Buitenaards

Erken buitenaardse aanwezigheid – Disclosure

Help mee door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Stephen Bassett van de Paradigm Research Group heeft op de vernieuwde website van het Witte Huis een petitie geplaatst die president Obama vraagt de buitenaardse aanwezigheid op Aarde te erkennen.

Het Witte Huis zal de petitie officieel in behandeling nemen wanneer meer dan 5.000 handtekeningen zijn verzameld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De nieuwe website is onderdeel van ‘We the People’, een inspanning om het publiek meer inspraak te geven. Het stelt mensen in staat de regering-Obama aan te sporen belangrijke zaken te behandelen.

De petitie leest als volgt: “Wij dringen de president van de Verenigde Staten er op aan om de buitenaardse aanwezigheid die actief in contact staat met het menselijk ras formeel te erkennen en alle relevante documenten van alle agentschappen en militaire organisaties met betrekking tot dit fenomeen vrij te geven.”

Het Witte Huis is er nog niet eerder in geslaagd om toegang te krijgen tot dergelijke informatie. Zo is recentelijk een memorandum vrijgegeven door de CIA waarin is te lezen dat oud-president John F. Kennedy indertijd is vermoord omdat hij inzage wilde in geheime UFO-documenten. Ook Bill Clinton deed onderzoek naar het fenomeen maar het blijkt dat zelfs de president vaak geen toegang heeft tot dergelijke informatie.

Honderden getuigen uit de militaire en politieke wereld zijn inmiddels naar voren getreden om de buitenaardse aanwezigheid te bevestigen, zo gaat de Paradigm Research Group verder. Opiniepeilingen laten zien dat meer dan 50 procent van de Amerikanen gelooft dat er sprake is van een buitenaardse aanwezigheid en meer dan 80 procent is van mening dat de regering niet de waarheid vertelt over dit fenomeen. De mensen hebben recht op de waarheid. De mensen kunnen de waarheid aan.

Bron: Whitehouse.gov

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x