Homepagina » Bewustzijn » Nieuwetijdskinderen kunnen aan de slag met vorige levens
Nieuwetijdskinderen kunnen aan de slag met vorige levens

Nieuwetijdskinderen kunnen aan de slag met vorige levens

Nieuwetijdskinderen die rond 1990 werden geboren, zijn onderhand volwassen (aan het worden). Ze vallen nu onder de groep HSP-jongeren of hoog sensitieve volwassenen.

De laatste tien jaar vindt er een kennisversnelling plaats binnen deze groep. Hoogbegaafdheid is eerder regel dan uitzondering.

Daarnaast herinneren de nieuwetijdskinderen van weleer zich makkelijker gebeurtenissen uit voorbije levens dan anderen van hun leeftijd.

Tegelijk met lichamelijke groei naar volwassenheid, groeide bij deze groep een verlangen naar spirituele kennis en bewustzijn. Bewust er zijn, hier op aarde. Ze zijn nu rond de 20 jaar en voelen een sterke behoefte om te weten wat ze hier komen doen.

Deze hooggevoelige – en meestal ook paranormaalgevoelige – jongvolwassenen maken deel uit van een grote groep zielen met een missie: mensen op aarde bewust maken dat we allemaal energetisch met elkaar verbonden zijn en dat we zuinig moeten zijn op onze planeet.

Zielsafspraken om nú geboren te worden

Wat deze groep nog meer kenmerkt, is dat hun zielsincarnatie halverwege en eind jaren negentig bewust gepland is wat geboortecoördinaten betreft. Ze moesten op een bepaalde plaats en op een bepaald tijdstip geboren worden. In vorige levens en in andere dimensies zijn lang geleden onderlinge zielsafspraken gemaakt om elkaar rond het jaar 2012 opnieuw te treffen.

Dankzij deze oude afspraken kunnen zielen elkaar sneller herkennen en kan ook vlugger oud zeer uit vorige levens worden opgeruimd en afgerond. Het voordeel hiervan is dat deze zielen in hun huidige lichamen sneller spiritueel groeien en volwassen worden opdat ze in rap tempo vele talenten kunnen ontplooien. Ook hun paranormale talenten, zodat ze die talenten in kunnen zetten voor algehele groei van mens, dier, natuur en onze aarde.

Heftige emoties

Als oude zielsbekenden elkaar opnieuw letterlijk tegen het nieuwe lijf lopen, kan dat heftige emoties oproepen. Emoties van liefde tot haat, van prettig tot uiterst pijnlijk. De algehele bedoeling van elkaar opnieuw tegenkomen en herkennen, is onder andere karmische relaties in balans brengen, sneller levenslessen leren, eventuele onverwerkte trauma’s alsnog afronden en verder kunnen in dit leven, nu.

Stel dat je samen met iemand een vorig leven had waarvan de liefdesrelatie niet tot volle bloei kwam. Dan kom je juist nu elkaar in andere lichamen weer tegen om alsnog geluk en liefde te ervaren. Stel dat je in een voorgaand leven wegliep voor verantwoordelijkheden of dat je bepaalde emoties niet aankon. Dan leer je nu, in je huidige leven, daar wel, anders of beter mee om te gaan.

De groep hooggevoelige jongvolwassenen van nu komt veelal erg wijs over. Niet zo vreemd, als ze spontaan of op simpele wijze toegang hebben tot allerlei talenten en herinneringen aan vorige levens.

Wat wel lastig is, is dat hun energieveld, hun aura, zo ijl en open is. Hierdoor hebben ze veel prikkels van buitenaf. Meer last dan mensen die normale stevige aura’s hebben. Gelukkig zijn er speciale visualisatieoefeningen en grondingsmeditaties om een aura steviger te maken.

Lees het gehele artikel hier op Spiegelbeeld.nl

Bron: Spiegelbeeld.nl

Gerelateerd:

 Vind je dit goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. Hoogstwaarschijnlijk ben ik ook een Indigo kind ( met bepaalde gaven) , maar zit op een doodlopende weg in mijn leven waar ik niet meer uit kom of alleen maar terug… 🙁 Geen healing nodig of koorden/verwantschap te verbreken (dat is hun sporen wissen) , want ik wil leven in de waarheid van ellende door de Samenzwering ervan. De zogenaamde familie kwesties of karma(seksualiteit /voortplantings project) met of via mij op te lossen…. voor HUN vooruitgang… Ze hebben me helemaal kapot gemaakt… Na 2016 helemaal 1 en al ellende. Onvergeeflijk en wraak is mijn enigste antwoord. Vooral als je zogenaamde gids of twinsoullike waar ik mijn hele leven op vertrouwd heb, je heeft verraden. Dat is volgens hun allemaal in Evenwicht… maar mijn leven is verwoest.

  1 likes
 2. Mijn zoon is op een bijzonder datum geboren. 01-10-1991= 1.
  Eens toen hij iets meer dan twee was liep ik met hem in het park. Er speelden kinderen in een soort speelplein. Hij liep naar ze toe, en alle kinderen kwamen tegelijkertijd bijeen in een cirkel, dat gebeurde zeer ordelijk alsof ze allemaal hun plekje wisten. Ze keken elkaar in de ogen, er kwam geen geluid uit en er werden geen emoties getoond, ze waren best serieus zo. Toen hief mijn zoon beide armen omhoog, met de vingertoppen enigszins gebogen en handpalmen tegen elkaar, en toen renden ze allemaal tegelijkertijd terug naar hun spel, en zonder een woord te zeggen. De magie was duidelijk voelbaar. Nu werkt hij los en vast in de horeca, en is een leuke jongen die veel vrienden heeft. Hij doet sjamanisme en ontwikkeld zich zo goed dat ik met mijn 40 jaar metafysica, spirituele wetenschappen,auras lezen en schoonmaken, vorige levens lezen..healen, readen, mijn magische trucjes enz enz, ergens het gevoel heb dat ik achter loop..mooi is dat 🙂

  0 likes
 3. a.d.d. en hooggevoelig. 23 jaar oud. dit artikel past erg bij mij.

  0 likes
 4. Ik zelf ben nu 21, geboren op 17-10-1991 en merk dit inderdaad heel erg. Mijn generatie verschilt, en dit voelde ik altijd zo, erg van de voorgaande en vooral de nakomende generaties.
  Ik wist dat ik niet hier vandaan kwam (oorspronkelijk) en dat ik een bepaald doel had maar wist nooit wat. Tot een paar jaar geleden, toen begon ik me kleine stukjes uit vorige levens te herinneren en wist ik dat ik een hoger doel had dan hier een 9-5 job te hebben.
  Wat ook heel passend is, is het stukje over de open aura’s. Dat merk ik af en toe heel erg dat mijn energie ook wordt afgetapt door anderen en dat ik inderdaad erg gevoelig en vatbaar ben voor mijn omgeving. Ik ben zeer gevoelig hiervoor en dat is bij tijd en wijle erg onprettig.
  Gelukkig weet ik mijn missie deels weer en streef ik naar de mooie tijden die ons toe is gewezen maar die wij wel met zn allen zelf moeten zien te verwezenlijken. Jammer genoeg heb ik even een dip en zie ik het niet goed komen met het menselijk ras en is de wanhoop vaak nabij (door stomme schulden en andere 3D factoren die zooo onnodig zijn en allen maar er zijn om ons het leven zuur te maken).
  Maar volgens mij ben ik niet de enige die hier mee kampt maar ik zou het zo graag anders willen aanpakken mbt probleem oplossing. Het liefst zou ik met duizenden mensen de straat op gaan met een mega groot spandoek waar alle onwaarheden over onze o zo geliefde overheid en instanties en multinationals op staat. Maar we durven allemaal niet ofzo ik heb geen idee.. Maaar we komen er uiteindelijk wel 🙂
  Namasté

  0 likes
 5. Ikzelf ben geboren op 22-11-88. Altijd een afwijker geweest, paranormaal aangelegd en werd vroeger door leraren en ouders als ”autistisch” bestempeld.
  Toch was ik ervan overtuigd dat ik een ”hoger” doel had. Ik heb altijd een sterke afkeer voor onrecht en leugens gehad. Ik heb nooit ”haat” gekend en nooit problemen met mensen gehad vanwege mijn grote empathisch vermogen.
  Veel paranormale ervaringen gehad, maar stuitte alleen maar op ongeloof en onbegrip (muv mijn ouders).

  Heb met veel vragen rondgelopen, en wat is het toch fijn als de puzzelstukjes op hun plaats beginnen te vallen.

  0 likes
 6. [quote name=”Pablo”]Mijn zoon is op een bijzonder datum geboren. 01-10-1991= 1.
  [/quote]

  01-10-1991= 22 / 4

  0 likes
 7. 16-01-90 ben ik geboren en ik heb altijd tegen het systeem “gevochten” veel zaadjes bij mensen geplant over dat het anders en hun bewust maken van dat ze moeten doen waar ze zich lekker bij voelen en dat zo ontplooien ,, ieder mens heeft een talent daarom moeten de kinderen meer tijd krijgen om deze te ontplooien…en ik denk dat dit artikel is geschreven door iemand die niet in die tijd (jaren 90) is geboren maar, enigszins wel mooi en goed verteld.. Maar ik ben me niet bewust van me vorige leven ik weet wel dat mjn ziel veel ervaring heeft opgedaan in dit universum want ik.herken me heel vaak in kenmerken van oude ziel de mensen om me heen ook ..ik zit nu solo in ethiopie zion te genieten in de rust en zuivere natuur en misschien kom ik terug na nederland om de volgende stap te ondernemen ,,1ness

  0 likes
 8. Herkenbaar wat ik hier lees. Gelukkig kan onze oudste dochter van bijna 21 jaar zich langzaamaan niet meer zo alleen voelen doordat steeds meer jongeren uit hun schulp durven te komen. Als er een schaap over de dam is volgen er meer 🙂 wat zal men verbaasd zijn hoe groot deze groep is 🙂

  0 likes
 9. Wat een heerlijk artikeltje!!! Sommige dingen herken ik meteen, jaloezie bijvoorbeeld, ik heb me altijd afgevraagd hoe het komt/kwam dat toen ik 15/16/17 was ‘jaloezie’ ‘afschafte’… Van de één op de andere dag was het weg, ik weet wel dat het kwam omdat ik het zo een verschrikkelijk klote gevoel gaf! Ik ben nu 34 en ik ben heel blij met deze ontwikkeling bij de ‘jongeren’…. voelt goed!!! Thx!

  0 likes
 10. echt een prachtig artikel is dit. Ben dan wel niet van de jaren 90 maar 84 was voor mij schijnbaar een mooi jaar om geboren te worden. Al sinds ik klein ben heb ik altijd het gevoel anders te zijn. Vooral van mijn gezin waarin ik ben opgegroeid…net of ik in het gezin gedropt was en eens kijken hoe dat gaat lopen met jou…En vooral nu merk ik dat heel goed, veel heel veel ellendige dingen meegemaakt, en ik voel dat ik nu een transformatieproces doorga, maar het is zwaar, put me volledig uit, ben vaak humeurig en ontzettend gevoelig wat sfeer in huis, en gevoelens van anderen betreft die niet geuit worden. Ik zou alleen heel graag tips willen over meditatie, ademhaling en dergelijke om me rustiger te voelen. Het voelt nu als de laatste loodjes…en die zijn altijd het zwaarst zeggen he…zo blij dat ik het even kwijt ben, heb er heel lang mee rondgelopen, voel me nu stukken beter 🙂

  0 likes
 11. ik ben 23 en ben toen ik 2jaar was in een energie lichaam gestapt, die in mij incarneerde. toen ik 10 jaar was ontwaakte ik(mediterend) in een goude bol van licht. he dat maakt mij een van de white brotherhood!!! voor de rest zie ik dus gwn de energie matrix. niks bijzonders voor de rest ik heb er niks aan dat ik ascended ben deze wereld loopt achter!!! het kwelt me meer!

  0 likes
 12. 1958 was een uitstekend wijnjaar en 13 augustus de mooiste dag dat ik ter wereld kwam. Nu, na 55 jaar, mag ik er eindelijk zijn! Joepie!

  0 likes
 13. oja en vorige levens??? heb ik niet.
  ik ben ik en jij bent jij zoiets als vorige levens kan ik maar moeilijk gelove.

  0 likes
 14. Ik ben geboren op 20-12-1991, inmiddels 21 nu. Ikzelf ben hsp en herken veel van mezelf in dit artikel. Toen ik jonger was liep ik veel met haat gevoelens over mensen die mij als raar beschouwde of ik werd niet gehoord. Gelukkig heb ik het over me heen gezet en sinds ik van de middlbare school naar me vervolgopleiding ging kreeg ik alleen te maken met gelijkgestemde. Sindsdien is me leven veranderd waardoor ik ook steeds gelukkiger van werd om alleen met gelijkgestemde te zijn. Buiten dit heb ik wel nog een bewuste vage herinnerin uit een vorig leven. Ik moet wel zeggen dat ik er nog steeds erg heimwee naar heb waar ik eerste leefde, omdat het daar zo fijn was en veel beboste natuurgebied was. Ik mag hopen dat het paradijs waar ik ooit geleefd mocht hebben zal terugkeren.

  0 likes
 15. of zo: het is niet voor niets je vorige leven… anders was het je laatste wel. en was je er nu niet………. dus niet mee beig houden.

  0 likes
 16. [quote name=”Blup”][quote name=”Pablo”]Mijn zoon is op een bijzonder datum geboren. 01-10-1991= 1.
  [/quote]

  01-10-1991= 22 / 4[/quote]

  De datum dat je zoon geboren wordt, is een bijzondere datum.

  0 likes
 17. [quote name=”floweroflife84″]echt een prachtig artikel is dit. Ben dan wel niet van de jaren 90 maar 84 was voor mij schijnbaar een mooi jaar om geboren te worden. Al sinds ik klein ben heb ik altijd het gevoel anders te zijn. Vooral van mijn gezin waarin ik ben opgegroeid…net of ik in het gezin gedropt was en eens kijken hoe dat gaat lopen met jou…En vooral nu merk ik dat heel goed, veel heel veel ellendige dingen meegemaakt, en ik voel dat ik nu een transformatieproces doorga, maar het is zwaar, put me volledig uit, ben vaak humeurig en ontzettend gevoelig wat sfeer in huis, en gevoelens van anderen betreft die niet geuit worden. Ik zou alleen heel graag tips willen over meditatie, ademhaling en dergelijke om me rustiger te voelen. Het voelt nu als de laatste loodjes…en die zijn altijd het zwaarst zeggen he…zo blij dat ik het even kwijt ben, heb er heel lang mee rondgelopen, voel me nu stukken beter :-)[/quote]
  Hoi,dat gevoel heb ik ook,ik heb het gevoel dat ik ter vondeling gelegd ben ik heb geen binding met mijn moeder oh ze is wel lief hoor.en dat ik op aarde ondergedoken ben.Ook ik heb veel meegemaakt in mijn leven.ook ik voel de fibraties van mensen om mij heen.Anderen graag helpen.na een lang zoektocht van mij waarom dit en dat ben ik erachter gekomen dat ik een Lichtwerker ben.Die moeheid en geiriteerd zijn van jou,heeft waarschijnlijk met de verandering van de aarde te maken,heel veel Lichtwerkers hebben dat ook.je kan zelfs wat duizelig worden,of een honger gevoel hebben dingen die je eerst leuk vind, veranderen van inteterseprobeer je zelf te ontspannen door rustig te zijn en rustig te ademen.
  Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
  Veel liefs Tineke.

  0 likes
 18. Zelf ben ik van het jaar 1972 en een jaar of 4-5 geleden, is er vastgesteld dat ik HSP ben met een uitzonderlijke intelligentie, empathie en intuïtie.
  Ik kan me dus door mijn extreem gevoeligheid goed inleven en zelfs zien-voelen-horen in andere personen hun lief en leed, het nadeel is dat daarom mijn humeur ook erg wispelturig is, met mensen die zich goed voelen voel ik mezelf ook goed, met mensen die zich niet goed voelen, voel ik me zelf ook niet goed.
  Ik ben ook altijd van mening geweest dat niets of niemand meer is dan iemand anders, we zijn allen mensen van vlees en bloed, ongeacht welke kleur we hebben, ongeacht wat voor religieuze overtuiging we hebben, we zijn allen mensen dus is iedereen gelijk, daarom kan ik ook niet tegen al het onrecht in deze wereld, de vernieling van de natuur om ons heen etc..

  Ik ben ook voor een stuk zoals wat men zou noemen paranormaal, ook al probeer ik voor alles een wetenschappelijke verklaring te vinden, toch beseffende dat wetenschap nu eenmaal niet voor alles een antwoord heeft.
  Toekomst dromen zoals ik regelmatig heb, noemt wetenschap een dejavu, wat verre van waarheid is natuurlijk.
  Door mijn sterke intuïtie en logische vermogen, weet ik dus gewoon heel veel dingen, die ik in feite niet zou kunnen weten of interpreteren.
  Daarom dat ik ook weet dat er meer is dan deze materialistische wereld, onze ziel-universele energie is onsterfelijk, alleen hebben de meeste mensen dit nog steeds niet begrepen, anders zou er veel meer liefde om ons heen zijn, dan nu haat-afgunst, egoïsme de bovenhand heeft.

  Anderen, inclusief mijn eigen familie zeggen en zegden steeds dat ik niet normaal ben omdat ik niet ben zoals zijzelf, nu weet ik dat ik net wel normaal ben, maar dat ik anders ben dan de meeste anderen.
  HSP is ook geen ziekte, het is een persoonlijkheid, het kan een zegen zijn, maar ook een nachtmerrie.

  0 likes
 19. [quote name=”Natsu James”]Ik zelf ben nu 21, geboren op 17-10-1991 en merk dit inderdaad heel erg. Mijn generatie verschilt, en dit voelde ik altijd zo, erg van de voorgaande en vooral de nakomende generaties.
  Ik wist dat ik niet hier vandaan kwam (oorspronkelijk) en dat ik een bepaald doel had maar wist nooit wat. Tot een paar jaar geleden, toen begon ik me kleine stukjes uit vorige levens te herinneren en wist ik dat ik een hoger doel had dan hier een 9-5 job te hebben.
  Wat ook heel passend is, is het stukje over de open aura’s. Dat merk ik af en toe heel erg dat mijn energie ook wordt afgetapt door anderen en dat ik inderdaad erg gevoelig en vatbaar ben voor mijn omgeving. Ik ben zeer gevoelig hiervoor en dat is bij tijd en wijle erg onprettig.
  Gelukkig weet ik mijn missie deels weer en streef ik naar de mooie tijden die ons toe is gewezen maar die wij wel met zn allen zelf moeten zien te verwezenlijken. Jammer genoeg heb ik even een dip en zie ik het niet goed komen met het menselijk ras en is de wanhoop vaak nabij (door stomme schulden en andere 3D factoren die zooo onnodig zijn en allen maar er zijn om ons het leven zuur te maken).
  Maar volgens mij ben ik niet de enige die hier mee kampt maar ik zou het zo graag anders willen aanpakken mbt probleem oplossing. Het liefst zou ik met duizenden mensen de straat op gaan met een mega groot spandoek waar alle onwaarheden over onze o zo geliefde overheid en instanties en multinationals op staat. Maar we durven allemaal niet ofzo ik heb geen idee.. Maaar we komen er uiteindelijk wel 🙂
  Namasté[/quote]
  Hoi hou nog even vol,straks of binnen kort word je getriccert en weet je wat je moet doen en waarom je hier op aarde bent.Vraag aan de BRON,om je met een wit licht je te beschermen helemaal om je heen tegen duister machten en krachten,en enteties.en dat iedere dag doen.
  Veel liefs Tineke.

  0 likes
 20. [quote name=”legaal”][quote name=”Natsu James”]Ik zelf ben nu 21, geboren op 17-10-1991 en merk dit inderdaad heel erg. ….
  Namasté[/quote]
  Hoi hou nog even vol,straks of binnen kort word je getriccert en weet je wat je moet doen en waarom je hier op aarde bent.Vraag aan de BRON,om je met een wit licht je te beschermen helemaal om je heen tegen duister machten en krachten,en enteties.en dat iedere dag doen.
  Veel liefs Tineke.[/quote]

  Ga ik doen, ben idd erg disconnected geweest van de bron sinds 21-12. Dankje voor je hulp en much love and light.

  0 likes
 21. Alle reacties gelezen en dat heeft mij erg gelukkig gemaakt! Fijn om de mensen die ik vaker op deze site tegenkom wat beter te kennen. Al zijn het maar reacties, het doet me toch wel wat.

  namasté

  0 likes
 22. Zelf ben ik 18 en ben al jarenlang religieus en spiritueel ontwikkeld. Dit komt voornamelijk doordat ik over letterlijk alles filosofeer en ik continu aan zelfreflectie doe, ook trek ik me weinig aan van het referentie kader van de gemiddelde nederlander.

  Voornamelijk bij Wiskunde en Natuurkunde merk ik dat er ‘meer’ is. Wanneer we bijvoorbeeld moeten leren wat de omtrek van de cirkel is (pi * r), weet je dat dat de formule is en dat het resultaat daarvan het antwoord is. Ook kan ik de logica en de denkgedachte erachter makkelijk zien, maar waar komt die formule nou vandaan? 😛

  Naja, dat is dus een beetje de basis van mijn ‘geloof’. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van de spirituele ‘wereld’. Ik ben van mening dat te veel mensen hierbinnen te corrupt zijn, dat er een stukje realiteit mist bij sommige mensen en dat bepaalde terminologie alleen wordt gebruikt omdat het allemaal maar mooi klinkt 😛

  Daarnaast ben ik ook van mening dat het inderdaad zo is dat mensen tegenwoordig een stuk slimmer en wijzer worden. Maar is dat niet logisch?
  De afgelopen decennia heeft het onderwijsstelsel van Nederland steeds in die ‘wederopbouw’ en ‘hippie’ sfeer gezeten. Ik bedoel, de cultuur is tegenwoordig heel anders, VWO van de jaren 60 is tegenwoordig MBO+, er wordt veel meer van je verwacht dat je presteert etc.
  Ook leren wij van de generaties voor ons, de fouten die hun hebben gemaakt kunnen wij constateren en we kunnen ons daarin verbeteren.

  Al jaren ben ik bezig om de zin van het leven bij mezelf te vinden. Of ik die al heb gevonden? Nee, niet echt..
  Ik kan wel een heel boek schrijven over de filosofie die allemaal door m’n hoofd is gezoefd, maar de zin van het leven heb ik nog niet echt gevonden nee.

  Ik geloof wel in reincarnatie, maar ik geloof niet in het ophalen van vorige levens.

  Maar ja, als ik daar over ga discussieren dan hebben we hier voor we het weten een religieoorlog.

  0 likes
 23. Deze kinderen lopen zelf met een heleboel angsten en remmingen. Hoe gaan ze die kwijtraken en de mensheid verder helpen? Sommige lijken behoorlijk overstuur en hebben eerder zelf hulp nodig. En waar zouden ze dat moeten krijgen?

  0 likes
 24. zelf ben ik geboren op 16/12/1980, in mijn jeugdjaren heb ik meerdere paranormale zaken meegemaakt, voorspellende dromen, visioenen hoe de wereld er gaat uitzien (spijtig genoeg desolaat), geesten gezien. ik wens jullie allemaal succes,heel veel moed,en liefde toe. we gaan elkaar hard nodig hebben. en @triniteit, mss moet jij je vorige leven niet onbewust van je afduwen, waarschijnlijk zal het je pijn doen om het verleden te zien maar het zal je wel vooruithelpen in de toekomst.

  0 likes
 25. geboren in 1950 met dezelfde gevoeligheid als ik hier lees
  dat de jonge kinderen nu zo zo’n moeite hhebben om hier te zijn heeft verschillende oorzaken
  ze worden niet begrepen door ouders en omgeving omdat die niet weten hoe ermee omte gaan, er wordt een lbel aan gehangen jij bent…., we zijn allemaal hsp enz. alleen het is onderdrukt door onze opvoeding en we druven de oudere generatie dus niet te veranderen we denken het wel maar houden het niet vol, heel veel spiritualiteit en paranormaal wordt verkeerd gebruik akls zijnde bijzonder het is het niet dus, eigenlijk bestaat het niet omdat we het allemaal hebben, alle richtingen die bestaan zoals healen, kaart lezen enz. zijn bruggen om verder te komen alleen we vinden het bijzonder en houden ons eraan vast, uiteindelijk als je alle bruggen zou gebruiken heb je niets meer nodig, je weet

  0 likes
 26. [quote name=”bliss”]zelf ben ik geboren op 16/12/1980, in mijn jeugdjaren heb ik meerdere paranormale zaken meegemaakt, voorspellende dromen, visioenen hoe de wereld er gaat uitzien (spijtig genoeg desolaat), geesten gezien. ik wens jullie allemaal succes,heel veel moed,en liefde toe. we gaan elkaar hard nodig hebben. en @triniteit, mss moet jij je vorige leven niet onbewust van je afduwen, waarschijnlijk zal het je pijn doen om het verleden te zien maar het zal je wel vooruithelpen in de toekomst.[/quote]
  mischien ja.. maar ik heb het wit licht. en ik heb dit leve al teveel nare dinge meegemaakt blij dat het me laatste is. ik wil gewoon dat iedereen dit heeft.(wit licht)

  0 likes
 27. karma kan je inlossen in dit leven maar je haalt waarschijnlijk ook wel weer nieuwe op in dit leven.
  en zo is het balletje weer rond en kun je na dit leven weer reincarneren om je oude karma in te lossen.
  net zo lang tot we de staat van volmaaktheid hebben (gouden bol licht aura vol met ogen.)(of wit licht hoe je het noemen wilt!)

  0 likes
 28. Ik zelf kan mij erg veel van één van mijn vorige levens herinneren. Ik had hier van zeer jonge leeftijd tot iets van mijn 10e jaar ook erg vaak nachtmerries over, altijd weer het zelfde scenario, dat was zeker geen pretje om telkens weer te moeten zien hoe ik toen aan mijn einde kwam.

  0 likes
 29. Hee Ben Rijk,

  wat grappig dat jij hierin ook zo ver ontwikkeld bent als ik (net 18 geworden)
  er bestaan heel wat discussies over vorige levens en kharma etc.
  En sommige staan nog wat meer in verbinding met de kosmos dan anderen, anderen kunnen zo gehard geworden zijn dat je ze er soms niet meer in kan onderscheiden, dat is jammer, maar iedereen z’n vrije wil niet?
  Er zou is een soort van event (hoeft niet te zweverig) voor hooggevoelige moeten komen, die rond dit jaar geboren zijn, lijkt me wel interessant hoe iedereen tot nu toe zijn pad heeft gevolgd.

  groetjes!

  0 likes
 30. Mooi om de vele reacties van hooggevoelige jongeren als mijzelf te lezen. Het lijkt me mooi om jullie te ontmoeten. Weet iemand of er een plek is waar hooggevoelige jongeren bij elkaar komen? Ik zou graag andere mensen ontmoeten die op een andere / nieuwe manier de aarde en alles wat daar op leeft willen helpen.

  Namasté

  0 likes
 31. Hallo, ik wilde laten weten dat ik moeder ben van 3 sterrenkinderen en deze zoons lopen ook steeds vast. Ik begrijp hen, probeer dingen op te zetten en ja ook groepen, dus hebben er mensen interesse, geef maar aan ik ga het organiseren…ken inmiddels een aantal jongeren die dit wel willen en ook zo rondlopen van wat nu!
  Ben zelf een starseed en wakker geworden , dus heb inmiddels ook veel tools om uit te wisselen, dit artikel is mooi om te lezen;MENS-ENGEL VERSUS ENGEL-MENS

  http://ashtarcommand.wix.com/nieuweaardekinderen#!-mens-engel-versus-engel-mens/cevj

  zonnegroet Arthura

  0 likes
 32. Ik ben wel geïnteresseerd in zo iets. Jammer genoeg woon ik wel in get hoge noorden.

  0 likes
 33. Als iemand hier een manier weet om telepathie te controleren zodat het niet wilt loopt, het is altijd welkom. Ik ben namelijk opzoek naar een manier om ervoor te zorgen dat ik niet willekeurig met alles rondom me contact maak of dat zodat ik contacten van buitenaf kan uitschakelen.

  Soms voel je je alsof je een hartaanval krijgt bijna, 1 keer is mijn arm uit de kom gesprongen door dit (liefst niet voor herhaling vatbaar).

  0 likes
 34. hallo, ik ben in 2009 “wakker”gemaakt door de Sterrenwezens mn Ashtar, dit was erg mooi, liefdevol maar ook heftig. Ik ben telepatisch en werk met gedachtekracht. Inmiddels heb ik vele sterrenmensen/kinderen en starseeds mogen healen. Ik krijg daar speciale tools voor en deze blijven zich ontwikkelen. Ik kan je screenen en kijken hoe het met jou energie staat en kan delen activeren ook codes plaatsen. Ook via hologrammen kan ik delen van jou lichaam zien en herstellen zoals energetisch opereren. Doe ik altijd samen met de Lichtcirkels van de liefde. Ook verledenteitslijnen of andere tijdslijnen daar kan ik op afstemmen en op resoneren om daarna op reis te gaan samen met jou, om oude delen los te koppelen. Dus loop je vast sterrenkind/starseed ik ben er om je te helpen, kan ook telefonisch. Google maar op mijn naam of ga naar mijn website(s) Ashtar’s Page staat veel info op, krijg ook lessen en boodschappen van Hen uit de sterren, kan contact maken met jou Kosmische familie enz. Ik communiceer met alles wat bewustzijn heeft. Ik wil alleen maar zeggen :”WEES NIET BANG, HET IS MOOI” maar door onwetendheid kan het erg verwarrend zijn. Ik wil na de vakantie een groep opstarten voor jongeren. Ik ben zelf een starseed en weet wat het is. WEET DAT JE MOOI BENT EN CAPACITEITEN HEBT DIE JE NU NOG NIET BEGRIJPEN KAN.
  Liefs en sterkte op jou pad van liefde, lief sterrenkind
  Arthura

  0 likes
 35. Wat leuk om zoveel reacties tegen te komen op mijn artikel dat in Spiegelbeeld stond. Check eventueel http://www.vorigelevens.nl voor gratis eboeken.
  Lieve groet, Marianne

  0 likes
 36. Zou het prettig vinden als jullie de link naar mijn artikel (vooral omdat er een groot gedeelte van is gekopieerd) zouden willen wijzigen in http://www.vorigelevens.nl/nieuwetijdskinderen_notschaele.pdf want de gebruikte link naar Spiegelbeeldarchief werkt niet meer.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

kamerlid

Kamerlid Tony van Dijck pleit voor Nexit: ‘We willen eruit, weg van de EU’

Geen cent extra naar Brussel, zo riep ...

ronald plasterk

Ronald Plasterk legt in 1 meesterlijke tweet uit waarom we niets hebben aan windmolens

De discussie rondom het klimaat heeft alle ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.