BuitenlandCorona

Stel je vrienden die het coronavaccin willen deze 5 vragen

Help anderen door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Velen van ons hebben vrienden of familieleden die van plan zijn om het vaccin te nemen. Misschien denken ze echt dat ze in gevaar zijn. Misschien willen ze gewoon weer kunnen reizen of naar de kroeg kunnen gaan. Als je iemand kent die het coronavaccin wil nemen, stel diegene dan de volgende vijf vragen.

  1. Wist je dat we nog nooit succesvol hebben gevaccineerd tegen welk coronavirus dan ook?

Er is nog nooit een succesvol vaccin tegen een coronavirus ontwikkeld. Wetenschappers proberen al jaren tevergeefs een vaccin tegen Sars en Mers te ontwikkelen. Sterker nog: sommige mislukte Sars-vaccins veroorzaakten overgevoeligheid. Dat betekent dat bijvoorbeeld gevaccineerde muizen zieker werden dan ongevaccineerde muizen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
  1. Wist je dat het normaal gesproken 5-10 jaar duurt om een vaccin te ontwikkelen?

Het ontwikkelen van een vaccin is een tijdrovend proces. Het duurt normaal gesproken vele jaren voordat een vaccin goedgekeurd is. De verschillende coronavaccins zijn allemaal in minder dan een jaar tijd ontwikkeld en goedgekeurd.

Volgens de media is het vooral te danken aan ‘gezond verstand, hard werken en geluk’ dat we zo snel een vaccin tegen corona hebben, maar veel essentiële informatie ontbreekt. Veel van de vaccintesten bij mensen zijn nog niet onderworpen aan collegiale toetsing, lopen pas in 2023 af of zijn gestaakt na ‘ernstige bijwerkingen’.

  1. Wist je dat het ‘coronavaccin’ is gebaseerd op nieuwe technologie, die nog nooit is goedgekeurd voor gebruik bij mensen?

Traditionele vaccins werken door het lichaam bloot te stellen aan een verzwakte vorm van een virus. De nieuwe coronavaccins zijn mRNA-vaccins. Deze vaccins werken door viraal mRNA in het lichaam te spuiten, waar het zich vermenigvuldigt in je cellen en je lichaam stimuleert om de ‘spike-eiwitten’ van het virus te herkennen en antigenen aan te maken. Ze worden al sinds de jaren negentig onderzocht, maar vóór 2020 is er nooit een mRNA-vaccin goedgekeurd voor gebruik.

  1. Wist je dat de farmaceutische bedrijven niet aangeklaagd kunnen worden als het vaccin iemand schade toebrengt of doodt?

In de lente van 2020 boden veel overheden vaccinontwikkelaars immuniteit tegen aansprakelijkheid, in sommige gevallen door nieuwe wetten te schrijven. De Amerikaanse Public Readiness and Emergency Preparedness Act (PREP) biedt immuniteit tot in ieder geval 2024. Ook in de EU genieten farmaceuten immuniteit. Er circuleren zelfs berichten over geheime aansprakelijkheidsclausules in de contracten die de EU heeft gesloten met vaccinmakers.

  1. Wist je dat 99,8% van de mensen Covid-19 overleeft?

De WHO zei in eerste instantie dat 3,4% van de besmette mensen komt te overlijden. Al snel werden er studies gepubliceerd die uitkwamen op een veel lager percentage, in sommige gevallen minder dan 0,1%. In een rapport dat in oktober vorig jaar is gepubliceerd in het ‘Bulletin of the World Health Organization’ wordt gesproken over een infection fatality rate van 0,23%. Zelfs de WHO geeft toe dat 99,77% van de besmette mensen het virus zal overleven.

Stel je vrienden deze vragen. Geef gedetailleerde antwoorden.

[OffGuardian]

Volg ons hier op Telegram om het laatste nieuws te ontvangen.

4.8 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Waarheid als een koe maar mensen laten zich niet informeren kwam ik vandaag achter.
En dat 11 maanden verder.
Het lijkt net dat wij nog steeds in 1933 zitten qua informatievoorziening als ik kijk hoe het volk geïnformeerd is.
Onbegrijpelijk.

Flip fluitketel
Flip fluitketel
3 jaren geleden

Ik ben er heel eerlijk gezegd mee opgehouden om mensen te overtuigen niet te vaccineren. In m’n directe omgeving is die groep al klein en met collega’s ga ik die discussie niet aan.

Iedereen is vrij om een standpunt in te nemen om het vaccin wel of niet te nemen.

Dubito
Dubito
3 jaren geleden

Ze steken de vingers in de oren. ‘Oh, begin je weer te zeuren? Nou weten we het wel hoor, je bent tegen vaccinaties. Wil je nog koffie? Hee, kijk zo even mee naar Big Brother? Is leuk joh!’

Lichtstrijder
Lichtstrijder
3 jaren geleden

6 wist je dat Covid-19 fake is en wordt misbruikt om je te laten vaccineren?

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x