Homepagina » Gezondheid » VIDEO: Arts vertelt waarheid over de griepprik
VIDEO: Arts vertelt waarheid over de griepprik

VIDEO: Arts vertelt waarheid over de griepprik

Mark Geier werkte 10 jaar voor de Amerikaanse gezondheidsdienst, de National Institutes of Health (NIH) en ook was hij als hoogleraar verbonden aan de Johns Hopkins University. Hij verbeterde het kinkhoestvaccin en liet het DTP-vaccin vervangen door de DKTP-prik. Daarnaast schreef hij zo’n 150 wetenschappelijke papers.

Dr. Geier wilde ervoor zorgen dat minder kinderen ziek zouden worden na vaccinatie en daar betaalde hij een hoge prijs voor. “Ik ben niet tegen vaccinaties,” legt hij uit. “Je kunt vaccinaties niet bekritiseren. Doe je dat wel, dan zegt de industrie dat je mensen bang maakt en dat hun kinderen kunnen sterven als ze ze niet laten vaccineren.”

“Het is niet mijn schuld dat ze vaccinaties vergiftigden,” zegt hij. “Ik neem de schuld niet op me. Ik vertel mensen de waarheid. De industrie moet de schuld op zich nemen; zij stopt het vergif erin.”

Syndroom van Guillain-Barré

Het syndroom van Guillain-Barré is een zenuwaandoening die mensen kan verlammen. Volgens dr. Geier heeft de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC stukken gepubliceerd waaruit blijkt dat de griepprik bij 17.000 op de één miljoen gevaccineerden leidt tot dit syndroom.

“Laten we beginnen met de onweerlegbare feiten: de griepprik veroorzaakt het syndroom van Guillain-Barré,” zegt Geier. “De fabrikanten en gezondheidsinstanties erkennen dit.”

Hij verwijst naar de griepepidemie in 1976, toen er volgens hem helemaal geen sprake was van een epidemie, maar men wel probeerde om 30 miljoen mensen de prik te geven. Geier legt uit dat het griepvaccin via het syndroom van Guillain-Barré net zoveel sterfgevallen veroorzaakt als het voorkomt.

Autisme

Op basis van zijn onderzoek concludeert dr. Geier bovendien dat autisme kan worden geassocieerd met kwik in kindervaccinaties. Hij schreef een middel voor dat testosteron in het lichaam onderdrukt, aangezien dit hormoon zich bindt aan kwik.

Hij raakte zijn dokterslicentie kwijt in verschillende staten, hoewel een aantal ouders via een getuigenverklaring lieten weten dat dr. Geier hun kinderen had geholpen.

[Natural News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Loki schreef:

  En dan staat een RIVM medewerker in het ochtend journaal doodleuk te vertellen dat vaccinaties geen bijwerkingen hebben. Of hij dit in het algemeen bedoelde of alleen over het HPV vaccin vond ik niet helemaal duidelijk.
  Een artikel op RTL nieuws maakt duidelijk waar die info allemaal vandaan komt en het propaganda spel begint weer.
  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artsen-blij-hpv-vaccin-werkt-veel-beter-dan-gedacht.

  12 likes
  • Mikkie schreef:

   Ik heb me helemaal een bult gelachen toen ze op het NOS-journaal zeiden dat er een griep epidemie in Nederland was maar dat de griepprik goed aansloeg. Snappen jullie het nog?

   22 likes
   • Ph schreef:

    Hier in België was het ook veel tam tam, een griep epidemie maar net als vorig jaar, was de griepspuit niet goed genoeg (Van Ranst) maar het was toch beter als men de griepspuit had dan niet had gekregen.

    Ieder jaar moeten ze gokken welke stam dominant gaat worden (WHO) en ieder jaar zitten ze er langs, maar het brengt ondertussen wel Miljarden (Miljarden) Euro’s in het laadje.

    Ik had vorige week nog een discussie met mijn ouders, die laten zich ieder jaar inspuiten, op aanraden van de huisartsen.
    Als ik hun er dan op wijs dat ze toch ieder jaar griep krijgen, dan proberen ze het af te wimpelen door te zeggen, maar het is wel minder erg dan zonder die spuit.
    Ik discuteer dan niet verder, want anders zou ik hun kunnen wijzen op het zgn placebo effect!!

    Zelf heb ik zelden griep, nooit een griepspuit laten zetten, terwijl mijn huisartsen het me aanraden, ik krijg ze zelfs gratis.
    Vorig jaar in januari ben ik thans heel ziek geweest (griep) maar ik weet dan ook dat ik er weer een paar jaren tegenaan kan zonder echt ziek te worden.

    Griepspuit is rotzooi, net als de tabletten (poeder) en helpt meestal niet, maar je krijgt wel een flinke dosis vergif binnen, vandaar, zeg neen tegen de spuit.

    Als mensen dan toch griep krijgen, ziek het voor een week uit, drink voldoende en eet zoveel wat je kunt.
    Dar er mensen toch overlijden door griep, voornamelijk ouderen en kinderen, dat is omdat ze niet voldoende drinken en eten, waardoor er uitdrogingsverschijnselen optreden en eventuele andere complicaties ten gevolge van het uitdrogen….maar niet door het griepvirus zelf.

    22 likes
    • Arwijn schreef:

     Wanneer worden die smerige rot dingen nou eindelijk verboden?!

     9 likes
     • Ph schreef:

      Zolang dat WHO en andere landelijke medische instellingen worden gedomineerd door Big pharma, zolang dat het omkopen (lobby) toegelaten word, zolang dat er geen onafhankelijk onderzoek mag gebeuren/plaats vind en word gepubliceerd, zolang dat Big pharma de spelregels mag regelen, zal er nooit iets veranderen!!

      Het enige wat mensen kunnen doen/moeten doen, is zich goed informeren en zich niets laten opdringen onder het mom van.
      Maar het zijn alleen de zwarte schapen die zich verzetten en ook de nodige kennis/ervaring hebben, de witte schapen (de meerderheid) laten zich gewillig naar de slachtbank leiden, omdat ze te (TE) goed gelovig zijn en zich geen vragen stellen!!

      6 likes
   • erik schreef:

    Walgelijk. Het word met de dag erger dat NOS journaal… Angst/paniek zaaierij. De propaganda vliegt je om de oren elk half uur als je naar de radio luistert.

    0 likes
    • Faith schreef:

     Ze zijn hier ook goed actief. Maar in de Aqe of Aquarius is er geen plaats meer voor het duister. We gaan de dualiteit uit. Ondanks dat er mensen zijn die denken dat de dualiteit zal blijven. Maar 3D gaat ophouden te bestaan.
     Waar die verstokte 3Ders dan heen gaan? Of passen ze zich aan?
     Geen idee, spannende tijden.

     0 likes
 • earthaxis schreef:

  Nee hoor, vaccinaties helpen gewoon. Waarom denk je dat er bijna geen polio of tetanus meer voorkomt in den nederlanden?
  Hier een mooi plaatje dat het effect van vaccinaties in de VS illustreert:
  http://blogs-images.forbes.com/matthewherper/files/2013/03/c6fb5feb7f1ee71b7e725277d30999161.jpg

  Even wat getalletjes van dat plaatje opgeteld:

  Voor vaccinaties: 5.303.000 doden per jaar.
  Na vaccinaties: 490.000 doden per jaar.

  Ja hoor, vaccinaties maken de boel alleen maar erger… Bijna 5 miljoen minder doden per jaar in de VS…

  8 likes
  • Ph schreef:

   Ja maar, je krijgt er wel 10 miljoen doden er bij na vaccinatie, door de complicaties, alleen die cijfers laten ze niet graag zien.
   Ik denk dat je flink betaald word door big farma om hun vergif te promoten.

   Ik stel voor dat de moderators al jou berichten verwijderd, je bent aan het spammen en reclame aan het maken voor big farma.!!

   26 likes
   • earthaxis schreef:

    wel eens van vrijheid van meningsuiting gehoord.
    ik denk dat jij sektarisch gedrag vertoond.

    3 likes
    • Ph schreef:

     Je komt hier big farma promoten, het zijn echt geen Goden die hun handen in onschuld wassen hoor!!

     De zwarte dood (pest) in Europa koste het leven aan miljoenen mensen, toevallig vind iemand penicilline (antibioticum) en in een mum van tijd was de pest verslagen.
     Ondertussen zijn we een paar honderd jaren verder en geen enkele antibioticum blijkt nog te werken tegen de hedendaagse virussen/bacteriën (denk maar aan MRS/ziekenhuis bacterie)
     Hoe komt dat, omdat men alle dieren, inclusief mensen hebben bloot gesteld aan een overdosis antibioticum’s.
     Heb je een kuchje, neem wat antibiotica, dieren worden preventief ingespoten, net als eieren met antibiotica’s.
     Ondertussen ontstaan er nieuwe (het zijn nog dezelfde virussen alleen zijn ze geëvolueerd, ze zijn immuun geworden) waar tegen niets nog helpt.

     Mazelen, rodehond, wijnpokken, dikoor, etc…gaan ze nu de kleine kinderen/baby’s preventief tegen vaccineren, terwijl vroeger onze ouders ons net lieten spelen met kinderen die deze kinderziektes (kinderziektes) hadden.
     Maar ondertussen ziet men het als dodelijke ziektes en toch breken er epidemies uit, ondanks dat ze vaak toch zijn gevaccineerd.

     Kortom, big farma is er niet voor u en voor mij, ze zijn er voor zich zelf te verrijken onder het mom van.
     Kinderziektes worden opgeblazen, griep virussen, denk maar aan de Mexicaanse griep en ik weet niet wat nog allemaal, word opgeblazen.
     Mensen worden bang gemaakt, zodat ze zich toch laten vaccineren, terwijl het vaak niet of afdoende helpt….maar het spekt wel de bankrekening van big farma.

     Medicatie mag alleen dienen als het niet anders kan, het mag niet preventief gebruikt worden en zeker geen overdaad…overdaad schaad meer dan de eigenlijke ziektes zelf!!

     4 likes
  • Loki schreef:

   Ja het is leuk dat je met Forbes komt, want die heeft juist een hoop doden op zijn geweten door vaccinaties. En vooral kinderen.
   Zullen we ook even kijken naar bijvoorbeeld de doden die zijn gevallen bij jongen meisjes die gevaccineerd werden met HPV vaccins en die voor hun leven getekend zijn door de bijwerkingen.
   Alleen in Engeland al ging het om 2500 gevallen. Fijn hoor als je dochter in een rolstoel terecht komt.

   14 likes
  • GodIsAnAlien schreef:

   Getalletjes heb ik niet nodig om te weten dat ik geen kwik, aluminium, formaldehyde of een actief/niet actief deeltje van een of andere ziekte in mijn lichaam wil hebben.
   Tot kort geleden werkte ik in de gezondheidszorg. Ik weiger om mijn onwetende, in sommige gevallen kerngezonde wereldgenoot vol te spuiten (griepprik onder andere) met ziektes en giftige stoffen die tot vreselijke permanente aandoeningen en helaas zelfs tot de dood leiden.

   Waarom wil je wel die getalletjes geloven terwijl ik zeg dat ik het voor mn neus heb zien gebeuren…?

   Keep them away from your dna …

   8 likes
  • Mikkie schreef:

   Wie zegt dat al die mensen aan griep zijn doodgegaan??? Wie zegt dat er uberhaupt mensen aan griep doodgaan? Misschien is griep net de druppel als iemand al ernstig ziek en/of oud is? Ik ken niemand die aan griep is doodgegaan. Ook niet vóór de inentingen. De man in het filmpje- de ultime deskundige- kent ook niemand die aan griep is doodgegaan. Wel aan kanker . En aan Aids. En aan ongelukken. Zelfmoord. Vanalles. Maar nog nooit aan griep!

   3 likes
  • Joris schreef:

   Volgtijdelijkheid is geen bewijs voor causaliteit

   2 likes
 • earthaxis schreef:

  Helaas kunnen vaccins niet in 100% alle gevallen goed werken. Omdat niet ieder mens gelijk is. Dat is gewoon hoe de wereld werkt, de wereld is niet perfect, de wereld is chaotisch, onvoorspelbaar en onzeker. Dat heeft niets met die vaccins te maken. Dat mensen hier iets achter zoeken ispersoonsgebonden, de een is argwanender dan de ander. Sommige mensen vertrouwen nu eenmaal niemand, vaak gaat dit gepaard met een persoonlijkheidsstoornis zoals borderline. Het is niet de bedoeling dat er miljoenen kinderen moeten overlijden vanuit argwaan voor de werking van een vaccin. Kritisch zijn is goed, maar begin bij jezelf…

  5 likes
  • John schreef:

   Je kunt t allemaal wel mooi praten maar het is nou eenmaal niet gezond om kwik in je lijf te spuiten. Gewoon gezond eten, bewegen en helder denken. Ik neem nooit de griepprik en ik heb nooit de griep, en nee vaccins zijn nooit gezond, welke dan ook

   13 likes
   • earthaxis schreef:

    Ik heb het niet over griep, maar over vaccinaties tegen ernstige ziekten.
    Ik ben blij dat je zo zelfingenomen tevreden bent met je ogenschijnlijk makkelijke leventje.

    2 likes
  • Rudolph Chuzzlewhit schreef:

   neen, helaas niet in 100% van de gevallen, haha komaan zeg.
   vaccins hebben maar een werkingsgraad van max. 50%
   en het “veiligheidsonderzoek” baseert de veiligheid van een nieuw vaccin tegen de het veiligheidsonderzoek van het vorige vaccin.
   wat blijkt? in het begin van de ketting is er zelfs geen veiligheidsonderzoek uitgevoerd !!
   (Middel/Placebo/controlegroep)
   goed bezig allemaal !!!
   laat je maar vol spuiten of juist niet, maar wel volgens je eigen keuze, medische vrijheid.
   Ik beslis over mijn eigen lichaam, jammer dat de propaganda van de fabrikanten enkel gericht is op maximale verkoop/ winst.
   good luck everyone / make your own choises – live by them – be strong

   6 likes
  • Ph schreef:

   Vaccines Did Not Save Us – 2 Centuries Of Official Statistics

   https://childhealthsafety.wordpress.com/graphs/

   4 likes
  • Peter schreef:

   Dat doe ik hierbij dan ook. Dus geen spuit!

   4 likes
 • earthaxis schreef:

  Het leven, de wereld is nu eenmaal niet perfect, het is chaotisch. Het is aan ons om er het beste van te maken. Het leven is geen sprookje met good guys en bad guys, je kunt het leven niet in hokjes stoppen. Wordt wakker prinsjes en prinsesjes.

  6 likes
  • Mikkie schreef:

   De vriendin van mijn zoon studeert cel-biologie. Zij verbiedt (!) iedereen in haar familie om een griepspuit te nemen. Zij weet wat er in zit.

   7 likes
   • Ph schreef:

    En ik weet wat in de anti/griep pillen zit, Ik heb zelf voor big farma gewerkt, het is vergif!!

    5 likes
   • earthaxis schreef:

    De vriendin van mijn zoon studeert cel-biologie. Zij verbiedt (!) iedereen in haar familie om een griepspuit te nemen. Zij weet wat er in zit.

    Is ze nog niet afgestudeerd? Ik heb het over vaccinaties, niet over een griepprik.

    2 likes
    • GodIsAnAlien schreef:

     Mag Mikkie reageren op het artikel, gaat over de griepprik toch..? En ik had het wel over andere vacinaties behalve de griepprik.
     Mensen zomaar aanvallen terwijl je zelf geen donder weet behalve de hoofdrol spelen in je eigen sprookje, omdat je een of ander stomme grafiek hebt gevonden van de meeste onbetrouwbare, menshatende land ter wereld terwijl ik moet toezien hoe een goede vriend met de dag steeds minder valide wordt door vaccinaties..? Dan heb ik het maar over 1 persoon gehad….

     Als jij geen toegang tot het internet had, was je nog dommer geweest dan je nu al bent…

     1 likes
 • earthaxis schreef:

  Jammer dat alle “Deskundigen” hier zo gemakkelijk de griepprik over een kam scheren met vaccinaties in het algemeen. Het leven is geen sprookje, helaas mensen.

  2 likes
 • x

  Check Also

  freek de jonge

  Freek de Jonge in ‘Volendam’: ‘Ze heffen het glas bij het RIVM als er weer een dode is’

  Tegenwoordig deugt Freek de Jonge. Zo stond ...

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  >