Homepagina » Mens en Dier » Van Haga vlamt in coronadebat: ‘Nederland wordt moedwillig naar de filistijnen geholpen’
van haga
Foto: Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0

Van Haga vlamt in coronadebat: ‘Nederland wordt moedwillig naar de filistijnen geholpen’

Tot grote frustratie van veel Nederlanders is ons land opnieuw in lockdown gegaan. Kamerlid Wybren van Haga (FVD) zei dinsdag tijdens het debat over de coronacrisis dat de vrijheid van de mensen op ongekende wijze is ingeperkt. “Het machtsmisbruik is stuitend. De rekening wordt niet betaald door politici, ministers of andere bestuurders, maar door mensen die hun hele leven keihard gewerkt hebben en nu alles kwijtraken, voor niets.”

Premier Rutte beweerde tijdens zijn toespraak dat er 60 mensen per dag aan corona overlijden, maar dat is volgens Van Haga gewoon niet waar. “Op het coronadashboard wordt een getal van 35 genoemd en zelfs dat getal is twijfelachtig. Vervolgens neemt dit kabinet maatregelen die aantoonbaar fout zijn, maatregelen die de samenleving kapotmaken.”

“De enige oplossing waar het kabinet in gelooft, is een vaccin, terwijl er talloze oplossingen voorhanden zijn. Maar dit kabinet weigert te kijken naar gerichte bescherming van ouderen en kwetsbaren, naar goede ventilatie in gebouwen, naar potentiële geneesmiddelen, zoals ivermectine, die door de overheid worden geboycot of naar misschien nog wel de meest realistische oplossing, namelijk accepteren dat de dood bij het leven hoort,” betoogde Van Haga.

Wat Forum voor Democratie betreft heeft dit kabinet een kritische grens overschreden

Hij haalde hard uit naar de premier en zijn kabinet. “Ze hebben een enorm salaris en gloriëren in hun machtsmoment, waarbij ze bepalen dat 2 miljoen ondernemers alles verliezen en dat Nederlanders hun vrijheid kwijtraken. Niet omdat het nodig is, maar omdat het kan.” Van Haga sprak zijn schande uit over het handelen van dit kabinet.

“De euthanasie op het MKB is een feit. Wat Forum voor Democratie betreft heeft het kabinet een kritische grens overschreden. Zonder goed naar de feiten en de cijfers te kijken, worden disproportionele maatregelen genomen die catastrofaal zijn voor grote groepen in de samenleving. Het contrast tussen de ernst van het coronavirus en de dystopische maatregelen is inmiddels zo groot dat dit kabinet zijn geloofwaardigheid volledig heeft verloren.”

Dit kabinet moet zo snel mogelijk naar huis worden gestuurd

“Als we dat combineren met de leugens over groepsimmuniteit en het aantal coronadoden, dan kan er nog maar één conclusie zijn: Nederland wordt moedwillig naar de filistijnen geholpen door een kabinet dat weigert om een fatsoenlijke belangenafweging te maken en dat de economische en medische nevenschade van de maatregelen negeert,” fulmineerde Van Haga.

“Dit kabinet moet zo snel mogelijk naar huis worden gestuurd. Nederland verdient beter en ik ga er dan ook van uit dat Nederlanders op 17 maart in groten getale hun vrijheid weer zullen terugstemmen,” eindigde het Kamerlid zijn speech, waar FvD-voorman Thierry Baudet kippenvel van kreeg.

“Er hangt verandering in de lucht. Het moet!” zei Baudet, die hier een petitie is gestart om Nederland uit de lockdown te krijgen.

4.8 84 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
4 maanden geleden

Je hoeft maar naar die twee rattenkoppen te kijken om te weten dat het waar is.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  wolfje168
4 maanden geleden

Satan[de ander, the black] klaus is coming to town [ melodie Wagner appocalips now ] .Naar schatting 184000000 doden niet corona maar de gevolgen van dit alles erger maken om economisch wanbeleid te verbergen en verstopt voort te zetten ,een bewuste geplande massa moord en bankroof en staatsgreep door satan klaus and the deadly billionaires.
Shai met peper vandaag.
Mvrg,Marcel

mikkie
mikkie
Reactie op  m.koningen
4 maanden geleden

Al die vrijwillige tests leveren ook goud op voor de schatkist. ( 140 euro pp en dat voor een stripje..) Kunnen ze de ondernemers mee compenseren. Hoeveel hebben zich inmiddels al laten testen?

Catotje
Catotje
Reactie op  mikkie
4 maanden geleden

Als ik mij eigen laat testen dan neem ik wel cola mee weet ik zeker dat ik positief getest word. Ik begrijp al zo niet waar zij in Jesus naam al die test personen van halen, volgen mij is zo goed als heel Nederland getest behalve ik dan.

Sie Tze
Sie Tze
4 maanden geleden

Chapeau

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
4 maanden geleden

Ja, waar waar zijn bv de nulmetingen die zeggen dat de huidige situatie abnormaal is.

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Rob Bentvelzen
4 maanden geleden

Inderdaad, was gisteren een interview door een nepjournalist met Van Haga en vroeg: hoeveel werden er in die griepgolf (2017/2018) op de IC opgenomen door de griep? Van Haga wist dat niet.
Het boeiende is. Ik weet het ook niet. Gezocht maar niet gevonden.
Er zijn wel Griepkaarten. geschat aantal besmettingen. Ziekenhuisopnames en sterfgevallen. Maar IC opnames zijn niet vermeld.
Viruswaarheid constateerde ook al dat er geen IC opnames bekend zijn van de voorgaande jaren per periode. Niets niet.
Van Haga had achteraf beter een tegenvraag kunnen stellen zoals: ik begrijp dat u dat wel weet. Wat zijn die cijfers dan? Die nepjournalist kan het ook niet weten omdat het een nepjournalist is.
De nepournalist vroeg wel over ziekenhuisopnames. Ik meen dat van Haga dat ook niet exact wist maar goed. Echter de journalist maakte er wel van dat het bij cojona meer is maar is dat zo?
In absolute zin is dat waar maar in relatieve zin is het waar en soms niet. Afhankelijk van het seizoen.

Ooit in het verleden uitgezocht op 23 maart 2020. Yep toen al.
https://www.snpg.nl/wp-content/uploads/2018/10/infographic-RIVM-Griep-in-beeld-winter-2017-18.pdf (pdf alert)
Site onbekend maar wel vanuit officiële bron.
Beruchte 2017-2018. Oversterfte 9500. Wat normale sterfte is weet ik niet. Kan niet achterhalen. Iemand??? Van Jensen begreep ik 2000.
900.000 werden getroffen door de griep. 16.000 ziekenhuis opnames waren er nodig. Hoeveel IC staat er jammer genoeg niet bij.
Laten wij gaan rekenen:
sterftepercentage: 9500/900000 = 1,05% Yep, 1,05%
of is deze sterftepercentage van toepassing?: (9500+2000)/900000 = 1,28%
 
Percentage ziekenhuisopnames: 16000 / 900000 = 1,77%. Dit lijkt wel (fors) minder te zijn in vergelijking met corona maar inzake corona geldt: er zijn geen exacte cijfers bekend (23 maart 2020).
 
Nog eentje gevonden:
https://www.rivm.nl/sites/default/files/2019-09/TG_123539_011592_Griep_cijfers_A4_NL.pdf (pdf alert)
Oversterfte: 2900
Ziekenhuisopnames: 11000
Oversterftepercentage: 2900 / 400000 = 0,725%
of is deze sterftepercentage van toepassing?: (2900+2000)/400000 = 1,22%
Percentage ziekenhuisopnames: 11000 / 400000 = 2,75%

Hoe zit het nu met aantal ziekenhuisopnames vs aantal geïnfecteerden?

Edwin Vissers
Edwin Vissers
4 maanden geleden

Pathologisch liegenIk hoor geen  psychiater zich uispreken tegen dit kabinet ,het zijn altijd satanische beulen geweest ,geef ze vet pek en veren !

Marcus van der Wegen
Marcus van der Wegen
Reactie op  Edwin Vissers
4 maanden geleden

Nee, maar wel artsen, huisartsen, virologen en mensen met tientallen jaren ervaring in het bestuderen van virussen en ontwikkelen van vaccins. Die komen met bewijzen, harde cijfers maar worden verwijderd van you tube, linked in etc. Dus waar praat je nou over?

Catotje
Catotje
Reactie op  Marcus van der Wegen
4 maanden geleden

Nou het is wel zo dat als jij als kundig medische specialist het over die corona praat en het met hele verhaal niet eens ben dan krijg jij gewoon de zak.

Martin
Martin
Reactie op  Edwin Vissers
4 maanden geleden

Ik ken wel een doeltreffender middel.

Ana
Ana
4 maanden geleden

Haga for president!!! Vandaag nog!

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Ana
4 maanden geleden

Ok, maar Bosma is niet minder

Jeroen Bruin
Jeroen Bruin
Reactie op  Akkafietje
4 maanden geleden

jammer dat bosma bij de verkeerde party zit

Martin
Martin
Reactie op  Akkafietje
4 maanden geleden

Ja, maar die zit bij de PVV. En aan die partij heb je momenteel helemaal niets. Ze hollen gewoon achter die Rutte en z’n dievenbende aan.

Bregtje
Bregtje
Reactie op  Ana
4 maanden geleden

Eén man is geen oplossing. We zullen als burgers allemaal onze rechten moeten terug pakken. De enige manier is massaal de lockdown negeren, winkels en horeca open. Vaccins weigeren. Rutte c.s. voor het gerecht slepen.

Ana
Ana
Reactie op  Bregtje
4 maanden geleden

Uiteraard kan hij dat niet alleen, maar hij verdient wel het minister presidentsschap omdat hij de leugens aankaart, ook in de debatten en dit naar buiten durft te brengen, terwijl de rest zwijgt. De enige die voor ons Nederlanders opkomt. Maar hij zal meer mensen nodig hebben om het land te leiden en te herstellen van deze gigantische puinhoop die Rutte er doelbewust van gemaakt heeft.

Rob
Rob
Reactie op  Ana
4 maanden geleden

De mensheid moet zichzelf gaan organiseren en oplossingen bedenken. Een politicus die de leugens aankaart is nog geen oplossing. Wat weet een politicus nou eigenlijk? Het zijn allemaal figuren die alleen maar praten. De wereld bevat diverse machtsblokken die georganiseerd zijn. Het volk is het enige dat verdeeld is en overheerst wordt. Het volk zal zichzelf moeten gaan organiseren, oplossingen bedenken en een blok worden dat niet meer verdeeld en overheerst wordt om onder de macht van die anderen ‘blokken’ uit te komen. Er is geen politicus die iets verandert. Ook al praten ze nog zo mooi, ze maken allemaal deel uit van het machtsblok. Onder het volk zijn veel mensen die creatief zijn en oplossingen kunnen bedenken omdat ze verstand van zaken hebben. Die zaken zou je moeten samen voegen zodat je een nieuw soort bestuur krijgt die niet praat maar die daadwerkelijk oplossingen hebben.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Bregtje
4 maanden geleden

Juist, zo moet het, an blok !

Christina
Christina
Reactie op  Bregtje
4 maanden geleden

U heeft gelijk!! Dat is de enige manier: allen samen de maatregelen gewoon NEGEREN, en verder gaan met ons leven! Maar dan moet wel iedereen dat doen, en niet slechts een paar mensen….

Catotje
Catotje
Reactie op  Christina
4 maanden geleden

Maar het jammeren van dat is ,wij moeten eens weten hoeveel mensen bekandt in de broek doen van angst en geloof mij die krijg jij niet mee, het zijn meestal mensen die die leugens op de media voor waar nemen, terwijl dat de grootste SCHOFTEN op aarde zijn. Die gekken van de media zijn zo intelligent die staan dadelijk net zo goed als wij voor verrassingen en dat zijn geen leuke.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Bregtje
4 maanden geleden

inderdaad..dat dwaze idolate gestaar naar 1 persoon…alsof daar de oplossing vandaan zal komen. de komende verkiezingen worden net als in de vs ‘gefikst’ , de uitslag staat nu al vast..de oplossing beste mensen..dat zijn WIJ. als wij gezamenlijk de regels negeren en aan onze laars lappen en -nog beter- massaal de straat op gaan, dan pas zal er een oplossing komen. en hoe langer we daarmee wachten, hoe meer bloed er zal gaan vloeien. NU zijn we nog sterker dan de overheid, als we een jaar wachten dan zijn zij sterker.

Ana
Ana
Reactie op  BertRoermond
4 maanden geleden

Mobiliseer dat Nederlandse volk dan maar helaas blijven ze slapende schaapjes. Vooralsnog is Haga de enige die enigszins zijn nek uitsteekt en zich uitspreekt. Waar is jouw toespraak dan?

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Ana
4 maanden geleden

waarom organiseren jouw ‘helden’ , Haga, Wilders of Baudet dit dan niet..zij hebben de aanhang, zij hebben de organisatorische middelen om dit voor elkaar te boksen…oh wacht..ik hoor krekeltjes..

Ana
Ana
Reactie op  BertRoermond
4 maanden geleden

Jij zegt dat, ik heb het alleen over Haga, hij stil zit maar, hij doet meer dan jij, nogmaals waar is jouw toespraak?

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Ana
4 maanden geleden

Precies Ana. De beste stuurlui staan altijd aan wal moet je maar denken.

Ruud
Ruud
Reactie op  Ana
4 maanden geleden

Blijft het feit dat FvD Rutte gewoon zijn gang hebben laten gaan.Ben je vergeten dat FvD en de PVV om het hardst schreeuwden om ons in een Lockdown te gooien.
Toen ze in de gaten kregen dat veel stemmen helemaal over de zeik raakten daarvan draaiden ze allebei 180 graden en gaven de Schuld van alles.
Dit hele corrupte rotte kabinet is verantwoordelijk voor deze Fake Plandamie die ons in een Totalitaire Dictatuur gaat storten Agenda 2030!

Ruud
Ruud
Reactie op  BertRoermond
4 maanden geleden

Het moet nu gebeuren opstand!

jtprf
jtprf
Reactie op  Bregtje
4 maanden geleden

Daar heb ik zojuist een brasserie ondernemer
over gesproken. het gaat je niet
lukken! Hij was ook de eerste die mee
wil, maar een collectief krijg je niet gevormd
helaas. 10 man roepen ja en 2 doen mee, aldus die ondernemer.

Een volk dat verleert is om te
vechten voor zijn eigen goed, zal ondergaan.

Ruud
Ruud
Reactie op  Bregtje
4 maanden geleden

Yes enigste oplossing massale opstand Van Haga maakt in zijn eentje niets klaar.
Ik blijf het zeggen alleen de bevolking kan een einde maken aan deze Fake Plandamie waar Rutte het script uitvoert voor zijn vriendjes de NWO Agenda 2030

Stay Positive
Stay Positive
4 maanden geleden

Wanneer spreekt Van Haga over de WHO, de reset en Claus Schwab?

Ertje
Ertje
Reactie op  Stay Positive
4 maanden geleden

misschien wil hij dat wel maar is dan misschien bang dat heel zijn geloofwaardigheid teniet word gedaan? Want je moet niet tegen Rutte en de Jonge beginnen over de grote reset e.a. want dan ben je een wappie en een complotdenker

Stay Positive
Stay Positive
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Hij kan met bewijzen komen. Ze komen er voor uit.

Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden
Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  Stay Positive
4 maanden geleden

Exact, een hoop bla bla, de kermis attractie in den haag.
Mensen aan het lijntje houden met “oppositie” om achteraf te kunnen zeggen; “jammer, we hebben ons best gedaan”. SURE…
Aan politiek heb je geen reet.
Als het te heet wordt onder de voeten, vluchten ze. (mei 1940)
Regeringen hebben een abonnement op verraad!

Weetniet
Weetniet
Reactie op  Thoughtful
4 maanden geleden

Van Haga is allang door de mand gevallen. Tijdens de podcast met Lange Frans stond er een afbeelding van trekpop Rutte op zijn kamer. Bij de BPOC hebben van Haga en Baudet geweigerd om een verklaring af te leggen. Die speeches van politici zeggen helemaal niks; het zijn slechts loze woorden. Maar het volk wil nou eenmaal graag een tegengeluid horen, anders wordt het wel érg verdacht.

Simon
Simon
Reactie op  Weetniet
4 maanden geleden

Nee, dit is geen controlled opposition. Bewijs is dat men FvD van binnenuit via infiltratie heeft willen elimineren en karaktermoord probeerde te doen op de voorman. Is niet gelukt of slechts deels. Deze oppositie is echt en broodnodig.

Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  Simon
4 maanden geleden

“Bewijs is dat men FvD van binnenuit via infiltratie heeft willen elimineren en karaktermoord probeerde te doen op de voorman.”
Puur show, u begrijpt nog steeds niet hoe het spel gespeeld wordt!

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Thoughtful
4 maanden geleden

inderdaad, allemaal toneelspel met óók nog eens bar slechte acteurs.

Ana
Ana
Reactie op  BertRoermond
4 maanden geleden

Wat doe jij dan om Nederland te redden, de fouten van de regering te benoemen?

Simon
Simon
Reactie op  Thoughtful
4 maanden geleden

Nou de echte moord op Pim Fortuyn kan je toch geen show noemen. Veel parallelen tussen lijst Pim Fortuyn standpunten en FvD standpunten. Nee, ze proberen je te laten geloven dat het allemaal 1 pot nat is want daarmee ontkracht je de oppositie. Dat is het spel.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Simon
4 maanden geleden

dat was de ENIGE die ECHT wat van plan was en die het voor elkaar had kunnen boksen..daarom is hij nu juist vermoord. jouw helden zijn onderdeel van de gecontroleerde oppositie en blijven daarom ook adem halen.

Catotje
Catotje
Reactie op  BertRoermond
4 maanden geleden

En Pim zijn moordenaar heeft een mooie bungalow mogen kopen van zijn opdrachtgever of opdrachtgevers van € 650,000 en met een goede rijkelijke uitkering. Dus moordenaar loont zeker voor de linksers.

Marischu.
Marischu.
Reactie op  Stay Positive
4 maanden geleden

Eindelijk !! Het hele kabinet is daarvan op de hoogte. Ook dhr. Van Haga !!!!

Wouter D'hoore
Wouter D'hoore
4 maanden geleden

Jammer genoeg hebben wij in België geen Van Haga of Baudet…
België is het Sicilië van Europa…

jaak
jaak
4 maanden geleden

Ik vrees dat die man gelijk heeft. De zelfbenoemde elite is bezig onze democratische samenleving af te breken.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  jaak
4 maanden geleden

Dat weet toch inmiddels ieder normaal mens, Buiding back beter hebben de elites toch bedacht.
Voor je iets weer opbouwd, mot je het eerst slopen

exegese
exegese
4 maanden geleden

Ik hoor ook helemaal niemand meer over Zweden. Een land waar nauwelijks ook maar iets aan maatregelen getroffen zijn. Dat land zou volgens de paniekzaaierij in de wereld nu toch nagenoeg totaal uitgestorven moeten zijn door het “vernietigende killervirus”.

Dat zou toch het wereldnieuws moeten zijn waar ze kwijlend van overheidswege naar uitkijken.
Maar nee……. niets over Zweden! Volgens mij hebben zij het qua gezondheid aardig op orde, ze laten zich daar wel in grote getale braaf chippen. Wie braaf is krijgt (schijn)vrijheid !

Bart
Bart
Reactie op  exegese
4 maanden geleden

In Zweden is het niet anders dan in NL:

zie:

https://www.thelocal.se/20200902/coronavirus-the-latest-news-about-the-outbreak-in-sweden-timeline-part-two

waar oa. het volgende in staat vermeld:

15 december:
Het totale dodental van het coronavirus in Zweden is gestegen tot 7.667, met 153 nieuwe sterfgevallen sinds vrijdag. Volgens de laatste gegevens van de Public Health Agency zijn in totaal 341.029 mensen positief getest op het coronavirus en zijn er 3.631 patiënten opgenomen op de intensive care sinds het begin van de uitbraak  .
Sara Byfors van het bureau herhaalde de nieuwe nationale aanbevelingen die gisteren van kracht zijn geworden, waaronder: werk zo mogelijk vanuit huis, blijf thuis als je symptomen van het coronavirus hebt (hoe mild ook) en laat je testen, vermijd omgevingen met drukte.
“We hebben het advies over hoe je moet socializen bijgewerkt. Eerder hadden we het advies om grotere sociale bijeenkomsten te vermijden, nu is het advies dat je alleen in een kleine kring moet socializen, dus het is een duidelijke aanscherping van het vorige advies,” ze zei.
14 december:
De nieuwe nationale coronavirusrichtlijnen van Zweden zijn vandaag van kracht geworden, inclusief aanbevelingen om met zo weinig mogelijk mensen om te gaan, “mensen met wie je samenwoont of slechts een paar vrienden en familieleden buiten je huishouden”. Lees hier meer over de huidige regels.
Als u een Zweedse mobiele telefoon heeft, heeft u waarschijnlijk een massa-sms ontvangen van de overheid om u aan de nieuwe regels te herinneren.
Zweden registreerde vorige maand meer doden dan in enig ander november in meer dan 100 jaar, waarmee het de dodelijkste november is sinds het jaar dat de Spaanse griep uitbrak.
Alle 21 regio’s van Zweden verhogen hun aantal beschikbare plaatsen voor intensive care nadat de beschikbare capaciteit vorige week onder de 17 procent daalde (het minimumdoel is 20 procent).
In de infectiekliniek van Malmö betekende een grote uitbraak van coronavirus dat ongeveer een derde tot de helft van de verpleegkundigen en artsen positief testten op het virus . De regio hoopt dat snelle tests die binnen 15 minuten een resultaat opleveren, soortgelijke uitbraken zullen helpen beteugelen.

Simon
Simon
Reactie op  Bart
4 maanden geleden

Zodra je met PCR testen begint en doden daardoor begint te labelen als Covid-19 doden, tja, dan ga je mee met de rest. Kon ook niet uitblijven. De regering van Zweden heeft waarschijnlijk “An offer they can’t refuse” a la Don Corleone gekregen van de EU/WHO elite. Dat steeds Zweden als voorbeeld genoemd werd moest natuurlijk gefixed worden. Kijk even deze video: https://www.youtube.com/watch?v=J3vDsKEOIQI The Last Word on Sweden Viral Issue – Understanding the Reality!

Akkafietje
Akkafietje
4 maanden geleden

Ja maar, mevrouw Merkel heeft gezegd dat…..

x

Check Also

vaccinatiepaspoort

Storm van kritiek op binnenlands vaccinatiepaspoort: ‘Medische apartheid wordt realiteit’

Als het aan het demissionaire kabinet ligt, ...

vaccinatie

Weinig vraag: steeds meer vaccinatiecentra moeten sluiten

De media en politici doen er alles ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

116
0
We lezen graag je reactie!x