Mens en Dier

Politieagent heeft boodschap voor Rutte: ‘Het is gevaarlijk waar u mee bezig bent!’

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er gaan straks doden vallen door toedoen van overspannen agenten, waarschuwt een politieagent bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020, die inmiddels contact heeft met de politiebonden.

Beelden van het politiegeweld bij demonstraties tegen de coronamaatregelen op het Museumplein gingen de hele wereld over. Mensen keken verbijsterd toe hoe de ME veteranen van het veld sloeg. De politieleiding noemt dit overigens ‘effectief optreden’, zegt de agent. “Zoals de leiding het zegt: ‘We zijn effectief tegen besmettelijk tuig, wappies bij wie het bovenin niet functioneert.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Laatst zei een collega tegen mij: ‘van een ram op hun kop met de lange lat kunnen ze alleen maar slimmer worden’.”

De leiding speelt bewust met mensenlevens

Volgens de politieagent wordt er doelbewust een angstcultuur gecreëerd. “Veel mensen die tegen het coronabeleid zijn, durven daar niet voor uit te komen. Dit wordt gestimuleerd door de regering. Zelfs de minister-president spreekt minderwaardig over mensen die tegen het beleid zijn en over demonstranten.” De agent heeft een boodschap voor de regering en politieleiding: “Het is gevaarlijk waar u mee bezig bent!”

Hij zegt dat er actief jacht wordt gemaakt op agenten die het niet eens zijn met het beleid. Daardoor lopen er veel angstige en opgefokte politieagenten rond. Volgens de gewetensbezwaarde agent speelt de leiding bewust met mensenlevens omdat elke politieagent weet dat een angstige agent een gevaarlijke agent is.

Sluit u bij ons aan

Zo stond hij zelf tussen de demonstranten en voelde hij zich bedreigd in een niet-bedreigende situatie omdat hij angstig en gestrest was. “Het enige wat ze riepen was: sluit u bij ons aan. Ik had bijna mijn wapen getrokken!”

Agenten die zich ziek melden, worden bovendien wantrouwig aangekeken omdat je misschien ‘bij de wappies hoort’. En dus blijven veel agenten aan het werk, terwijl ze eigenlijk niet in staat zijn om te werken.

“Wanneer je bang bent, los je misschien geen waarschuwingsschot, maar schiet je gelijk gericht. Let op mijn woorden: er gaan doden en gewonden vallen!” benadrukt de agent, die voor nu anoniem wil blijven.

[BPOC]

4.8 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dirk
Dirk
3 jaren geleden

Het zijn criminelen die bevelen.

Eric
Eric
3 jaren geleden

Sommige politiemensen zullen best nadenken en zijn geen coronaaddics. Maar ja ,welke kan je vertrouwen?
Zelfde geld voor boa’s. Vanmiddag stonden ze op de Hoogstraat in Utrecht met hun benen wijd. Ze waren de studenten aan het controleren of ze voldoende afstand hielden.
Ziekelijke mensen dacht ik direct.

Ertje
Ertje
3 jaren geleden

waarom moet een politieagent bang zijn? Het zijn toch de Romeo’s die agressie uitlokken? Niet de demonstranten? Als er doden vallen dan komt dat door de politie zelf.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Dit is doelbewust radicaal beleid van onze totalitaire leider (die door het volk recent herkozen is) om de totalitaire staat definitief te kunnen vestigen, maar dan is het voor de schapen te laat om daar nog zonder massaal bloedvergieten eruit te komen.

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x