Homepagina » Straling » Straling van zendmasten treft ons wel degelijk
Straling van zendmasten treft ons wel degelijk

Straling van zendmasten treft ons wel degelijk

Elektromagnetische velden (EMV) van zendmasten hebben wel degelijk invloed op ons, concluderen Amerikaanse onderzoekers in het wetenschappelijke tijdschrift PLOS ONE.

Hun onderzoek richtte zich op mensen die een amputatie hebben ondergaan en fantoompijn hebben (pijn in de geamputeerde ledemaat) als ze in de buurt van een zendmast zijn. Maar het is niet uitgesloten dat de EMV ook invloed hebben op anderen.

Eersten

Stroomkabels en zendmasten lijken pijnsignalen te versterken, vooral bij mensen die een amputatie hebben ondergaan, aldus onderzoekers van de Universiteit van Texas, die de eersten zijn die het verschijnsel bevestigen.

Ze denken dat de EMV op de één of andere manier invloed hebben op de neuromen, de goedaardige woekering van zenuwen als gevolg van beschadiging, waar veel geamputeerden mee te maken krijgen. Blootstelling aan lage en normale elektromagnetische activiteit geeft het meeste kans op pijnsensaties.

Directe respons

Veel geamputeerden hebben last van chronische pijn. Het verband met EMV valt artsen al jarenlang op, maar ze hebben het verschijnsel nooit kunnen verklaren. De meeste wijten het aan een psychosomatische reactie, met andere woorden: het ‘zit tussen de oren’. Maar de onderzoekers wijzen erop dat de pijn bij de geamputeerden ‘een directe respons was op kunstmatige elektromagnetische energie van radiofrequentie’.

Een andere factor die met het verschijnsel samenhangt, is het eiwit TRPV, dat wordt aangetroffen bij mensen die overgevoelig zijn voor warmte. Ze vermoeden dat het eiwit ook een rol kan spelen bij mensen die ‘elektrosensitief’ zijn: extreem gevoelig voor elektromagnetische straling.

[Medisch Dossier]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Berenbotje schreef:

  We worden meer dan ooit gebombardeerd door allerlei stralingen en dat ook nog dag en nacht. Het kan niet anders of dit beinvloedt onze lichaam en geest.

  16 likes
 • Wim schreef:

  Ku je je voorstellen wie allen kunnen zijn kunt zijn als we niet met leugens bestookt wordt die je bewust afleiden van wie je werkelijk bent.

  5 likes
 • Danny schreef:

  En dan hebben we het nog niet eens over Aardstralen. Helemaal funest!

  3 likes
 • atomnics schreef:

  weetje hoeveel straling in het universum straalt. weet wie je bent want jij bent op een hoger dimensie 5D een universum ieder individu wat gewoon heel natuurlijk is en ondenkbaar krachtig is.

  2 likes
 • Elise49 schreef:

  Wat ze bij Cern aan het doen zijn is zeer gevaarlijk, als deze energie ontsnapt. In feite creëren ze een mega feeën cirkel. Een onzichtbare spiraal(wervelstorm) naar de ruimte. Zo ontstaat er een opening in de dampkring. Een wormhole en trekt alles mee. Mooie zuivering, niet waar? Allemaal naar de sterren. Tenzij je een golden ticket hebt voor 1 van de schuilkelders(ondergrondse steden).

  1 likes
 • Elise49 schreef:

  Satellieten/zendmasten/data kun je zien als zeven poorten vd de hel.(is ook nog een leuke griezel film/1 van de eerste enge) Er zit niet voor niks een beschermlaag/dampkring om de aarde. Die heeft ons/al het levende altijd beschermd. Door deze technologie verbindt men de boven(kosmos), onder(in aarde) en midden(op aarde) wereld met elkaar. Met alle gevolgen van dien.
  Deze drie hebben allemaal verschillende lagen, maar ook hun eigen beschermlaag. In de aarde heeft de aardkorst. Kosmos heeft zijn eigen gordel. Wij de dampkring. Door de convectie lagen(dampdruppels) te beïnvloeden door energie/druk/golven ontstaan er allerlei veranderingen plaats, die wij natuurfenomenen noemen. Je hebt dus geheel natuurlijke fenomenen, maar ook fenomenen door menselijk toedoen/technologie. Wij hebben dus niks te zoeken in de ruimte. En dat blijft mijn mening. Ik sta voor leven met een dichte dampkring boven onze hoofd en niet een nep kring van wifi enz.
  De ster, die op allerlei manieren wordt gepromoot(een ster zijn/geloof/politiek enz.) daar moet je goed naar kijken, want die stellen de vijf elementen voor. Aarde, vuur, water, hout en oerijzer. Het element ijzer gaat het element hout(al het levende overnemen. Satan ster(oerijzer) is met 1 poot naar beneden. NAVO ster is met 1 poot naar beneden. En waarom maar 4 poten en niet 5? Welke poten aanbeden zij? Zit het element hout er niet meer bij?

  0 likes
 • Elise49 schreef:

  Als de dampkring niet meer goed werkt, dan komen de zegels 6/7 en 1ste en 2de bazuin(bijbel) zeker uit. Al het ruimtepuin komt dan rechtstreeks naar beneden.

  0 likes
 • Elise49 schreef:

  Een poolshift kan alleen veroorzaakt worden als men alle lagen weghaalt of ermee knoeit. De beschermlagen van de verschillende werelden houden elkaar normaal in evenwicht/van elkaar gescheiden.

  0 likes
 • x

  Check Also

  oncoloog

  Oncoloog waarschuwt voor risico’s van straling: ‘Jongens, wees voorzichtig met 5G’

  We moeten ons bewust zijn van de ...

  5G

  Bezorgde burgers doen video-oproep aan Rutte: ‘Zet uitrol 5G alstublieft stop’

  De organisatie 5B Burgers heeft een filmpje ...

  >