Het Complot

‘Gaten bij de polen hebben omtrek van 2250 kilometer’

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In zijn boek The Hollow Earth (1964) schrijft Dr. Raymond Bernard dat onze wereld hol is en dat de aardmantel tot slechts 1280 kilometer diepte reikt.

Hij spreekt van openingen bij de noord- en de zuidpool, ieder met een omtrek van 2250 kilometer. Bernard stelde dat het binnenste van de aarde niet bestaat uit een gesmolten kern, maar een binnenzon.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Deze binnenzon heeft volgens Bernard een doorsnee van 960 kilometer en bevindt zich op ruim 4600 kilometer onder het aardoppervlak. Omdat de gaten zo groot zijn, kan men de andere kant van de opening niet zien.

Ringnevel

In zijn boek legt Dr. Bernard verder uit hoe ongeïdentificeerde vliegende objecten uit het binnenste van de aarde zijn gekomen.

Volgens de schrijver is de Ringnevel bewijs voor het bestaan van holle werelden. Bernard stelt dat bewoners van Atlantis vlak voor de verwoesting van hun stad toevlucht zochten in het binnenste van de aarde.

Vismanas

Volgens Bernard bestuurden de Atlantiërs de vliegmachines die in het oude India bekend stonden als vimanas en in de moderne wereld vliegende schotels worden genoemd.

Nadat de Verenigde Staten atoombommen op Hiroshima en Nagasaki hadden gegooid, waren de Atlantiërs bezorgd dat de radioactieve straling de binnenste aarde zou bereiken. Bernard legde uit dat sommigen van hen uit zelfbescherming in hun vliegende schotels naar de oppervlakte kwamen.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sander
Sander
11 jaren geleden

Inderdaad, en vulkanen/platentektoniek en dergelijke zijn allemaal verzonnen om ons dom te houden. Vulkanen zijn gewoon gemaakt door de geheime organisaties en barsten soms uit om het geloofwaardig te laten lijken.
Want een eigen theorie bedenken voor iets wat je niet snapt is veel makkelijker!

pommetje
pommetje
11 jaren geleden

Ik hoop dat er nu eens gauw een expeditie wordt georganiseerd zodat dit voor eeuwig en voor altijd in de sprookjesboeken kan worden opgenomen. Wat een godse onzin!

Whiz
Whiz
11 jaren geleden

Bernard stelde dat het binnenste van de aarde niet bestaat uit een gesmolten kern, maar een binnenzon.
Deze binnenzon heeft volgens Bernard een doorsnee van 960 kilometer en bevindt zich op ruim 4600 kilometer onder het aardoppervlak. Omdat de gaten zo groot zijn, kan men de andere kant van opening niet zien.

Wat een onzin hier klopt al niets van want ALS het al zo was dan zou je de andere kant al niet zien door de binnenzon en niet omdat die gaten zo groot zijn

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x