Homepagina » Mens en Dier » Politieagent heeft boodschap voor Rutte: ‘Het is gevaarlijk waar u mee bezig bent!’
politieagent
Foto: Worldwide Demonstration – March 20 2021 Amsterdam (Karen Eliot CC BY-SA 2.0)

Politieagent heeft boodschap voor Rutte: ‘Het is gevaarlijk waar u mee bezig bent!’

Er gaan straks doden vallen door toedoen van overspannen agenten, waarschuwt een politieagent bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020, die inmiddels contact heeft met de politiebonden.

Beelden van het politiegeweld bij demonstraties tegen de coronamaatregelen op het Museumplein gingen de hele wereld over. Mensen keken verbijsterd toe hoe de ME veteranen van het veld sloeg. De politieleiding noemt dit overigens ‘effectief optreden’, zegt de agent. “Zoals de leiding het zegt: ‘We zijn effectief tegen besmettelijk tuig, wappies bij wie het bovenin niet functioneert.”

“Laatst zei een collega tegen mij: ‘van een ram op hun kop met de lange lat kunnen ze alleen maar slimmer worden’.”

De leiding speelt bewust met mensenlevens

Volgens de politieagent wordt er doelbewust een angstcultuur gecreëerd. “Veel mensen die tegen het coronabeleid zijn, durven daar niet voor uit te komen. Dit wordt gestimuleerd door de regering. Zelfs de minister-president spreekt minderwaardig over mensen die tegen het beleid zijn en over demonstranten.” De agent heeft een boodschap voor de regering en politieleiding: “Het is gevaarlijk waar u mee bezig bent!”

Hij zegt dat er actief jacht wordt gemaakt op agenten die het niet eens zijn met het beleid. Daardoor lopen er veel angstige en opgefokte politieagenten rond. Volgens de gewetensbezwaarde agent speelt de leiding bewust met mensenlevens omdat elke politieagent weet dat een angstige agent een gevaarlijke agent is.

Sluit u bij ons aan

Zo stond hij zelf tussen de demonstranten en voelde hij zich bedreigd in een niet-bedreigende situatie omdat hij angstig en gestrest was. “Het enige wat ze riepen was: sluit u bij ons aan. Ik had bijna mijn wapen getrokken!”

Agenten die zich ziek melden, worden bovendien wantrouwig aangekeken omdat je misschien ‘bij de wappies hoort’. En dus blijven veel agenten aan het werk, terwijl ze eigenlijk niet in staat zijn om te werken.

“Wanneer je bang bent, los je misschien geen waarschuwingsschot, maar schiet je gelijk gericht. Let op mijn woorden: er gaan doden en gewonden vallen!” benadrukt de agent, die voor nu anoniem wil blijven.

[BPOC]
4.8 81 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dirk
Dirk
5 maanden geleden

Het zijn criminelen die bevelen.

Eric
Eric
5 maanden geleden

Sommige politiemensen zullen best nadenken en zijn geen coronaaddics. Maar ja ,welke kan je vertrouwen?
Zelfde geld voor boa’s. Vanmiddag stonden ze op de Hoogstraat in Utrecht met hun benen wijd. Ze waren de studenten aan het controleren of ze voldoende afstand hielden.
Ziekelijke mensen dacht ik direct.

Ertje
Ertje
5 maanden geleden

waarom moet een politieagent bang zijn? Het zijn toch de Romeo’s die agressie uitlokken? Niet de demonstranten? Als er doden vallen dan komt dat door de politie zelf.

ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

Dit is doelbewust radicaal beleid van onze totalitaire leider (die door het volk recent herkozen is) om de totalitaire staat definitief te kunnen vestigen, maar dan is het voor de schapen te laat om daar nog zonder massaal bloedvergieten eruit te komen.

x

Check Also

de jonge

‘Wat De Jonge doet, is toch via een stiekeme route een vaccinatieplicht invoeren’

Dit kabinet slaat door, gaat veel te ...

hulpverlener

Hulpverlener gooit uit protest uniform in kliko: ‘Waar is dit maffiakabinet in godsnaam mee bezig?’

Vanaf 25 september is de coronapas verplicht ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

63
0
We lezen graag je reactie!x