Mens en DierCorona

Van Haga vlamt in coronadebat: ‘Nederland wordt moedwillig naar de filistijnen geholpen’

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tot grote frustratie van veel Nederlanders is ons land opnieuw in lockdown gegaan. Kamerlid Wybren van Haga (FVD) zei dinsdag tijdens het debat over de coronacrisis dat de vrijheid van de mensen op ongekende wijze is ingeperkt. “Het machtsmisbruik is stuitend. De rekening wordt niet betaald door politici, ministers of andere bestuurders, maar door mensen die hun hele leven keihard gewerkt hebben en nu alles kwijtraken, voor niets.”

Premier Rutte beweerde tijdens zijn toespraak dat er 60 mensen per dag aan corona overlijden, maar dat is volgens Van Haga gewoon niet waar. “Op het coronadashboard wordt een getal van 35 genoemd en zelfs dat getal is twijfelachtig. Vervolgens neemt dit kabinet maatregelen die aantoonbaar fout zijn, maatregelen die de samenleving kapotmaken.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“De enige oplossing waar het kabinet in gelooft, is een vaccin, terwijl er talloze oplossingen voorhanden zijn. Maar dit kabinet weigert te kijken naar gerichte bescherming van ouderen en kwetsbaren, naar goede ventilatie in gebouwen, naar potentiële geneesmiddelen, zoals ivermectine, die door de overheid worden geboycot of naar misschien nog wel de meest realistische oplossing, namelijk accepteren dat de dood bij het leven hoort,” betoogde Van Haga.

Wat Forum voor Democratie betreft heeft dit kabinet een kritische grens overschreden

Hij haalde hard uit naar de premier en zijn kabinet. “Ze hebben een enorm salaris en gloriëren in hun machtsmoment, waarbij ze bepalen dat 2 miljoen ondernemers alles verliezen en dat Nederlanders hun vrijheid kwijtraken. Niet omdat het nodig is, maar omdat het kan.” Van Haga sprak zijn schande uit over het handelen van dit kabinet.

“De euthanasie op het MKB is een feit. Wat Forum voor Democratie betreft heeft het kabinet een kritische grens overschreden. Zonder goed naar de feiten en de cijfers te kijken, worden disproportionele maatregelen genomen die catastrofaal zijn voor grote groepen in de samenleving. Het contrast tussen de ernst van het coronavirus en de dystopische maatregelen is inmiddels zo groot dat dit kabinet zijn geloofwaardigheid volledig heeft verloren.”

Dit kabinet moet zo snel mogelijk naar huis worden gestuurd

“Als we dat combineren met de leugens over groepsimmuniteit en het aantal coronadoden, dan kan er nog maar één conclusie zijn: Nederland wordt moedwillig naar de filistijnen geholpen door een kabinet dat weigert om een fatsoenlijke belangenafweging te maken en dat de economische en medische nevenschade van de maatregelen negeert,” fulmineerde Van Haga.

“Dit kabinet moet zo snel mogelijk naar huis worden gestuurd. Nederland verdient beter en ik ga er dan ook van uit dat Nederlanders op 17 maart in groten getale hun vrijheid weer zullen terugstemmen,” eindigde het Kamerlid zijn speech, waar FvD-voorman Thierry Baudet kippenvel van kreeg.

“Er hangt verandering in de lucht. Het moet!” zei Baudet, die hier een petitie is gestart om Nederland uit de lockdown te krijgen.

4.7 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Je hoeft maar naar die twee rattenkoppen te kijken om te weten dat het waar is.

Sie Tze
Sie Tze
3 jaren geleden

Chapeau

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 jaren geleden

Ja, waar waar zijn bv de nulmetingen die zeggen dat de huidige situatie abnormaal is.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
3 jaren geleden

Pathologisch liegenIk hoor geen  psychiater zich uispreken tegen dit kabinet ,het zijn altijd satanische beulen geweest ,geef ze vet pek en veren !

Back to top button
116
0
We lezen graag je reactie!x