Homepagina » Paranormaal » VIDEO: Thaise actrice tijdens interview bezeten door geest
VIDEO: Thaise actrice tijdens interview bezeten door geest

VIDEO: Thaise actrice tijdens interview bezeten door geest

De Thaise actrice Thippawan Pui Chaphupuang heeft vele duizenden kijkers met verstomming geslagen toen ze zich tijdens een interview heel raar gedroeg. De vrouw beweerde tijdens een live-uitzending op de zender ThaiCh8 bezeten te zijn door een geest, een kannibaal die ze ‘Pop’ noemt.

Het lijkt alsof Thippawan plotseling wordt overmand door de demon. Op het moment dat de interviewer haar aanspreekt, antwoordt ze met een bizarre stem.

De presentator probeert te communiceren met de geest en vraagt waarom hij in het lichaam van Thippawan zit. Als de presentator een boeddhistisch amulet tevoorschijn haalt, gaat de actrice helemaal door het lint en slaat ze brabbeltaal uit.

De vrouw claimt tijdens een recente vakantie bezeten te zijn geraakt door de ‘pop’. Volgens een Thaise legende neemt deze geest bezit van jonge vrouwen om zich tegoed te doen aan hun ingewanden.

Het filmpje van de bezeten actrice verspreidt zich als een lopend vuurtje over het internet.

[GVA]


Vond je deze informatie belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

38 reacties

 1. Gods wil is nu eenmaal ondoorgrondelijk he.
  Dus waarom ie mensen bezeten laat worden door demonen zullen wij nooit kunnen snappen.

  Hij doet voornamelijk dingen die onbegrijpelijk zijn voor gewone mensen.
  Misschien moet ie ook nog een beetje wakker worden.

  1 likes
  • Dat zie je toch verkeerd, mensen maar ook demonen hebben een VRIJE WIL, God is er wel om je MITS je erom vraagt te beschermen/af te schermen, maar de mens wilde los van God zijn ,eigen baas zijn, en zie hier het resultaat .Slechts weinigen nemen Gods hand die uitgestoken is naar de mensheid om zich te laten leiden en te beschermen door Hem. Maar God zal zich nooit opdringen en is geduldig afwachtend waar de mens voor zal kiezen ,de mens die recht heeft op zijn eigen beleving van dit aardse en dat kan ook zijn met demonen in je geest en lichaam.Wilt men dat niet dan kere men zich tot God met heel zijn hart.

   3 likes
   • God is het zelfde als een dictator, volg en hou van hem want anders laat hij je voor eeuwig pijn lijden in de hel bij de door hem geschapen duivel.
    Zoveel houd hij dus van zijn kinderen.
    Zonder het kwade kan het goede niet bestaan, dus heeft hij de hel geschapen.
    Hij hoeft maar met zijn vingers te knippen en de duivel incl de hel is er niet meer, maar dat doet hij niet zodat we dus een keuze hebben! Noem je dat een keuze?
    Hij is bewezen slecht, en als het hem niet bevalt dood hij gewoon 1000000000 mensen, ach wat houd hij toch van ons.
    Omdat hij onze schepper is en almachtig is wil dat niet zeggen dat ik dan maar blind achter deze dictator ga aanlopen.

    4 likes
    • Eens komt de dag dat je het begrijpt, God is júist het tegenovergestelde van dictatorschap,juist omdat de mensen een vrije wil mogen hebben dus vrijheid van keuze hoe ze willen leven en wat ze willen volgen en zelfs ook de gevallen engelen/demonen een vrije wil hebben.Dat ze met die vrijheid foute dingen doen is niet Gods schuld.
     Mensen hebben een eigen verantwoordelijheid ,als men in vrede en liefde samenleefde (Gods richtlijnen/wetten) was er niks aan de hand dan hadden we nu nog steeds in een paradijs geleefd . Maar wanhoop niet de dag zal komen dat God alles weer zal herstellen in wat hij voor ogen had. Nu vraag je je af waarom hij dat niet eerder deed? Juist omdat hij rechtvaardig is, het is namelijk zo dat Satan (hetgeen tegenstander van God de almachtige betekent ) ooit het verwijt richting God had dat mensen hem niet meer zouden dienen/geloven/liefhebben indien ze het heel moeilijk of zelfs slecht zouden krijgen en dat wilde hij bewijzen, God zo rechtvaardig als hij is kon niet anders dan hem die tijd te geven ,een afgebakende tijd die binnenkort afloopt .Had hij hem die tijd niet gegeven dán was hij een dictator geweest.En inderdaad de mens (vrije wil)was gevoelig voor de kuiperijen van Satan en ging zich af wenden van Gods richtlijnen/wetten om een gelukkig gezond leven te leiden en weldra sloop het verval de mensheid binnen, de rest is geschiedenis, kommer en kwel . De strijdvraag die satan opwierp namelijk dat er geen mensen meer zouden zijn die God zouden liefhebben/eren is door Satan verloren.. er zijn nog heel veel mensen die in Gods goedheid geloven en zijn wegen richtlijnen willen volgen.Satan zal daarom aan het eind der tijden in een verre uithoek van het universum geband worden zodat de mensheid kan genezen van alles. Houdt moed die dag is zeer nabij. Het is begrijpelijk dat je boos bent omdat er alles aan gedaan is de mensheid te misleiden Satan gebruikt namelijk ook (geheime) regeringen en kerken en instituten enz om de mens in duisternis en ontwetendheid te houden. Ik raad je aan de bijbel te bestuderen met personen die er een mate van verstand van hebben, God is duizenden jaren in een kwaad daglicht gezet,trap er niet in..hij heeft de mensen geschapen hij zou zijn kinderen nooit kwaad doen heeft juist altijd goede raad mee gegeven de raad om elkaar lief te hebben, in tegenstelling tot satan die de mensen tegen elkaar opzet in zijn vuistje lacht als er weer doden gevallen zijn in oorlogen die een offerande zijn voor hem van de regeringen en satan aanbidders.
     Probeer eens oprecht diep vanuit je hart aan God te vragen om je te helpen omdat je je verlaten door hem voelt.Je hebt niks te verliezen toch Bidt en wacht af. Met vriendelijke groet C.

     4 likes
     • Even nog een kort vervolg,Satan wordt de heerser van de wereld genoemd ook wordt er geschreven dat de ghele wereld in de macht van de goddeoze (Satan) is, ja Satan is (nog even )de heerser van deze wereld omdat hij die tijd heeft gekregen dus is het niet zo gek dat er zoveel ellende is.Wat de ”hel/hades ”betreft er bestaat niet zoiets als een vuurpoel waar mensen terecht komen dat is metaforisch bedoeld omdat het een eeuwige vernieting voorstelt. God kan namelijk wel iemands levensgeest uitschakelen voor eeuwig .

      3 likes
     • @ Ikke
      je begrijpt het nog steeds niet zie ik,het was geen kwestie van Satan het beter te laten proberen of de mens inzetten, wat ik vergat te vertellen is dat satan ook jaloers was op de band die de mens had met God en dat ze het goed hadden en God liefhadden en aanbaden,hij was aangesteld als cherubijn, de oppasser van de aarde en HIJ wilde alle eer en aanbidding voor zichzelf dáárom zei hij; het komt omdat het ze goed gaat dat ze jou God aanbidden en liefhebben ,hij wist dat dat een leugen was .. God is een rechtvaardige God die als hij satan niet had toegestaan zijn bewering te bewijzen uitgemaakt zou worden voor dictator een goeie weliswaar maar van vrije wil was dan niks over dan had satan een reden gehad om God voor onrechtvaardig uit te maken en dictator..
      God laat iedereen vrij hij deed een stap opzij demoratisch dus en satan had voor een bepaalde tijd het heerschappij over de aarde .Adam en Eva hadden ervoor gekozen God ongehoorzaam te zijn door naar satan te luisteren en waren daardoor automatisch satans aardse onderdanen en dus ook hun nageslacht .Hoewel we niet naar satan hoeven te luisteren natuurlijk in de zin van een foute levenwandel (vrije keus).
      Het hele punt is dat we een VRIJE WIL hebben ,alles wat we verkeerd doen doen we uit eigen keuze, stelen ,doden liegen. enz enz maar ook God verwerpen en zijn goede raad. (daar zorgt satan wel voor) God heeft ons nooit in de steek gelaten hij heeft meerdere profeten gestuurd om aan ons duidelijk te maken dat hij er nog steeds is voor ons we hoefden alleen maar zijn uitgereikte hand aan te nemen en ons te laten leiden met zijn goede raad.. Nooit zal hij zich opdringen of eisen dat je voor hem kiest. Ieder mens mag kiezen voor wie of wat hij wilt, echter in de komende paradijselijke aarde is uiteraard geen plaats voor mensen die hem niet willen.Men moet namelijk wel willen.Thats all Zoals ik al schreef ieder is vrij te kiezen waar hij wilt zijn en net als een land waar je inburgeringscursus moet doen om binnen te mogen of van goed gedrag zo is dat ook met de paradijsaarde dat wil zeggen op zijn minst het geloof in de schepper te hebben dat hij degeen is die het beste met ons voor heeft en alle dingen recht zal zetten die satan verknoeid heeft.Deze aarde is in een een transformatie proces die ook satan niet kan stoppen hij zal verbannen worden.
      Een ieder die satans beweringen of levenfilosofie steunen mogen bij hem wonen, de bijbel noemt dat een plek van de diepste duisternis van verdriet en ellendig voelen,Tartarus genoemd.
      Er zijn mensen met een BDE geweest die daar wat van gezien en gevoeld hebben en die wensen het hun ergste vijand nog niet toe, Pas toen ze het uitschreeuwden uit wanhoop naar God en Jezus kwam het licht om ze te verlossen uit die situatie.
      Het komt erop neer dat iedereen in wezen zijn eigen redder of beul is door dat te kiezen wat hij wilt en daar de gevolgen van te ervaren…Hier laat ik het verder bij ik wens je alle goeds voor de toekomst groetjes C

      Ps ik ben niet bang heb wel vanaf kleins af aan gevoeld en ervaren dat God er is ,en onderzoek van (onvolmaakte ) mensen hiernaar ,ach hoe waar is het dat er geschreven staat de wijsheid van de mens is als dwaasheid voor God..

      3 likes
     • Veel blablablabla .
      God laat zich ook verleiden door Satan en zet de mensheid(zijn kinderen) in om Satan het beter te laten proberen! Ohh wat houd hij toch van ons.
      En we hebben geen keuze want alles staat al vast sinds de schepping, en God wist toen al wie hij in de hemel zou toelaten en wie hij voor eeuwig pijn zal laten lijden in Hel. Hij wist toen zelfs al dat de mensheid zou falen en hoeveel zandkorrels er op Aarde zouden zijn. Almachtig noem ik dat.

      Een echte liefhebbende vader zou zijn kinderen nooit naar de Hel laten gaan!
      Ik hoop dat er na de dood niets is want ik wil niet voor 10000000000000000000000000000000000000000000000000jaar God of Satan aanbidden. Ik aanvaard geen hogere macht, ik kies voor mijn zelf. Eerlijk gezegd vind ik gelovigen een meetje dom of bang, dat is ook uit onderzoek gebleken.

      2 likes
     • Als God het niet bevalt laat hij gewoon tientallen miljoenen kinderen verdrinken of dood gaan.
      Niemand heeft dat recht, ook God niet.
      Zonder hem waren we veel beter afgeweest.

      Kijk naar zijn daden en je herkent een dictator .
      Ik heb het allemaal van dichtbij meegemaakt.
      Veel blablablabla uit een sprookjesboek dat als enigste niet is verbrand door de katholieke kerk.
      Helaas kunnen gelovigen niet meer zelfstandig denken.

      God moet verantwoording afleggen voor zijn verschrikkelijke daden.
      Daar staat in deze Wereld levenslang of de doodstraf op.
      Hij vertelt de mens gij zal niet moorden , maar hij voert zelf massaslachtingen uit ! God is nog slechter dan de mens.

      2 likes
     • Hahaha
      Hij maakt je eerst naar zijn evenbeeld en daarna geeft ie eeuwige straffen omdat zijn creatie niet zo beviel.
      Gekker kun je ze niet vinden.

      1 likes
    • ben stil en vol verbijstering over deze reactie…

     Alles is God…

     En liefde zegt me dat ik alles ben, wijsheid zegt me dat ik niets ben…

     namaste

     6 likes
     • Tja de feiten spreken voor zich.
      Helaas kunnen zijn blinde volgelingen niet meer kritisch nadenken, maar dat is mens-eigen ze nemen alles voor waar en gelijk aan wat God, de koning, president of journalist zegt.

      Ze laten zich door angst en onzekerheid lijden (leiden).

      3 likes
     • Welke god dan?
      Er zijn er nog al wat.
      En ze haten elkaar ook nog s behoorlijk.
      Voor de veiligheid dan maar alle geloven aanhangen want owee als je de verkeerde kiest, kom je toch nog in de hel.

      0 likes
  • Die dictator verdient een schop in zijn ballen.

   2 likes
 2. Las net een artikel in de Wash. Post over/van een psychiater Gallagher, die al sinds de 80er jaren samenwerkt met kath. piester exorcisten om demonen uit te drijven. Hij bekijkt medisch over er niet sprake is van een mentale aandoening.
  Vlgs hem is het aantal bezetingen enorm toegenomen en heeft de kerk nu vele uitdrijvers.
  Hoe zou dat komen? (geen flauwekul theorieen svp)

  3 likes
  • @ reality check
   We leven in een wereld waar de wereldleiders Satan aanbidden en kijk naar Cern wat voor God ze daar aanbidden.

   Lord Shiva is de Destroyer of the World.

   http://www.sanatansociety.org/hindu_gods_and_goddesses/shiva.htm#.V4ZGV1claXY

   http://www.nowtheendbegins.com/the-hindu-shiva-dance-of-destruction-filmed-inside-cern-collider/

   Dit kan weinig goeds brengen en die Rituelen zeggen naar mijn inzien genoeg.

   2 likes
  • Het is zeker waar en ik heb dit aan de lijve ondervonden door Black Magick die er op mij is uitgevoerd.
   Mijn leven is in een dag compleet veranderd na een confronterend gesprek gehad te hebben met een persoon.
   Ik ben letterlijk bijna afgeslacht, niet meer kunnen lopen plotseling, plotseling mijn arm niet meer kunnen gebruiken en jankend van de pijn als een zielig hoopje ellende op de grond tegen een boom aan zittend. Visie verliezen van mijn linker oog en daar alleen nog maar kleuren uit kunnen zien.Hoofdpijn zo erg dat je het hoort kraken in je hoofd. Wakker worden midden in de nacht en een pijn voelen dat ik niet meer wist waar ik het zoeken moest en opstaan en naar de keuken lopen en de stekker ging eruit, ging knock out door de pijn die te ondragelijk was.
   Viel met mijn hoofd tegen de tafel en daar lag ik onder de tafel, met een half bewustzijn heb ik daar een half uur gelegen en kwam langzaam weer bij.
   Plotselinge rugpijn zo heftig dat ik niet meer kon lopen en mijn hele ruggegraat stond in een bocht na een poos op bed gelegen te hebben.
   Stekende pijnen gedurende de hele dag op verschillende plekken van je lichaam.
   De douche brengt onmiddellijke verlichting, die energie en entiteiten worden teniet gedaan met water!!
   Plotseling een dolk voelen in je hart en je hart voelen overslaan, echt waanzinnig om mee te maken.
   Gewoon zittend achter bureau en plotseling alsof ze en kogel door je rug heen schieten, een pijn voelend die niet te beschrijven is.
   Ik weet dat dit voor de meeste niet te geloven is maar heb meerdere healers bezocht en kan al de e mails laten lezen.
   Kijk in de geschiedenis wat er over geschreven is en in de meeste landen drijft men hier niet de spot mee.
   Huis bijna afgebrand door een aansteker die uit zichzelf ontbrandde in mijn slaapkamer.
   Heb nooit gedacht dat ik hier aan zou overlijden omdat ik een keer bij de dood weggehaald ben dus ik heb een missie net als ieder mens hier op deze aarde.
   Heb daardoor een enorm vertrouwen gekregen in de Creator en zie dit als een les.
   Voor mensen die hier meer over willen weten, koop het boek practical Psychic Self Defence Handbook , Survival guide .
   Combat Psychic attacks , Evil spirits & possession.

   Ja en nu de vraag wat heeft mij verlost na 4.5 jaar gefolterd te zijn ?!

   http://www.healmylife.com/articles/prayer/breaking%20curses.html

   Had nooit gedacht dat de kracht van een gebed zo heilzaam kon zijn dus vandaar dat ik mensen hierop attent wil maken.

   Ben geen religieus persoon en heb een stuk van mijn leven hier op papier gezet omdat ik vind dat mensen moeten weten wat voor invloed de andere onzichtbare Dimentie op een mens kan hebben.

   Al mijn vrienden weten dit en ze kennen mij ik ben geen bullshit persoon dus vandaar dat ik dit hoe ongeloofwaardig het ook klinkt gewoon aan hen verteld heb.
   Ze luisteren alleen maar en dat was genoeg voor mij want je staat er toch alleen voor omdat je dit zelf meemaakt en praktisch niemand die dit begrijpt.
   Ga naar de dokter krijg je te horen, juist omdat ik zo gezond ben heb ik dit overleeft !
   Ja heb een onderzoek laten doen, meer om andere te overtuigen dat alles in orde was met mijn gezondheid.

   Klinkt misschien ongeloofwaardig maar ik ben echt nooit bang geweest.
   Moet eerlijk toegeven dat ik soms ook echt dood wilde zijn want ik was echt radeloos op vele momenten en de pijn soms ondragelijk was.

   Kan nog wel uren doorschrijven beste mensen en denk hier maar niet te licht over en pas op met woorden en gedachten, ze zijn zeer Powerfull !

   Een hoofdstuk van mijn leven waar ik ontzettend veel van geleerd heb, misschien een beetje onsamenhangend maar ik schrijf maar even op hoe het allemaal gegaan is en het is niet meer dan hetgeen ik meegemaakt heb.

   Liefde voor iedereen.

   6 likes
  • De kerk heeft veel terrein verloren, dit is een manier om terrein terug te winnen.

   Ik heb wel eens mediums gezien die moeite hadden om terug te komen als ze door zich heen lieten spreken.
   dat heb ik nooit goed begrepen als ik dat doe word ik veel alerter dan normaal, ik ben niet weg, in tegendeel ik ben er juist meer bij.
   Wat er precies gebeurd als iemand bezeten is is voor mij niet precies duidelijk, maar ik heb het idee dat die mensen disocieren en dat onder bewuste herinneringen het overnemen.
   Ook zie je dat als iemand zijn emoties altijd weg drukt dat die zich gaan vertalen in dwang gedachtes, en dat dat zelfs stemmen kunnen worden. angst voert dan de boventoon. er is dan heel veel moed voor nodig om weer te gaan voelen. ik zie niet hoe exorcisme daar bij kan helpen.

   3 likes
  • Omdat ondanks alle pogingen van de Wetenschappelijke community en de Atheistische denkers om God en Geesten als nep en fantasy te verklaren, is het toch echt en meer mensen die afdwalen in corruptie en kwaadaardigheden zonder dat ze werkelijk doorhebben waar ze aan beginnen, worden getroffen door dit soort vloeken. Bijna altijd komt het voort uit het meemaken van iets dat heel erg naar is.

   Ook is het met de nieuwe PC cultuur ineens mogelijk voor vele Sociopathen om expressie te geven aan ernstig verdrukte stess in vormen die voorheen enkel als gestoord beschouwd zouden worden, dus ook het ‘gecontroleerd uitageren’ van dit soort enge dingen is iets waar sommige mensen zich aan durfen te wagen tegenwoordig.

   1 likes
  • De eindtijd zoals voorspeld in de bijbel. Mensen hebben geen idee hoe belangrijk de kerk is.
   De priester over Engelen en demonen.
   https://www.youtube.com/watch?v=eNbco3iKQ8c&index=19&list=PLvmCsH33TrM9nNyc2x9gd6cLSr1G708HI
   Gebedje
   https://www.youtube.com/watch?v=3W1kJx9pwME&list=PLvmCsH33TrM9nNyc2x9gd6cLSr1G708HI&index=47

   Hier nog een paar voorbeelden van bezeten gevallen
   https://www.youtube.com/watch?v=olQFvn-3Eqg
   https://www.youtube.com/watch?v=Va4oQF_uTW4

   1 likes
 3. Ik denk dat John de Mol hier wel een ‘format-je’ in ziet zitten.
  Vanavond, So you think you are possessed? met Umberto Tan!

  14 likes
 4. Aanstelleritus…

  13 likes
 5. Hahahaha en tjonge jonge jonge, dat is toch duidelijk nep.
  Alsof dit de enige 3 mensen in de studio zijn. Als het echt was zou er dan geen hulp toestromen? En zouden ze dan de camera niet uitzetten?
  Als iemand bezeten is dan kan je dat gelijk zien aan de ogen van het betreffende persoon [dat geeft een hele enge uitdrukking in iemands ogen].
  En toevallig was de presentator een ervaren uitdrijver?
  Dit is duidelijk voor de kijkcijfers!

  8 likes
 6. Het is een actrice, dus ze kan goed acteren!!

  6 likes
 7. Och een Thaise en wij zijn Farang en Thaise vrouwen lossen alles op met een glimlach. Het is ook het land van de eeuwige glimlach. Ik werk met ze en ik weet dat alles fake is dus ik kijk nergens van op.

  4 likes
 8. Ze heeft enkele keren vreemde pupillen.
  Zie ook bij 55sec

  3 likes
 9. Juist in deze tijden zijn de barriëres tussen de dimensie’s dunner geworden. In andere dimensie’s huist ook van allerhande net als hier in onze dimensie.
  Net als bij mediums kunnen zij bezit nemen van iemands lichaam / voertuig ,bij de foute entiteiten gaat het om onuitgenodigd bezit nemen van iemands geest en lichaam.
  Maar nu even over CERN je weet wel die met dat logo met drie zessen 666 ,wie weet wat hun gebroddel heeft veroorzaakt ,misschien zijn de poorten naar lagere dimensie’s wel wagenwijd open gezet ,ze willen immers dat we laag in onze trilling blijven zodat we niet kunnen ascenderen zodat zij nog langer heer en meester kunnen spelen?
  Niet ondenkbaar dus dat dat een rol speelt in deze gektes die steeds vaker voor komen..de demonen komen dan in grote getale binnen.het duister (cabal) zal àlles doen om de aarde in gevangenschap te houden. al moeten ze de poorten van de hel open gooien..

  3 likes
 10. Knettergek , leip en rijp voor een inrichting .
  Gewoon behoorlijk mentaal gestoord kan er niks anders van maken .

  2 likes
 11. Moet je dat filmpje eens zonder geluid bekijken dan druipt de fake er echt vanaf.

  2 likes
 12. Lijkt me verstandig dat deze mevrouw eerst maar eens bij haar huisarts langs gaat om over haar mentale gesteldheid te praten. Bij herhaling kan ze altijd doorgestuurd worden naar een psychiater voor een gesprek en of mogelijke vervolgonderzoeken ter observatie.
  De kerk krijgt jaarlijks duizenden verzoeken binnen van personen die beweren door een demon bezeten te zijn maar komen niet eerder kijken voordat alle psychologische onderzoeken zijn afgerond waarbij geen uitsluitsel kon worden gegeven, naast dat er andere factoren meespelen alvorens een exorcist word gestuurd.

  Als het raak is zal de exorcist een periode van vasten moeten ondergaan om het rituale romanum uit te voeren. In de regel zijn bezetenen van een demon al langere tijd slachtoffer. Gedragsverandering is in beginsel typerend. In een later stadium zal bij vrienden en familie opvallen dat er bij het slachtoffer thuis voorwerpen door de lucht vliegen, meubilair dat uit zich zelf verschuift of dat de omgevingstemperatuur in ruimtes van de woning snel daalt.
  Veelal voelen ze een bedrukkend gevoel als men een stap bij een bezetene in huis zet. Een gevoel dat zwaar drukt op de emoties waarbij je sterk het idee krijgt dat je niet welkom bent, gewoon op moet sodemieteren. In het ergste geval ervaart men de geur van rottend vlees.. Exorcisten die uiteindelijk op pad werden gestuurd werden in de meeste gevallen met de laatste twee voorbeelden geconfronteerd om te beseffen dat het mis is.

  Veel van de processen die exorcisten uitvoeren word door Malachi Martin in zijn werken beschreven. Er staan ook een hoop interviews met hem op YouTube. Zelf heb ik ruim twintig jaar aan OBEE gedaan. Een onderwerp die de kerk liever in de doofpot stopte en dat valt voor hun kant enigszins te verklaren. Ik ben me er in ieder geval bewust van geraakt dat goed en kwaad bestaat, hier en in andere dimensies, en dat afstanden daarbij niet toe doen. In deze wereld kan het zo ver weg zijn, of zo dichtbij.

  1 likes
 13. Juist in deze tijden zijn de barriëres tussen de dimensie’s dunner geworden. In andere dimensie’s huist ook van allerhande net als hier in onze dimensie.Net als bij mediums kunnen zij bezit nemen van iemands lichaam / voertuig ,bij de foute entiteiten gaat het om onuitgenodigd bezit nemen van iemands geest en lichaam.
  Maar nu even over CERN je weet wel die met dat logo met drie zessen 666 ,wie weet wat hun gebroddel heeft veroorzaakt ,misschien zijn de poorten naar lagere dimensie’s wel wagenwijd open gezet ,ze willen immers dat we laag in onze trilling blijven zodat we niet kunnen ascenderen zodat zij nog langer heer en meester kunnen spelen? Niet ondenkbaar dus dat dat een rol speelt in deze gektes die steeds vaker voor komen..de demonen komen dan in grote getale binnen.het duister (cabal) zal àlles doen om de aarde in gevangenschap te houden. al moeten ze de poorten van de hel open gooien..

  1 likes
 14. Hoop maakt z'n eigen magie

  Dit bestaat echt. Je kunt ook jezelf spiritueel geregeld schoonmaken. 1x per maand ofzo. En de geest wegsturen, met flinke kracht. Als je jezelf anders voelt, dan gewoonlijk, erg moe of chagerijnig terwijl je niet zo bent normaliter, dan is het nodig dit te doen. Dit is een serieuze bezigheid.

  0 likes
 15. De kerkgangers betalen contributie voor onder andere bescherming tegen kwaad, kwaad of de hel is gecreeerd door dezelfde kerk cq “bedrijf” , op die manier blijven mensen lid.
  En zie wat de kerk met de vrijwillige en niet vrijwillige contributie heeft gedaan, neem als voorbeeld het Vaticaan qua gebouw etc..
  Aangezien de kerken leeglopen en dus de contributie een beetje tegen valt creeer je een vijand zoals een andere religie (islam bijv..) en exorcism bijvoorbeeld, maar goed, is misschien allemaal speculatie.
  Wat een feit is is dat de opkomst op een zondags dienst in de kerk in vijftig jaar met 60% is gedaald, en hoe je het went of keert, dat scheelt een hoop inkomsten, gelovigen die geen kerkdienst bijwonen betalen doorgaans geen maandelijkse contributie maar kunnen best geloven.
  Nou heb ik geen cijfers voor bezeten mensen die atheistisch of gelovig zijn maar als het meer bij atheisten voorkomt dan bij gelovigen dan is het zeker merkwaardig en dient te worden onderzocht, maar ik denk dat het eerder anders om is 😉
  Ik heb trouwens honderden amerikaanse series van Haunted house, paranormal witness, evil inside me etc.. etc.. gezien en uiteraard is het amusement maar af en toe zag je zaken van Loraine Warren en haar man voorbij komen met bijvoorbeeld I Am Six en die vrouw komt toch wel geloofwaardig over en is door menig instantie om hulp gevraagd en das opmerkelijk lijkt me.
  Maar goed, is het allemaal amusement wat we zien of soms ook niet, en das moeilijk he 😉
  Maakt niet uit hoe oud je bent of hoe wijs je denkt te zijn, iedereen kan bedonderd worden, en dan ook iedereen.
  Alleen door het zelf te ondervinden kan je een onderwerp als exorcism serieus nemen, of op z’n minst bij een exorcism aanwezig te zijn maar dat is een onlogische keuze omdat de verdreven demon wellicht bezit van jou kan nemen, ik kan dat niet staven uiteraard but don’t tempt the devil shall I say 😉

  0 likes
 16. En allemaal om snel geld te verdienen met het verkopen van hun ziel aan de Duivel.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Maak kennis met de UFO-groep die claimt via een poort te praten met aliens

Maak kennis met de UFO-groep die claimt via een poort te praten met aliens

Aliens komen niet naar de aarde om ...

Thaise politie doet twee keer inval bij groep die zegt te communiceren met aliens van Pluto. Dit is de reden

Thaise politie doet twee keer inval bij groep die zegt te communiceren met aliens van Pluto. Dit is de reden

De politie in Thailand heeft tot twee ...