Buitenaards

Onmogelijke verdwijnende sterren kunnen wijzen op hoogontwikkelde buitenaardse beschavingen

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arthur C. Clarke werd bekend om zijn uitspraak ‘elke voldoende geavanceerde technologie is niet te onderscheiden van tovenarij’. Als je door een tijdreiziger uit het verleden zou worden meegenomen naar het heden, zou je moderne technologieën zoals draadloze apparaten, vliegtuigen en zelfs kunstmatig licht waarschijnlijk als tovenarij zien.

Astronomen van de Universiteit van Uppsala in Zweden passen hetzelfde principe nu toe in de zoektocht naar hoogontwikkelde buitenaardse beschavingen door te zoeken naar tovenarij aan de avondhemel.

Ver te boven

Ze speuren de hemel af op zoek naar sterren die plotseling op onverklaarbare wijze verdwijnen. Een ster die verdwijnt wijst mogelijk op de aanwezigheid van een zeer geavanceerde technologie die onze verbeelding ver te boven gaat.

Eerder haalde een bizarre ster het nieuws die volgens sommige astronomen wordt omringd door een ‘buitenaardse megastructuur’. Die zou worden gebruikt om een hoogontwikkelde buitenaardse beschaving van energie te voorzien.

Veel verder ontwikkeld

Tot dusver heeft het team van de Universiteit van Uppsala zo’n 300.000 lichtbronnen geanalyseerd. Er zijn al een aantal kandidaten geselecteerd die verder onderzocht moeten worden.

Wat als we bewijs vinden voor technologieën die sterren kunnen laten verdwijnen? Een buitenaardse beschaving die het onmogelijke mogelijk kan maken is hoogstwaarschijnlijk veel verder ontwikkeld dan de mens.

Bekijk ook onderstaande video over de zoektocht:

[New Scientist]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
GianlucaM
GianlucaM
6 jaren geleden

“een buitenaardse beschaving die het onmogelijke mogelijk kan maken is hoogstwaarschijnlijk veel verder ontwikkeld dan de mens”

Echt??

Het dat of ze kunnen toveren…

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

De menselijke beschaving is nog primitief.

Peterdj
Peterdj
6 jaren geleden

Er komt steeds meer berichtgeving over Aliens die zich steeds meer zullen laten zien aan de bevolking op aarde, zoals ze zeggen, get used to it.

atomnics
atomnics
6 jaren geleden

wij mensen bezitten het hele universum in ons. letterlijk en figuurlijk wat heel natuurlijk is en gewoon een feit is.

ik ben ervan overtuigt dat wij mensen in dit universum op de top staan en geen 1 of gekke externe macht of een geavanceerde beschaving (aliens)

helaas realiseert men dit niet of wel en maakt men er volop misbruik van.
ik denk en zie dat veel mensen handelen uit onbewustheid.

key is zelf realisatie = multi dimensionale wezen = het ziel wat oneindige is wat dus geen begin en geen eind kent en alle aspecten in zich heeft.
nu is het zo dat we de aspecten van de ziel hebben verdeeld tussen de dimensies in dit universum weet ik dat er totaal 12 dimensies zijn waarvan de de 4de dimensie de grootste is kwa speelveld die dimensie heeft veel sub-dimensies ontelbaar waarom omdat die dimensie holografische is en eruit ziet als virtual reality vrij groot en breed dus kwa dimensie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x