BuitenlandCorona

Spoedarts getuigt: meer mensen op de spoedeisende hulp door de prik dan door corona

Help door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Spoedarts Richard Bartlett legde afgelopen week een verklaring af voor een Texaanse senaatscommissie. Senator Bob Hall vroeg hem op een gegeven moment of hij problemen ziet ontstaan bij mensen die het coronavaccin krijgen of hebben gehad.

“Dat is een uitstekende vraag,” zei Bartlett. “Ik zie nu op de spoedeisende hulp meer mensen met complicaties als gevolg van de coronaprik. Ze zijn twee weken lang benauwd nadat ze de prik hebben gekregen, ze hebben tijdelijk last van neurologische problemen waarbij hun benen niet werken en ze op de grond vallen, ze zijn duizelig en hebben het gevoel dat ze gaan flauwvallen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
We bevinden ons in een andere situatie

“Ik zie op dit moment meer complicaties als gevolg van het vaccin,” benadrukte de spoedarts. Bartlett zei dat in de stad Lubbock, waar veel studenten wonen, 18-jarigen binnenkomen die voor de prik nog kerngezond waren. Er kwam ook een man binnen die al twee weken benauwd was als gevolg van de inenting.

De arts zei dat er tijdens zijn laatste dienst in een tijdsbestek van 48 uur geen coronapatiënten waren binnengekomen. “We bevinden ons in een andere situatie.”


Maatregelen zijn niet langer nodig

Begin maart gooide de staat Texas de boel weer open en gingen alle coronamaatregelen van tafel. Inwoners hoeven geen mondkapjes meer te dragen en alle bedrijven mochten de deuren weer openen. Het aantal coronagevallen blijft maar dalen. “De maatregelen zijn niet langer nodig,” zei gouverneur Abbott.

4.8 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sharon
Sharon
2 jaren geleden

Dat de gevaccineerden toch besmettelijk zijn is wat ik van een arts / wetenschapper hoorde, iets van eiwit wat ze uitademen na vaccinatie, en de zwangere vrouwen moet uit de buurt blijven. Voor de rest is het mij te hoog niveau.

jan
jan
2 jaren geleden

Wir haben es nicht ge wusst. Super elite willen de wereld bevolking uitdunnen door een spuitje van Bill Gates.

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Dit is nog maar het begin!

W Appie??
W Appie??
2 jaren geleden

En zo blijven de meldingen maar binnen stromen en men gaat vrolijk verder spuiten En die wakker zijn heten gezonde Wappies??Ik kan er geen touw meer aan vast knopen hooguit aan de veroorzakers ??het kwaad woekert wereldwijd verder dat is tegenwoordig normaal schiet mij maar lek??

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x