Paranormaal

Mind over matter: Wetenschappers bestuderen vrouw die zaadjes laat ontkiemen met haar geest

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens de natuurkundige Alan Ross Hugenot kan je geest materie beheersen. De meeste mensen hebben veel aan hun hoofd: wat ze moeten meenemen als ze van hun werk naar huis gaan, welke afspraken ze hebben staan, enzovoorts.

Deze gedachten blokkeren vaak onze wil, aldus Hugenot. Het bewustzijn en de wil zijn niet goed op elkaar afgestemd. Als dat wel het geval is, kunnen mensen alles creëren wat ze maar willen, zegt hij.

Uitzonderlijke krachten

Mind over matter: Wetenschappers bestuderen vrouw die zaadjes laat ontkiemen met haar geestIn het American Journal of Chinese Medicine verscheen een studie over een vrouw die met haar geest het kiemingsproces van bepaalde zaadjes wist te versnellen. De auteurs van de studie stellen dat de vrouw, Chulin Sun geheten, beschikt over uitzonderlijke krachten.

Sun blijkt in staat qi (levenskracht of vitale energie) uit de traditionele Chinese geneeskunde te beheersen met haar geest. De wetenschappers schrijven dat ze zaadjes met behulp van mentale projectie binnen 20 minuten kon laten ontkiemen. De wortels waren enkele centimeters lang.

Niets bekend

Het experiment is meer dan 180 keer uitgevoerd op verschillende universiteiten in onder meer Taiwan, Hong Kong, Japan, Thailand en Maleisië. De onderzoekers namen deel aan zeven experimenten waarbij de vrouw zaadjes liet ontkiemen met behulp van qi. Vijf keer slaagde het experiment.

De onderzoekers merkten op dat er nog niets bekend is over de biologische mechanismen achter dit fenomeen. Sun ging in trance en wist vervolgens het kiemingsproces van de zaadjes drastisch te versnellen.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
6 jaren geleden

Als je de goede intentie hebt, waarom niet.

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Ik hou met mijn wil en gedachten al 4 jaar een Basicilum plantje in leven.

Henk
Henk
6 jaren geleden

2015. Late Stambonen bloeiers, waren door de koude herfst verkleumd, en zagen er niet mooi uit en deze heb ik laten ‘overwinteren’ en afgelopen voorjaar in de tuin terug gezet.
Tot m’n verbazing zag ik later dat de ‘stengels’ veel te lang waren voor Stambonen, wat bleek nu, zijn nu Stokbonen geworden.
Ik weet nog toen ik ze vorig jaar plukte, dacht ik intens, waren het maar Stokbonen, vanwege m’n chronische rugklachten.
Sommige zijn ruim 2meter omhoog geklommen, de bonen die ik later in de grond deed worden nu inmiddels ook al langer dan normaal.

Wie zei zoiets dergelijks, geest boven materie??

(Als je geïoniseerd water gebruikt dan zie je ook dat de groei sneller aanslaat.)

Johan
Johan
6 jaren geleden

Frequentie behandeling?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x