Homepagina » UFO » “Driehoekige UFO’s niet door mensen gemaakt”
Driehoekige UFO's niet door mensen gemaakt

“Driehoekige UFO’s niet door mensen gemaakt”

Tien jaar voor de eerste vlucht van de gebroeders Wright in 1903 werden in het Nederlandse VOC-gebied al driehoekige UFO’s waargenomen. Deze UFO’s werden in 1895 ook gemeld in Schotland en Engeland. Door wie werden deze geruisloze zwarte objecten bestuurd?

De objecten kunnen zich in sommige gevallen splitsen in twee driehoeken en vervolgens weer samensmelten tot één. Verschillende mensen hebben gezien dat deze dingen voor hun ogen van vorm veranderden, aldus David Marler. Hij doet al meer dan 20 jaar onderzoek naar driehoekige UFO’s. Marler, schrijver van het boek ‘Triangular UFOs: An Estimate of the Situation’, is deze week te zien tijdens de serie ‘Are We Alone?’ op Science Channel.

Marler begon zijn onderzoek toen in 1990 in heel België driehoekige UFO’s werden gespot. De waarnemingen werden openlijk bevestigd door het leger. De autoriteiten zeiden dat er vreemde vaartuigen door het luchtruim vlogen. Enkele jaren later, in 2000, zagen vele politieagenten driehoeken in de lucht boven het zuidelijke deel van de Amerikaanse staat Illinois. Politiekorpsen hielden onderling contact om elkaar op de hoogte te houden van de koers van de driehoekige UFO’s.

In maart 1997 waren politieagenten, piloten, militairen en zelfs oud-gouverneur van de staat Arizona Fife Symington getuige van de beroemde Phoenix Lights. Men zag een enorm boemerangvormig toestel in de lucht boven Phoenix dat geen geluid voortbracht. Pas 10 jaar later werd het publiek op de hoogte gebracht van het incident.

Sinds de jaren vijftig zijn er zoveel waarnemingen van driehoekige UFO’s gedaan dat Marler zich afvraagt of ze allemaal kunnen worden verklaard als experimentele toestellen van het leger. Meldingen zijn onder meer gedaan door burgers, politieagenten en hooggeplaatste militairen uit Denemarken, België en Chili. “Op een bepaald punt moet je een stap terug doen en vaststellen dat het niet alleen maar legertoestellen kunnen zijn. We weten niet wat het dan wel zijn,” zei Marler. “We hebben hier duidelijk te maken met iets wat niet door mensen is gemaakt.”

8-3-2014 bron: The Huffington Post

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hr
Hr
7 jaren geleden

Driehoek met in het midden een oog.

Quantumtroll
Quantumtroll
7 jaren geleden

Een driehoekig vliegend zwart object?

Die ufo’s waarop de stealth bommenwerpers gebaseerd zijn?

RjSeeker
RjSeeker
7 jaren geleden

Is not a UFO! Is the newest stealth aircraft of the USA for special missions, Carry them out overnight only.

Odette
Odette
7 jaren geleden

[quote name=”Quantumtroll”]Een driehoekig vliegend zwart object?

Die ufo’s waarop de stealth bommenwerpers gebaseerd zijn?[/quote]
Ja, in 1895 al, tjeemig…

x

Check Also

limburg

Limburg: ergste corona-uitbraken in meest gevaccineerde gebieden

Het aantal besmettingen in de Belgische provincie ...

plicht

Grote verontwaardiging over prikplicht Oostenrijk: ‘Het gaat bij ons ook komen’

De Oostenrijkse regering wil burgers verplichten zich ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x