Homepagina » Het Complot » VIDEO: “De echte terroristen verschijnen iedere dag in nette pakken op tv”
VIDEO: "De echte terroristen verschijnen iedere dag in nette pakken op tv"

VIDEO: “De echte terroristen verschijnen iedere dag in nette pakken op tv”

De Deense schrijver en voormalig journalist Ole Dammegard heeft meer dan 30 jaar onderzoek gedaan naar complotten. Hij richtte zich daarbij vooral op de moord op de Zweedse minister-president Olof Palme, JFK, Robert Kennedy, Martin Luther King en John Lennon. Later begon hij zich ook bezig te houden met terreuraanslagen.

Dammegard stuitte op overeenkomsten tussen al deze moorden en aanslagen. Hij meent dat JFK en Olof Palme door dezelfde mensen zijn vermoord. “Wat ons verteld werd over de moord op John F. Kennedy was een absolute leugen,” aldus de oud-journalist. “Het officiële verhaal was te belachelijk voor woorden.”

In de jaren tachtig, ver voor de komst van het internet, ontdekte Dammegard dat complotten bestaan uit veel verschillende lagen. Na een moord op een prominent figuur werd steeds een zondebok aangewezen, onderzoekscommissies kwamen geen steek verder en uiteindelijk vergat men wat er was gebeurd, zegt hij.

Cocain import agency
VIDEO: "De echte terroristen verschijnen iedere dag in nette pakken op tv"

Olof Palme (EPA)

Hij ontdekte dat een aantal van de betrokken onderzoekers werkten voor de CIA, de Secret Service, de FBI of de maffia. De CIA en de maffia zijn twee kanten van dezelfde medaille, zegt Dammegard, die de CIA ook wel het ‘cocain import agency’ noemt. FBI staat volgens hem voor ‘fraud, bribery & intimidation’.

Deze organisaties hebben allemaal een duistere, sinistere agenda en worden ingezet door de machtsstructuur achter de Nieuwe Wereldorde, claimt Dammegard. Hij dacht veilig te zijn in het democratische Zweden, toen daar in 1986 opeens de Zweedse premier Palme werd gedood. Wat hij steeds in de Verenigde Staten had zien gebeuren, gebeurde nu ook in Zweden.

In de jaren negentig ontmoette Dammegard de toen nog onbekende David Icke. Voor hem vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. Hij probeerde samen met een aantal privédetectives de waarheid boven tafel te krijgen. Twaalf jaar lang begaf hij zich in een duistere wereld die deed denken aan een goedkope B-film.

Angst
VIDEO: "De echte terroristen verschijnen iedere dag in nette pakken op tv"

David Icke

Tijdens het onderzoek kwamen twee vrienden van hem onder mysterieuze omstandigheden om het leven. Deze mensen zijn meedogenloos, aldus Dammegard. Hij besloot Zweden te verlaten en verhuisde naar Spanje.

Daar verdiepte hij zich in terrorisme: de aanslagen van 9/11, de bomaanslag in Oklahoma City, de aanslagen tijdens de marathon in Boston en de talloze massale schietpartijen. Hij zegt dat terreur een zeer goede manier is om de massa onder de duim te houden.

Men creëert een externe vijand, het volk wordt bang en vervolgens wordt een oplossing aangedragen, die onder normale omstandigheden nooit geaccepteerd zou worden, aldus Dammegard.

Orwelliaanse wereld

Hij legt uit dat vijanden onder andere worden gecreëerd door middel van valse vlag-operaties, die volgens hem bijna dagelijks plaatsvinden. CIA-bronnen zouden hem verteld hebben dat men na 9/11 is begonnen met het inzetten van crisisacteurs. Ook de journalisten worden bij het toneelstuk betrokken, zegt Dammegard.

“De gevolgen van deze operaties zijn meer surveillance, minder privacy, strengere wetten: het lijkt wel een Orwelliaanse wereld,” zegt hij. “Ik weet niet of er wel zoiets bestaat als een echte terrorist. Ze zien er in ieder geval niet zo uit zoals de media ze tonen. De echte terroristen verschijnen iedere dag in hun nette pakken op tv. Zij hebben premierstitels en zijn lid van de Bilderberggroep, de Council on Foreign Relations en de Trilaterale Commissie.”

Bekijk hieronder het interview met Ole Dammegard tijdens de Open Mind Conference in Denemarken:

[OpenmindconferenceDK]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Typhoon schreef:

  CFR (kaffer) is de planner van de oorlogen!
  Amerika in handen van de zionisten
  Groot Israël is uiteindelijke doel
  Turkije zit in weg!

  Oorlog met Rusland niet gelukt!
  Coup niet gelukt!
  Burgeroorlog niet gelukt!
  Erdogan elimineren niet gelukt!
  Westerse Volk door media Erdogan laten haten GELUKT…!

  NATO onder leiding van de zionisten (illuminatu/vrijmetselaars/Gladio B/ Gulen/ Mason etc)
  moeten toch een leger sturen om de klus te klaren?

  Juist het leger van de antichrist is al aan het verzamelen! In de middellandse zee stikt het van de oorlogschepen!

  Erdogan kan met een commando alle moslims tot verzet oproepen!

  https://www.youtube.com/watch?v=gybMzmsX6Ng
  https://www.youtube.com/watch?v=9gWJxaCQf-E

  15 likes
 • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

  Een ontzettend inspirerende man, Ole Dammegard.
  Integer, dapper en iemand die graag een betere wereld wil.
  Dit type persoon is één, van de nieuwe leiders.
  Vanwege zijn oprechte wil, om goed te doen.

  Als je een goed gevoel wil ervaren, kijk dan zijn filmpjes.

  12 likes
  • Typhoon schreef:

   Hij is een waarheidszoeker!

   Abraham bijvoorbeeld had geen godsdienst zoals Christen, Moslim of Joods!
   Maar hij was een waarheidszoeker! Want de waarheid komt van de heilige!
   Zoek altijd de waarheid en je zult je Schepper vinden!

   3 likes
 • Jaya schreef:

  De Bilderberggroep, de Council on Foreign Relations en de Trilaterale Commissie etc. zijn allemaal satanisten.

  10 likes
 • Arwijn schreef:

  Nu is de tijd om te spreken! Ik ben zo blij dat steeds meer mensen zich eindelijk durven af te keren van de Establisment double-speak propaganda leugens. Dit gaat steeds meer toenemen de komende periode, en uiteindelijk zullen de vloedgolf aan woorden ook in daden gaan veranderen. Eerst het weigeren van hoger geplaatste figuren om tegen de wil van het volk in te handelen, en daarna het echte werk: Het systematisch verwijderen van de corrupte elementen in de regering en het beginnen van nieuwe Libertaire hervormingen gebaseerd op individuele vrijheid en zelfstandigheid, lokale voedsel productie om door de economische chaos tijden heen te komen die onvermijdelijk voor de deur staan. En zo zal een nieuwe renaissance ingeluid worden met Nederland, in plaats van de Neo Feodale nachtmerrie die de anti-menselijke elite door onze strotten heen probeert te rammen de laatste paar decennia.

  5 likes
 • Freba schreef:

  Wedden dat in 2017 de wereld er heel anders uit ziet? Val van de Euro en de 2e Franse Revolutie. Trouwens opmerkelijk dat de zonen van Rothschild, voorheen Bauer trouwens, al 10 jaar eerder aan het bankieren waren geslagen in Frankrijk en Napoleon steunden. Dus rond 1770/1780.

  4 likes
 • Theo schreef:

  Het probleem is dat we verkeerde informatie krijgen en omdat mensen goed gelovig zijn.
  Kijk hier hoe de hersenen werken en waarom we zo gebrainwasht zijn van onze geboorte af.

  Biology of Belief – The most important hour of your life

  https://www.youtube.com/watch?v=7pJwYcK08iQ

  3 likes
 • x

  Check Also

  arts

  Arts bij grootste vrijheidsdemonstratie ooit in Europa: ‘De geschiedenis herhaalt zich’

  Welkom bij de grootste vrijheidsdemonstratie uit de ...

  documenten

  Documenten over Epstein en Maxwell openbaar: dit zijn de hoogtepunten

  Er zijn tientallen documenten openbaar gemaakt over ...

  >