CoronaMens en Dier

Neuroloog pleit voor vervolging minister De Jonge: ‘Deze man is maligne, of beter gezegd pure evil’

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Tweede Kamerlid Wybren van Haga (BVNL) heeft de procureur-generaal bij de Hoge Raad verzocht om minister Hugo de Jonge te vervolgen wegens door hem gepleegde ambtsmisdrijven en dood door schuld. Neuroloog Jan Bonte vindt dat zijn initiatief brede steun uit de maatschappij verdient.

“Het fanatisme waarmee deze man ongevaccineerden verketterde en hen meende te moeten dwingen om zich te laten vaccineren, is een democratie onwaardig,” schrijft Bonte in een bericht op LinkedIn, dat inmiddels honderdduizenden keren is bekeken.

“Deze man is maligne, of beter gezegd: ‘pure evil’,” aldus Bonte. Hij wijst erop dat De Jonge in 2017 als wethouder van Rotterdam pleitte voor gedwongen anticonceptie van vrouwen die volgens hem niet geschikt waren om moeder te worden. “Toen hadden we al gewaarschuwd moeten zijn.”

Opnieuw

“Maar we lieten het toe dat deze man minister van VWS werd. En dus mocht Hugo de Jonge onbeperkt de ongevaccineerden tiranniseren, stigmatiseren, dehumaniseren en uitsluiten,” schrijft de neuroloog.

Sinds juni vorig jaar weten we al dat vaccinatie niet beschermt tegen transmissie, maar maanden later beweerde De Jonge nog steeds dat het de pandemie van de ongevaccineerden was.

Bonte merkt verder op dat De Jonge nu minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening is en in die hoedanigheid opnieuw mensen wil dwingen: ditmaal om ze van het gas af te helpen.

Despoot

“En dat is precies wat Hugo de Jonge is: een despoot, die iedereen wil dwingen datgene te doen wat hij juist en goed acht om te doen. En wie daar niet vrijwillig aan mee wil werken, moet daartoe gedwongen worden,” schrijft de neuroloog.

In november vorig jaar deed Van Haga aangifte tegen toenmalig demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge vanwege het coronatoegangsbewijs en door hem gedane uitspraken over ongevaccineerden. Het OM besloot hem niet te vervolgen.

4.9 207 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
176 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
10 maanden geleden

Daar hadden ze mee moeten komen toen Herr Doktor Hugo Mengele Nederlandse Kinderen inspoot met die Operatie Depopulatie COVID-1984 Experimentele mRNA-Gentherapie-Grafeen(hydr)oxide-Nood-VaxxiNazis…gedane zaken nemen nu eenmaal geen keer….Dat het Nederlandse Volk dit zomaar als een stelletje Lafaards toestond is een grote Schande….ik ben door deze Grove Schending van de Code van Neurenberg totaal anders gaan kijken naar dit in grote Meerderheid Lafhartige volk….jammer…

wolfje168
wolfje168
10 maanden geleden

Het is een symptoom, die kwaadaardige man.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
10 maanden geleden

Ja, dit dictatoriaal mannetje dat ook zo nodig vond om Rob Elens weg te zetten als een “kwakzalver”, nadat Rob Elens met een behandelmethode (hydroxychloroquine + zink) kwam die zeer goed werkte tegen spike-eiwitten en daarmee dus ook tegen Covid-19. Een zieke geest die Hugo.

Roe
Roe
10 maanden geleden

Dat moet lukken! Samen met die meer dan 70.000 aangiftes die tegen hem zijn gedaan….
Daar kan geen procureur generaal van de hoge raad om heen!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

176
0
We lezen graag je reactie!x