Homepagina » Buitenaards » Stanton Friedman: Wat de overheid verzwijgt over buitenaards leven
Stanton Friedman: Wat de overheid verzwijgt over buitenaards leven

Stanton Friedman: Wat de overheid verzwijgt over buitenaards leven

Veel mensen zijn inmiddels bekend met de Canadese kernfysicus Stanton Friedman. Zijn gezicht komt vaak voorbij tijdens nieuwsuitzendingen over Roswell en buitenaards leven.

Friedman heeft een verfrissende kijk op het onderwerp vliegende schotels en ziet niet zomaar ieder knipperend licht als bewijs voor buitenaards leven.

In deze video zegt hij waarom de overheid het bestaan van buitenaardsen verhult, gaat hij dieper in op het begrip ‘debunken’ en laat hij weten wat hij vindt van het SETI Institute.

Friedman meent dat sommige UFO’s worden bestuurd door een buitenaardse intelligentie. De believers houden zich vaak stil, maar zijn veel realistischer, aldus Friedman. Tijdens ruim 700 lezingen heeft hij slechts 11 onruststokers gehad. “Ik ben overal geweest, heb 18 landen bezocht, en ik weet dat mijn publiek meer dan tolerant is, ze accepteren het. Daar doe ik het voor,” zei hij.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. [quote name=”Kalki”]De overheden weten niet dat ‘Buitenaardsen’ hier gaan komen, om rampen te gaan oplossen.[/quote]

  Arme Kalki, mochten ze al komen dat is de enige ramp die ze op moeten lossen, DE MENS!

  1 likes
 2. [quote name=”Kalki”]De overheden weten niet dat ‘Buitenaardsen’ hier gaan komen, om rampen te gaan oplossen.[/quote]
  zolang we ons niet als 1 gaan gedragen, gaan ze niet afkomen. We gedragen ons niet als 1, kijk maar naar de verschillen die man en vrouw jegens elkaar nog steeds hebben. we respecteren en accepteren niet dat we 1 ras zijn met verschillende uiterlijke kenmerken maar met dezelfde innerlijke bron.

  1 likes
 3. [quote name=”knight 777″]De et’s gaan overal bloemetjes planten en mooie liedjes zingen en dan worden alle mensen gelukkig want overal waar de mensen kijken zijn dan mooie bloemetjes en mooie muziek en dan geven ze elkaar allemaal handjes en gaan zelf ook zingen. En dan horen de vogeltjes dat ook de mensen zingen en dan denken de vogeltjes, oh, dat is goed, de mensen zingen ook, we moeten niet bang meer zijn voor de mensen. En alle andere dieren zien dan dat ook de vogeltjes niet meer bang zijn en volgen de vogeltjes om terug in eenheid met de mensen te leven.
  Ook de aliens dragen hun steentje bij want zij hebben kostbare kristallen en die komen diep uit de ruimte, van bij de zeven zusters en die kristallen kunnen heel de aarde terug herstellen. En voor de arme kindjes brengen de aliens playstation 4’s mee en voor de grote mensen heroine en paddestoelen die ze hebben geplukt op een planeet in andromeda.[/quote]
  Het is kinderlijk bedacht,maar komt wel in de richting,op de onderste 2 regels na.Wat ze brengen is de echte waarheid, vrije energie.communicatie middelen,die vele malen verder zijn, en gratis.maar vooral nieuw soort vervoer,alles door de lucht.En inderdaad wat vroeger hier ook werd gebruikt de hennepplant ,waarvan de stammen voor heel veel doeleinden gebruikt kunnen worden en ter vervanging van hout,in plaats van moedwillig bomen te kappen.En de zaden zijn goed eetbaar.En het aller mooiste is dat iedereen groot en klein kan dansen en zingen en spelen waar men wenst.Geen grond vervoer meer!Een zee van ruimte,

  1 likes
 4. De overheden weten niet dat ‘Buitenaardsen’ hier gaan komen, om rampen te gaan oplossen.

  0 likes
 5. ET,s wel/niet waar, 1 van die 2 is het juiste antwoord.

  0 likes
 6. [quote name=”Kalki”]De overheden weten niet dat ‘Buitenaardsen’ hier gaan komen, om rampen te gaan oplossen.[/quote]

  Of ze veroorzaken juist de rampen.
  Want ze worden vaak gezien bij grote rampen.

  0 likes
 7. [quote name=”bliss”][quote name=”Kalki”]De overheden weten niet dat ‘Buitenaardsen’ hier gaan komen, om rampen te gaan oplossen.[/quote]
  zolang we ons niet als 1 gaan gedragen, gaan ze niet afkomen. We gedragen ons niet als 1, kijk maar naar de verschillen die man en vrouw jegens elkaar nog steeds hebben. we respecteren en accepteren niet dat we 1 ras zijn met verschillende uiterlijke kenmerken maar met dezelfde innerlijke bron.[/quote]

  Welke logica hanteer je?
  Ze hangen dus een beetje rond omdat ze aan het wachten zijn op onze ontwikkeling?
  Hoe staat het dan met hun eigen ontwikkeling? want je hoeft niet heel ver in je ontwikkeling te zijn om te weten dat de mens nog lang te gaan heeft voordat we met zijn allen als EEN leven.
  Ze hebben de tijd dus.

  0 likes
 8. De et’s gaan overal bloemetjes planten en mooie liedjes zingen en dan worden alle mensen gelukkig want overal waar de mensen kijken zijn dan mooie bloemetjes en mooie muziek en dan geven ze elkaar allemaal handjes en gaan zelf ook zingen. En dan horen de vogeltjes dat ook de mensen zingen en dan denken de vogeltjes, oh, dat is goed, de mensen zingen ook, we moeten niet bang meer zijn voor de mensen. En alle andere dieren zien dan dat ook de vogeltjes niet meer bang zijn en volgen de vogeltjes om terug in eenheid met de mensen te leven.
  Ook de aliens dragen hun steentje bij want zij hebben kostbare kristallen en die komen diep uit de ruimte, van bij de zeven zusters en die kristallen kunnen heel de aarde terug herstellen. En voor de arme kindjes brengen de aliens playstation 4’s mee en voor de grote mensen heroine en paddestoelen die ze hebben geplukt op een planeet in andromeda.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

rutte

Wilders: ‘Rutte laat Nederlanders keihard in de steek. Schandalig!’

Premier Mark Rutte zat vrijdag aan het ...

friesland

Friesland vol met spandoeken tegen coronamaatregelen: ‘Media = vergif’

Actiegroepen De Buren en Vrij Normaal hebben ...