Paranormaal

‘Mijn zoontje helpt mij van boven’

Help ons door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het KRO-programma De Wandeling praat Sander de Kramer met Annelies Laurier uit Driebergen. Ze zegt al sinds haar jeugd paranormaal te zijn. Ze ziet en hoort dingen die anderen niet kunnen waarnemen.

Ze voorspelde onder andere dat haar oma ziek zou worden en dat gebeurde vervolgens ook. Laurier stopte deze gedachten en voorspellingen jarenlang weg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ze wilde ‘normaal zijn’ en praatte er met niemand over. Daar kwam verandering in toen haar vierjarige zoontje Dean onder een trein kwam. Haar wereld stortte in elkaar en ze werd ernstig ziek. Ondanks dat ze door artsen al werd opgegeven, wist ze op miraculeuze wijze te herstellen, naar eigen zeggen door hulp van bovenaf.

Gave

Laurier laat haar paranormale gedachten weer toe en gebruikt haar gave om anderen te helpen. Ze zegt iedere dag in contact te staan met haar zoontje, die soms ook andere kinderen met problemen naar haar toe leidt.

Op haar site schrijft Laurier:

Al in mijn vroege jeugd realiseerde ik me dat ik paranormale gaven had. Hoe ouder ik werd, des te meer gaven zich ontwikkelden. Nu ben ik ruim 14 jaar werkzaam als paragnoste en medium, en als energetisch, kinder-, verlies- en –reïncarnatietherapeute. Mijn kunnen is vooral gericht op gevoelige mensen, kinderen, maar ook op dieren, die hebben een andere begeleiding nodig. Vooral met gevoelige (nieuwetijds)kinderen boek ik goede resultaten. Ik krijg via scholen ook kinderen doorverwezen.

Deze uitzending is op 30 november om 18.34 uur te zien op Nederland 2.

Bron: KRO.nl Foto: KRO

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nellan
nellan
10 jaren geleden

Dat is mooi,als deze mevrouw niet was geholpen was ze er er onderdoor gegaan ,als je in diep verdriet zit en je stel uiteindelijk je zelf weer open voor andere indrukken zal je weer een doel in het leven vinden en voel je steun in het geen dat je doet en kan je het verdriet verder verwerken…liefde en licht voor allen…

Abel
Abel
10 jaren geleden

Goed dat hier meer aandacht voor komt op de Nederlandse televisie.

Broos
Broos
10 jaren geleden

Als ze dit kan bewijzen moet ze het uitgeloofde miljoen maar gaan ophalen.
Ik ben echter bang dat…..

Maya
Maya
10 jaren geleden

Paranormaal is normaal.
Niet paranormaal is niet normaal
Bij de één staat het aan, de ander heeft er geen zin in of doet liever andere dingen.
Paranormaal worden we geboren.
Dat we het uitzetten is onze vrije keuze. De één laat het aanstaan en de ander zet het uit of wordt afgeleid door aardse zaken die zijn-haar nteresse hebben. Het is de normaalste zaak van de wereld en parananormaal zijn hoort niet in de categorie van speciale talenten thuis. Iedereen is het. Maya

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x