Homepagina » Straling » Straling van zendmasten treft ons wel degelijk
Straling van zendmasten treft ons wel degelijk

Straling van zendmasten treft ons wel degelijk

Elektromagnetische velden (EMV) van zendmasten hebben wel degelijk invloed op ons, concluderen Amerikaanse onderzoekers in het wetenschappelijke tijdschrift PLOS ONE.

Hun onderzoek richtte zich op mensen die een amputatie hebben ondergaan en fantoompijn hebben (pijn in de geamputeerde ledemaat) als ze in de buurt van een zendmast zijn. Maar het is niet uitgesloten dat de EMV ook invloed hebben op anderen.

Eersten

Stroomkabels en zendmasten lijken pijnsignalen te versterken, vooral bij mensen die een amputatie hebben ondergaan, aldus onderzoekers van de Universiteit van Texas, die de eersten zijn die het verschijnsel bevestigen.

Ze denken dat de EMV op de één of andere manier invloed hebben op de neuromen, de goedaardige woekering van zenuwen als gevolg van beschadiging, waar veel geamputeerden mee te maken krijgen. Blootstelling aan lage en normale elektromagnetische activiteit geeft het meeste kans op pijnsensaties.

Directe respons

Veel geamputeerden hebben last van chronische pijn. Het verband met EMV valt artsen al jarenlang op, maar ze hebben het verschijnsel nooit kunnen verklaren. De meeste wijten het aan een psychosomatische reactie, met andere woorden: het ‘zit tussen de oren’. Maar de onderzoekers wijzen erop dat de pijn bij de geamputeerden ‘een directe respons was op kunstmatige elektromagnetische energie van radiofrequentie’.

Een andere factor die met het verschijnsel samenhangt, is het eiwit TRPV, dat wordt aangetroffen bij mensen die overgevoelig zijn voor warmte. Ze vermoeden dat het eiwit ook een rol kan spelen bij mensen die ‘elektrosensitief’ zijn: extreem gevoelig voor elektromagnetische straling.

[Medisch Dossier]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Berenbotje
Berenbotje
5 jaren geleden

We worden meer dan ooit gebombardeerd door allerlei stralingen en dat ook nog dag en nacht. Het kan niet anders of dit beinvloedt onze lichaam en geest.

Danny
Danny
5 jaren geleden

En dan hebben we het nog niet eens over Aardstralen. Helemaal funest!

atomnics
atomnics
5 jaren geleden

weetje hoeveel straling in het universum straalt. weet wie je bent want jij bent op een hoger dimensie 5D een universum ieder individu wat gewoon heel natuurlijk is en ondenkbaar krachtig is.

Wim
Wim
5 jaren geleden

Ku je je voorstellen wie allen kunnen zijn kunt zijn als we niet met leugens bestookt wordt die je bewust afleiden van wie je werkelijk bent.

vladi
vladi
Reactie op  Wim
5 jaren geleden

meditatie is zeer belangrijk en veel slapen.

fff

Elise49
Elise49
5 jaren geleden

Satellieten/zendmasten/data kun je zien als zeven poorten vd de hel.(is ook nog een leuke griezel film/1 van de eerste enge) Er zit niet voor niks een beschermlaag/dampkring om de aarde. Die heeft ons/al het levende altijd beschermd. Door deze technologie verbindt men de boven(kosmos), onder(in aarde) en midden(op aarde) wereld met elkaar. Met alle gevolgen van dien.
Deze drie hebben allemaal verschillende lagen, maar ook hun eigen beschermlaag. In de aarde heeft de aardkorst. Kosmos heeft zijn eigen gordel. Wij de dampkring. Door de convectie lagen(dampdruppels) te beïnvloeden door energie/druk/golven ontstaan er allerlei veranderingen plaats, die wij natuurfenomenen noemen. Je hebt dus geheel natuurlijke fenomenen, maar ook fenomenen door menselijk toedoen/technologie. Wij hebben dus niks te zoeken in de ruimte. En dat blijft mijn mening. Ik sta voor leven met een dichte dampkring boven onze hoofd en niet een nep kring van wifi enz.
De ster, die op allerlei manieren wordt gepromoot(een ster zijn/geloof/politiek enz.) daar moet je goed naar kijken, want die stellen de vijf elementen voor. Aarde, vuur, water, hout en oerijzer. Het element ijzer gaat het element hout(al het levende overnemen. Satan ster(oerijzer) is met 1 poot naar beneden. NAVO ster is met 1 poot naar beneden. En waarom maar 4 poten en niet 5? Welke poten aanbeden zij? Zit het element hout er niet meer bij?

Elise49
Elise49
5 jaren geleden

Als de dampkring niet meer goed werkt, dan komen de zegels 6/7 en 1ste en 2de bazuin(bijbel) zeker uit. Al het ruimtepuin komt dan rechtstreeks naar beneden.

Elise49
Elise49
5 jaren geleden

Een poolshift kan alleen veroorzaakt worden als men alle lagen weghaalt of ermee knoeit. De beschermlagen van de verschillende werelden houden elkaar normaal in evenwicht/van elkaar gescheiden.

Elise49
Elise49
5 jaren geleden

Wat ze bij Cern aan het doen zijn is zeer gevaarlijk, als deze energie ontsnapt. In feite creëren ze een mega feeën cirkel. Een onzichtbare spiraal(wervelstorm) naar de ruimte. Zo ontstaat er een opening in de dampkring. Een wormhole en trekt alles mee. Mooie zuivering, niet waar? Allemaal naar de sterren. Tenzij je een golden ticket hebt voor 1 van de schuilkelders(ondergrondse steden).

x

Check Also

arts

Arts klaagt over ‘verbod’ op corona-autopsies: ‘Dit is een heel groot probleem’

Gisteren waren er bijna 200 nieuwe coronapatiënten ...

kpn

Rechtszaak tegen KPN-topman vanwege 5G-straling: ‘Wat hier gebeurt, mag niet mogen’

Joost Farwerck, de topman van KPN, is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x