Channelings

Is de tijd aangebroken om te beginnen met zelf channelen? – Channeling 11-07-2023

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij dat we weer met je kunnen spreken, en we willen graag een paar woorden met je delen over waarom we niet dieper ingaan op de onderwerpen waarover we spreken en waarom je misschien meer wilt leren over zelf channelen.

Zie je, we geven je veel dingen om over na te denken, we geven je veel gedachten om je geest mee bezig te houden, zodat je de realiteit begint te zien van wat er werkelijk gaande is in jouw fysieke realiteit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Een werkelijkheid die nauwelijks zo echt is als je hem waarneemt, maar dat is nu eenmaal hoe je hem gecreëerd hebt. Zo hoort het te zijn.

Boodschappen voor het grote publiek

Boodschappen voor het grote publiekWe begrijpen dat je zou willen dat we meer uitleg geven, misschien zelfs wat meer regels over hoe het Universum echt werkt, dieper ingaan op de onderwerpen die we ter tafel brengen.

Je zou willen dat we je alles vertellen wat er te weten valt. Dat begrijpen we.

Maar je moet ook begrijpen dat onze boodschappen hier voor het grote publiek zijn.

Als we je alles zouden gaan vertellen wat er te weten valt, vanuit ons perspectief, dan zouden we een boek schrijven.

Deze pagina’s op jullie internet zijn niet de plaats om dat te doen. Veel mensen zouden het niet begrijpen, ze zouden onze boodschappen niet langer willen lezen, ze zouden niet langer resoneren met de woorden die we tot jullie spreken.

Zelf channelen, kun jij dat?

Als je geascendeerd bent naar meer weten, als je jezelf hebt verruimd om meer te kunnen en willen begrijpen, als je hongerig bent om dieper te duiken in de onderwerpen waar we het over hebben gehad, dan is het tijd om je weg te vinden naar het zelf channelen.

Ieder mens is een channel (kanaal) of channelaar. We noemen het liever ‘channel’, omdat dat letterlijk is wat het is.

Een channel kanaliseert de informatie die we delen, zodat we vanaf deze kant met jou kunnen communiceren.

En jullie zijn allemaal channels! Als je denkt, is ook dat een vorm van zelf channelen.

De gedachten zijn niet van jou, het zijn slechts energiegolven en jij vertaalt ze in woorden of beelden die je betekenis geeft. Dat is een vorm van channeling!

Als je een vriend een welgemeend advies geeft en je zit in de flow, je vindt en spreekt woorden waarvan je niet eens wist dat je ertoe in staat was, dan ben je aan het channelen!

Is channeling gevaarlijk?

Bij zelf channelen is er geen ruimte voor duisternis wanneer je vanuit je hartruimte en vanuit liefde komtAls je een punt hebt bereikt waarop je de behoefte voelt om meer te weten, hoef je je alleen maar open te stellen en de boodschappen die hier voor jou en iedereen zijn door te laten komen.

We begrijpen dat velen van jullie geschokt zullen zijn om dit te horen.

Angst is groot als het aankomt op conversatie met de andere kant, want veel mensen geloven dat ze zichzelf openstellen voor duistere engelen, kwade entiteiten, die proberen hun lichaam over te nemen.

Welnu, dat kan alleen gebeuren als je niet eerst je vibratie verhoogt, als je niet vanuit een staat van liefde komt, vanuit het voelen van een diepe liefde voor de mensheid en niet in het minst voor jezelf.

Wanneer je jezelf opent vanuit je hartruimte, zal er geen plaats zijn voor duisternis, geen plaats voor negativiteit.

We hebben je dit al vaak verteld, dat je creëert vanuit je hartruimte, vanuit liefde.

Dus wanneer je vanuit je hoofd naar je hart gaat, kom je in de energie van liefde. Er is geen mogelijkheid voor duistere energieën om die ruimte binnen te komen.

Misschien wil je een channeling-leraar zoeken

Als je het gevoel hebt dat je het niet kunt, omdat je niet weet hoe, of je hebt begeleiding nodig of iemand anders om voor je te channelen, dan begrijpen we dat.

Leer zelf channelenWe moedigen je aan om een betrouwbaar channel te vinden om voor je te channelen, of om je te leren hoe je het zelf kunt doen.

Dan zul je in staat zijn om al je vragen direct te stellen en zul je de waarheid van de woorden zelf ervaren, door de vibratie waarin je je bevindt, door de fysieke sensaties die door je lichaam gaan als je de woorden hoort.

Je zult het weten.

We kunnen je op deze pagina’s niet alles vertellen wat er te weten valt, omdat veel mensen het niet zouden begrijpen en zich zouden afsluiten voor onze boodschappen.

Terwijl we een boodschap willen brengen die gemakkelijk te begrijpen is voor iedereen, zowel geleerden als leken.

Daarom duiken we niet te diep in onderwerpen, zodat mensen zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

En wanneer de tijd rijp is om meer te weten, kun je je eigen onderzoek doen, of een channel vinden – er zijn vele channels in de wereld – en je reis van expansie en groei voortzetten!

We houden zoveel van je, lief mens, we houden zoveel van de mensheid en van ieder van jullie.

We zijn hier om je te begeleiden, om je de weg te wijzen naar de Waarheid over jezelf! Wij zijn jou, jij bent ons, het is allemaal Eén, wij zijn allemaal Eén, er is geen afgescheidenheid.

Nogmaals, we houden van je, we houden van je, we houden van je. En we zouden graag rechtstreeks met jou spreken, of door jou, want zelf channelen is ook voor jou mogelijk!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we voor nu compleet.

4.3 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Globetrotter.
Globetrotter.
9 maanden geleden

Dank u voor uw heldere uitleg! En voorzichtigheid is de moeder v.d porcelein kast.
Zeker in deze verwarde misleidende tijd
Daar waar mensen de simpele waarheden
Niet meer kunnen zien.
En de Oosterse goeroes de “” goeden dan”
Gaven de leerling opdracht naar vermogen!
Elke leerling heeft een bepaalde gave van begrijpen,dus ook hier in de westerse
Wereld , zullen we nog heel veel moeten
Leren verstaan,wat de anderen nou eigenlijk bedoelen,daarom vind ik debatteren
Zo verfrissend,en in ons landje,is dit alles
Weggenomen,

Anna
Anna
9 maanden geleden

Dank je voor dit prachtige artikel. Ik vind het heerlijk om vanuit flow te schrijven en te channelen. En elke ochtend schrijf ik nu 4 minuten en ontvang zo een mooie boodschap of inzicht waar ik de dag goed mee kan beginnen. Ik kan ook meer channelen maar soms ontvang ik zoveel informatie en is het een uitdaging om de focus te leggen op 1 energie waar ik dan informatie over kan ontvangen.

Van X
Van X
9 maanden geleden

Als “A Creation tourist” dank ik voor de specifieke uitleg. Ik kan jullie vrije keuze om bewust dingen niet mee te delen gedeeltelijk waarderen maar snap ook dat ik respect voor jullie keuze moet hebben. Ik denk dat ik nog een beetje teveel van de oude stempel ben en te conservatief in de aanpak van de innerlijke groei gerelateerd naar miracles verrichten en natuurlijk mijn eigen blinde vlekken.

Nu maar hopen dat jullie. verlangens, en intenties integer zijn en indien integer het netto resultaat jullie verwachting verre mag overtreffen. We kunnen wel een versnelling in de Spirituele Renaissance gebruiken lijkt mij.

Ondanks dat ik nu en dan een knuppel in het hoenderhok kan gooien snap ik verdomd goed wat de diepgang is van de parels die jullie over de schutting gooien. Net als de bekende man in de grijze jas die anoniem een journalist belangrijke informatie doorspeelt. .
De kracht zit hem in de eenvoud namelijk ontdaan van alle mystieke parafernalia en rituelen. Zoals een bepaalde wierook en kristal of honderd en acht keer een gebed of mantra zeggen of twintig jaar op je kop in een grot in de bergen mediteren op het geluid van het klappen van één hand. Het ‘mankement’ zit hem in gebrek aan persoonlijke coaching.
Mijn advies voor een ieder die ermee aan de slag gaat. Probeer voordat je iets goeds denkt te doen eerst af te wegen of het inderdaad zo gaat uitpakken Soms kan het meer schade veroorzaken als dat het goed doet en bedoeld was vanuit een emotie gedreven mindset,. Niet zozeer spontaan dat gebeurt nu eenmaal ook als het ‘negatief’ uitpakt dan zit er meer in voor meerdere partijen. Ik zal met een eigen voorbeeld afsluiten

Ik heb in periodes enige jaren vrijwilligers werk gedaan voor een afgelegen Schooltje op een uitloper van het Annapurna gebergte in Nepal. De mensen leefde in een stammen cultuur met Asterix en Obelix achtige taferelen trots en onder elkaar lekker bakkeleien maar als er een dreiging is dan staan de neuzen allemaal in één keer dezelfde kant op. Ook in bomen klimmen met een snoeimes om takken te snijden voor de geiten die de bladeren oppeuzelen. Ze leefde op een manier die wij tweehonderd jaar terug hadden in kleine huisjes van rots met klei vermengd. Snijwonden dichtschroeien met een heet ijzer en veel planten en kruiden kennis voor de gewone klachten die wij ook hebben en daar voorbij via de eeuwenoude overgeleverde kennis van de Ayurveda. Tot op heden ploegen ze daar nog met ossen en een houten zelfgemaakte ploeg. De kinderen maakte zelf hun speelgoed en iedereen was gelijk daardoor kwam ik later achter door inzicht.. Ik dacht eraan om als ik weer in Kathmandu zou zijn een pop voor de dochter te kopen waar ik logement had. Hoewel ik daar toen nergens speelgoedwinkels gezien had nu zijn ze er wel. Ik sliep boven de. Buffalo-stal (kerststalletje met een verdieping erboven) en leerde veel van een organische eeuwenoude bewezen manier van leven van de Hindoe cultuur gemengd met clusters Boeddhisten van allerlei sektes en ethische verschillen.
Onderweg zei een stem in me (channeling?) je maakt waarschijnlijk één kind blij maar meer ongelukkig of jaloers ik zag wat beelden in mijn hoofd welke kant dat op kon gaan. Ik had besloten om het niet te doen om de harmonie niet te verstoren. .

Groeten aan de andere Creatie toeristen. Veel succes.

Toetje:1+1=1 (vrije vertaling: er is geen aparte IK dat is een Illusie alleen een speler identificatie in the Big Play)
was wat Shivapuri Baba tegen Einstein zei waarop deze antwoordde dat hij via die lijn van denken ook bezig was geweest.

Ali Asreco
Ali Asreco
9 maanden geleden

Vertrouw op de Heere met uw hele hart en steun op uw eigen inzicht niet. En Hij zal uw paden rechtmaken.
Dat klinkt beter dan channeling. Lees de Bijbel.

Back to top button