Homepagina » Gezondheid » VIDEO: Arts vertelt waarheid over de griepprik
VIDEO: Arts vertelt waarheid over de griepprik

VIDEO: Arts vertelt waarheid over de griepprik

Mark Geier werkte 10 jaar voor de Amerikaanse gezondheidsdienst, de National Institutes of Health (NIH) en ook was hij als hoogleraar verbonden aan de Johns Hopkins University. Hij verbeterde het kinkhoestvaccin en liet het DTP-vaccin vervangen door de DKTP-prik. Daarnaast schreef hij zo’n 150 wetenschappelijke papers.

Dr. Geier wilde ervoor zorgen dat minder kinderen ziek zouden worden na vaccinatie en daar betaalde hij een hoge prijs voor. “Ik ben niet tegen vaccinaties,” legt hij uit. “Je kunt vaccinaties niet bekritiseren. Doe je dat wel, dan zegt de industrie dat je mensen bang maakt en dat hun kinderen kunnen sterven als ze ze niet laten vaccineren.”

“Het is niet mijn schuld dat ze vaccinaties vergiftigden,” zegt hij. “Ik neem de schuld niet op me. Ik vertel mensen de waarheid. De industrie moet de schuld op zich nemen; zij stopt het vergif erin.”

Syndroom van Guillain-Barré

Het syndroom van Guillain-Barré is een zenuwaandoening die mensen kan verlammen. Volgens dr. Geier heeft de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC stukken gepubliceerd waaruit blijkt dat de griepprik bij 17.000 op de één miljoen gevaccineerden leidt tot dit syndroom.

“Laten we beginnen met de onweerlegbare feiten: de griepprik veroorzaakt het syndroom van Guillain-Barré,” zegt Geier. “De fabrikanten en gezondheidsinstanties erkennen dit.”

Hij verwijst naar de griepepidemie in 1976, toen er volgens hem helemaal geen sprake was van een epidemie, maar men wel probeerde om 30 miljoen mensen de prik te geven. Geier legt uit dat het griepvaccin via het syndroom van Guillain-Barré net zoveel sterfgevallen veroorzaakt als het voorkomt.

Autisme

Op basis van zijn onderzoek concludeert dr. Geier bovendien dat autisme kan worden geassocieerd met kwik in kindervaccinaties. Hij schreef een middel voor dat testosteron in het lichaam onderdrukt, aangezien dit hormoon zich bindt aan kwik.

Hij raakte zijn dokterslicentie kwijt in verschillende staten, hoewel een aantal ouders via een getuigenverklaring lieten weten dat dr. Geier hun kinderen had geholpen.

[Natural News]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loki
Loki
5 jaren geleden

En dan staat een RIVM medewerker in het ochtend journaal doodleuk te vertellen dat vaccinaties geen bijwerkingen hebben. Of hij dit in het algemeen bedoelde of alleen over het HPV vaccin vond ik niet helemaal duidelijk.
Een artikel op RTL nieuws maakt duidelijk waar die info allemaal vandaan komt en het propaganda spel begint weer.
http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artsen-blij-hpv-vaccin-werkt-veel-beter-dan-gedacht.

trackback
Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
earthaxis
earthaxis
5 jaren geleden

Nee hoor, vaccinaties helpen gewoon. Waarom denk je dat er bijna geen polio of tetanus meer voorkomt in den nederlanden?
Hier een mooi plaatje dat het effect van vaccinaties in de VS illustreert:
http://blogs-images.forbes.com/matthewherper/files/2013/03/c6fb5feb7f1ee71b7e725277d30999161.jpg

Even wat getalletjes van dat plaatje opgeteld:

Voor vaccinaties: 5.303.000 doden per jaar.
Na vaccinaties: 490.000 doden per jaar.

Ja hoor, vaccinaties maken de boel alleen maar erger… Bijna 5 miljoen minder doden per jaar in de VS…

earthaxis
earthaxis
5 jaren geleden

Helaas kunnen vaccins niet in 100% alle gevallen goed werken. Omdat niet ieder mens gelijk is. Dat is gewoon hoe de wereld werkt, de wereld is niet perfect, de wereld is chaotisch, onvoorspelbaar en onzeker. Dat heeft niets met die vaccins te maken. Dat mensen hier iets achter zoeken ispersoonsgebonden, de een is argwanender dan de ander. Sommige mensen vertrouwen nu eenmaal niemand, vaak gaat dit gepaard met een persoonlijkheidsstoornis zoals borderline. Het is niet de bedoeling dat er miljoenen kinderen moeten overlijden vanuit argwaan voor de werking van een vaccin. Kritisch zijn is goed, maar begin bij jezelf…

x

Check Also

peiling

Peiling: bijna 60% Amerikaanse artsen WEIGERT coronaprik

Uit een peiling van de Association of ...

slimste

‘Slimste man van Amerika’: elite wil wereldbevolking steriliseren met coronavaccin

Eén van de slimste mensen ter wereld ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x