Straling

Straling van zendmasten treft ons wel degelijk

Help door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Elektromagnetische velden (EMV) van zendmasten hebben wel degelijk invloed op ons, concluderen Amerikaanse onderzoekers in het wetenschappelijke tijdschrift PLOS ONE.

Hun onderzoek richtte zich op mensen die een amputatie hebben ondergaan en fantoompijn hebben (pijn in de geamputeerde ledemaat) als ze in de buurt van een zendmast zijn. Maar het is niet uitgesloten dat de EMV ook invloed hebben op anderen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Eersten

Stroomkabels en zendmasten lijken pijnsignalen te versterken, vooral bij mensen die een amputatie hebben ondergaan, aldus onderzoekers van de Universiteit van Texas, die de eersten zijn die het verschijnsel bevestigen.

Ze denken dat de EMV op de één of andere manier invloed hebben op de neuromen, de goedaardige woekering van zenuwen als gevolg van beschadiging, waar veel geamputeerden mee te maken krijgen. Blootstelling aan lage en normale elektromagnetische activiteit geeft het meeste kans op pijnsensaties.

Directe respons

Veel geamputeerden hebben last van chronische pijn. Het verband met EMV valt artsen al jarenlang op, maar ze hebben het verschijnsel nooit kunnen verklaren. De meeste wijten het aan een psychosomatische reactie, met andere woorden: het ‘zit tussen de oren’. Maar de onderzoekers wijzen erop dat de pijn bij de geamputeerden ‘een directe respons was op kunstmatige elektromagnetische energie van radiofrequentie’.

Een andere factor die met het verschijnsel samenhangt, is het eiwit TRPV, dat wordt aangetroffen bij mensen die overgevoelig zijn voor warmte. Ze vermoeden dat het eiwit ook een rol kan spelen bij mensen die ‘elektrosensitief’ zijn: extreem gevoelig voor elektromagnetische straling.

[Medisch Dossier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Berenbotje
Berenbotje
8 jaren geleden

We worden meer dan ooit gebombardeerd door allerlei stralingen en dat ook nog dag en nacht. Het kan niet anders of dit beinvloedt onze lichaam en geest.

Danny
Danny
8 jaren geleden

En dan hebben we het nog niet eens over Aardstralen. Helemaal funest!

atomnics
atomnics
8 jaren geleden

weetje hoeveel straling in het universum straalt. weet wie je bent want jij bent op een hoger dimensie 5D een universum ieder individu wat gewoon heel natuurlijk is en ondenkbaar krachtig is.

Wim
Wim
8 jaren geleden

Ku je je voorstellen wie allen kunnen zijn kunt zijn als we niet met leugens bestookt wordt die je bewust afleiden van wie je werkelijk bent.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x