Bewustzijn

Nieuwetijdskinderen kunnen aan de slag met vorige levens

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nieuwetijdskinderen die rond 1990 werden geboren, zijn onderhand volwassen (aan het worden). Ze vallen nu onder de groep HSP-jongeren of hoog sensitieve volwassenen.

De laatste tien jaar vindt er een kennisversnelling plaats binnen deze groep. Hoogbegaafdheid is eerder regel dan uitzondering.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Daarnaast herinneren de nieuwetijdskinderen van weleer zich makkelijker gebeurtenissen uit voorbije levens dan anderen van hun leeftijd.

Tegelijk met lichamelijke groei naar volwassenheid, groeide bij deze groep een verlangen naar spirituele kennis en bewustzijn. Bewust er zijn, hier op aarde. Ze zijn nu rond de 20 jaar en voelen een sterke behoefte om te weten wat ze hier komen doen.

Deze hooggevoelige – en meestal ook paranormaalgevoelige – jongvolwassenen maken deel uit van een grote groep zielen met een missie: mensen op aarde bewust maken dat we allemaal energetisch met elkaar verbonden zijn en dat we zuinig moeten zijn op onze planeet.

Zielsafspraken om nú geboren te worden

Wat deze groep nog meer kenmerkt, is dat hun zielsincarnatie halverwege en eind jaren negentig bewust gepland is wat geboortecoördinaten betreft. Ze moesten op een bepaalde plaats en op een bepaald tijdstip geboren worden. In vorige levens en in andere dimensies zijn lang geleden onderlinge zielsafspraken gemaakt om elkaar rond het jaar 2012 opnieuw te treffen.

Dankzij deze oude afspraken kunnen zielen elkaar sneller herkennen en kan ook vlugger oud zeer uit vorige levens worden opgeruimd en afgerond. Het voordeel hiervan is dat deze zielen in hun huidige lichamen sneller spiritueel groeien en volwassen worden opdat ze in rap tempo vele talenten kunnen ontplooien. Ook hun paranormale talenten, zodat ze die talenten in kunnen zetten voor algehele groei van mens, dier, natuur en onze aarde.

Heftige emoties

Als oude zielsbekenden elkaar opnieuw letterlijk tegen het nieuwe lijf lopen, kan dat heftige emoties oproepen. Emoties van liefde tot haat, van prettig tot uiterst pijnlijk. De algehele bedoeling van elkaar opnieuw tegenkomen en herkennen, is onder andere karmische relaties in balans brengen, sneller levenslessen leren, eventuele onverwerkte trauma’s alsnog afronden en verder kunnen in dit leven, nu.

Stel dat je samen met iemand een vorig leven had waarvan de liefdesrelatie niet tot volle bloei kwam. Dan kom je juist nu elkaar in andere lichamen weer tegen om alsnog geluk en liefde te ervaren. Stel dat je in een voorgaand leven wegliep voor verantwoordelijkheden of dat je bepaalde emoties niet aankon. Dan leer je nu, in je huidige leven, daar wel, anders of beter mee om te gaan.

De groep hooggevoelige jongvolwassenen van nu komt veelal erg wijs over. Niet zo vreemd, als ze spontaan of op simpele wijze toegang hebben tot allerlei talenten en herinneringen aan vorige levens.

Wat wel lastig is, is dat hun energieveld, hun aura, zo ijl en open is. Hierdoor hebben ze veel prikkels van buitenaf. Meer last dan mensen die normale stevige aura’s hebben. Gelukkig zijn er speciale visualisatieoefeningen en grondingsmeditaties om een aura steviger te maken.

Lees het gehele artikel hier op Spiegelbeeld.nl

Bron: Spiegelbeeld.nl

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pablo
Pablo
11 jaren geleden

Mijn zoon is op een bijzonder datum geboren. 01-10-1991= 1.
Eens toen hij iets meer dan twee was liep ik met hem in het park. Er speelden kinderen in een soort speelplein. Hij liep naar ze toe, en alle kinderen kwamen tegelijkertijd bijeen in een cirkel, dat gebeurde zeer ordelijk alsof ze allemaal hun plekje wisten. Ze keken elkaar in de ogen, er kwam geen geluid uit en er werden geen emoties getoond, ze waren best serieus zo. Toen hief mijn zoon beide armen omhoog, met de vingertoppen enigszins gebogen en handpalmen tegen elkaar, en toen renden ze allemaal tegelijkertijd terug naar hun spel, en zonder een woord te zeggen. De magie was duidelijk voelbaar. Nu werkt hij los en vast in de horeca, en is een leuke jongen die veel vrienden heeft. Hij doet sjamanisme en ontwikkeld zich zo goed dat ik met mijn 40 jaar metafysica, spirituele wetenschappen,auras lezen en schoonmaken, vorige levens lezen..healen, readen, mijn magische trucjes enz enz, ergens het gevoel heb dat ik achter loop..mooi is dat 🙂

Luna
Luna
11 jaren geleden

a.d.d. en hooggevoelig. 23 jaar oud. dit artikel past erg bij mij.

Natsu James
Natsu James
11 jaren geleden

Ik zelf ben nu 21, geboren op 17-10-1991 en merk dit inderdaad heel erg. Mijn generatie verschilt, en dit voelde ik altijd zo, erg van de voorgaande en vooral de nakomende generaties.
Ik wist dat ik niet hier vandaan kwam (oorspronkelijk) en dat ik een bepaald doel had maar wist nooit wat. Tot een paar jaar geleden, toen begon ik me kleine stukjes uit vorige levens te herinneren en wist ik dat ik een hoger doel had dan hier een 9-5 job te hebben.
Wat ook heel passend is, is het stukje over de open aura’s. Dat merk ik af en toe heel erg dat mijn energie ook wordt afgetapt door anderen en dat ik inderdaad erg gevoelig en vatbaar ben voor mijn omgeving. Ik ben zeer gevoelig hiervoor en dat is bij tijd en wijle erg onprettig.
Gelukkig weet ik mijn missie deels weer en streef ik naar de mooie tijden die ons toe is gewezen maar die wij wel met zn allen zelf moeten zien te verwezenlijken. Jammer genoeg heb ik even een dip en zie ik het niet goed komen met het menselijk ras en is de wanhoop vaak nabij (door stomme schulden en andere 3D factoren die zooo onnodig zijn en allen maar er zijn om ons het leven zuur te maken).
Maar volgens mij ben ik niet de enige die hier mee kampt maar ik zou het zo graag anders willen aanpakken mbt probleem oplossing. Het liefst zou ik met duizenden mensen de straat op gaan met een mega groot spandoek waar alle onwaarheden over onze o zo geliefde overheid en instanties en multinationals op staat. Maar we durven allemaal niet ofzo ik heb geen idee.. Maaar we komen er uiteindelijk wel 🙂
Namasté

Sedona88
Sedona88
11 jaren geleden

Ikzelf ben geboren op 22-11-88. Altijd een afwijker geweest, paranormaal aangelegd en werd vroeger door leraren en ouders als ”autistisch” bestempeld.
Toch was ik ervan overtuigd dat ik een ”hoger” doel had. Ik heb altijd een sterke afkeer voor onrecht en leugens gehad. Ik heb nooit ”haat” gekend en nooit problemen met mensen gehad vanwege mijn grote empathisch vermogen.
Veel paranormale ervaringen gehad, maar stuitte alleen maar op ongeloof en onbegrip (muv mijn ouders).

Heb met veel vragen rondgelopen, en wat is het toch fijn als de puzzelstukjes op hun plaats beginnen te vallen.

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x