Mens en DierCorona

Viroloog waarschuwt voor ‘instorting van gezondheidszorg’ als gevolg van complicaties door coronavaccins

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een gerenommeerde viroloog heeft onlangs gewaarschuwd voor de gevaren van de experimentele coronavaccins. Geert Vanden Bossche, voorheen werkzaam voor de Bill & Melinda Gates Foundation, adviseert ongevaccineerden ongevaccineerd te blijven en voorspelt dat de gezondheidszorg gaat instorten als gevolg van complicaties bij gevaccineerden.

Vanden Bossche waarschuwt in een video dat de antilichamen die worden aangemaakt na coronavaccinatie het aangeboren immuunsysteem onderdrukken. Het gevolg is dat bepaalde ziektes moeilijker onder controle te houden zijn. Hoe meer prikken men neemt, hoe meer dit immuunsysteem wordt onderdrukt. Neem dus vooral geen boosters, stelt de viroloog.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Broedplaats

“Blijf in godsnaam ongevaccineerd!” zegt hij. “Mensen moeten ongevaccineerd blijven. De gevaccineerden zijn nu een broedplaats voor het virus.”

Vanden Bossche maakt zich grote zorgen over de gevaccineerden. “Zij zullen in veel gevallen een uitgebreide behandeling nodig hebben.” De viroloog merkt verder op dat het percentage gevaccineerden dat wordt opgenomen in het ziekenhuis gestaag toeneemt. Daarentegen zijn steeds meer niet-gevaccineerden beschermd omdat ze hun aangeboren immuunsysteem trainen door blootstelling aan het virus.

Positieve noot

“Dit leidt uiteindelijk – en ik ben geen doempreker – maar dit leidt uiteindelijk tot een instorting van onze gezondheidszorg. Dat kan niet anders,” zegt Vanden Bossche.

Hij eindigt met een positieve noot. De lockdownmaatregelen zijn volgens hem ‘niet houdbaar’ en kunnen niet ‘gedurende lange tijd van kracht blijven’.

[LifeSiteNews]

4.9 131 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Uh … er is natuurlijk maar 1 soort viroloog en die zijn altijd op tv/radio/krantte horen en te zien. Dit soort onzin wordt niet gelezen, hoort u dat goed meneer van den Bossche. Wij moeten nou eenmaal vaccins verkopen.

Rick
Rick
2 jaren geleden

Mensen inspuiten met een middel wat ongeveer gebaseerd is (niet uit de geïsoleerde stam gehaald) op een Wuhan virus. Inmiddels vele mutaties verder proberen ze het steeds opnieuw, 3e, 4e booster en hopen dat het resultaat anders is.

Martin
Martin
2 jaren geleden

Ik wordt zo blij van deze berichten (ben zelf niet gevaccineerd en hersteld). Wordt zo verdrietig van deze berichten, ken zoveel mensen die wel gevaccineerd/vergiftigd zijn.

Robert1952
Robert1952
2 jaren geleden

Gelukkig zijn er ook nog oprechte eerlijke mensen,die zich niet hebben laten omkopen in dit hele corona/depopulatie debacle.Helaas zijn er te weinig van deze helden,die zich met gevaar voor eigen leven durven uit te spreken!

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x