CoronaBuitenland

‘Schok!’ Boegbeeld corona-aanpak pleegt zelfmoord

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Professor virologie van de Universiteit van Pecs Jakab Ferenc, die aan een Hongaars COVID-19-vaccin werkte, is op 46-jarige leeftijd overleden. De universiteit heeft zijn plotse dood bevestigd. Hij zal op een later moment worden begraven. ‘Schokkend’, koppen Hongaarse media.

De vermaarde viroloog, die een centrale rol speelde in de Hongaarse corona-aanpak, heeft zelfmoord gepleegd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Na zijn dood legden mensen op sociale media een link met zijn werk tijdens de coronapandemie en de Hongaarse vaccinatiecampagne.

Enorme daling

In 2022 zei het Hongaarse parlementslid Dora Duro in het parlement dat er in vergelijking met het jaar ervoor 20 procent minder baby’s waren geboren en dat de vruchtbaarheid sterk is afgenomen.

Ze verwees naar een onderzoeker van het Hongaarse Centrum voor Economische en Regionale Studies (KRTK), die heeft gezegd dat de dramatische daling negen maanden na de uitrol van de massavaccinatie tegen corona in Hongarije is ingezet.

Duro zei dat het de taak is van de overheid om te onderzoeken of de enorme daling verband houdt met de prikken.

Hier krijgen wij dagelijks mee te maken

Mariska de Haas kreeg toen ze in Hongarije was een hele zware bloeding vlak naar haar coronavaccin. De bloeding was ‘vergelijkbaar met een miskraam’ en hield 20 dagen aan.

“Alle artsen en verpleegkundigen, maar ook ambulancepersoneel, zeiden: hier krijgen wij dagelijks mee te maken, hier komen dagelijks vrouwen op de eerste hulp die geopereerd moeten worden,” aldus De Haas.

Schrikbarend gedaald

Uit onderzoek van arts Robert Chandler is gebleken dat het geboortecijfer in 13 Europese landen, waaronder Hongarije, negen maanden na de uitrol van de coronaprikken schrikbarend is gedaald.

Chandler liet ook zien dat Pfizer wist dat de prikken schadelijk zijn voor de vruchtbaarheid. Toch gingen ze ermee door. Tachtig procent van de baby’s die ze volgden, ging dood. “Ze moorden West-Europa uit,” zei journalist Naomi Wolf hierover in Bannon’s War Room.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 236 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkie
Mikkie
2 maanden geleden

Zelfmoord….my ass..

Hans
Hans
2 maanden geleden

dat was volgens mij ook het uiteindelijke doel van die prikken: in combinatie met chemtrails en 5G-masten ze veel mogelijk de bevolking reduceren

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Zelfmoord of is hij VERMOORD ??

Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
2 maanden geleden

Opgeruimd staat netjes. Wie volgt. Wil je de schande van een tribunaal voorkomen? Trek dan vooral zélf de stekker eruit. Scheelt een hoop moeite en gemeenschapsgeld!

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x