wat dus geen begin en geen eind kent en alle aspecten in zich heeft.
nu is het zo dat we de aspecten van de ziel hebben verdeeld tussen de dimensies in dit universum weet ik dat er totaal 12 dimensies zijn waarvan de de 4de dimensie de grootste is kwa speelveld die dimensie heeft veel sub-dimensies ontelbaar waarom omdat die dimensie holografische is en eruit ziet als virtual reality vrij groot en breed dus kwa dimensie.

Sergio
Sergio
Reactie op  atomnics
4 jaren geleden

“ik ben ervan overtuigt dat wij mensen in dit universum op de top staan…”

Meen je dit echt????
Hoop toch echt dat dit niet het geval is, en dat er ergens in het heelal een hoger en beter ontwikkeld soort bestaat dan de mens.

Elise49
Elise49
4 jaren geleden

Wie zegt dat die sterren echt weg zijn? Of echt waren? Met al die spiegels in de lucht kun je objecten voor het oog verplaatsen. Camera obscura als basiskennis. Was lang geleden een kermisattractie. Dus moet je nagaan hoe technologie nu ontwikkeld kan zijn. Ook interessant om te lezen bij wiki: Men kon de wereld buiten ongezien bespieden. Satellieten zijn er dus ook om ons/aarde te bespieden. ISS ruimte station: het nieuwe alziend oog.
Je kunt de tweede zon ook zo maken. Spiegels reflecteren niet alleen licht, maar ook warmte. Misschien wel de reden van opwarming. En is dit de manier om een poolshift te veroorzaken.(kunstmaan in De Polar orbit baan?
Lees Niburu Klimaatwetenschapper slaat alarm.(denk aan convectie/wervelwinden) Een zon die door spiegels gecreëerd is brandt op je huid. Lees 4de schaal/zeven zegels bijbel. Het spelen met licht kan ook de vreemde licht en figuren verklaren. vb. tegenwoordig heb je computer gestuurde naaimachines. Je maakt een patroon/figuur in de pc en de naaimachine print het uit. Zoiets kan dus ook in de hogere luchtlagen plaatsvinden via satellieten.
Daarom denk ik dat het Alien gedoe en opwarming door gewone mens een hoax is. Maar goed, we zitten wel met een klimaatverandering en die brengt enorme gevolgen.
Is de agenda(gebaseerd op eeuwenoude kennis) gewoon niet om een tijdperk af te sluiten? Of is die tweede zon echt(terugkerende cycli) en is technologie een middel om erger te voorkomen? Met dat laatste kan ik nog leven, maar dat andere is gewoon massa genocide!

Alex
Alex
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

Kijk naar de werken van Pythagoras, a2xb2=c2. Als je dit als uitgangspunt neemt weet je dat de here God, zijn zoon en de heilige maagd Maria niet ver hier vandaan zijn.

Voorbeeld, UFO in Londen, op welke andere plek op aarde zie je meer vervuiling dan daar? Elise49, jij kent geen verzen van het vierde regiment, ik adviseer je je daarin te verdiepen!

Ook is het geen punt om eventuele onderhandelingen met hun bij te wonen, indien je op de hoogte bent van hun kommer en kwel. Hun beweegredenen en motieven, daar erger ik mij een broertje dood aan!

Desalniettemin lijkt het mij aannemelijk dat zij geenszins van slechte aard zijn, derhalve lijkt het mij logisch om verder onderzoek te doen naar dit soort verschijnselen!

Remco
Remco
Reactie op  Alex
4 jaren geleden

Zit je broertje tegenwoordig ook op deze site Elise? Wat een wartaal slaan jullie uit met z’n tweetjes zeg… Ongekend! De één is nog gekker dan de ander haha…

Padja
Padja
Reactie op  Alex
4 jaren geleden

Dat verklaart een hoop problemen dat dat trio hier niet ver vandaan is.

Een narcistische sadist, een bastaard/zombie en een maagd die kinderen baart.
Kan niet veel goeds betekenen

Erik1933
Erik1933
4 jaren geleden

De grootste reden waarom ik in intelligente buitenaardsen geloof is omdat ze ons niet bezoeken. Dat toont wel aan dat ze erg intelligent zijn lol.

atomnics
atomnics
Reactie op  Erik1933
4 jaren geleden

ik vind ze maar laf, wij mensen hebben tenminste wel het lef om te incarneren in een aardse lichaam om 3D ervaringen op te doen.

die buitenaardse zitten alleen maar te ouwehoeren vanaf boven blablabla.
ze kunnen wel goed mensen tegen elkaar opzetten via de mind chapeau.

ik vind ze maar onrust zaaiers die buitenaardsen de meeste dan natuurlijk zitten er ook goede tussen. je moet het wel weten wat voor agenda ze achter staan. dan zie namelijk snel genoeg met wie je contact hebt en wat hun doel is.

Sergio
Sergio
Reactie op  Erik1933
4 jaren geleden

En zo is het maar net.
Wat zou een hoogontwikkeld soort bij/met de mens moeten doen?

frans
frans
4 jaren geleden

Het is een kosmisch natuurlijk proces dat sterren verdwijnen uitdoven en sterven.
Daar komen geen marsmannetjes aan te pas.
Het heelal is een dynamisch en levend geheel.

Droogtrommel
Droogtrommel
4 jaren geleden

Het is wel off topic, maar ik weet niet waar ik anders terecht kan.
Ik meen jaren terug ergens gelezen te hebben dat als er een Nederlandse top coureur in de formule1 is, het einde nabij is.

Nea
Nea
Reactie op  Droogtrommel
4 jaren geleden

Het einde der tijden is al tijden nabij.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Nea
4 jaren geleden

Tja, al 2000 jaar wordt er steeds gesproken over volgend jaar…

Padja
Padja
4 jaren geleden

Zolang aliens nog kiekeboe spelen en doen aan achterkamertjespolitiek maak je mij niet wijs dat ze hoger beschaafd of intelligenter zijn.

x

Check Also

pcr-test

Zweedse RIVM: PCR-test volkomen ongeschikt om besmettingen aan te tonen

Zweden heeft erkend dat de PCR-test niet ...

noorwegen

Noorwegen: je hebt meer kans om te sterven door het AstraZeneca-vaccin dan door corona

Noorwegen heeft besloten om AstraZeneca-vaccins aan landen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x