Homepagina » Buitenland » Stel je vrienden die het coronavaccin willen deze 5 vragen
corona
Foto: Pixabay

Stel je vrienden die het coronavaccin willen deze 5 vragen

Velen van ons hebben vrienden of familieleden die van plan zijn om het vaccin te nemen. Misschien denken ze echt dat ze in gevaar zijn. Misschien willen ze gewoon weer kunnen reizen of naar de kroeg kunnen gaan. Als je iemand kent die het coronavaccin wil nemen, stel diegene dan de volgende vijf vragen.

  1. Wist je dat we nog nooit succesvol hebben gevaccineerd tegen welk coronavirus dan ook?

Er is nog nooit een succesvol vaccin tegen een coronavirus ontwikkeld. Wetenschappers proberen al jaren tevergeefs een vaccin tegen Sars en Mers te ontwikkelen. Sterker nog: sommige mislukte Sars-vaccins veroorzaakten overgevoeligheid. Dat betekent dat bijvoorbeeld gevaccineerde muizen zieker werden dan ongevaccineerde muizen.

  1. Wist je dat het normaal gesproken 5-10 jaar duurt om een vaccin te ontwikkelen?

Het ontwikkelen van een vaccin is een tijdrovend proces. Het duurt normaal gesproken vele jaren voordat een vaccin goedgekeurd is. De verschillende coronavaccins zijn allemaal in minder dan een jaar tijd ontwikkeld en goedgekeurd.

Volgens de media is het vooral te danken aan ‘gezond verstand, hard werken en geluk’ dat we zo snel een vaccin tegen corona hebben, maar veel essentiële informatie ontbreekt. Veel van de vaccintesten bij mensen zijn nog niet onderworpen aan collegiale toetsing, lopen pas in 2023 af of zijn gestaakt na ‘ernstige bijwerkingen’.

  1. Wist je dat het ‘coronavaccin’ is gebaseerd op nieuwe technologie, die nog nooit is goedgekeurd voor gebruik bij mensen?

Traditionele vaccins werken door het lichaam bloot te stellen aan een verzwakte vorm van een virus. De nieuwe coronavaccins zijn mRNA-vaccins. Deze vaccins werken door viraal mRNA in het lichaam te spuiten, waar het zich vermenigvuldigt in je cellen en je lichaam stimuleert om de ‘spike-eiwitten’ van het virus te herkennen en antigenen aan te maken. Ze worden al sinds de jaren negentig onderzocht, maar vóór 2020 is er nooit een mRNA-vaccin goedgekeurd voor gebruik.

  1. Wist je dat de farmaceutische bedrijven niet aangeklaagd kunnen worden als het vaccin iemand schade toebrengt of doodt?

In de lente van 2020 boden veel overheden vaccinontwikkelaars immuniteit tegen aansprakelijkheid, in sommige gevallen door nieuwe wetten te schrijven. De Amerikaanse Public Readiness and Emergency Preparedness Act (PREP) biedt immuniteit tot in ieder geval 2024. Ook in de EU genieten farmaceuten immuniteit. Er circuleren zelfs berichten over geheime aansprakelijkheidsclausules in de contracten die de EU heeft gesloten met vaccinmakers.

  1. Wist je dat 99,8% van de mensen Covid-19 overleeft?

De WHO zei in eerste instantie dat 3,4% van de besmette mensen komt te overlijden. Al snel werden er studies gepubliceerd die uitkwamen op een veel lager percentage, in sommige gevallen minder dan 0,1%. In een rapport dat in oktober vorig jaar is gepubliceerd in het ‘Bulletin of the World Health Organization’ wordt gesproken over een infection fatality rate van 0,23%. Zelfs de WHO geeft toe dat 99,77% van de besmette mensen het virus zal overleven.

Stel je vrienden deze vragen. Geef gedetailleerde antwoorden.

[OffGuardian]

Volg ons hier op Telegram om het laatste nieuws te ontvangen.

4.8 71 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
18 dagen geleden

Waarheid als een koe maar mensen laten zich niet informeren kwam ik vandaag achter.
En dat 11 maanden verder.
Het lijkt net dat wij nog steeds in 1933 zitten qua informatievoorziening als ik kijk hoe het volk geïnformeerd is.
Onbegrijpelijk.

Klaas Vaak
Klaas Vaak
Reactie op  ProAsfalt
18 dagen geleden

En dan lopen te schelden op mensen, die wel geïnformeerd zijn.
Alsof 75 jaar anti-fascistische opvoeding met docu’s en opgestoken wijsvingertjes in de weken rond 4 mei helemaal niets heeft geholpen. Het is werkelijk diabolisch.

Flip fluitketel
Flip fluitketel
18 dagen geleden

Ik ben er heel eerlijk gezegd mee opgehouden om mensen te overtuigen niet te vaccineren. In m’n directe omgeving is die groep al klein en met collega’s ga ik die discussie niet aan.

Iedereen is vrij om een standpunt in te nemen om het vaccin wel of niet te nemen.

Anne-Fleur
Anne-Fleur
Reactie op  Flip fluitketel
18 dagen geleden

Helaas gaat het vaccin te zijner tijd verplicht gesteld worden.

Joggo71
Joggo71
Reactie op  Anne-Fleur
18 dagen geleden

Nou Flip,denk het van niet ,n.m.er komen na een aantal maanden bijwerkingen,en dat gaat vele mensen treffen!

Eus
Eus
Reactie op  Joggo71
18 dagen geleden

Die bijwerkingen gaan uitgelegd worden als nieuwe corona besmettingen, nog meer vaccinaties, nog meer bijwerkingen, enz. Een eindeloze loop waar je nooit meer uit komt. Eigenlijk is het een geniaal plan, slecht, maar is wel over nagedacht.

Rebecca
Rebecca
Reactie op  Joggo71
17 dagen geleden

Dan heet dat Corona

Catweazle
Catweazle
Reactie op  Anne-Fleur
18 dagen geleden

Dat kan zo zijn maar ik laat me niet dwingen. Dan ga ik
off grid leven!

Judith
Judith
Reactie op  Catweazle
18 dagen geleden

Geniaal plan. Ons eigen maatschappijtje creëren. Maar heb je enig idee waar we dat nog zouden kunnen doen?

Revolution Baby
Revolution Baby
Reactie op  Judith
17 dagen geleden

Ja, niet in Nederland. Ik denk aan rusland, ergens op het platteland.

Revolution Baby
Revolution Baby
Reactie op  Judith
17 dagen geleden

In Rusland is nog heel veel ruimte en relatief zuivere grond en lucht. Niet in de buurt van Tsjernobyl uiteraard;) Maar meer richtig Minsk of baltische staten. De meeste russen bezitten zelf ook een datsja (buitenhuisje) en weten nog heel veel van planten en kruiden. Daar zit nog veel wijsheid. Het enige is dat we russisch moeten gaan leren. Maar wel een prachtige taal! En lekker zelf wodka leren stoken! Ik denk dat ik vast vertrek!

Judith
Judith
Reactie op  Revolution Baby
17 dagen geleden

Eerlijk gezegd heb ik daar ook wel eens aan gedacht.
Als Putin ons wil hebben? Er zijn daar wel veel kins-domains en ooit heb ik me laten vertellen dat onze redding uit het oosten moet komen. Ja, dat Russisch is even een dingetje. Wodka stoken kan ik wel……

Klaas Vaak
Klaas Vaak
Reactie op  Anne-Fleur
18 dagen geleden

Dat wordt dan of vechten voor je leven en dan niet met zoete woordjes van liefde, of je met liefde laten vaccineren.

Revolution Baby
Revolution Baby
Reactie op  Anne-Fleur
17 dagen geleden

Met zijn allen blijven weigeren is de enige oplossing. IK NEEM HET VACCIN NOOIT.

Veluweman
Veluweman
Reactie op  Flip fluitketel
18 dagen geleden

Het is heel simpel. Er zijn mensen die geloven in een vaccin en mensen die er niet in geloven. De schapen laten zich enten, of overtuigen door groepsdruk. De anderen die zich niet laten enten, die blijven gezond. De schapen worden ziek en gaan op den duur dood. Over 5 jaar heeft de PVV en het FvD de meerderheid door natuurlijke selectie. De nakomelingen van de overledenden hebben een hogere intelligentie dan de schapen. Dat heet ook wel ‘survival of the fittest’. Dus jammer voor vrienden en familie die niet willen horen, dan moeten ze maar voelen.

Yvonne
Yvonne
Reactie op  Veluweman
18 dagen geleden

Ik vind het eigenlijk een heel aardig scenario! 😄

Carolien
Carolien
Reactie op  Yvonne
14 dagen geleden

Hahahaha Yvonne, ik ook!!

legalize
legalize
Reactie op  Veluweman
18 dagen geleden

Zo denk ik er helaas ook over, mensen die nu nog niet wakker zijn moeten maar gewoon het vaccin nemen.

Carolien
Carolien
Reactie op  legalize
14 dagen geleden

Denk er inmiddels precies hetzelfde over, probeer al zo lang mensen wakker te maken en dat is echt niet leuk of makkelijk, nu denk ik steeds vaker dat als mensen vaccin willen.. ze vaccin verdienen..!

Nurse Natasja
Nurse Natasja
Reactie op  Veluweman
17 dagen geleden

Ik weet het je te vertellen hoe het zal aflopen met een bejaarde mevrouw die mij vertelde dat ze vorige week inge-ent is. De tweede prik volgt nog eind maart. Ze is al niet heel erg gezond en ik vrees het ergste.

legalize
legalize
Reactie op  Flip fluitketel
18 dagen geleden

Hier hetzelfde, ze staan je aan te kijken of ze water zien branden.
Ze zijn in een diepe slaap.
Ik probeerde in het begin ook mensen te overtuigen, maar je word weggezet als wappie en complotdenker, het zij zo.
Kijken of ze over 3 tot 5 jaar nog zo dom zijn.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  legalize
18 dagen geleden

Ik kijk erg naar de documentaire uit die over een aantal jaren wordt uitgezonden met de titel: Corona de allergrootste volksverlakkerij van de 21e eeuw. Er wordt dan onderzoek gedaan wat het effect is geweest van onzinne maatregelen. Wanneer voorstanders geïnterviewd worden zeggen die dan doodleuk: We wisten het toen ook niet, maar we hebben gewoon het zekere voor het onzekere genomen. Zo goedkoop kan ik ook wel iets beargumenteren. En als ze je dan vraagt hoe dat met de verwoestende economie zit, krijg je géén goed antwoord.

Nurse Natasja
Nurse Natasja
Reactie op  legalize
17 dagen geleden

Nee want dan zijn ze dood. Of er zo ernstig aan toe dat ze helemaal niets meer kunnen.

Dubito
Dubito
18 dagen geleden

Ze steken de vingers in de oren. ‘Oh, begin je weer te zeuren? Nou weten we het wel hoor, je bent tegen vaccinaties. Wil je nog koffie? Hee, kijk zo even mee naar Big Brother? Is leuk joh!’

Nina
Nina
Reactie op  Dubito
18 dagen geleden

Ze willen het niet horen, omdat ze eigenlijk wel weten dat ze ongelijk hebben, maar dit absoluut niet toe willen geven, dan wil je niet discussiëren over de inhoud. Zij lezen de info van de andere kant ook niet. Ze kunnen het verschil tussen feiten en meningen niet onderscheiden of maken van meningen feiten. Typische narcisten.

Judith
Judith
Reactie op  Nina
18 dagen geleden

Ze zijn bang om zelf te moeten nadenken en beslissingen te nemen.
Als je ze er 1 keer op gewezen hebt, dan heb je je plicht gedaan lijkt mij.

Lichtstrijder
Lichtstrijder
18 dagen geleden

6 wist je dat Covid-19 fake is en wordt misbruikt om je te laten vaccineren?

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Lichtstrijder
18 dagen geleden

7 Wist je dat Covid-19 dient om een veel groter plan, genaamd Build Back Better, uit de schijnwerpers te houden. Dhr. Krol stelde hierover vragen aan Rutte en de laatste blijft zwijgen in alle talen. Ik heb zelfs het idee dat Rutte het hele probleem maar liever blijft ontwijken.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Ondergronds
18 dagen geleden

Rutte kiest voor zijn eigen hachje en legt alle feiten naar zich neer. Waarom, dat hoort bij het plan van Rockefeller Lockstep 2010. Inhoud; zij die niet meewerken in dat plan, worden voor altijd opgesloten en in feite komt dat neer op een snelle dood, want het is theoretisch niet mogelijk om een groot gedeelte vaan de bevolking voor altijd op te sluiten. Dat is gebaseerd op het principe van de vernietigingskampen uit de 2e Wereldoorlog.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  serieuze aangelegenheid
18 dagen geleden

> om een groot gedeelte van de bevolking voor altijd op te sluiten.

De Italianen hebben duidelijk méér lef in hun donder. Die hebben hier handig gebruik van gemaakt door massaal de restaurants en eettenten weer te openen. De sterke arm van de wet is in dit geval machtloos. Maar de gemiddelde Nederlander is “gezagsgetrouw”. Dat zijn net makke schapen die hun herder blindelings volgen…….

Wilde Westen
Wilde Westen
Reactie op  Lichtstrijder
18 dagen geleden

8 Wist je dat je een immuunsysteem hebt die je beschermt tegen virussen?

https://www.abcgezondheid.nl/nl/news/t-cel-immuungeheugen_veelbelovend_tegen_covid-19/

Henk R
Henk R
Reactie op  Lichtstrijder
18 dagen geleden

9 dat het een hoger doel dient namelijk de klimaat crisis.

Wilde Westen
Wilde Westen
Reactie op  Henk R
18 dagen geleden

en controle over voedsel, GMO, genbewerking, het veranderen van de regelgevingen daaromtrent

Havana
Havana
Reactie op  Lichtstrijder
18 dagen geleden

@Lichtstrijder fake is covid 19 heel zeker niet! Of dit een natuurlijk virus is dat betwijfel ik ook. Ik ken mensen die in kunstmatige coma gebracht zijn door dit virus. Vaccinatie die mRNA is raad ik ook af.

Chantal
Chantal
18 dagen geleden

Wist je dat er al een plan was om vaccins te kopen. Hugo bestelde ze al toen ze (zogenaamd) nog niet ontwikkeld waren.

Een medicijn wat goed werkte mocht niet verstrekt worden door huisartsen op straffe van royement. Hugo vond andere medicijnen dan een vaccin kwakzalverij.

Nu bewezen is dat hydroxychloroguine en ivermectine werken en hij dat onthouden heeft lijkt me toch strafbaar.

Dan die propaganda over het vaccin is toch psychopatisch.

Laat de mensen zelf kiezen en informeer ze daar normaal over en niet zo een.bombardement van vaccin vaccin vaccin ………

Ertje
Ertje
Reactie op  Chantal
18 dagen geleden

en waarom mocht dat medicijn niet? want als er een werkend medicijn zo kort na de uitbraak zou zijn dan mochten ze niet verder gaan met het maken van een vaccin.

Jacob
Jacob
Reactie op  Ertje
18 dagen geleden

Omdat ze genocide willen plegen. Er zijn volgens hen teveel mensen op deze aardkloot.

Sr. Gerard
Sr. Gerard
Reactie op  Chantal
18 dagen geleden

“Een medicijn wat goed werkte mocht niet verstrekt worden door huisartsen op straffe van royement.”

Alle alternativen moesten van tafel, de afwezigheid van bestaande behandelingsmethoden is één van de voorwaarden om een emergency toelating te kunnen krijgen.

Hope
Hope
18 dagen geleden

Je kunt praten als Brugman tegen deze mensen, maar ze zien het niet, of willen het niet zien! De vraag rest dan: waarom willen ze het niet zien. Waarom je vrijheid opgeven als het totaal onnodig en misdadig is.

Catweazle
Catweazle
Reactie op  Hope
18 dagen geleden

Omdat ze heilig geloven in wat ze op de msm zien.

Yvonne
Yvonne
Reactie op  Catweazle
18 dagen geleden

😪

Skalenski
Skalenski
Reactie op  Hope
18 dagen geleden

Omdat de sheeple allemaal onder een vorm van hypnose staan. Mind control is geen fabeltje helaas.

Black Widow
Black Widow
Reactie op  Skalenski
17 dagen geleden

Precies. Ik zie het hier van wel héél dichtbij. Mijn partner is onder hypnose. Talloze malen discussies gevoerd maar meneer wil niet luisteren. Nou, prima. Ik ben er helemaal klaar mee. We zien wel of ik eind van dit jaar weduwe ben of niet.

No worries
No worries
18 dagen geleden

Ik stel andere vragen: 1. Heb je ooit van de Germ en Terrain theorie gehoord? 2.Wist je dat geen enkel virus, dus ook cov ooit is geïsoleerd.3. Wist je dat vaccinaties de mens juist zwak maakt in plaats van gezond maken. 4. Heb jij ooit van vaccine injury gehoord.
Hopelijk worden hun nieuwsgierigheid geprikkeld….

Solo
Solo
Reactie op  No worries
18 dagen geleden

Werkt gewoon niet.Ze zijn zo geïndoctrineerd, ze willen het niet zien of horen .Sommigen worden zelfs boos.
Iemand mij dierbaar ,schreeuwde tegen mij ” je doet het voor een ander, waarom snap je dat niet”
Zucht..heeft geen zin helaas.

Ertje
Ertje
Reactie op  Solo
18 dagen geleden

dan zou je het kunnen omdraaien, door de vraag te stellen of je oma of opa zou willen dat je je laat inenten om hun gezondheid te beschermen.

Frits
Frits
18 dagen geleden

Mensen die zich laten vaccineren zijn ontzettend grote egoistische bangerikken.

Ze willen zelf niet ziek worden en andere beschermen zeggen ze. Genoeg bewijs dat gevaccineerde mensen het virus wel kunnen overbrengen. Gewoon ikke ikke ikke en de rest…….

Robin
Robin
18 dagen geleden

Ik heb mijn vrienden/familie al gezegd dat als ze ernstig ziek worden na een behandeling (je mag het geen vaccin noemen)tegen de ‘virus’ga ik ze niet verzorgen.

Catweazle
Catweazle
Reactie op  Robin
18 dagen geleden

Precies. Ik ook niet. Ik heb gewaarschuwd.

t de vries
t de vries
18 dagen geleden

Het vreemde is dat de meeste mensen zich niet ees de moeite nemen om ook maar iets over deze vaccins te lezen .Laat staan zich vragen stellen omtrend bijwerkingen en overlijdens totaal niet .Men laat zich gewoon vaccineren testen omdat he de weg naar de vrijheid is indien je de regering en RUTTE geloofd In een land waar de leugen regeerd .Denk eens na nu dat de avondklok niet rechtsgeldig is begint rutte al met dreigen dat er dan ergere maatregelen in zijn gereedschapskist zitten . Dus dat beloofd ,het dreigen dwingen op elk gebied u vrijheid beperken ,dus wie denkt dat het veranderd indien een ieder gevaccineerd is forget it .U ziet het nu inplaats zijn verlies te nemen aangaande een zinloze beslissing .Begint deze psychopaat met dreigen hij moet met zijn verziekte brein door drammen als een klijn kind ddat zijn zin niet krijgt .Er zal vandag menig gevloek en gekrijs van zijn kant gevallen zijn vermoedelijk hebben zijn coalitie genotende deuren gesloten gehouden en onder hun bureu,s gekropen zijn Rutte op oorlogspad berg je dan maar

Sjefke
Sjefke
Reactie op  t de vries
18 dagen geleden

De mensen steken liever hun hoofd in het zand en geloven de main stream media.
Ze maken ons uit voor complotdenkers, dus moeten ze de gevolgen zelf maar dragen!
Van de vrijmetselaar Rutte moeten we het niet hebben, die verkoopt zijn ziel aan Klaus Schwab, evenals de Koning en de Koningin, Sigrid Kaag, en diverse zogenaamde elite. Zij kijken uit naar de communistische maatschappij die ze voor ons willen. Zij gaan er van uit dat zij hun privileges houden!

Dolf
Dolf
Reactie op  t de vries
18 dagen geleden

Feitelijk geeft Rutte hier zelf aan dat hij Facist is.

Ik denk dat het een psycopaat is

Arnold
Arnold
Reactie op  Dolf
18 dagen geleden

Absoluut!!

x

Check Also

corona

Nederlanders ‘hartstikke dood’ na coronaprik: ‘Ben in shock’

Enkele dagen geleden was er in de ...

rutte

Dit is de langverwachte brief van Rutte over Build Back Better

Kamerlid Henk Krol vroeg demissionair premier Rutte ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

93
0
We lezen graag je reactie!x