Homepagina » Mens en Dier » Soros, de financier van chaos en vernietiging. Must see: deze onthullende documentaire werd uitgezonden op de Russische tv
Soros, de financier van chaos en vernietiging. Must see: deze onthullende documentaire werd uitgezonden op de Russische tv
Foto: Harald Dettenborn CC BY 3.0 DE Wikimedia Commons

Soros, de financier van chaos en vernietiging. Must see: deze onthullende documentaire werd uitgezonden op de Russische tv

Pas geleden was in het Russische tv-programma Vesti aandacht voor een kritische documentaire over de schimmige miljardair George Soros.

De documentaire maakt duidelijk hoe hij chaos en vernietiging veroorzaakt in de wereld en daar steenrijk van wordt.

Een petitie getiteld ‘Demp het moeras’ is trending op Change.org. Duizenden Amerikanen eisen dat George Soros het land uitgegooid wordt, begint de film.

Nauwe banden

“Wij het volk tolereren niet langer dat Soros zich met ons bemoeit en ons actief tegenwerkt. Hij probeert ons land doelbewust te vernietigen,” klinkt het.

Een andere petitie, die voor de presidentsverkiezingen van 2016 werd gelanceerd, roept het Amerikaanse Congres op om stemmachines weg te halen die in 16 staten door Soros zijn neergezet.

Al lange tijd is bekend dat hij nauwe banden onderhoudt met diverse prominente Amerikaanse senatoren.

Hiervoor is maar weinig aandacht geweest in de Amerikaanse media. Dat komt omdat zij ook worden beïnvloed door Soros.

Opvallend

Het medialandschap is door de miljardair vormgegeven en wordt door hem gecontroleerd.

Via zijn Open Society Foundations doneert hij verder veel geld aan Israël. Dat is op zich niet vreemd, aangezien Soros Joodse wortels heeft.

Opvallend is wel dat hij het geld overmaakt naar organisaties die Israël proberen te vernietigen.

“Mensen denken dat hij het geld doneert aan ngo’s,” zei de Amerikaanse journalist Wayne Madsen.

Honderden keren meer

“Hij geeft dat geld alleen weg om dat hij weet dat hij honderden keren meer krijgt als gevolg van de chaos die hij creëert,” vervolgde hij.

Hoe meer chaos op aarde, hoe meer geld Soros verdient.

Madsen wees erop dat de miljardair onder meer verantwoordelijk was voor de Arabische Lente, die leidde tot op de opkomst van Al Qaida en later IS.

Als hij niet zo goed bevriend was geweest met Bill en Hillary Clinton en Barack Obama, zou hij waarschijnlijk ergens in een cel zitten, klonk het.

Bekijk de documentaire (Engels ondertiteld) hieronder:

[Vesti]


Vond je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. Trump slams Soros and Buffet

  https://youtu.be/TCAaE4ZP_bQ

  En als ik naar Tamika Bolton kijk, zijn spouse, dan denk ik ook wel te weten waar de idioterie rond transgenders vandaan komt.

  4 likes
   • NaziMaxima flirt met saudische inteelt prins van saudi arabie op de g20

    Nazis en islam helpen elkaar en verwennen elkaar in de k.nt.

    Tempeliers

    7 likes
    • @dna

     Als je het mij vraagt dan dient de STAAT DER NEDERLANDEN en het GEHELE KONINGSHUIS de sleutels te overhandigen aan de nieuwe machthebbers, de islam, om daarmee het tenenkrommende gehuichel en achterwerk likken richting alle en vooral criminele en moordende moslims en het hele traject naar de gehele machtsovername te bespoedigen. Dan weet het verradersland Nederland waar ze aan toe zijn en dat is wat toch uiteindelijk gaat komen.

     Nederland zal en moet met medewerking van de landverraders 100% islamitisch worden en gaat daarna compleet failliet!! Visioenen van karren met ezels en totale economische afbraak en verloedering zullen realiteit worden.. Wat dat betreft was de WOII een veel oprechtere manier van afmaken met landverraad, die oorlog deed er tenminste maar 5 jaar over, deze oorlog is voor ALTIJD totdat de Islam heerst!!

     De islam heeft reeds gewonnen, dat vernam ik van de Marokkaanse adviseur van koning Willem Alexander.

     6 likes
    • De gewone man(dus ook moslims) krijgen ook net zoals wij een chipje.

     3 likes
     • @Elise

      Of juist alleen een chip voor de non-muzelman en hij die niet haram is. Of het kan zijn dat de ongelovigen worden afgemaakt en opgeruimd en de muzelman een chip krijgt en de het uitverkoren volk, de pseudo joden, niet en de PJ’s over de gehele wereld, incl. Azie en Rusland, regeren in een soort van totale natte droom.

      1 likes
  • heb jij nog plek in je zonnige huisje, voor een asielzoeker met goede vakmans kwaliteiten?
   Ik houd mij graag aanbevolen.

   0 likes
 2. Soros is volgens sommige bronnen allang dood. En de vernietiging van de mensheid gaat ook niet gebeuren. Dat hadden zich in 2012 al moeten lukken als ze dat voor elkaar hadden willen krijgen. We zitten nu al 7 jaar in de nieuwe cyclus. Ze hebben gefaald om ons uit te roeien. Het hele duistere gebeuren buiten de Aarde om en in de Aarde heeft zich al terug getrokken van dat alles. Alleen de clowns op de planeet blijven het proberen maar dar gaat niet meer werken. Er schijnen 768.000 individuen permanent verwijderd te zijn die onderdeel vielen onder een overkoepelende duistere macht: the order of the black sun. Er wordt dus ook op de planeet aardig opgeruimd.

  7 likes
  • Beste Rob,

   Het zou mooi zijn als je wat meer werk maakt om ‘n reactie te plaatsen.

   Je schrijft: “Soros is volgens sommige bronnen allang dood”.
   Wie zijn die ‘sommigen bronnen’?

   Verder schrijf je; ” En de vernietiging van de mensheid gaat ook niet gebeuren”.
   Ben je bij de eventuele besluitvorming aanwezig geweest?

   Jouw verdere bewering; “Dat hadden zich in 2012 al moeten lukken als ze dat voor elkaar hadden willen krijgen”
   Kun je aangeven waarom dat niet is gebeurd? (bronnen)

   Je schrijft; “We zitten nu al 7 jaar in de nieuwe cyclus.”.
   Er zijn vele cycli, over welke heb je het?

   Verder schrijf je; ” Ze hebben gefaald om ons uit te roeien”.
   Wie zijn ‘ze’ en kun je onderbouwen dat dat het plan was/is?

   Ook schrijf je; ” Het hele duistere gebeuren buiten de Aarde om en in de Aarde heeft zich al terug getrokken van dat alles”.
   Kun je dat ‘duistere’ omschrijven wat dat dan is?

   Vervolgens schrijf je; ” Alleen de clowns op de planeet blijven het proberen maar dar gaat niet meer werken.
   Wie zijn dan die clowns en hoe komt het dan dat dat niet meer gaat werken?

   Verder beweer je: ” Er schijnen 768.000 individuen permanent verwijderd te zijn die onderdeel vielen onder een overkoepelende duistere macht”.
   Heb je serieuze bronnen waar dit aantal genoemd wordt?

   Ten slotte; ” the order of the black sun.”
   Wil je dat ook verklaren?

   Kortom, je schrijft van alles waarvan jij denkt dat het zo is maar blijft in gebreke met verwijzingen, bewijzen, onderbouwingen en bronvermeldingen.
   Het zou mooi zijn als lezers jouw beweringen kunnen checken om te beoordelen of het klopt wat je schrijft.

   9 likes
   • @Tigron, als je een beeld wilt krijgen van wat er gaande is dan moet je die zelf vormen. Dat beeld krijg je door informatie. Ik lees persoonlijk al jaren allerlei berichten zowel de zogenoemde channelings (vooral in het verleden) en later steeds meer alternatieve nieuwsbronnen. In wezen heb je daar niets werkelijk tastbaars door want je bent er NOOIT bij. Ik maak echter wel mijn eigen persoonlijke ontwikkeling mee. Dat is het enige wat werkelijk tastbaar is. Ik maak het hele menszijn mee, in macht, leven en bewustzijn. Als je dan iets wilt kunnen plaatsen in de informatie, om iets herkenbaars te hebben, dan is dat alleen je eigen ervaring. Als je bewijs wilt dan is dat nogal zinloos. Ik verwoord alleen maar de informatie die er is, die ik gehoord en gelezen heb. Of je daar iets mee kunt of niet, ligt aan jeZelf. Bewijs willen is nog steeds een teken dat je deel van de wereld van macht en controle uitmaakt. Je wilt het immers zelf kunnen controleren. Als je alles tot in detail uitgespit wilt hebben, net zo. Als ik bijvoorbeeld zeg ‘de clowns die bilijven proberen de macht te houden’ en je bent bekend met de Cabal en wie daar deel van uitmaken en wie onder hun controle vallen, dan moet je toch zelf duidelijk hebben wie die ‘clowns’ zijn. Heb je dat niet duidelijk dan gaat de informatie (ver) voorbij je eigen beeldvorming. Dan bestaat ook de kans dat het ver buiten je grenzen ligt en dan is de vraag of je dat wel kunt verwerken. Niemand maakt zelf mee wat anderen meemaken. Dat is de beperking van het mens-zijn. Maar afhankelijk van je eigen leven, de informatie die er is etc kun je alleen beeld krijgen over wat er dan gaande is. Dat de mensheid niet vernietigd wordt zit hem in veel grotere zaken. Dat gaat over een cyclus van 26.000 jaar. Aan het einde van die cyclus werd de mens voorheen vernietigd door de heersende macht om een bewustzijnsverandering tegen te gaan. Dat omdat ze (zo nu blijkt volgens Thomas Williams) geloofden dat de Aarde vernietigd zou worden door een zwart gat. Maar dan zegt hij dat er aan de andere kant ook een wit gat is. Veel mensen snappen dat alles over energie gaat, ook voor ons. Dan wordt er gezegd (door Thomas) dat energie niet vernietigd kan worden, alleen getransformeerd. De tijd waarin we nu leven is al een nieuwe cyclus. De oude eindige op 21-12-2012. Wat er nu gaande is is nog nooit eerder gebeurd dus het is uniek. En dat is dan ook de reden dat niemand kan vertellen wat die ‘transformatie’ betekent. Dat omdat de ervaring er nooit is geweest. Maar als je je eigen bewustzijnsontwikkeling mee maakt dan heb je DAAR iets tastbaars aan en DAT kan wel een beeld geven in welke richting het gaat. Als bewustzijn opkomt dan kan macht uiteindelijk niet meer bestaan. DAT is wat er nu gaande is. Het hele machtsgebeuren brokkelt steeds meer en harder af.

    Als ik al jouw vragen moet gaan beantwoorden dan moet ik een gigantisch verhaal gaan schrijven. Zelf allerlei berichten lezen en luisteren, en je eigen beeld vormen is waar het om gaat. En als ik links moet gaan plaatsen naar allerlei websites dan wordt het een grote lijst want ik lees en luister al heel wat jaren berichten, video’s etc. Je moet het als een proces zien en dat is persoonlijk. Als ik al zoveel zou gaan schrijven en een lange lijst met websites plaatsen dan wordt het waarschijnlijk niet eens geplaatst. Waar jij antwoorden op wil is jaren van lezen, luisteren en zelf een ontwikkeling meemaken. Ik kan wel uit ervaring meedelen dat persoonlijke ontwikkeling het allerbelangrijkste is. Door informatie verander je persoonlijk niet. Je zal straks dan eerder problemen krijgen door niet zelf ontwikkelen dan door geen informatie te hebben. De informatie van deze tijd laat een groter beeld zien van wat er gaande is maar je eigen ontwikkeling is het enige om in dat grote plaatje mee te gaan. Als je nog steeds iets wilt beoordelen, zoals je aan het einde schrijft dan maak je nog deel uit van de wereld van macht en controle. Zelf nadenken is waar verandering in kan zitten. Verbanden leggen om zaken te herkennen in verschillende berichten die je zelf leest etc. Zo kom je steeds meer tegen. Die order of the black sun is voor mij ook nieuw maar ik heb er wel een beeld over. Als je geen beeld krijgt over wat informatie weergeeft dan heeft lezen en luisteren in feite geen enkele zin. Als je alles wilt controleren dan controleer je alleen maar wat iemand schrijft door de bron te controleren die exact datzelfde zegt of schrijft, meer niet. En dat geeft je geen beeld.

    4 likes
   • Schrijf je zulk soort kommentaren ook naar journalisten van de telegraaf nav de berichtgeving in de telegraaf Tigron?

    1 likes
  • Hmm, nieuwsgierig…. Waar haalt u deze informatie vandaan?

   2 likes
   • @Rini, ik lees al een hele tijd wekelijkse rapporten van Benjamin Fulford en de afgelopen tijd beluister ik podcasts van Thomas Williams. Fulford blijkt ook niet geheel zuiver te zijn maar toch schrijft soms wel dingen die weer terug komen in die podcasts. Thomas Williams gaat meestal in op een veel groter beeld dan we gemiddeld horen en lezen. Ik las voorheen ook vaak gechannelde berichten waarin dingen gezegd worden maar dat is een heel ander niveau en ook daar schijnt niet altijd alle informatie zuiver van te zijn. Op dit moment vindt ik persoonlijk Thomas nog het meest ‘ruim’ in zijn informatie. Hij legt ook wel het hele duistere gebeuren bloot buiten allerlei andere informatie. Geen gemakkelijk te verteren informatie voor sommigen maar het moet wel bekend worden als er iets aan wil veranderen. En dat lijkt dan wel gaande te zijn. Als je naar hem zoekt, vndt je hem op Spreaker. Het zijn alleen altijd wel lange podcasts. 3 uur is wel zo’n beetje het gemiddelde.

    4 likes
    • Ella ster heeft regelmatig een uittreksel van de belangrijkste items van de podcasts van Thomas Williams.

     1 likes
     • Mira, klop maar dat bevat lang niet alles wat Thomas Williams vertelt. Voorheen had Ella Ster ook nog elke week een korte samenvatting maar nu is er maar eens in de zoveel weken een samenvatting. Dan is de informatie alleen maar minder geworden, wat ik wel jammer vindt.

      1 likes
 3. Soros, die bloedzuiger van een geldwolf, heeft dan ook de gehele ‘schaduwregering’ achter hem staan en was de ‘ Arabische Lente ‘ vooral bedoelt om de mensheid middels de angst voor terrorisme, de gehele mensheid te onderdrukken en deze nog verder uit te buiten.

  11 likes
 4. Soros gaat alle mensen vernietigen. Dat is zijn missie.

  9 likes
 5. Poetin heeft hier toen ene hele grote schaakzet gezet door dit enge vieze oude, vervellende reptiel het land uit te donderen! En dat heeft hij goed gedaan, want die zionist van een s o r o s ( zelfs als je zijn naam omdraait maak je er giftige goulash van !) In zijn geboorteland is hij ook afgeserveerd en alleen nu nog even in het zieke Eur-Opa westelijk gelegen, prinsesje meebelletje, sharon dijksma, klaver, noem ze maar op, hebben allemaal een training gehad door deze viespeuk die bijna ALLES financieert op deze planeet wat chaos en verderf zaaien moet, daarom : GELOOF NIET IN GOEDE DOELEN mensen, alleen IN JE ZELF geloven, dan komt alles GOED ..

  In ieder geval : Nederlandse overheid is al in de ban van deze griezel.. allanggggggggggggggggg

  9 likes
  • @ deze

   Putin zelf is ook een zionist eerste klas, wat grotendeels tot stand gekomen is doordat hij als kind altijd werd opgevangen door een joodse familie als zijn ouders er niet waren. Daar is genoeg foto en film bewijs online van te vinden, Trump, Rusland en China verzetten zich helemaal niet tegen het zionisme. Allemaal worden ze door hetzelfde elitaire tuig gesteund.

   0 likes
 6. Die sros is ook lid van de nazi bilderberg groep.Hij financierd ook de islamitische invasie van europa,en de illegalen karavaan naar de amerikaanse grens.Ook wordt het extreem linkse nageboorte gefinancierd door hem,tevens word extreem links gesteund door denktanks en spindokters van de satanische globalistische elites.

  5 likes
 7. Vergeet ook niet dat hij de deur plat loopt bij de Europese Commissie. Die corrupte bende moet ook opgepakt worden wegens verraad aan de Europese bevolking

  4 likes
 8. Poetin heeft hier toen ene hele grote schaakzet gezet door dit enge vieze oude, vervellende reptiel het land uit te donderen! En dat heeft hij goed gedaan, want die zionist van een s o r o s ( zelfs als je zijn naam omdraait maak je er giftige goulash van !) In zijn geboorteland is hij ook afgeserveerd en alleen nu nog even in het zieke Eur-Opa westelijk gelegen, prinsesje meebelletje, sharon dijksma, klaver, noem ze maar op, hebben allemaal een training gehad door deze viespeuk die bijna ALLES financieert op deze planeet wat chaos en verderf zaaien moet, daarom : GELOOF NIET IN GOEDE DOELEN mensen, alleen IN JE ZELF geloven, dan komt alles GOED ..

  In ieder geval : Nederlandse overheid is al in de ban van deze griezel.. allanggggggggggggggggg

  3 likes
 9. Ohm namo narai !

  Over onze bananen monarchieën .

  Waar sinds de guldensporenslag de harnassen zijn ingeruild voor pantserwagens.

  Onverwachte maar onbreekbare samenwerking.
  In reactie op een overheid waarin de criminaliteit is geïnstitutionaliseerd.
  In een land waar wapens, drugs en kinderen soms één en dezelfde vracht zijn…

  Stel je voor :

  Het hele land gaat gelijktijdig in staking.
  De bouwvakkers, de Boeren de leraren en de politie gaan een dag in staking en trekken weer naar Den Haag.
  De conservatief Christenen gaan de barricades op en voeren het woord.
  Anarchisten [punkers en krakers], de marxist/leninisten, maoïsten en andere potentiele oproerkraaiers gaan die dag zending en missie werk verrichten op internet.
  Zij kunnen dan eventueel de acties coördineren ..
  Waar kunnen ‘ze’ dan die dag de M.E. op af sturen ?
  Voorstellen kunnen dan op de barricades terplekke in stemming worden genomen met de aldaar op dat moment aanwezigen, eventueel ondersteund op internet.
  Een strikte zelfdiscipline is hierbij geboden.
  Het hele plan is gedoemd te mislukken met escalerende gewelddadigheden.
  Als de steuntrekkers dan eens een dagje aan het werk gaan [iedereen kan wel wat], komt de Haagse elite misschien wel voor rare verassingen te staan.
  Stel je voor dat alles eens een keertje goed gaat die dag.
  Hopelijk blijft het dan ‘rustig’ en laten de verschillende samenwerkende groeperingen zich niet af- of uitkopen met de toezegging van een geldbedrag of loze woorden, Haagse bluf en mooie beloftes.
  De heersende elite weet zich die dag dan geen raad !
  Om psychopaten binnen onze gelederen te mijden is tot nog toe veel met gesloten beurzen geregeld.
  Psychopaten kunnen hier dan geen grip op krijgen want zij weten een aantal menselijke gevoelens niet op hun juiste waarde in te schatten.
  Er wordt teveel op een bepaalde vorm van psychopathie geselecteerd in ons land…
  Gerichte vragen kunnen door hen dan maar moeilijk worden beantwoord .
  Er kunnen dan op dat moment radicale veranderingen worden doorgevoerd…

  En staat de hele hofhouding de volgende dag in de rij bij de sociale dienst van Wassenaar !

  Bedankt !

  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksempredikant

  1 likes
 10. Stalin, polpot etc en vel anderen zijn hem reeds voorgegaan?

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ziekenhuizen

Burgerjournalisten filmen bij ziekenhuizen ‘vol coronapatiënten’. Dit troffen ze aan (kijk nu het nog kan)

In de Verenigde Staten staan mensen uren ...

duitse

Duitse journalist filmt in ‘overvol coronaziekenhuis’. Dit is wat hij ontdekte

In de Virchow-kliniek van het Charité-ziekenhuis in ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.