UFO

Ronald en Suzan vertellen over de vele UFO-ervaringen die ze hebben gehad. Luister hier naar hun verhaal

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ronald Dekker en Suzan Aksoy zijn door Dan Hohlfeld van Talk is Cheap geïnterviewd over hun UFO-ervaringen.

De oplettende lezer zal het tweetal nog kennen van een item van RTV Rijnmond van enkele jaren geleden. De ervaren UFO-jagers hadden toen een onbekend vliegend object vastgelegd boven Spijkenisse dat vervormde in de lucht.

Passie

Volgens Ronald, die als vliegtuigbouwer voor Fokker werkte, en Suzan kan iedereen UFO’s waarnemen, mits mensen zich er maar serieus op instellen.

Enkele jaren geleden vloog er een metersgrote UFO over de woning van het stel. “We vonden het zo bijzonder wat we hebben mogen zien, dat het onderzoeken van het fenomeen eigenlijk een passie is geworden,” klonk het.

Te weinig aandacht

“We hebben dit al zo vaak mogen vastleggen en vinden dat hier te weinig aandacht aan wordt besteed, terwijl het toch iets heel bijzonders is,” aldus het stel.

Als je objecten goed dichtbij wilt halen moet je volgens Ronald de nodige spullen hebben. “Met wegwerpcamera’s lukt het niet meer, het gaat zo snel allemaal.”

Bekijk het interview hieronder in zijn geheel:

[K2D4 Network]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Als je in UFO’s gelooft dan ga je ze ook echt zien.

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

ik stel me open als de kolere, maar het zal wel de verkeerde aanvliegroute zijn… daarbij, ben ik geen Ronald en heb dus ook geen Suzan.

Ikke
Ikke
4 jaren geleden

Neem een lasglaasje of 3 zonnebrillen over elkaar en scherm daarmee de zon af zodat je de rest helder kan zien.
1 op de 5x zie ik dan binnen 10min vreemde zaken.
Zeer hoog in de lucht witte vliegende puntjes die soms ook haaks de hoek om gaan.
Het lijkt wel of ze de scherpe zon als dekking gebruiken.

rob
rob
4 jaren geleden

De menselijke geest kan veel zien ,mits je erin gelooft zal het zich als vele verschillende beelden laten zien, het blijft natuurlijk geloven in beelden die in vele vormen voorkomt en in het hoofd van de mens en zich projecteert als een beeld, de menselijke geest heeft nu eenmaal een scheppende kracht in zich om zijn fantasie tot beelden te projecteren ,en de natuur van de aarde kan dat ook net als de mens kan het beelden projecteren en speelt de natuur ook met beelden van een fantasie ..de natuur een levende organicisme net als de mens zelf vorm het beelden van fantasie..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x