Gezondheid

Vaccinaties dragen eigenlijk niets bij aan de gezondheid en zijn juist eerder ziekmakend. Ex-RIVM-medewerkster onthult waarom ze ontslag nam

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nelleke Bakker nam vier jaar geleden ontslag bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) nadat ze op basis van haar eigen onderzoek tot de conclusie was gekomen dat vaccinaties eigenlijk helemaal niets bijdragen aan de gezondheid en juist eerder ziekmakend zijn.

Ze zag ook welke effecten de vaccinaties hadden op haar eigen kinderen.

“Mijn oudste zoon heeft heel erg gekrijst na zijn vaccinatie toen hij nog maar een paar maanden oud was,” zei ze.

Ziek maken

“Toen bleek dat het hersenhuilen was,” voegde ze toe.

De arts zei dat ze hem maar een paracetamolletje moest geven en dat het dan wel weer over zou gaan.

Langzaam maar zeker kwam Bakker tot de ontdekking dat vaccinaties kinderen ziek maken.

Overleden

Ze zei dat ze ook contact heeft gehad met veel andere ouders, waarvan kinderen in sommige gevallen zelfs overleden zijn kort na vaccinatie.

“Op een gegeven moment zie je de rode draad en merk je dat er iets niet klopt,” klonk het.

Ze ging zich verdiepen in de ingrediënten van vaccinaties: zware metalen, DNA van menselijke foetussen en dierlijk DNA.

Geen wonder

“Geen wonder dat kinderen daar ziek van worden,” aldus Bakker.

“Toen ik daarachter kwam heb ik besloten ontslag te nemen na bijna 25 jaar,” zei ze.

Bekijk het filmpje hieronder:

Foto: Fæ Wikimedia Commons

[Relevant Today]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
4 jaren geleden

De plaag onder wetenschappers en de onverschrokkenheid van één wetenschapper naar de waarheid over menselijke retrovirussen en chronische ziekten. Haar labo en toegang tot het lab is afgesloten en de papieren met labo uitslagen in beslag genomen. In de vaccins zitten retrovirussen afkomstig van dieren mensen etc.
Een retrovirus is een virus dat RNA-gecodeerde genen bevat in plaats van DNA. Met behulp van reverse transcriptase is het retrovirus in staat om het enkelstrengige RNA in een dubbelstrengig DNA te transformeren
Wanneer het retrovirus een gastheer infecteert, integreert het zijn DNA in het DNA van de gastheercel, waardoor het retrovirus zichzelf kan repliceren en zich via de gastheer kan verspreiden.
Een voorbeeld van een overdraagbaar retrovirus is het HIV-virus, dat kan cascade in de klinische symptomen van verworven immunodeficiency syndrome (AIDS)
Een retrovirus familie bekend als xenotropische muizen leukemie virus-gerelateerde virussen (XMRV) kunnen een oorzakelijke rol spelen bij chronisch vermoeidheidssyndroom, chronische myalgische encefalopathie (ME) en andere ziekten, waaronder autisme
Sommige retrovirussen, waaronder XMRV (maar niet HIV voor zover wij weten), infecteren uw geslachtscellen, wat betekent dat ze worden overgedragen op uw nakomelingen.
Judy Mikovits, Ph.D., viroloog, onderzoeker en oprichter onderzoeksdirecteur van het Whittemore Peterson Institute – onderzoekt en behandelt chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS) in Reno, Nevada – raakte in controverse verwikkeld toen ze in 2009 de oudste was auteur op een artikel dat meldde dat een retrovirus dat bekend staat als xenotroop muizenleukemievirus-gerelateerd virus (XMRV) een oorzakelijke rol kan spelen bij CVS en andere ziekten, waaronder autisme.

Louise
Louise
4 jaren geleden

Het blijft een gebed zonder eind, niet alleen de vaccinatie , maar ook antibiotica heeft chemische samenstellingen en verandert DNA soms, en de meest vreselijke bijwerkingen, en natuurlijk al die bijsluiters van andere medicijnen, en tot overmaat van ramp slikken mensen het allemaal tegelijk…..En ook nog jaren lang en in grote hoeveel heden…… Volgens mij lopen de meeste mensen zwaar vergiftend rond, het is een idiote veronderstelling dat een biologisch wezen ,,de mens ,, zo gemaakt is dat het lichaam deze zooi allemaal kan verwerken, het lijkt wel een fabriek ……..En het gek vinden dat het ook in de hersenen terecht komt ( Dementie bv)………waar zijn we in Godsnaam mee bezig…..Mag toch hopen dat er eens Artsen gaan nadenken waar ze mee bezig zijn….

Rob
Rob
4 jaren geleden

Er zijn heel wat mensen die dagelijks naar een dokter/huisarts gaan gewoon ermee confronteren en vragen stellen,als ieder of elk patiënt dit doet en deze vraag stelt over vaccinatie aan een de dokter/huisarts echt de waarheid maar dan ook de waarheid wil vertellen over vaccinatie, desnoods neemt men een bijbel mee of/en laat hem zweren op alles wat hem lief dat ie echt de waarheid spreekt of het nu slecht is of goed..en voor honderd procent er achter staat zonder omleidingen of gepreek dat het goed is om je in te laten Enten, raad een dokter’/huisarts dit aan vraag dan aan, of het de verantwoording wil dragen en een schade vergoeding van hem kan eisen wel even op papier zetten een handtekening erbij, bij ongewenste bijwerkingen of een ander schadelijk gevolg deze aansprakelijkheid op zich neemt ..zo niet neem dan ook geen vaccinatie..

Vroon
Vroon
4 jaren geleden

Mevrouw Bakker was administratief medewerkster bij het RIVM en haar mening over vaccinatie is zo valide als die van de schoonmaakster van de burelen aldaar. Overigens bestaat er niet zoiets als hersenhuilen, wat uw plaatselijke kwakzalver u ook wil doen geloven.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x