Channelings

Het Grote Ontwaken, wat veroorzaakt dat mensen plotseling ontwaken? – Channeling 27-09-2023

Help anderen door deze info met kennissen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij om weer bij je te zijn en we willen het graag even hebben over de reden waarom je voor deze menselijke realiteit hebt gekozen en waarom zo velen van jullie zich nu in het proces van ontwaken bevinden, of het ‘Grote Ontwaken’ zoals het vaak wordt genoemd.

Wat was er zo aantrekkelijk aan deze realiteit dat je erop stond om hier nu, in deze tijd, te zijn?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het Grote Ontwaken, waar mensen de realiteit van Zelf beginnen te zienVeel mensen die begonnen zijn met hun ontwaken en zich bewust beginnen te worden van de Waarheid van hun Zelf, wie ze werkelijk zijn, vragen zich af waarom ze zo lang vergeetachtig moesten zijn.

Waarom heb je ervoor gekozen om te vergeten wie je werkelijk bent? Waarom wil je ziel een menselijk leven leiden, alles vergeten over haar spirituele bestaan, en wil dan na vele jaren dat je menselijke zelf weet wat de waarheid is?

Wij zijn hier om je te vertellen dat je hiervoor gekozen hebt vanwege de ervaring.

Het is net als naar de film gaan

Als je naar de film gaat, ga je de bioscoop in, in de verwachting iets te zien waar je van zult genieten. Soms overtreft de film je verwachtingen, krijg je een mooi verhaal te zien, of een spannend avontuur.

Andere keren kan het verhaal je niet echt boeien, is het te saai, of voelt een film voor sommigen te spannend, te eng, te zenuwslopend.

Maar terwijl je van de film geniet, of in ieder geval in de bioscoop zit, ga je helemaal op in het verhaal, vooral als je het leuk vindt. Je vergeet dat je in een stoel naar een film zit te kijken.

Je identificeert je met de personages. Je begint misschien zelfs tegen het scherm te praten en dingen te zeggen als “waarom zie je dat niet?!” of “kijk uit, achter je!”…

Je zit helemaal in de film, alsof het echt is.

De Waarheid zien en leven, zonder eerst te hoeven sterven

Je bent volledig ondergedompeld in deze film van je levenMaar als de film voorbij is, zit je nog steeds in je stoel, in de bioscoop, en je loopt naar buiten, je er volledig van bewust dat het maar een film was, een verhaal, ook al voel je misschien nog steeds de emoties die tijdens de film werden losgemaakt.

Zie je, je leven lijkt daar heel erg op. Je zit nu op de eerste rij in een meeslepende film waarin jij de ster bent, en je bent vergeten dat je het theater bent binnengestapt.

Je bent vergeten dat het maar een spel is, omdat je de emoties, de avonturen, de ervaringen van dit leven als mens wilde ervaren. Volledig ondergedompeld.

Maar jij en je ziel hebben afgesproken dat je op een gegeven moment wakker zou willen worden, dat je zou willen weten hoe het is om dat menselijk leven te leven in het volle bewustzijn dat het een spel is.

In het volle bewustzijn, het weten, dat het niet echt is. En je leven zo te leven! Niet eerst te hoeven sterven om de ware realiteit van je leven te kennen.

Het bewust ervaren en van daaruit verder groeien, terwijl je weet dat het slechts een film is, een spel, een rol die je speelt, een act, wetend dat alles perfect is zoals het is.

Het is allemaal voor jou georkestreerd, in pure goddelijke perfectie!

Het proces van het Grote Ontwaken

Je wilde de schoonheid van het menselijk leven ervaren, en je kunt het alleen op die manier leven, in al zijn volheid, als je je bewust bent van de waarheid.

Je kunt je alleen bewust zijn van wat echt is wanneer je achter de beperkingen, voorbij het gebrek en de afgescheidenheid kunt kijken.

Daarom wilde je uiteindelijk ontwaken en daarom beloofden we je om er aan deze kant van de sluier te zijn, om je te helpen bij je proces van ontwaken.

Om ervoor te zorgen dat je de stem van je ziel hoort, de stem van je waarheid, en je bewust wordt van Bewustzijn, het bewustzijn dat jij bent, dat wij zijn, dat je verbindt met al het andere, met de Bron, met Source.

En dat lief mens, is het proces waar velen nu doorheen gaan, het is het Grote Ontwaken. Sommigen van jullie hebben besloten om niet wakker te worden, om volledig in het spel te zijn, zonder zich ooit te realiseren waar ze vandaan komen en wie ze werkelijk zijn. En dat is ook goed.

Niet iedereen zal door het ontwakingsproces gaan, maar velen van jullie gaan er op dit moment doorheen, en nog velen zullen aan datzelfde proces van ontwaken beginnen. Omdat ze dat wilden, vanaf het allereerste begin.

Leven vanuit een hoger verlicht perspectief

Het leven leven vanuit een verlichte positieNadat ze in de duisternis, de dualiteit, het gebrek, de beperking en de afgescheidenheid hadden gespeeld, wilden ze ervaren hoe het is om vanuit en in het Licht te leven, vanuit een verlichte positie.

En dat jij deze boodschap leest is geen toeval, jij bent één van hen, die een stap zet in het ontwaken of dit aan het ervaren is.

We hopen dat je nu een beter idee krijgt waarom de dingen zijn geweest zoals ze waren en waarom jouw wereld nu evolueert en jouw bewustzijn van de werkelijkheid, jouw perceptie van de werkelijkheid aan het veranderen is.

We houden zoveel van je, lief mens, en we zijn altijd bij je, om je te begeleiden wanneer je dit nodig hebt. We houden van je, we houden van je, we houden van je.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.4 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hugo
Hugo
6 maanden geleden

Hopelijk ontwaken velen en kunnen we het tij keren.

Rose
Rose
6 maanden geleden

❤💙💚💛💜💕💞💓💗💖👍👌✌

Lovebird
Lovebird
6 maanden geleden

❤️🙏❤️

C.J.van der Nagel
C.J.van der Nagel
6 maanden geleden

Nou ik begon op mijn 16e met het boek Waren de Goden Kosmonauten nu bijna 70.. niets is of werkt zoals ze mij probeerde wijs te maken. (wat een reis) ?? maar weinigen willen weten en geloven…Ben bang dat de rode pil niet meer in 1X te slikken is. Iedereen suc6 op zijn of haar pad.Cor

Back to top button