Homepagina » Buitenland » Spoedarts getuigt: meer mensen op de spoedeisende hulp door de prik dan door corona
arts
Foto: Phil Roeder CC BY 2.0

Spoedarts getuigt: meer mensen op de spoedeisende hulp door de prik dan door corona

Spoedarts Richard Bartlett legde afgelopen week een verklaring af voor een Texaanse senaatscommissie. Senator Bob Hall vroeg hem op een gegeven moment of hij problemen ziet ontstaan bij mensen die het coronavaccin krijgen of hebben gehad.

“Dat is een uitstekende vraag,” zei Bartlett. “Ik zie nu op de spoedeisende hulp meer mensen met complicaties als gevolg van de coronaprik. Ze zijn twee weken lang benauwd nadat ze de prik hebben gekregen, ze hebben tijdelijk last van neurologische problemen waarbij hun benen niet werken en ze op de grond vallen, ze zijn duizelig en hebben het gevoel dat ze gaan flauwvallen.”

We bevinden ons in een andere situatie

“Ik zie op dit moment meer complicaties als gevolg van het vaccin,” benadrukte de spoedarts. Bartlett zei dat in de stad Lubbock, waar veel studenten wonen, 18-jarigen binnenkomen die voor de prik nog kerngezond waren. Er kwam ook een man binnen die al twee weken benauwd was als gevolg van de inenting.

De arts zei dat er tijdens zijn laatste dienst in een tijdsbestek van 48 uur geen coronapatiënten waren binnengekomen. “We bevinden ons in een andere situatie.”


Maatregelen zijn niet langer nodig

Begin maart gooide de staat Texas de boel weer open en gingen alle coronamaatregelen van tafel. Inwoners hoeven geen mondkapjes meer te dragen en alle bedrijven mochten de deuren weer openen. Het aantal coronagevallen blijft maar dalen. “De maatregelen zijn niet langer nodig,” zei gouverneur Abbott.

4.8 55 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sharon
Sharon
5 maanden geleden

Dat de gevaccineerden toch besmettelijk zijn is wat ik van een arts / wetenschapper hoorde, iets van eiwit wat ze uitademen na vaccinatie, en de zwangere vrouwen moet uit de buurt blijven. Voor de rest is het mij te hoog niveau.

jan
jan
5 maanden geleden

Wir haben es nicht ge wusst. Super elite willen de wereld bevolking uitdunnen door een spuitje van Bill Gates.

Vlinder
Vlinder
5 maanden geleden

Dit is nog maar het begin!

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
5 maanden geleden

En zo blijven de meldingen maar binnen stromen en men gaat vrolijk verder spuiten En die wakker zijn heten gezonde Wappies🤔🤔Ik kan er geen touw meer aan vast knopen hooguit aan de veroorzakers 😤😤het kwaad woekert wereldwijd verder dat is tegenwoordig normaal schiet mij maar lek😡😠

x

Check Also

radboudumc

Radboudumc reageert op mediaberichten: IC’s liggen NIET vol met coronapatiënten

“Zullen de IC’s opnieuw overlopen met coronapatiënten?” ...

arts

Schokkend: arts laat zien wat ze in Pfizer-vaccin aantrof – ‘Dit moet nu stoppen’

De Amerikaanse arts Carrie Madej liet onlangs ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

30
0
We lezen graag je reactie!x