Paranormaal

Ontstaan klopgeesten als gevolg van telekinese?

Help ons door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Canadese wiskundige en geneticus dr. A.R.G. Owen (1919-2003) stond bekend om zijn onderzoek naar klopgeesten. Uit zijn onderzoek bleek dat klopgeesten mogelijk het gevolg zijn van telekinese.

De klopgeesten zouden ontstaan doordat mensen emotionele verstoringen ervaren en door middel van telekinese fysieke verstoringen in hun huis creëren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Telekinese of psychokinese is het beïnvloeden of bewegen van materie op afstand door de zogeheten geestkracht, dus zonder fysieke hulpmiddelen te gebruiken. Owen vroeg zich af of alle geesten misschien ontstaan als gevolg van telekinese.

Vreemde fenomenen

Zijn onderzoeksgroep experimenteerde met een fictief persoon, Philip geheten, die tijdens een seance werd opgeroepen. Tijdens de sessies deden zich een aantal vreemde fenomenen voor. De onderzoekers hoorden duidelijk dat er werd geklopt op de tafel. Ook bewoog de tafel door de kamer.

De tafel schoof soms naar de hoek, waardoor de meeste onderzoekers werden gedwongen om op te staan. Op andere momenten schoot de tafel met hoge snelheid door de kamer. Owen wees erop dat de tafel door het dikke tapijt moeilijk op een normale manier kon worden verplaatst.

Collectieve telekinese

Owen schreef in januari 1974 over zijn bevindingen in het New Horizons Journal. De experimenten werden gedaan in verschillende woningen en met verschillende tafels. De resultaten waren iedere keer hetzelfde.

De groep begon het experiment met een zoektocht naar een ‘collectieve hallucinatie’, maar bereikte uiteindelijk ‘collectieve telekinese’.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Telekinese of psychokinese zou kunnen.

Aluhoedje
Aluhoedje
8 jaren geleden

Duh. Als je dit nog niet wist ben je je dus niet bewust van de krachten van je eigen geest op de omgeving om je heen. Als je in de buurt bent van elektriciteit kan het deze eigenschappen versterken. Sorry mensen.

Aluhoedje
Aluhoedje
8 jaren geleden

Wilde er nog bijvoegen, demonen en al die onzin bestaan niet. Jij bent het die die energie gebruikt en benut. Wil niet zeggen dat kwaad niet bestaat, mensen kunnen ook aardig kwaadaardig zijn, of ze er zich nou bewust van zijn of niet

Loki
Loki
8 jaren geleden

Klopgeesten hebben helemaal niets met telekinese te maken. Het zijn verloren zielen die het licht niet hebben bereikt en rondsluimeren in een tussen wereld. Sommige vinden het leuk om mensen te beïnvloeden en schrik aan te jagen. Zij testen mensen vaak uit om te zien hoe zwak of sterk ze zijn. Ben je daar gevoelig voor, dan bestaat de kans dat je de klos bent en blijven ze steeds weer teug komen.
Maar met telekinese heeft het niet helemaal niets te maken.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x