Binnenland

Ministerie van Economische Zaken geeft World Economic Forum 651.000 euro subsidie

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 15 december kreeg Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) na drie maanden antwoord op Kamervragen over de Nederlandse bijdrage aan het plan van het World Economic Forum voor een wereldwijde voedseltransitie.

Uit de antwoorden bleek onder andere dat de Nederlandse regering overeenkomsten heeft gesloten met het World Economic Forum die juridisch bindend zijn. Van Meijeren kreeg ook nog een nazending in de vorm van een bijlage. Bijna onderaan die bijlage staat iets opmerkelijks.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft namelijk in mei dit jaar besloten om het WEF bijna zeven ton subsidie te geven. Dat is belastinggeld dat rechtstreeks naar het WEF vloeit.

Global Coordinating Secretariat

Uit één van de stukken blijkt dat het WEF op 4 maart 651.000 euro subsidie heeft aangevraagd voor de oprichting en ontwikkeling van het zogeheten Global Coordinating Secretariat (GCS) in Nederland.

Een ambtenaar van het ministerie schrijft: “Ik verstrek World Economic Forum hierbij, in het kader van mijn beleid gericht op innovatie, op grond van artikel 2, onderdeel b, van de Kaderwet EZ-subsidies en onder de voorwaarden uit de voornoemde overeenkomst, subsidie voor de uitvoering van het project, waarvoor u mij om een bijdrage heeft verzocht. Op basis van de gegevens, opgenomen in de voornoemde overeenkomst, stel ik de subsidie vast op 651.000 euro. Dit bedrag is inclusief alle eventuele belastingen.”

Drie tranches

En verder: “Onder de opschortende voorwaarde dat u mij voor 31 mei 2021 een authentieke getekende kopie van de collaboration agreement doet toekomen, zal een eerste tranche van dit bedrag van 217.000 euro worden betaald binnen zes weken na de dag van verzending van deze beschikking.”

Dit geld, opgebracht door de belastingbetaler, staat inmiddels op de UBS-rekening van het World Economic Forum. In 2022 volgt een tweede tranche van 217.000 euro. De laatste tranche zal voor 31 december 2023 worden overgemaakt.

4.7 78 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roadie
Roadie
2 jaren geleden

Sinterklaas spelen met het geld van de burgers.Stelletjes hypocriete bandieten.

Marcel
Marcel
2 jaren geleden

Zijn we nu helemaal van de pot gerukt???

Annette
Annette
2 jaren geleden

ONGELOOFLIJK! Als WIJ, Nederlandse burgers, nu nog steeds denken, dat onze regering er is om de belangen van het volk te behartigen, dan is dit wel weer het zoveelste bewijs, dat dat absoluut niet zo is.

Nu gaat het in dit geval nog om een “relatief” klein bedrag: 217.000 euro. Ja, voor mijn man en ik zou het best wel aardig zijn. Dan zouden wij vast en zeker gaan kijken of wij niet ergens een plekje aan de andere kant van de wereld zouden kunnen vinden. Wég uit dit totaal corrupte land. Maar in verhouding met de miljarden, die bijvoorbeeld besteed gaan worden aan de nonsens wat betreft het “klimaat”, is het natuurlijk een peulenschil.

Gisteren kwamen er natuurlijk al een aantal berichten via ninefornews binnen, waar klip en klaar duidelijk werd, hoe een aantal bewindslieden rechtstreeks naar de pijpen van Klaus Schwab dansten. Dit stuk doet daar nog een schepje bovenop.

Het is duidelijk, dat de leiders, die WIJ (althans een groot deel) hebben gekozen, de bevolking van Nederland hebben uitgekozen om als proefkonijnen te fungeren in een nieuw te vormen wereld. Een groot deel, voornamelijk de ouderen, zal door gebrek aan medische hulp EN door het uiteindelijk ten onder gaan door de gentechinjecties, komen te overlijden. Dat is een win-win situatie, want dat scheelt veel geld door het niet meer uit hoeven te betalen van pensioenen (zelf betaalde pensioenen en het ouderdomspensioen AOW). Verder komen er de nodige huizen vrij, waar de tienduizenden zogenaamde “vluchtelingen” in komen wonen. En het scheelt enorm in de medische zorgkosten. Vandaar ook het plan om de komende tien jaar nog méér ziekenhuizen te sluiten. Dat kan alleen maar, als ZIJ weten dat er heel veel mensen de komende tijd zullen sterven.

In de wereld, die zij voor ogen hebben, willen mijn man en ik niet eens leven. Maar aan de andere kant: wij zullen het ze absoluut niet te gemakkelijk maken.

Voor ons zal de wereld er straks uitzien als een nachtmerrie: grote steden met grote gebouwen, waar je geen privé bezit meer hebt. Waar je 24/7 gevolgd wordt bij alles wat je doet en niet doet. Waar je bezit bent van de staat.

Toen ik een paar jaar geleden dit plan, dat nu wordt uitgerold, voorzichtig uitrolde aan mijn zoon, zei hij tegen mij, dat ik niet goed bij mijn hoofd was. Dat waren alleen maar complottheorieën.

NU zien wij met afgrijzen deze theorieën stuk voor stuk bewaarheid worden.

Mijn man en ik zullen ons met alle mogelijkheden, die wij tot onze beschikking hebben, blijven verzetten.

Op 2 januari a.s. is er weer een demonstratie van “Samen voor Nederland”.
Daar ga ik absoluut naar toe. Het is uiteindelijk niet meer twee voor twaalf, maar eerder vijf over.

De grootste psychopaten houden op dit moment de wereld in hun greep.
En deze moeten gestopt worden.

Eén ding is voor mij zeker: zolang je ervoor zorgt, dat er geen enkele gentechinjectie in je arm verdwijnt, zal je het nog het langste kunnen blijven volhouden. Die 5G namelijk kan alleen maar functioneren bij mensen, die grafeenoxide in hun lijf hebben. Bij iedereen, die dat niet heeft, lukt dat niet.

Dingerydoo
Dingerydoo
2 jaren geleden

Zoals altijd gaan bouwwerken duurder uitvallen. Ze kunnen de belastingcenten beter in de zorg stoppen.

Of stoppen met de obsessie de ouderen en zwakeren zo lang mogelijk in leven te houden. Dat ontlast de zorg. Accepteer de natuurlijke selectie eens een keer.

Helaas zal het we een $€£¥₩ ding zijn.

Back to top button
138
0
We lezen graag je reactie!x