Natuur en Milieu

VIDEO: Het regent ‘engelenhaar’ in Portugal

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Portugal regende het onlangs ‘engelenhaar’. De witte substantie, die onder ultraviolet licht ‘tot leven lijkt te komen’, stelt lokale bewoners voor een raadsel. Sommigen vragen zich zelfs af of het materiaal is achtergelaten door een passerende UFO.

Eén van de bewoners, die anoniem wilde blijven, zei: “Het [engelenhaar] viel in de namiddag uit de lucht. Ik probeerde te achterhalen of er op dat moment vliegtuigen in het gebied waren, maar kreeg geen duidelijk antwoord. Het gebeurde twee weekenden op rij.”

“Ik heb het opgestuurd voor onderzoek en het vreemde is dat het reageert op ultraviolet licht, het komt tot leven,” aldus de getuige. Ook in landen als Finland en Canada komen soortgelijke slierten uit de lucht, maar ze lossen vaak op voordat ze zorgvuldig kunnen worden geanalyseerd.

Volgens complottheoretici zouden ze gerelateerd kunnen zijn aan aandrijfsystemen van UFO’s of aan chemtrails, chemische stoffen die naar verluidt door vliegtuigen in de atmosfeer worden gesproeid.

“UFO-waarnemingen werden tot de jaren zeventig geassocieerd met engelenhaar en in het verleden werd de substantie in verband gebracht met religieuze visioenen, zoals in het Portugese Fátima in 1917,” zei schrijver Nigel Watson.

Volgens sceptici is het engelenhaar het gevolg van migrerende spinnen of stofdeeltjes die worden gepolariseerd door atmosferische elektriciteit. Het gaat volgens hen om een natuurlijk fenomeen.

[Metro]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
7 jaren geleden

morgellons disease?

mike
mike
7 jaren geleden

video is prive,waarom plaatsen julie dit dan?

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Dat zijn chemtrail-webs.

Dimmer
Dimmer
7 jaren geleden

Zo ik hoef een maandje niet meer naar de kapper.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x