Mens en DierCorona

Viroloog waarschuwt voor ‘instorting van gezondheidszorg’ als gevolg van complicaties door coronavaccins

Help door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een gerenommeerde viroloog heeft onlangs gewaarschuwd voor de gevaren van de experimentele coronavaccins. Geert Vanden Bossche, voorheen werkzaam voor de Bill & Melinda Gates Foundation, adviseert ongevaccineerden ongevaccineerd te blijven en voorspelt dat de gezondheidszorg gaat instorten als gevolg van complicaties bij gevaccineerden.

Vanden Bossche waarschuwt in een video dat de antilichamen die worden aangemaakt na coronavaccinatie het aangeboren immuunsysteem onderdrukken. Het gevolg is dat bepaalde ziektes moeilijker onder controle te houden zijn. Hoe meer prikken men neemt, hoe meer dit immuunsysteem wordt onderdrukt. Neem dus vooral geen boosters, stelt de viroloog.

Broedplaats

“Blijf in godsnaam ongevaccineerd!” zegt hij. “Mensen moeten ongevaccineerd blijven. De gevaccineerden zijn nu een broedplaats voor het virus.”

Vanden Bossche maakt zich grote zorgen over de gevaccineerden. “Zij zullen in veel gevallen een uitgebreide behandeling nodig hebben.” De viroloog merkt verder op dat het percentage gevaccineerden dat wordt opgenomen in het ziekenhuis gestaag toeneemt. Daarentegen zijn steeds meer niet-gevaccineerden beschermd omdat ze hun aangeboren immuunsysteem trainen door blootstelling aan het virus.

Positieve noot

“Dit leidt uiteindelijk – en ik ben geen doempreker – maar dit leidt uiteindelijk tot een instorting van onze gezondheidszorg. Dat kan niet anders,” zegt Vanden Bossche.

Hij eindigt met een positieve noot. De lockdownmaatregelen zijn volgens hem ‘niet houdbaar’ en kunnen niet ‘gedurende lange tijd van kracht blijven’.

[LifeSiteNews]

4.9 131 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
8 maanden geleden

Uh … er is natuurlijk maar 1 soort viroloog en die zijn altijd op tv/radio/krantte horen en te zien. Dit soort onzin wordt niet gelezen, hoort u dat goed meneer van den Bossche. Wij moeten nou eenmaal vaccins verkopen.

Rick
Rick
8 maanden geleden

Mensen inspuiten met een middel wat ongeveer gebaseerd is (niet uit de geïsoleerde stam gehaald) op een Wuhan virus. Inmiddels vele mutaties verder proberen ze het steeds opnieuw, 3e, 4e booster en hopen dat het resultaat anders is.

Martin
Martin
8 maanden geleden

Ik wordt zo blij van deze berichten (ben zelf niet gevaccineerd en hersteld). Wordt zo verdrietig van deze berichten, ken zoveel mensen die wel gevaccineerd/vergiftigd zijn.

Robert1952
Robert1952
8 maanden geleden

Gelukkig zijn er ook nog oprechte eerlijke mensen,die zich niet hebben laten omkopen in dit hele corona/depopulatie debacle.Helaas zijn er te weinig van deze helden,die zich met gevaar voor eigen leven durven uit te spreken!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

76
0
We lezen graag je reactie!x